WordPress SEO инструменти, които използвам: пълен списък с инструменти / приставки, за да направя уебсайта си по-висок + зареждане по-бързо (без поддръжка на бегач!)

Поискате солиден списък с инструменти за оптимизация на скоростта на WordPress и инструменти за скорост, ще ви го дам.


Платните услуги са подчертани и аз използвам повечето от тях на моя собствен WordPress сайт. Използвайте съдържанието, за да намерите това, от което се нуждаете, в противен случай се надявам да се насладите на инструментите. Работих усилено върху него :)

Съдържание

 1. SEO приставки
 2. Speed ​​Plugins
 3. Инструменти за скорост
 4. Измерване на скоростта
 5. Изследване на ключови думи
 6. звена
 7. Местно SEO
 8. анализ
 9. Хостинг
 10. Теми
 11. Други SEO инструменти
 12. Разни

SEO приставки

2019 WordPress SEO приставки

Всичко в една схема, богати фрагменти – добавя богати фрагменти, но има минимални настройки и възможности за персонализиране – така че маркирането не изглежда толкова фантастично, когато се показва в съдържанието. Той е безплатен и поддържа преглед, рецепти, и събитие богати фрагменти, но аз предпочитам (и използвам) Преглед на WP от MyThemeShop. Изглежда по-хубаво и има повече възможности. Ето страница, на която я използвам.

Всичко в едно SEO – алтернатива на Yoast, но все още използвам Yoast.

Автоматични атрибути на Alt изображение – автоматично добавя alt текст, използвайки името на файла с изображение (спестява много време). В противен случай ще трябва да добавите текст alt към всяко отделно изображение ръчно.

По-добро търсене замени – връзки за групова актуализация, изображения и друго съдържание. Полезно, ако сте променили версии на www или HTTPS и трябва да актуализирате всички изображения / връзки към новата версия. Или ако сте като мен и трябва да актуализирате изображение, което е на няколко страници, това спестява много време.

Проверка на прекъсната връзка – открива счупени връзки на вашия сайт. Д-р Линк Проверка е добро, но този плъгин ви позволява да ги поправите вътре в WordPress с опции с едно щракване, за да редактирате или прекратите връзката на всеки един. Недостатъкът е, че той консумира висок CPU (така че деинсталирайте приставката веднага, когато приключите с коригирането на връзки).

Лесна таблица на съдържанието – добавянето на TOC към дълги публикации е невероятно полезно за потребителите и търсачките. Въпреки това препоръчвам да не използвате плъгин за това и вместо това да кодирате ръчно HTML съдържанието което позволява на потребителите да преминат към конкретни секции (и да се свържат към тях). Присвояване котви за име също ще ви даде шанс Google да ви награди прескачане към връзки.

Google Site Kit – комбинира най-популярните инструменти за управление на уебсайтове на Google (Google Search Console, Google Analytics, AdSense и Google PageSpeed ​​Insights) в 1 WordPress плъгин.

Бърза приставка за пренасочване на страница / публикация – коригирайте счупени страници или URL адреси, които сте променили или изтрили, като използвате пренасочвания. Проверете грешките при обхождане в Google Search Console (или в Yoast), за да намерите неработещите си връзки.

Ранг математика – обещаващ SEO плъгин от MyThemeShop с много вградени функции като богати фрагменти, интегриране на Google Search Console, оптимизация на няколко ключови думи, проследяване на ранг по ключови думи, инструмент за ключови думи в LSI, локални опции за SEO, вътрешни предложения за свързване и много други.

Наистина проста SSL – автоматично конфигурира вашия сайт към HTTPS. Все още ще ви трябва SSL (използвам безплатния Let’s Encrypt SSL от SiteGround), но тази приставка го прави много лесна за настройка.

