WordPress SEO-verktøy jeg bruker: En komplett liste over verktøy / plugins for å gjøre nettstedets rangering høyere + belastning raskere (ingen opprører!)

Du ber om en solid liste over WordPress SEO og hastighetsoptimaliseringsverktøy, jeg vil gi den til deg.


Betalte tjenester blir fremhevet, og jeg bruker de fleste av disse på mitt eget WordPress-nettsted. Bruk innholdsfortegnelsen for å finne det du trenger, ellers håper jeg du liker verktøyene. Jeg jobbet hardt med det :)

Innholdsfortegnelse

 1. SEO-plugins
 2. Speed ​​Plugins
 3. Hastighetsverktøy
 4. Hastighetsmåling
 5. Søkeordforskning
 6. lenker
 7. Lokal SEO
 8. Analytics
 9. hosting
 10. temaer
 11. Andre SEO-verktøy
 12. Diverse

SEO-plugins

WordPress SEO Plugins fra 2019

Alt i ett skjema Rik utdrag – legger til rikt utdrag, men har minimale innstillinger og tilpasningsalternativer – slik at markeringen ikke ser så lyst ut når den vises i innholdet. Det er gratis og støtter anmeldelse, oppskrifter, og begivenhet rike utdrag, men jeg foretrekker (og bruker) WP gjennomgang av MyThemeShop. Det ser finere ut og har flere alternativer. Her er en side jeg bruker den på.

Alt i ett SEO – alternativ til Yoast, men jeg bruker fortsatt Yoast.

Automatiske bilder Alt Attributter – legger automatisk til alt-tekst ved å bruke bildefilnavnet (sparer mye tid). Du må ellers legge til alt-tekst til hvert enkelt bilde manuelt.

Bedre søk erstattes – bulkoppdateringskoblinger, bilder og annet innhold. Nyttig hvis du endret www- eller HTTPS-versjoner og trenger å bulk oppdatere alle bilder / lenker til den nye versjonen. Eller, hvis du er som meg og trenger å oppdatere et bilde som er på flere sider, sparer dette mye tid.

Broken Link Checker – oppdager ødelagte lenker på nettstedet ditt. Dr. Link Check er bra, men denne pluginen lar deg fikse dem inne i WordPress med 1-klikk-alternativer for å redigere eller fjerne koblingen til hver enkelt. Ulempen er at den bruker mye CPU (så avinstaller plugin-en umiddelbart når du er ferdig med å fikse koblinger).

Enkel innholdsfortegnelse – Å legge til en TOC til lange innlegg er utrolig gunstig for brukere og søkemotorer. Imidlertid anbefaler jeg ikke å bruke en plugin til dette, og i stedet manuelt kode en HTML innholdsfortegnelse som lar brukerne hoppe til bestemte seksjoner (og lenke til dem). tildele navneforankringer vil også gi deg en sjanse til at Google tildeler deg hopp-til-lenker.

Google Site Kit – kombinerer Googles mest populære verktøy for administrasjon av nettsteder (Google Search Console, Google Analytics, AdSense og Google PageSpeed ​​Insights) til 1 WordPress-plugin.

Hurtigplugin for Page / Post-omdirigering – fikse ødelagte sider eller nettadresser du endret eller slettet ved hjelp av viderekoblinger. Sjekk gjennomsøkingsfeil i Google Search Console (eller i Yoast) for å finne de ødelagte koblingene.

Rangere matematikk – lovende SEO-plugin fra MyThemeShop med massevis av innebygde funksjoner som rike kodebiter, Google Search Console-integrasjon, optimalisering av flere søkeord, søkeordrangørsporing, LSI-søkeordverktøy, lokale SEO-alternativer, forslag til interne lenker og mye mer.

Virkelig enkel SSL – konfigurerer nettstedet ditt automatisk til HTTPS. Du vil fremdeles trenge en SSL (jeg bruker gratis Let’s Encrypt SSL fra SiteGround), men denne pluginen gjør det veldig enkelt å konfigurere.

