WordPress SEO-værktøjer, jeg bruger: En komplet liste over værktøjer / plugins til at gøre dit websted rangeret højere + Indlæs hurtigere (ingen løber op!)

Du beder om en solid liste med WordPress SEO og hastighedsoptimeringsværktøjer, jeg giver dig det.


Betalte tjenester fremhæves, og jeg bruger de fleste af disse på mit eget WordPress-sted. Brug indholdsfortegnelsen til at finde det, du har brug for, ellers håber jeg, at du nyder værktøjerne. Jeg arbejdede hårdt på det :)

Indholdsfortegnelse

 1. SEO-plugins
 2. Speed ​​Plugins
 3. Hastighedsværktøjer
 4. Hastighedsmåling
 5. Nøgleordsundersøgelse
 6. Links
 7. Lokal SEO
 8. Analytics
 9. Hosting
 10. Temaer
 11. Andre SEO værktøjer
 12. Diverse

SEO-plugins

WordPress SEO Plugins i 2019

Alt i ét skema rige uddrag – tilføjer rige uddrag, men har minimale indstillinger og tilpasningsmuligheder – så markeringen ser ikke så smuk ud, når den vises i indholdet. Det er gratis og understøtter anmeldelse, opskrifter, og begivenhed rige uddrag, men jeg foretrækker (og bruger) WP Review af MyThemeShop. Det ser pænere ud og har flere muligheder. Her er en side, jeg bruger den på.

Alt i én SEO – alternativ til Yoast, men jeg bruger stadig Yoast.

Automatiske billed-altattributter – tilføjer automatisk alt-tekst ved hjælp af billedfilnavnet (sparer masser af tid). Ellers skulle du tilføje alt-teksten manuelt til hvert enkelt billede.

Bedre søgning udskiftes – bulkopdateringslinks, billeder og andet indhold. Nyttigt, hvis du ændrede www- eller HTTPS-versioner og har brug for at bulkopdatere alle billeder / links til den nye version. Eller, hvis du kan lide mig og har brug for at opdatere et billede, der findes på flere sider, sparer dette masser af tid.

Brudt link Checker – registrerer ødelagte links på dit websted. Dr. Link Check er god, men dette plugin giver dig mulighed for at rette dem inde i WordPress med 1-klik-indstillinger for at redigere eller fjerne linket fra hver enkelt. Ulempen er, at den spiser høj CPU (så afinstaller plugin’en straks, når du er færdig med at rette links).

Nem indholdsfortegnelse – at tilføje en TOC til lange indlæg er utroligt gavnligt for brugere og søgemaskiner. Jeg anbefaler dog ikke at bruge et plugin til dette og i stedet manuelt kode en HTML indholdsfortegnelse som giver brugerne mulighed for at hoppe til specifikke sektioner (og linke til dem). Tildeling navne ankre giver dig også en chance for at Google tildeler dig jump-to links.

Google Site Kit – kombinerer Googles mest populære webstedsadministrationsværktøjer (Google Search Console, Google Analytics, AdSense og Google PageSpeed ​​Insights) til 1 WordPress-plugin.

Quick Side / Post omdirigering plugin – rettelse af ødelagte sider eller webadresser, du har ændret eller slettet ved hjælp af omdirigeringer. Kontroller gennemsøgningsfejl i Google Search Console (eller i Yoast) for at finde dine ødelagte links.

Rang Math – lovende SEO-plugin af MyThemeShop med et væld af indbyggede funktioner som rige uddrag, Google Search Console-integration, optimering af flere søgeord, tracking af nøgleord, LSI-søgeordsværktøj, lokale SEO-indstillinger, forslag til interne link og meget mere.

Virkelig enkel SSL – konfigurerer automatisk dit websted til HTTPS. Du har stadig brug for en SSL (jeg bruger den gratis Let’s Encrypt SSL fra SiteGround), men dette plugin gør det meget let at konfigurere.

Republiser gamle indlæg – får dit indhold til at se frisk ud ved at opdatere alle dine indlæg, der er ændret til den aktuelle dag, hvilket vil afspejles i søgemaskinerne. Dette er billigt (da du ikke opdaterede indlægget med nyt indhold), men det holder datoer opdateret og kan øge klikfrekvensen.

Struktureret indhold – tilføjer ofte udvalgte FAQ-uddrag og er den samme, som jeg og Neil Patel bruger.