Публикувайте стари публикации – прави вашето съдържание да изглежда свежо чрез актуализиране на всичките ви дати, променени след публикуване, до текущия ден, което ще бъде отразено в търсачките. Това е евтино (тъй като не сте актуализирали публикацията с ново съдържание), но поддържа датите актуални и може да увеличи честотата на кликване.

Структурирано съдържание – добавя богати фрагменти с често задавани въпроси и е една и съща, която аз и Нийл Пател използваме.

Преглед на WP – плъгин с богати фрагменти, който използвам (тук е страница, на която го използвам). Другите плъгини не са много добри … WP Rich Snippets беше изоставен от разработчика, а схемата All In One е скучна и няма възможности за персонализиране. WP Review поддържа 14 типа данни, включително отзиви и рецепти, актуализира се често, изглежда хубаво и се поддържа от екипа на MyThemeShop.

Yoast – най-популярният SEO плъгин. Можете да разбиете Yoast на 3 стъпки: да конфигурирате настройките на плъгините, да изследвате ключови думи и да създадете оптимизирано съдържание за тези ключови думи. Това са ключови стъпки, но повечето хора ги грешат, така че вижте моето ръководство Yoast, за да научите как да ги правите.

Yoast Local SEO – добавя KML файл за Google Maps, schema.org и други оптимизации за локално SEO с възможност за вграждане на Google Map и съхраняване на локатор. Вероятно няма да подобрим класирането, тъй като те са такава микро част от местното (бих проверил Местните фактори за класиране на Google).

Yoast Premium – всъщност няма да подобрим класирането ви, но (по мое скромно мнение) включва фантастични функции, които наистина не ви трябват. Пренасочванията могат да се извършват с безплатен плъгин, ключовите думи с множество фокуси често изискват използване на частични съвпадения (които SEO анализът на Yoast не винаги открива) и чух, че поддръжката ви насочва към техните уроци. IMO, не струва $ 89 / година.

Yoast Video SEO – добавя видео карта и поддържа schema.org videoObject markup, Facebook Open Graph (за директно възпроизвеждане във Facebook) и опцията за промяна на миниатюри.

Yoast WooCommerce SEO – подобрява социалното форматиране, когато съдържанието се споделя в социалните медии, изключва ненужните страници от вашата Sitemap и добавя опция Yoast breadcrumb..

Speed ​​Plugins

WordPress приставки за оптимизация на скоростта

AMP за WP – добавя AMP (ускорени мобилни страници), за да накарате мобилните страници да се зареждат по-бързо, като ви предоставя икона AMP в резултатите от мобилното търсене. Недостатъкът е, че той променя вашия мобилен дизайн, което може да намали реализациите. Поради тази причина реших да не използвам AMP плъгин.

Почистване на активите – избирателно деактивиране на плъгините от зареждане на определени страници. Например, можете да деактивирате своя плъгин за формуляр за контакт на всички страници, с изключение на страницата за контакт, или да деактивирате своя плъгин с богат фрагмент от зареждане на страници. Много лесен за използване и горещо препоръчвам да го изпробвате.

Приставки за кеш – ето най-високо оценените приставки за кеш (ви трябва само 1).