Republiser gamle innlegg – får innholdet ditt til å se friskt ut ved å oppdatere alle innleggsmodifiserte datoer til nåværende dag, noe som vil gjenspeiles i søkemotorer. Dette er billig (siden du ikke oppdaterte innlegget med nytt innhold), men det holder datoer oppdatert og kan øke klikkfrekvensene.

Strukturert innhold – legger til vanlige utdrag av vanlige spørsmål og er de samme som jeg og Neil Patel bruker.

WP gjennomgang – rik plugin-pakker jeg bruker (her er en side jeg bruker den på). Andre plugins er ikke veldig gode … WP Rich Snippets ble forlatt av utvikleren, og All In One Schema er kjedelig og mangler tilpasningsalternativer. WP Review støtter 14 datatyper inkludert anmeldelser og oppskrifter, oppdateres ofte, ser fin ut og støttes av teamet på MyThemeShop.

Yoast – mest populære SEO-plugin. Du kan dele Yoast ned i tre trinn: konfigurere plugin-innstillingene, undersøke nøkkelord og lage optimalisert innhold om disse søkeordene. Dette er viktige trinn, men folk flest tar feil, så se Yoast-guiden min for å lære hvordan du gjør dem.

Yoast Local SEO – legger til en KML-fil for Google Maps, schema.org og andre optimaliseringer for lokal SEO, med muligheten til å bygge inn et Google Map og lagre locator. Sannsynligvis vil ikke forbedre rangeringen, da dette er en så mikrodel av lokal (jeg vil sjekke Googles lokale rangeringsfaktorer).

Yoast Premium – forbedrer ikke rangeringene dine, men inkluderer (etter min ydmyke mening) fancy funksjoner som du virkelig ikke trenger. Omdirigeringer kan gjøres ved hjelp av en gratis plugin, flere søkeord krever ofte bruk av delvise samsvar (som Yoasts SEO-analyse ikke alltid oppdager), og jeg har hørt at støtte bare henviser deg til opplæringen deres. IMO, ikke verdt $ 89 / år.

Yoast Video SEO – legger til et videokartkart og støtter schema.org videoObjekt-markering, Facebook Open Graph (for direkte avspilling på Facebook), og alternativet for å endre miniatyrbilder.

Yoast WooCommerce SEO – forbedrer sosial formatering når innhold deles på sosiale medier, ekskluderer unødvendige sider fra områdekartet ditt, og legger til et Yoast-brødsmulealternativ.

Speed ​​Plugins

WordPress Speed ​​Optimization Plugins

AMP For WP – legger til AMP (akselererte mobilsider) for å få mobilsider til å laste raskere og gi deg et AMP-ikon i søkeresultatene på mobilen. Ulempen er at det endrer mobildesignet ditt som kan redusere konverteringer. Av den grunn bestemte jeg meg for å bruke en AMP-plugin.

Opprydding av eiendeler – deaktiver plugins fra å lastes inn på visse sider selektivt. Du kan for eksempel deaktivere kontaktskjema-plugin på alle sider bortsett fra kontaktsiden, eller deaktivere det rike kodebitpluginet fra å laste på sider. Veldig enkel å bruke, og jeg anbefaler å teste den ut.

Cache-plugins – her er topprangerte cache-plugins (du trenger bare 1).