WP Review – rige kodestykker, jeg bruger (her er en side, jeg bruger det på). Andre plugins er ikke særlig gode … WP Rich Snippets blev forladt af udvikleren, og All In One Schema er kedeligt og mangler tilpasningsmuligheder. WP Review understøtter 14 datatyper inklusive anmeldelser og opskrifter, opdateres ofte, ser pæn ud og understøttes af teamet på MyThemeShop.

Yoast – mest populære SEO-plugin. Du kan opdele Yoast i 3 trin: konfigurere plugin-indstillingerne, undersøge nøgleord og oprette optimeret indhold om disse nøgleord. Dette er vigtige trin, men de fleste mennesker får dem forkert, så se min Yoast-guide for at lære, hvordan man gør dem.

Yoast Local SEO – tilføjer en KML-fil til Google Maps, schema.org og andre optimeringer til lokal SEO med mulighed for at integrere en Google Map og gemme locator. Forbedrer sandsynligvis ikke placeringerne, da disse er sådan en mikrodel af det lokale (jeg vil tjekke Googles lokale rankingfaktorer).

Yoast Premium – forbedrer ikke dine placeringer faktisk, men (efter min ydmyge mening) inkluderer smarte funktioner, som du virkelig ikke har brug for. Omdirigeringer kan udføres ved hjælp af et gratis plugin. Nøgleord med flere fokus kræver ofte brug af delvise matches (som Yoasts SEO-analyse ikke altid registrerer), og jeg har hørt, at support bare henviser dig til deres tutorials. IMO, ikke værd $ 89 / år.

Yoast Video SEO – tilføjer et video-sitemap og understøtter schema.org videoObjekt markup, Facebook Open Graph (til direkte afspilning på Facebook), og muligheden for at ændre miniaturebilleder.

Yoast WooCommerce SEO – forbedrer social formatering, når indholdet deles på sociale medier, ekskluderer unødvendige sider fra dit sitemap og tilføjer en Yoast-brødkrummulighed.

Speed ​​Plugins

WordPress Speed ​​Optimization Plugins

AMP til WP – tilføjer AMP (accelererede mobilsider) for at få mobilsider til at indlæse hurtigere, mens du giver dig et AMP-ikon i mobile søgeresultater. Ulempen er, at det ændrer dit mobildesign, hvilket kan reducere konverteringer. Af denne grund besluttede jeg mig for at bruge en AMP-plugin.

Oprydning af aktiver – deaktiver selektivt plugins fra indlæsning på visse sider. For eksempel kan du deaktivere dit kontaktformular-plugin på alle sider undtagen kontaktsiden eller deaktivere dit rige kodestykket fra at indlæse på sider. Meget let at bruge, og jeg kan varmt anbefale at teste det ud.

Cache-plugins – her er de bedst cache-plugins (du har kun brug for 1).

 • WP-raket – # 1 cache-plugin i mange Facebook-afstemninger er $ 49 og det er det, jeg bruger. WP Rocket har mange funktioner, som de fleste cache-plugins ikke kan, og er derfor i stand til at give dig bedre scoringer og belastningstider i GTmetrix + Pingdom. Disse indbyggede funktioner inkluderer databaseoprydning, Cloudflare, CDN URL-felter, doven indlæsning og hosting af Google Analytics-kode lokalt. Med WP Rocket behøver du ikke ekstra plugins, da disse er indbygget. Indstillingerne er lette at konfigurere, og det leveres med stor dokumentation + support.
 • Hurtig ydelse – normalt den gratis cache-plugin nr. 1 i Facebook-afstemninger og kommer med mange funktioner inkluderet i WP Rocket. Det har god feedback i WordPress fremskynder Facebook-gruppen med mange mennesker, der siger, at det er det bedste gratis cache-plugin. Indstillingerne kan være ganske overvældende at konfigurere, men det har en installationsguide.
 • SG Optimizer – dette er SiteGround’s cache-plugin (fungerer kun, hvis du er på deres hosting). Det er hurtigere at cache end nogen anden cache-plugin, men (selv efter deres store opdateringer til det) mangler stadig mange funktioner, der er inkluderet i andre cache-plugins. Jeg bruger SG Optimizer strengt til cache (med alle andre muligheder deaktiveret) og derefter bruge WP Rocket til alt andet.
 • W3 samlet cache – gratis cache-plugin med robuste indstillinger, men en historie med at forårsage fejl. Imidlertid har udvikleren for nylig foretaget mange opdateringer, og det ser ud til, at plugins omdømme muligvis kommer tilbage, da det engang var et godt cache-plugin.
 • WP hurtigste cache – gratis cache-plugin, der er let at konfigurere med muligheder for at integrere Cloudflare, StackPath og andre CDN’er (men jeg bruger stadig WP Rocket).
 • Autoptimize – normalt kun nødvendigt, hvis du bruger hosting af blacklists-plugins (f.eks. Kom så far eller WP-motor) ellers foretrækkes fulde cache-plugins som WP Rocket eller Swift. Optimerer HTML-, CSS- og JavaScript-filer og en mulighed for at opsætte et CDN.