 • WP ракета – Приложение № 1 за кеш при много анкети във Facebook, е $ 49 и е това, което използвам. WP Rocket има много функции, които повечето кеш плъгини нямат и следователно е в състояние да ви даде по-добри резултати и време за зареждане в GTmetrix + Pingdom. Тези вградени функции включват почистване на база данни, Cloudflare, CDN полета за URL адреси, мързеливо зареждане и хостинг на код на Google Analytics на местно ниво. С WP Rocket не се нуждаете от допълнителни плъгини, тъй като те са вградени. Настройките са лесни за настройка и се предлагат с чудесна документация + поддръжка.
 • Бързо изпълнение – обикновено # 1 безплатен кеш плъгин в анкетите във Facebook и се предлага с много функции, включени в WP Rocket. Има страхотна обратна връзка в WordPress Speed ​​Up Facebook Group като много хора казват, че това е най-добрата безплатна приставка за кеш Настройките могат да бъдат доста завладяващи за конфигуриране, но той има съветник за настройка.
 • SG оптимизатор – това е приставката за кеш на SiteGround (работи само ако сте на техния хостинг). Кеширането е по-бързо от всеки друг кеш плъгин, но (дори и след големите им актуализации към него) все още липсват много функции, включени в други кеш приставки. Аз използвам SG Optimizer строго за кеширане (с изключени всички други опции), а след това използвам WP Rocket за всичко останало.
 • W3 Общ кеш – безплатен приставка за кеш с надеждни настройки, но история на причиняване на грешки. Въпреки това, наскоро разработчикът направи много актуализации и изглежда, че репутацията на приставката може да се върне, тъй като някога беше страхотна приставка за кеш.
 • WP най-бързият кеш – безплатен кеш плъгин, който е лесно да се конфигурира с опции за интегриране на Cloudflare, StackPath и други CDN (но все пак използвам WP Rocket).
 • Autoptimize – обикновено са необходими само ако използвате хостинг, че плъгините в черни списъци (напр. Godaddy или WP двигател), в противен случай се предпочитат пълни приставки за кеш като WP Rocket или Swift. Оптимизира HTML, CSS и JavaScript файлове и опция за настройка на CDN.

CAOS | Хоствайте Google Analytics на място – помага заредете локално проследяващия код на Google Analytics.

CDN Enabler – включва поле за CDN URL, за да ви помогне да настроите вашата мрежа за доставка на съдържание.

Clearfy – ускорява уебсайта, като деактивира ненужните функции на WordPress (подобно на WP Disable) и включва някои функции за сигурност на SEO +. Страхотни отзиви / оценки за WordPress.

CSS Sprite Generator – комбинира множество изображения в 1 единично изображение, което ги кара да се зареждат много по-бързо. Това обикновено се прави само с декоративни изображения, като икони. Направих това на началната си страница … вместо да заредя 30 икони (което би било 30 заявки), зарежда 1 (1 заявка).

Показване на PHP версия – показва коя PHP версия работи вашия сайт, която трябва да бъде 7.0 или по-висока.

Gravatar Cache Приставки – ускорява публикациите с коментари, като кешира Gravatars (Кеш на Харис Граватар, Оптимален кеш Gravatar, или FV Gravatar Cache) са първите 3 приставки.

GTmetrix за WordPress – планирайте отчетите на GTmetrix и ги виждате директно в таблото за управление на WordPress или чрез планирани отчети по имейл. Чудесен за наблюдение на скоростта на вашия сайт + резултати.

Приставки за оптимизация на изображения – Imagify, ShortPixel, Smush, и Kraken всички правят едно и също нещо (те преоразмеряват изображенията, компресират без загуби изображения и премахват EXIF ​​данни от изображения).

Мързеливо натоварване за видеоклипове – забавя зареждането на видеоклипове, докато не превъртите страницата надолу и действително ги видите, което може значително да намали времето за зареждане на съдържание с видеоклипове. Това не ви е необходимо, ако използвате WP Rocket, тъй като има мързеливо зареждане вградено в настройките. Предлагам само мързеливо зареждане на видеоклипове (не снимки), тъй като е досадно за потребителите постоянно да зареждат изображения, докато превъртат.

OMGF – зарежда локално шрифтове на Google, шрифтове Awesome и други външни шрифтове.

P3 Profiler – намира най-бавно зареждащите се приставки, но не се актуализира от години.

Perfmatters – разработен от Kinsta и подобен на Clearfy. Също така оптимизира сайтовете на WooCommerce, като лесно деактивира фрагменти от количките, скриптове и стилове на WooCommerce. Започва от $ 24.95 / месец.

Проверка за съвместимост на PHP – проверява плъгини / тема, за да се гарантира съвместимост с нови версии на PHP, но той няма страхотни отзиви, защото често може да прескача по-големи плъгини.