 • WP-rakett – # 1 rangert cache-plugin i mange Facebook-avstemninger, er 49 dollar og er det jeg bruker. WP Rocket har mange funksjoner de fleste cache-plugin-er ikke, og er derfor i stand til å gi deg bedre score og lastetid i GTmetrix + Pingdom. Disse innebygde funksjonene inkluderer databaseopprydding, Cloudflare, CDN URL-felt, lat lasting og hosting av Google Analytics-kode lokalt. Med WP Rocket trenger du ikke ekstra plugins da disse er innebygd. Innstillingene er enkle å konfigurere, og det kommer med flott dokumentasjon + støtte.
 • Rask ytelse – vanligvis gratis cache-plugin nr. 1 i Facebook-avstemninger og kommer med mange funksjoner som er inkludert i WP Rocket. Det har gode tilbakemeldinger i WordPress Speed ​​Up Facebook Group med mange som sier at det er den beste gratis cache-plugin. Innstillingene kan være ganske overveldende å konfigurere, men den har en installasjonsveiviser.
 • SG Optimizer – dette er SiteGround cache-plugin (fungerer bare hvis du er på verten deres). Bufringen er hurtigere enn noen annen cache-plugin, men (selv etter de store oppdateringene av den) mangler fortsatt mange funksjoner som er inkludert i andre cache-plugins. Jeg bruker SG Optimizer strengt tatt for hurtigbufring (med alle andre alternativer slått av) og bruker deretter WP Rocket til alt annet.
 • W3 Total Cache – gratis cache-plugin med robuste innstillinger, men en historie med å forårsake feil. Imidlertid har utvikleren nylig gjort mange oppdateringer, og det virker som om plugins-omdømmet kan komme tilbake, ettersom det en gang var en flott cache-plugin.
 • WP raskeste hurtigbuffer – gratis cache-plugin som er enkel å konfigurere med alternativer for å integrere Cloudflare, StackPath og andre CDN-er (men jeg bruker fortsatt WP Rocket).
 • Autoptimize – vanligvis bare nødvendig hvis du bruker hosting av svartelister-plugins (f.eks. Gå pappa eller WP-motor), ellers foretrekkes fulle cache-plugins som WP Rocket eller Swift. Optimaliserer HTML-, CSS- og JavaScript-filer, og et alternativ for å sette opp et CDN.

CAOS | Vert Google Analytics lokalt – hjelper laste Google Analytics-sporingskoden lokalt.

CDN Enabler – inneholder et CDN URL-felt som hjelper deg med å konfigurere innholdsleveringsnettverket.

Clearfy – fremskynder nettstedet ved å deaktivere unødvendige WordPress-funksjoner (ligner WP Disable) og inkluderer noen SEO + sikkerhetsfunksjoner. Flotte anmeldelser / rangeringer på WordPress.

CSS Sprite Generator – kombinerer flere bilder til ett enkelt bilde, noe som gjør at de lastes mye raskere. Dette gjøres vanligvis bare med dekorative bilder, for eksempel ikoner. Jeg gjorde dette på hjemmesiden min … i stedet for å laste inn 30 ikoner (som vil være 30 forespørsler), laster den 1 (1 forespørsel).

Vis PHP-versjon – viser hvilken PHP-versjon nettstedet ditt kjører, som skal være 7,0 eller høyere.

Gravatar Cache-plugins – fremskynder innlegg med kommentarer fra cache Gravatars (Harrys Gravatar Cache, Optimal Gravatar-hurtigbuffer, eller FV Gravatar Cache) er de tre øverste programtilleggene.

GTmetrix For WordPress – planlegge GTmetrix-rapporter og se dem direkte i WordPress-oversikten, eller gjennom planlagte e-postrapporter. Flott for å overvåke hastigheten på nettstedet ditt + score.

Innstillinger for bildeoptimalisering – Imagify, ShortPixel, Smush, og Kraken alle gjør stort sett det samme (de endrer størrelse på bilder, komprimerer bilder uten tap og fjerner EXIF-data fra bilder).

Lat Load For Videos – forsinker lasting av videoer til du blar nedover siden og faktisk ser dem, noe som kan redusere lastetidene for innhold med videoer betydelig. Du trenger ikke dette hvis du bruker WP Rocket siden den har innebygget lading i innstillingene. Jeg foreslår at du bare laster videoer (ikke bilder), da det er irriterende for brukerne å stadig laste bilder mens de ruller.

OMGF – laster inn Google-skrifter, Font Awesome og andre eksterne fonter lokalt.

P3 Profiler – finner langsomste lasting av plugins, men den har ikke blitt oppdatert på mange år.

Perfmatters – utviklet av Kinsta og ligner Clearfy. Optimaliserer også WooCommerce-nettsteder ved enkelt å deaktivere vognfragmenter, WooCommerce-skript og stiler. Starter på $ 24,95 per måned.