CAOS | Host Google Analytics lokalt – hjælper indlæse Google Analytics-sporingskode lokalt.

CDN Enabler – inkluderer et CDN URL-felt, der hjælper dig med at opsætte dit indholdsleveringsnetværk.

Clearfy – fremskynder webstedet ved at deaktivere unødvendige WordPress-funktioner (svarer til WP Disable) og inkluderer nogle SEO + sikkerhedsfunktioner. Fantastiske anmeldelser / ratings på WordPress.

CSS Sprite Generator – kombinerer flere billeder til 1 enkelt billede, hvilket får dem til at indlæse meget hurtigere. Dette gøres kun kun med dekorative billeder, f.eks. Ikoner. Jeg gjorde det på min startside … i stedet for at indlæse 30 ikoner (hvilket ville være 30 anmodninger), indlæses det 1 (1 anmodning).

Vis PHP-version – viser hvilken PHP-version dit websted kører, som skal være 7,0 eller højere.

Gravatar Cache-plugins – fremskynder indlæg med kommentarer ved at cache Gravatars (Harrys Gravatar Cache, Optimal Gravatar-cache, eller FV Gravatar Cache) er de 3 øverste plugins.

GTmetrix til WordPress – planlæg GTmetrix-rapporter og se dem direkte i WordPress-dashboard eller gennem planlagte e-mail-rapporter. Fantastisk til overvågning af dit websteds hastighed + scoringer.

Plugins til billedoptimering – Imagify, ShortPixel, smush, og Kraken alle gør stort set den samme ting (de ændrer størrelse på billeder, komprimerer billeder uden tab og fjerner EXIF-data fra billeder).

Lazy Load For Videos – forsinker indlæsning af videoer, indtil du ruller ned ad siden og faktisk ser dem, hvilket kan reducere belastningstiderne for indhold med videoer markant. Du har ikke brug for dette, hvis du bruger WP Rocket, da det har doven indlæsning indbygget i indstillingerne. Jeg foreslår kun doven indlæsning af videoer (ikke fotos), da det er irriterende for brugerne at konstant indlæse billeder, mens de ruller.

OMGF – indlæser Google-skrifttyper, Font Awesome og andre eksterne skrifttyper lokalt.

P3 Profiler – finder langsomste indlæsning af plugins, men det er ikke blevet opdateret i årevis.

Perfmatters – udviklet af Kinsta og ligner Clearfy. Optimerer også WooCommerce-websteder ved let at deaktivere kurvfragmenter, WooCommerce-scripts og stilarter. Starter ved $ 24,95 / måned.

PHP-kompatibilitetscheck – tjekker plugins / tema for at sikre kompatibilitet med nye PHP-versioner, men det har ikke gode anmeldelser, fordi det ofte kan springe over større plugins.

Plugin Organizer – indlæser plugins selektivt på specifikt indhold. Det mest almindelige eksempel er at indlæse din kontaktformular kun på din kontaktside (så den indlæses ikke på hver enkelt side).

WP Deaktiver – deaktiverer unødvendige WordPress-indstillinger som autosave, post revisioner, Gravatars, emojis og andre funktioner i WordPress kernen. Det har også muligheder for tillægshastighed som hjerteslagskontrol, hosting af Google Analytics-kode lokalt og minimering af anmodninger.

WP-Optimize – renser WordPress-databasen ved at fjerne postrevideringer, spam / papirkurv-kommentarer, transienter og ubrugte databasetabeller. Hvis du bruger WP Rocket, behøver du ikke dette, da det er indbygget i WP Rocket-indstillingerne. Tag altid en sikkerhedskopi, før du renser din database.

StudioPress-plugins – alt let, gratis og udviklet til Genesis Framework. Brug af lette plugins er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at sikre, at dit websted indlæses hurtigt.

Hastighedsmåling

Byte Check – måler TTFB (tid til første byte), en nøglemetrik i server / hosting-hastighed.

Google PageSpeed ​​Insights – hastighedsanbefalinger, som mange mennesker finder ikke nyttige da det ikke engang måler belastningstid (den primære metrisk i webstedshastighed). Men det måler server responstid hvilket angiver, at din hosting (server) er langsom og skal være under 200 ms.