Plugin Organizer – селективно зареждане на плъгини за конкретно съдържание. Най-често срещаният пример е зареждането на формата за контакти само на страницата ви с контакти (така че не се зарежда на всяка отделна страница).

WP Деактивиране – деактивира ненужните настройки на WordPress като автоматично запазване, редакции след публикации, Gravatars, емоджи и други функции в ядрото на WordPress. Освен това има опции за добавяне на скорост като контрол на сърдечния ритъм, хостинг на код на Google Analytics локално и минимизиране на заявките.

WP-Optimize – почиства базата данни на WordPress, като премахва редакции след публикации, спам / боклук коментари, преходни и неизползвани таблици на базата данни. Ако използвате WP Rocket, това не ви трябва, тъй като е вградено в настройките на WP Rocket. Винаги вземете резервно копие, преди да почистите вашата база данни.

StudioPress приставки – всички леки, безплатни и разработени за Рамката за генезис. Използването на леки приставки е едно от най-добрите неща, които можете да направите, за да сте сигурни, че уебсайтът ви се зарежда бързо.

Измерване на скоростта

Проверка на байт – мерки TTFB (време за първи байт), ключов показател в скоростта на сървъра / хостинга.

Google PageSpeed ​​Insights – препоръки за скорост, които много хора не намират полезно тъй като дори не измерва времето за зареждане (основният показател в скоростта на сайта). Но това наистина мери време за отговор на сървъра което показва, че хостингът ви (сървърът) е бавен и трябва да е под 200ms.

GTmetrix – препоръки за скоростта Намирам най-полезно от всички инструменти, особено за намиране на неоптимизирани изображения и използване на раздела Водопад, за да видите най-бавните ви зареждащи се приставки / елементи.

HTTP / 2 тест – проверете дали уебсайтът ви (хостинг) поддържа HTTP / 2, което прави вашия сайт по-бърз.

Монитор на заявките – проверете най-бавните си приставки за зареждане, скриптове и т.н. Страхотна алтернатива на P3.

Pingdom – най-точният инструмент за измерване на натоварванията според WP Rocket, но намирам GTmetrix за най-полезен за получаване на конкретни препоръки за оптимизиране на скоростта на уебсайта.

Инструменти за скорост

Cloudflare Безплатен CDN с 200+ центрове за данни което прави вашия сайт по-бърз, с опции за скорост / сигурност като ускорени мобилни връзки, защита от гореща връзка, Railgun, Правила на страницата, и кеширане Лесна за настройка с повечето приставки за кеш, а някои хостове имат опция да я активират в cPanel. Това изисква регистрация за безплатен акаунт, смяна на сървъри на имена, и конфигуриране на настройките.

KeyCDN – CDN (мрежа за доставка на съдържание) с 34+ центрове за данни и се цени от използваните GB.

StackPath – CDN (мрежа за доставка на съдържание) с 31+ центрове за данни с безплатна 30-дневна пробна версия, след което започва от $ 10 / месец. Интегрира се с повечето приставки за кеш и е CDN, който използвам на моя сайт.

Transfonter – коригирайте свързани с шрифта грешки в GTmetrix / Pingdom, като използвате Transfonter за конвертиране на шрифтове (напр. Google Fonts) в уеб шрифтове, качете ги в WordPress и след това ги добавете към вашия CSS.

Изследване на ключови думи

Отговор на обществеността – любимият ми инструмент за изследване на ключови думи, който дърпа ключови думи от Google Autocomplete и ги разделя на ключови думи, предлог и сравнение. Прегледът на „ключовите думи за въпроси“ е чудесен начин да се уверите, че е съдържанието ви подробен (отговаря на всички въпроси, които хората имат по тази тема). Той също така показва прогнозната конкуренция на всяка ключова дума (всяка ключова дума има зелен кръг и колкото по-тъмен е, толкова по-конкурентен е).