PHP-kompatibilitetschecker – sjekker plugins / tema for å sikre kompatibilitet med nye PHP-versjoner, men det har ikke gode anmeldelser fordi det ofte kan hoppe over større plugins.

Plugin Organizer – last inn plugins selektivt på spesifikt innhold. Det vanligste eksemplet er å laste inn kontaktskjemaet bare på kontaktsiden din (så det lastes ikke på hver eneste side).

WP Deaktiver – deaktiverer unødvendige WordPress-innstillinger som autosave, postrevisjoner, Gravatars, emojis og andre funksjoner i WordPress-kjernen. Den har også tilleggshastighetsalternativer som hjerteslagskontroll, vert for Google Analytics-kode lokalt og minimerer forespørsler.

WP-Optimize – renser WordPress-databasen ved å fjerne postrevisjoner, spam / søppelkommentarer, transienter og ubrukte databasetabeller. Hvis du bruker WP Rocket, trenger du ikke dette fordi det er innebygd i WP Rocket-innstillingene. Ta alltid en sikkerhetskopi før du rengjør databasen.

StudioPress-plugins – alt lett, gratis og utviklet for Genesis Framework. Å bruke lette plugins er noe av det beste du kan gjøre for å sikre at nettstedet ditt laster raskt.

Hastighetsmåling

Bytesjekk – måler TTFB (tid til første byte), en nøkkelmetrik i server- / hostinghastighet.

Google PageSpeed ​​Insights – hastighetsanbefalinger som mange mennesker synes ikke det er nyttig siden den ikke en gang måler lastetid (den primære beregningen i nettstedets hastighet). Men det måler server responstid som indikerer at hosting (server) er treg og skal være under 200 ms.

GTmetrix – hastighetsanbefalinger Jeg synes er mest nyttig av alle verktøyene, spesielt for å finne uoptimerte bilder, og bruke Foss-fanen for å se plugger / elementer som går tregest.

HTTP / 2-test – sjekk om nettstedet ditt (hosting) støtter HTTP / 2 som gjør nettstedet ditt raskere.

Spørsmål Monitor – sjekk de tregeste programtilleggene, skriptene osv. Flott alternativ til P3.

Pingdom – mest nøyaktige verktøy for å måle belastningstider ifølge WP Rocket, men jeg synes GTmetrix er den mest nyttige for å få konkrete anbefalinger om å optimalisere hastigheten på nettstedet.

Hastighetsverktøy

Cloudflare – gratis CDN med 200+ datasentre som gjør nettstedet ditt raskere, med hastighets- / sikkerhetsalternativer som akselererte mobilkoblinger, hotlink-beskyttelse, Railgun, Sideregler, og hurtigbufring. Enkelt å konfigurere med de fleste cache-plugins, og noen verter har et alternativ for å aktivere det i cPanel. Dette krever påmelding til en gratis konto, skiftende navneservere, og konfigurere innstillingene.

KeyCDN – CDN (innholdsleveringsnettverk) med 34+ datasentre og er priset av GB-er som brukes.

StackPath – CDN (innholdsleveringsnettverk) med over 31 datasentre med en gratis prøveperiode på 30 dager, og starter deretter på $ 10 / måned. Integreres med de fleste cache-plugins og er CDN jeg bruker på nettstedet mitt.

Transfonter – fikse skriftrelaterte feil i GTmetrix / Pingdom ved å bruke Transfonter til å konvertere skrifter (f.eks. Google Font) til webfonter, laste dem opp til WordPress, og legg dem deretter til i CSS.

Søkeordforskning

Svar The Public – mitt favorittverktøy for søkeordforskning som henter nøkkelord fra Google Autocomplete og deler dem ned til spørsmål, preposisjon og sammenligning. Gjennomgang av “spørsmålstegn” er en fin måte å sikre at innholdet ditt er omfattende (den svarer på alle spørsmål folk har om det emnet). Den viser også hvert enkelt søkeords estimerte konkurranse (hvert søkeord har en grønn sirkel, og jo mørkere det er, jo mer konkurransedyktig er det).