GTmetrix – hastighedsanbefalinger Jeg synes mest nyttigt af alle værktøjer, især til at finde uoptimerede billeder, og bruge fanen Vandfald til at se dine langsomste indlæsning af plugins / elementer.

HTTP / 2-test – kontroller, om dit websted (hosting) understøtter HTTP / 2, hvilket gør dit websted hurtigere.

Forespørgselsmonitor – Kontroller dine langsomste indlæsning af plugins, scripts osv. Fantastisk alternativ til P3.

Pingdom – det mest nøjagtige værktøj til måling af belastningstider ifølge WP Rocket, men jeg synes, GTmetrix er den mest nyttige til at få specifikke henstillinger om optimering af webstedshastighed.

Hastighedsværktøjer

CloudFlare – gratis CDN med 200+ datacentre der gør dit websted hurtigere med hastighed / sikkerhedsindstillinger som accelererede mobillink, hotlink-beskyttelse, Railgun, Side regler, og cache. Let at konfigurere med de fleste cache-plugins, og nogle værter har en mulighed for at aktivere det i cPanel. Dette kræver, at du tilmelder dig en gratis konto, skiftende navneservere, og konfigurering af indstillingerne.

KeyCDN – CDN (indholdsleveringsnetværk) med 34+ datacentre og er prissat af brugte GB’er.

StackPath – CDN (indholdsleveringsnetværk) med 31+ datacentre med en gratis 30-dages prøveperiode og starter derefter på $ 10 / måned. Integreres med de fleste cache-plugins og er det CDN, jeg bruger på mit websted.

Transfonter – retter skriftrelaterede fejl i GTmetrix / Pingdom ved at bruge Transfonter til at konvertere skrifttyper (f.eks. Google-skrifttyper) til web-skrifttyper, uploade dem til WordPress, og tilføj dem derefter til din CSS.

Nøgleordsundersøgelse

Besvar offentligheden – mit foretrukne nøgleordsundersøgelsesværktøj, der trækker nøgleord fra Google Autocomplete og opdeler dem i spørgsmål, præposition og sammenligningssøgeord. Gennemgang af “spørgsmål til nøgleord” er en fantastisk måde at sikre dig, at dit indhold er omfattende (det svarer på alle spørgsmål, folk har om det emne). Det viser også hvert søgeords estimerede konkurrence (hvert nøgleord har en grøn cirkel, og jo mørkere det er, jo mere konkurrencedygtigt er det).

Google Trends – se søgeordstendenser og hvilken region de søges mest.

Google Autocomplete – søgeordsforslag baseret på folks tidligere søgehistorik. Få Google til at udfylde sætningen, eller brug understregetegnet _ til at Google “udfylder det tomme”.

Google Nøgleordsplanlægning – en af ​​mine mindst foretrukne nøgleordsundersøgelsesværktøjer, da det specifikt blev bygget til Google AdWords og ikke afspejler data i organiske resultater (SEO).

HubShout WebGrader – se nøgleord, du rangerer efter, konkurrerende nøgleord, og sammenlign dine søgeord, domænemyndighed, links, topindhold og henvisende domæner mod konkurrenter.

Keywordtool.io – henter nøgleord fra Google Autocomplete (min foretrukne kilde).

Nøgleord overalt – viser månedlige søgninger, CPC og estimeret konkurrence direkte i søgemaskiner og andre platforme (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Moz Keywords Explorer – et bedre søgeordsforskningsværktøj end Google Nøgleordsplanlægger. Lær hvert søgeords månedlige søgninger, og brug filtre til at gruppere relaterede sætninger (så du ikke gennemser de samme) og filtrer efter søgevolumen, brede / specifikke søgeord og spørgsmål.

MozBar Google Chrome-udvidelse – lader dig Google ethvert søgeord og estimere konkurrencen baseret på hvert søgeresultats DA (domænemyndighed) og PA (sideautoritet).

Ubbersuggest – Neil Patels søgeordsforslagforslag, der estimerer nøgleordets konkurrence i organiske resultater, men jeg vil altid gerne gennemgå de bedste resultater manuelt.

vidIQ Chrome-udvidelse – analyser konkurrence om YouTube-søgeord ved at installere denne udvidelse, søge dit søgeord i YouTube og klikke på de bedste resultater. Udvidelsen genererer en SEO-score baseret på videoens likes, visninger, kommentarer, sociale delinger, abonnenter, visningstider og andre beregninger om videoen. Se hvilke tags der bruges og beskrivelseslængde.