Google Тенденции – вижте тенденциите на ключовите думи и в кой регион се търси най-много.

Google Autocomplete – предложения за ключови думи въз основа на предишната история на търсенето на хората. Накарайте Google да попълни фразата или използвайте символа подчертаване _, за да накарате Google „да попълни празното“.

Планировчик на ключови думи в Google – един от моите най-малко любими инструменти за изследване на ключови думи, тъй като е създаден специално за Google AdWords и не отразява данни в органични резултати (SEO).

HubShout WebGrader – вижте ключови думи, по които класирате, конкурентни ключови думи и сравнете ключовите си думи, авторитета на домейна, връзките, топ съдържанието и препращащите домейни спрямо конкурентите.

Keywordtool.io – дърпа ключови думи от Google Autocomplete (любимият ми източник).

Ключови места навсякъде – показва месечни търсения, CPC и прогнозна конкуренция директно в търсачките и други платформи (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Moz Explorer Explorer – по-добър инструмент за изследване на ключови думи от Google. Научете месечните търсения на всяка ключова дума и използвайте филтри, за да групирате свързани фрази (за да не ги преглеждате същите) и филтрирайте по обем на търсене, широки / специфични ключови думи и въпроси.

Разширение за Google Chrome на MozBar – ви позволява на Google всяка ключова дума и да прецените конкуренцията въз основа на DA (всеки орган на домейна) и PA (орган на страница) на всеки резултат от търсенето.

Ubbersuggest – Инструментът за предлагане на ключови думи на Нийл Пател, който оценява конкуренцията на ключовите думи в органични резултати, но винаги обичам да преглеждам най-добрите резултати ръчно.

vidIQ разширение за Chrome – анализирайте конкуренцията за ключови думи в YouTube, като инсталирате това разширение, търсите ключовата си дума в YouTube и щракнете върху най-добрите резултати. Разширението генерира SEO резултат въз основа на харесванията, прегледите, коментарите, социалните споделяния, абонатите, времената на преглед и други показатели за видеоклипа. Вижте какви маркери се използват и дължина на описанието.

звена

Проверете връзките ми – Разширение за Chrome, което проверява и подчертава счупени връзки на страница.

Д-р Линк Проверка – намерете счупени връзки на вашия WordPress сайт. Сканира 7 500 връзки / месец безплатно.

Google Disavow Tool – ако сте наели създател на връзки, който е създал спам връзки и се притеснявате, че класирането ви не е нанесено, използвайте този инструмент, за да помолите Google да не ги взема под внимание.

Moz Link Explorer – проверете органа за домейна на вашия уебсайт, входящите връзки, котвата на текста и показателите за връзки с опция за надграждане. Полезно за намиране на възможности за връзка от сайтове на конкуренти. Този инструмент може да се използва заедно с MozBar, за да сте сигурни, че вашите ключови думи не са твърде конкурентни (опитайте да се конкурирате с уебсайтове, които имат подобен авторитет на домейна като вашия собствен).

Местно SEO

Google Local Orders & Назначения – функция за Google My Business, която позволява на хората да резервират срещи, резервации, поръчки за поръчки, да преглеждат менюта и да търсят информация за вашия бизнес. Попълнете това форма и използвайте услуга за резервация / поръчка на трета страна като безплатната.com.

Google My Business – единственият най-важен фактор в местния SEO и сега е 25% от Фактори за класиране в местното търсене за 2018 г.. Уверете се, че сте потвърдете собствеността и попълнете всичко, включително: снимки + видеоклипове, категории, описание, адрес или зона на обслужване, атрибути, меню / услуги, специални часове, въпроси, персонализиран URL адрес, 360 ° виртуална обиколка (ако има смисъл). Ти трябва отговарят на отзиви и реагирайте на хората съобщения. Публикуване на актуализации става все по-важен. Можете също да използвате URL адреси за местни фирми (например. назначениярезервациирезервации) и хотели могат да добавят класални оценки и удобства. И накрая, прочетете Google My Business насоки.