Google Trender – se nøkkelordtrender og hvilken region de søker mest.

Google Autocomplete – søkeordforslag basert på folks forrige søkehistorie. Få Google til å fullføre setningen, eller bruk understreketegnet _ for å la Google “fylle ut det tomme.”

Googles nøkkelordplanlegger – en av mine minst favorittverktøy for nøkkelordundersøkelser siden det spesielt ble bygget for Google AdWords, og gjenspeiler ikke data i organiske resultater (SEO).

HubShout WebGrader – se nøkkelord du rangerer for, konkurrerende nøkkelord, og sammenligne søkeord, domeneautoritet, lenker, toppinnhold og henvisende domener mot konkurrenter.

Keywordtool.io – henter nøkkelord fra Google Autocomplete (min favorittkilde).

Stikkord overalt – viser månedlige søk, CPC og estimert konkurranse direkte i søkemotorer og andre plattformer (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Moz nøkkelordutforsker – et bedre søkeordforskningsverktøy enn Google nøkkelordplanlegger. Lær hvert søkeord månedlige søk og bruk filtre for å gruppere relaterte setninger (slik at du ikke blar gjennom de samme) og filtrer etter søkevolum, brede / spesifikke søkeord og spørsmål.

MozBar Google Chrome-utvidelse – lar deg Google ethvert nøkkelord og estimere konkurransen basert på hvert søkeresultats DA (domeneautoritet) og PA (sideautoritet).

Ubbersuggest – Neil Patels søkeordforslagverktøy som estimerer søkeordets konkurranse i organiske resultater, men jeg har alltid lyst til å gå gjennom toppresultatene manuelt.

vidIQ Chrome-utvidelse – analysere konkurranse om YouTube-nøkkelord ved å installere denne utvidelsen, søke i søkeordet ditt på YouTube og klikke på toppresultatene. Utvidelsen genererer en SEO-poengsum basert på videoens likes, visninger, kommentarer, sosiale aksjer, abonnenter, visningstider og andre beregninger om videoen. Se hvilke tagger som brukes og beskrivelseslengde.

lenker

Sjekk koblingene mine – Chrome-utvidelse som sjekker og fremhever ødelagte koblinger på en side.

Dr. Link Check – finn ødelagte lenker på ditt WordPress-nettsted. Skanner 7 500 lenker / måned gratis.

Google Disavow Tool – Hvis du ansatt en linkbuilder som opprettet spammy-koblinger og er bekymret for rangeringene dine, kan du bruke dette verktøyet for å be Google om ikke å ta hensyn til disse.

Moz Link Explorer – sjekk nettstedets domeneautoritet, inngående lenker, ankertekst og koblingsberegninger med et alternativ for å oppgradere. Nyttig for å finne linkmuligheter fra konkurrentnettsteder. Dette verktøyet kan også brukes sammen med MozBar for å sikre at søkeordene dine ikke er for konkurrerende (prøv å konkurrere med nettsteder som har lignende domeneautoritet som dine egne).

Lokal SEO

Googles lokale bestillinger & avtaler – funksjon for Google Min bedrift som lar folk bestille avtaler, reservasjoner, bestille ordre, se menyer og søkeinformasjon om bedriften din. Fyll ut dette skjema og bruk en tredjeparts booking / bestillingstjeneste som seamless.com.

Google Min bedrift – den viktigste faktoren i lokal SEO og er nå 25% av 2018s lokale rangeringsfaktorer. Vær sikker på at du bekrefte eierskap og fyll ut alt inkludert: bilder + videoer, kategorier, beskrivelse, adresse eller tjenesteområde, egenskaper, menyen / tjenester, spesielle timer, spørsmål, Egendefinert nettadresse, 360 ° virtuell tur (hvis det er fornuftig). Du burde svare på anmeldelser og svare på folks meldinger. Legger ut oppdateringer har blitt stadig viktigere. Du kan også bruke lokale forretningsadresser (f.eks. avtalerreservasjonerbestillinger), og hotell kan legge til klassevurderinger og fasiliteter. Til slutt, les Google My Business retningslinjer.

Moz Local – fikse ufullstendige, inkonsekvente og dupliserte siteringer. Et må-ha verktøy for lokal SEO og målet ditt bør være å få Moz Local-score så nær 100% som mulig.

Whitespark Citation Building Service – kjøp siteringer for $ 4-5 hver som kan forbedre lokale rangeringer, spesielt i Google Maps. Jeg har brukt Whitespark for mange klienter, og de får gode resultater med detaljerte rapporter, lenker til de nye sitasjonsprofilene og 1 universell innlogging. Sitasjoner har blitt mindre viktige i forhold til lokale rangeringsfaktorer, men du bør fortsatt gjøre dem.

Whitespark Citation Cleanup Service – Hvis siteringene dine er rot (f.eks. I Moz Local), kan du betale $ 149 + for å få Whitespark til å rydde opp ufullstendige, inkonsekvente og dupliserte siteringer..

Whitespark Local Rank Tracker – måler lokal rangering i Google / Bing i både organiske resultater og kartresultater. En superenkelig og mest brukervennlig måte å måle lokale nøkkelord på.

Analytics

AWStats – lær om noe forårsaker høy CPU-bruk (båndbredde) på nettstedet ditt, som spesifikke gjennomsøkere, bilder, nedlastinger av filer og IP-adresser. Å redusere CPU-forbruket kan gjøre at server / nettsted lastes raskere. Dette er innebygd for mange hosting cPanels i “statistikk” -delen.

Google Analytics – har nesten alt du trenger for analyser, og så lenge du er kjent med fanene til venstre, kan du forbedre innholdet, SEO og konverteringsbaserte besøkende data inkludert kjønn, alder, geografi, enhet, innhold, CTR , gjennomsnittlig tid på stedet, etc. Klikk på “anskaffelser” -fanen og gå til “Landingssider” for å få et øyeblikksbilde av innholdsytelsen.

Skrikende frosk SEO Spider & Crawler Tool – skrivebordsprogram (for PC eller Mac) som forteller deg om ødelagte koblinger, sidetitler, metabeskrivelser, URL-er, bilder og mange andre SEO-data.

Søk i Analytics – funksjon i Google Search Console som måler nettstedets søkeordposisjon, klikkfrekvens og har filtre for land / enheter / sider / spørsmål. Lar deg sammenligne data med de foregående 28 dagene, og er et flott verktøy for å måle SEO-ytelse. Jeg bruker dette over Google Analytics som nøkkelord, CTR og rangering av posisjoner er min største bekymring.

SEMRush – alt-i-ett SEO verktøysett med bokstavelig talt en mengde analyser av nøkkelord, tilbakekoblingsprofil, siteringsoppføringer for lokal SEO og revisjon + rapporteringsverktøy. For eksempel kan jeg se hvor mange tilbakekoblinger jeg har fått kontra hvor mange jeg har mistet, og la meg overvåke lenker hvis jeg mister dem.

hosting

* Disse har en tendens til å være de 4 beste hosting selskapene i WordPress Hosting og WordPress Speed ​​Up Facebook Group som er veldrevet og har 10.000 medlemmer i hver gruppe. Den generelle konsensus er å holde seg unna EIG-merker som eier 60+ forskjellige vertsselskaper inkludert Bluehost, HostGator, iPage, Site5 og mange andre. De er kjent for å pakke for mange mennesker på samme server (noe som resulterer i treg belastningstid) og middelmådig støtte / oppetid.

Siteground – rangert nummer 1-verten i 10 Facebook-avstemninger, og er den jeg bruker. de er anbefalt av WordPress og gjør gratis migrasjoner. Høyere plan som deres semi-dedikert GoGeek-plan komme med mer serverressurser (Nr. 1 hastighetsfaktor) og alle planer kommer med mange WordPress-funksjoner som Cloudflare og gratis SSL. Det er mer med hastigheten enn hosting, men det har jeg <1s lastetider med SiteGround og 100% GTmetrix-rapporter. Planene starter på $ 3,95 / måned (kampanjepris).