Moz Local – поправете непълни, непоследователни и дублиращи се цитати. Задължителен инструмент за локално SEO и целта ви трябва да бъде да постигнете вашите резултати от Moz Local възможно най-близо до 100%.

Услуги за изграждане на цитати на Whitespark – купувайте цитати за 4-5 долара всеки, което може да подобри местното класиране, особено в Google Maps. Използвал съм Whitespark за много клиенти и те получават страхотни резултати с подробни отчети, връзки към новите ви цитиращи профили и 1 универсално влизане. Позоваванията станаха по-малко важни за местните фактори за класиране, но все пак трябва да ги направите.

Услуга за почистване на Whitespark Citation – ако вашите цитати са бъркотия (напр. В Moz Local), можете да платите $ 149 +, за да накара Whitespark да почисти непълни, непоследователни и дублирани цитати.

Whitespark Local Rank Tracker – измерва местните класирания в Google / Bing както в органични резултати, така и в картографски резултати. Супер лесен и лесен за използване начин за измерване на локални ключови думи.

анализ

AWStats – научете дали нещо причинява висока употреба на процесора (честотна лента) на вашия сайт като специфични обхождащи файлове, изображения, изтегляне на файлове и IP адреси. Намаляването на потреблението на процесора може да ускори зареждането на вашия сървър / уебсайт. Това е вградено в много хостинг cPanels в секцията „статистика“.

Google Analytics – има почти всичко, от което се нуждаете за анализи, и стига да сте запознати с раздели отляво, можете значително да подобрите данните за посетителите, базирани на съдържание, SEO и реализации, включително пол, възраст, география, устройство, съдържание, CTR , средно време на сайта и т.н. Кликнете върху раздела „придобивания“ и отидете на „Целеви страници“ за моментна снимка на ефективността на съдържанието.

Скачащ жаба SEO Spider & Инструмент за обхождане – настолна програма (за PC или Mac), която ви разказва за неработещи връзки, заглавия на страници, мета описания, URL адреси, изображения и много други SEO данни.

Search Analytics – функция в конзолата за търсене на Google, която измерва позицията на ключовите думи на вашия уебсайт, честотата на кликване и има филтри за страни / устройства / страници / заявки. Позволява ви да сравнявате данни с предишните 28 дни и е чудесен инструмент за измерване на SEO ефективността. Използвам това в Google Analytics, тъй като ключовите думи, CTR и позициите за класиране са моята основна грижа.

SEMRush – Всичко в едно SEO инструментариум с буквално изобилие от анализи на ключови думи, обратна връзка с връзки, списъци с цитати за местно SEO и одит + инструменти за отчитане. Например, мога да видя колко връзки съм спечелил спрямо колко съм загубил, като ми позволяват да наблюдавам връзки, ако ги загубя.

Хостинг

* Те обикновено са 4-те най-добри хостинг компании в WordPress хостинг и WordPress Speed ​​Up Facebook Group които са добре управлявани и имат по 10 000 членове във всяка група. Общият консенсус е да се държи далеч от Марки EIG който притежава 60+ различни хостинг компании, включително Bluehost, HostGator, iPage, Site5 и много други. Те са известни с това, че пакетират твърде много хора на един и същ сървър (което води до бавно време на зареждане) и посредствена поддръжка / време на работа.

SiteGround – оцени домакин №1 в 10 анкети във Facebook и е кой използвам. Те са препоръчани от WordPress и прави безплатни миграции. Висш план като техния полу-посветен план на GoGeek ела с още сървърни ресурси (# 1 коефициент на скорост) и всички планове идват с много Функции на WordPress като Cloudflare и безплатен SSL. Има повече за бързина от хостинг, но аз имам <1 пъти се зареждат с SiteGround и 100% отчети GTmetrix. Плановете започват от $ 3,95 / месец (промо цена).