Cloudways – vanligvis rangert som nr. 2 etter SiteGround, men uten CPU-begrensningsproblemer. Chatstøtte mangler, men er bra hvis du vil ha ren hastighet og et rent grensesnitt. Planene starter på $ 10 / måned.

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress-hosting-Poll-2017

Delt-hosting-Poll-2017

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

WordPress-Host-Poll-Sept-2018

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-Sept-2018

Kinsta – en av de beste rundt vertene, men planene starter på $ 30 / month. De garanterer 100% oppetid, og jeg har ikke hørt noe annet enn gode ting om hastighet, oppetid og støtte.

WP-motor – administrert WordPress hosting med planer som starter på $ 35 / month. De anskaffet seg nylig StudioPress og ser ut til å bære markedet, men de er et godt alternativ. De har sin egen innebygde hurtigbufring og holder godt opp for nettsteder som forventer høye pigger i trafikken.

temaer

Divi – et av de mest populære WordPress-temaene, utviklet av Elegant Themes.

Studio – pålitelig WordPress-temabutikk og utviklere av Genesis Framework. Stedet jeg vil gå hvis du vil ha et tema som er SEO-vennlig, mobil responsivt, HTML5 og sikkert.

Andre SEO-verktøy

Datamarkering – funksjon i Google Search Console som hjelper deg å legge til rikt utdrag.

Hent som Google – tester om Google har tilgang til en side, hvordan den gjengis den og eventuelle ressurser (f.eks. Bilder eller skript) som er blokkert fra Google. Kan hjelpe med å feilsøke problemer.

Freelancer.com – ansett frilansere som hjelper deg med WordPress-design, utvikling, hastighetsoptimalisering, grafisk design, tekstforfattere og mer. Dette var en frelser da jeg startet karrieren, og jeg bruker fortsatt bruker BDKAMOL og I333 for WordPress-utvikling og hastighetsoptimalisering.

Google adwords – PPC-kampanjer (betaling per klikk) hvis du vil annonsere nettstedet ditt på Google.

Brukervennlighetstest for Google Mobile – tester om a enkelt siden er mobilvennlig, men bruk Mobil brukervennlighetsrapport i Google Search Console for å finne alle mobilfeil på hele nettstedet.

Google Nyheter – få artiklene dine publisert i Google Nyheter for en ekstra kilde til trafikk.

Google Posts – lar folk / bedrifter lage innhold direkte på Google som vises høyt rangert i Google for navnene deres (Search Engine Land kaller dem “visittkort”).

Googles nettstedsattributter – forbedre forretningsinformasjonen din i Googles søkeresultater og kunnskapsgrafikk med bedriftsnavn, beliggenhet, kontaktinfo, logo, sosiale profiler osv..

Googles strukturerte datatestingsverktøy – tester for feil når du legger til rikt utdrag på nettstedet ditt.

Google Tag Manager – optimaliser trafikken og markedsføringen online ved å bruke tagger – uten kode.

Moz Pro – omfattende SEO-pakke som lar deg spore rangeringer, nøkkelord, lenker og optimalisere sider. Jeg bruker det ikke (for dyrt) når jeg kan spore nøkkelord i Search Consoles Search Analytics, jeg vet allerede hvordan jeg gjør SEO på siden, og det meste jeg kan gjøre gratis.

Siteliner – skanner hele nettstedet for duplikatinnhold, ødelagte koblinger og tekniske SEO-feil.

Strukturert data Markup Helper – Hvis strukturerte data ikke fungerer, kan du bruke dette verktøyet.

Sucuri Checker – sjekker skadelig programvare, svartelistestatus, feil på nettstedet og utdatert programvare.

Nettstedets straffkontroll – hjelp til å identifisere roten til Google-straffer ved å henvise til organiske trafikkfall med Googles algoritmeoppdateringer. Panguin SEO Tool er lik og også bra.