Cloudways – обикновено се оценява №2 след SiteGround, но без проблеми с лимита на процесора. Поддръжка за чат липсва, но са добри, ако искате чиста скорост и чист интерфейс. Плановете започват от $ 10 / месец.

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-FB-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

WordPress-домакин-Poll-Септември-2018

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

WordPress-домакин-Poll-Септември-2018

Kinsta – един от най-добрите хостели, но плановете започват от $ 30 / месец. Те гарантират 100% периодичност и не съм чувал нищо, освен страхотни неща за тяхната скорост, време и подкрепа.

WP двигател – управляван хостинг на WordPress с планове, започващи от $ 35 / месец. Наскоро те се сдобиха със StudioPress и изглежда затварят пазара, но са добри възможности. Те имат собствено вградено кеширане и поддържат добре уебсайтове, които очакват високи скокове в трафика.

Теми

Divi – една от най-популярните теми на WordPress, разработена от Elegant Themes.

StudioPress – надежден магазин за WordPress и разработчици на рамката Genesis. Мястото, на което бих отишла, ако искате тема, която е SEO-приятелска, мобилна, адаптивна, HTML5 и сигурна.

Други SEO инструменти

Маркиране на данни – функция в конзолата за търсене на Google, която ви помага да добавите богати фрагменти.

Извличане като Google – тества дали Google може да получи достъп до дадена страница, как я прави и всички ресурси (например изображения или скриптове), които са блокирани от Google. Може да помогне за отстраняване на грешки при проблеми с обхождането.

Freelancer.com – наемете фрийлансъри, които да ви помогнат при проектирането, разработването, оптимизацията на скоростта, графичния дизайн, копирайтинг и други WordPress. Това беше спасител, когато започнах кариерата си и все още използвам потребител BDKAMOL и I333 за развитие на WordPress и оптимизация на скоростта.

Google AdWords – PPC (плащане на кликване) кампании, ако искате да рекламирате вашия сайт в Google.

Тест за използваемост на Google Mobile – тестове дали a единичен страницата е удобна за мобилни устройства, но използвайте Отчет за мобилната използваемост в конзолата за търсене на Google, за да намерите всички мобилни грешки на целия ви сайт.

Google News – публикувайте статиите си в Google Новини за допълнителен източник на трафик.

Google Posts – позволява на хората / предприятията да създават съдържание директно в Google, което изглежда високо класирано в Google за техните имена (Search Engine Land ги нарича „визитни картички“).

Атрибути на сайта на Google – подобрете информацията за бизнеса си в графиката на резултатите от търсенето и знанието на Google с името на бизнеса, местоположението, информацията за контакт, логото, социалните профили и т.н..

Инструмент за тестване на структурирани данни от Google – тестове за грешки при добавяне на богати фрагменти към вашия сайт.

Google Мениджър на маркери – оптимизиране на вашия трафик и онлайн маркетинг с помощта на маркери – без код.

Moz Pro – изчерпателен SEO пакет, който ви позволява да проследявате класиране, ключови думи, връзки и оптимизирате страници. Не го използвам (твърде скъпо), когато мога да проследя ключови думи в Search Analytics на Search Console, вече знам как да правя SEO страница и повечето неща, които мога да направя безплатно.

Siteliner – сканира целия уебсайт за дублирано съдържание, счупени връзки и технически грешки в SEO.

Структуриран помощник за маркиране на данни – ако вашите структурирани данни не работят, използвайте този инструмент.

Проверка на сукури – проверява злонамерен софтуер, състояние на черен списък, грешки в уебсайта и остарял софтуер.

Проверка на наказания за уебсайтове – помогне да се идентифицират основни санкции на Google, като се направи препратка към органичните спадове на трафика с актуализациите на алгоритмите на Google. Panguin SEO Tool е подобен и също добър.