WooRank – de fleste SEO-revisjonsverktøy er ikke bra, men dette er enkelt, gratis og noe anstendig.

TubeBuddy – verktøy innebygd på YouTube-nettstedet som viser deg omtaler av merkevarene dine, statistikk / rangeringer på videoer og video-SEO-forslag. Anbefalt av Backlinko.

Diverse

BuzzSumo – populær e-postprogramvare og WordPress-plugin, men kan redusere nettstedet ditt.

Lerret – en av de beste infografiene fra freemium (kjent for å få koblinger / trafikk). Du kan også leie infografiske designere på freelancer.com hvis du vil ha en virkelig unik infographic.

Copyscape – plagieringskontroll som oppdager dupliserte artikler, som kan straffe SEO din.

Legge inn kodegenerator – krediterer infografikken / videoene dine ved å gi leserne en innebygd kode.

Genesis Framework – WordPress-rammeverk utviklet av StudioPress som holder nettstedet ditt raskt og pålitelig. Anbefalt av toppfolk (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Jeg anbefaler generelt å bruke StudioPress-temaer, men det er andre Genesis-temabutikker fra tredjepart, som Hello You Designs, Restaurert 316 design, og Pretty Darn Cute Design.

La oss kryptere SSL – gratis og pålitelig SSL du kan bruke til å sikre nettstedet ditt sikkert. Noen vertsfirmaer (som SiteGround) har et alternativ for å aktivere dette i hosting-cPanel.

Utdragsvariabler – maler for SEO-titler + metabeskrivelser som kan tilpasses i Yoasts innstillinger, men det er alltid bedre å skrive disse manuelt. Den typiske utdragsvariabelen for sider / innlegg er %% side %%%% sep %%%% sitename %% som i mitt tilfelle vil lese som: Sidetittel – Online Media Masters. Dette vil bare brukes hvis de ikke er skrevet manuelt.

Tørstige tilknyttede selskaper – plugin for administrasjon av tilknyttede lenker. Jeg bruker hvilke kapper, nofollows, og hjelper deg med å kategorisere tilknyttede koblinger. Premium versjon leveres med mange flotte funksjoner som automatisk søkeordkobling, statistikk og Google Analytics-hendelser og Tag Manager-integrasjon.

Webmasterverktøy – Google Search Console + Bing + Yandex Webmasterverktøy er de viktigste 3.

Yoast Bulk Editor – rediger SEO titler + metabeskrivelser i bulk, noe som er en enkel måte å øke CTR-er. Masseditoren oppdager ikke karakterlengde eller fokus søkeord, så sørg for at du inkluderer at du tar hensyn til dette (rundt 55 for SEO-titler, 155 for metabeskrivelser).

Yoast SEO-analyse – Forslag til innholdsoptimalisering basert på om fokusnøkkelordet ditt brukes i innholdet, pluss andre faktorer. Yoast vil bare oppdage nøyaktige treff for søkeordet ditt (ingen delvise samsvar), og det er OK at noen lys forblir røde siden synonymer ofte kan brukes (hvis mitt nøkkelord er SEO Consultant og jeg bruker SEO Consulting, vil Yoast ikke oppdage det ). Eller kanskje “sprinklet” du nøkkelordet i overskriften for å få det til å høres bedre siden et eksakt søkeordmatch høres spammy ut. Noen av disse kan tas med et saltkorn.

Yoast Metabox Insights – viser hvilke ord som brukes mest i innhold (jeg har deaktivert dette).

Yoast lesbarhetsanalyse – forteller deg om setninger / avsnitt er for korte, lange, om du bruker overgangsord osv. Jeg synes ikke dette er veldig nyttig og har deaktivert.

Yoast Ryte-analyse – oppdager om nettstedet ditt er indeksert i søkemotorer.

Yoast Text Link Counter – teller hvor mange interne lenker som brukes på sidene / innleggene dine.

YouTube autofullfør – begynn å skrive en frase på YouTube for å finne forslag til søkeord på video.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map