WooRank – повечето инструменти за одит на SEO не са добри, но това е просто, безплатно и донякъде прилично.

TubeBuddy – инструменти, вградени в уебсайта на YouTube, които ви показват споменавания за вашите марки, статистика / класиране на видеоклипове и видео SEO предложения. Препоръчва се от Backlinko.

Разни

BuzzSumo – популярен софтуер за електронна поща и приставка за WordPress, но може да забави вашия сайт.

Canva – един от най-добрите производители на инфографики с freemium (известен с получаването на връзки / трафик). Можете също да наемете инфографски дизайнери на freelancer.com ако искате наистина уникална инфография.

Copyscape – проверка за плагиатство, която открива дублиращи се артикули, което може да санкционира вашия SEO.

Вграждане на генератор на кодове – кредитира вашите инфографики / видеоклипове, като предоставя на читателите вграден код.

Рамка за генезис – WordPress рамка, разработена от StudioPress, която поддържа вашия сайт да работи бързо и надеждно. Препоръчва се от топ хора (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Обикновено препоръчвам да използвате теми за StudioPress, но има и други магазини за теми на Genesis, като например Здравейте, дизайни, Възстановени 316 дизайна, и Доста Дарн Сладък дизайн.

Да шифроваме SSL – безплатен и надежден SSL, който можете да използвате, за да направите своя уебсайт защитен. Някои хостинг компании (като SiteGround) имат опция да активират това във вашия хостинг cPanel.

Променливи на фрагмент – шаблони за SEO заглавия + мета описания, които са адаптивни в настройките на Yoast, но писането им ръчно винаги е по-добре. Типичната променлива фрагмент за страници / публикации е %% page %% %% sep %% %%name име на %%, която в моя случай щеше да се чете като: Заглавие на страницата – Онлайн медии Masters. Това ще се използва само ако не са написани ръчно.

Жадни съдружници – приставка за управление на партньорска връзка Използвам кои наметала, nofollow и ви помагам да категоризирате партньорските връзки. Премиум версия се предлага с много страхотни функции като автоматично свързване на ключови думи, статистика и интеграция на събития и анализи на Google Analytics.

Инструменти за уеб администратори – конзола за търсене на Google + Bing + Yandex Инструментите за уеб администратори са основните 3.

Yoast Bulk Editor – редактиране на SEO заглавия + мета описания в насипно състояние, което е лесен начин за увеличаване на CTR. Редакторът за групи не открива ключови думи по дължина или фокус, затова се уверете, че включвате това (около 55 за SEO заглавия, 155 за мета описания).

SEO анализ на Yoast – предложения за оптимизация на съдържанието въз основа на това дали ключовата дума за фокус се използва в съдържанието, плюс други фактори. Yoast ще открие само точните съвпадения на вашата ключова дума (без частични съвпадения) и е добре някои светлини да останат червени, тъй като често могат да се използват синоними (ако моята ключова дума е SEO консултант и използвам SEO Consulting, Yoast няма да я открие ). Или може би вашата „поръсена“ ключовата дума в заглавието, за да звучи по-добре, тъй като точно съвпадение на ключови думи звучи спам. Някои от тях могат да се приемат със зърно сол.

Yoast Metabox Insights – показва кои думи се използват най-много в съдържанието (имам това деактивирано).

Анализ за четене на Yoast – Ви казва дали изреченията / абзаците са твърде кратки, дълги, дали използвате преходни думи и т.н. Не намирам това за много полезно и го деактивирам.

Анализ на Yoast Ryte – открива дали вашият уебсайт е индексиран в търсачките.

Брояч на текстови връзки на Yoast – отчита колко вътрешни връзки се използват във вашите страници / публикации.

Автоматично довършване в YouTube – започнете да пишете фраза в YouTube, за да намерите предложения за ключови думи за видео.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map