Links

Tjek Mine links – Chrome-udvidelse, der kontrollerer og fremhæver ødelagte links på en side.

Dr. Link Check – find ødelagte links på dit WordPress-sted. Scanner 7.500 links / måned gratis.

Google Disavow Tool – Hvis du hyret en linkbuilder, der oprettede spammy-links og er bekymret for, at dine placeringer bliver skadet, skal du bruge dette værktøj til at bede Google om ikke at tage hensyn til disse.

Moz Link Explorer – Kontroller dit websteds domænemyndighed, indgående links, ankertekst og linkmetrik med en mulighed for at opgradere. Nyttig til at finde linkmuligheder fra konkurrentwebsteder. Dette værktøj kan også bruges i forbindelse med MozBar for at sikre, at dine søgeord ikke er for konkurrencedygtige (prøv at konkurrere med websteder, der har lignende domænemyndighed som dine egne).

Lokal SEO

Google Lokale ordrer & Udnævnelser – funktion til Google My Business, der lader folk booke aftaler, reservationer, placere ordrer, se menuer og søgeoplysninger om din virksomhed. Udfyld dette form og brug en tredjeparts booking / bestillingstjeneste som seamless.com.

Google Min virksomhed – den mest vigtige faktor i lokal SEO og er nu 25% af 2018s lokale søgningsrangøringsfaktorer. Vær sikker på at du verificere ejerskabet og udfyld alt inklusive: fotos + videoer, Kategorier, beskrivelse, adresse eller serviceområde, egenskaber, menu / services, specielle timer, spørgsmål, brugerdefineret URL, 360 ° virtuel rundvisning (hvis det giver mening). Du burde svar på anmeldelser og reagerer på folks Beskeder. Udstationering af opdateringer er blevet stadig vigtigere. Du kan også bruge lokale virksomheds-webadresser (f.eks. aftalerreservationerbookinger), og hoteller kan tilføje klassevurderinger og faciliteter. Til sidst skal du læse Google My Business retningslinier.

Moz Local – rettelse af ufuldstændige, inkonsekvente og duplikate citater. Et must-have-værktøj til lokal SEO og dit mål bør være at få dine Moz Local-scoringer så tæt på 100% som muligt.

Whitespark Citation Building Service – køb citater for $ 4-5 hver, som kan forbedre de lokale placeringer, især i Google Maps. Jeg har brugt Whitespark til mange klienter, og de får gode resultater med detaljerede rapporter, links til dine nye citeringsprofiler og 1 universel login. Citater er blevet mindre vigtige med hensyn til lokale rangeringsfaktorer, men du bør stadig gøre dem.

Whitespark Citation Cleanup Service – Hvis dine citater er et rod (f.eks. I Moz Local), kan du betale $ 149 + for at få Whitespark til at rydde ufuldstændige, inkonsekvente og duplikate citater.

Whitespark Local Rank Tracker – måler lokal placering i Google / Bing i både organiske resultater og kortresultater. En super nem og mest brugervenlig måde at måle lokale søgeord på.

Analytics

AWStats – lær om noget forårsager høj CPU-brug (båndbredde) på dit websted, som f.eks. Specifikke crawlere, billeder, filoverførsler og IP-adresser. Reduktion af CPU-forbrug kan få din server / hjemmeside til at indlæse hurtigere. Dette er indbygget i mange hosting cPanels i afsnittet “statistik”.

Google Analytics – har næsten alt hvad du har brug for til analyse, og så længe du er bekendt med fanerne til venstre, kan du forbedre dit indhold, SEO og konverteringsbaserede besøgende data, inklusive køn, alder, geografi, enhed, indhold, CTR , gennemsnitstid på webstedet osv. Klik på fanen “erhvervelser” og gå til “Landingssider” for et øjebliksbillede af indholdsydelsen.

Skrigende frø SEO Spider & Crawler-værktøj – desktopprogram (til pc eller Mac), der fortæller dig om ødelagte links, sidetitler, metabeskrivelser, URL’er, billeder og masser af andre SEO-data.

Søg i Analytics – funktion i Google Search Console, der måler dit websteds søgeordsposition, klikfrekvens og har filtre til lande / enheder / sider / forespørgsler. Gør det muligt at sammenligne data med de foregående 28 dage og er et godt værktøj til måling af SEO-ydelse. Jeg bruger dette over Google Analytics, da nøgleord, CTR og placering af placering er min største bekymring.

SEMRush – alt-i-én SEO værktøjssæt med bogstaveligt talt en overflod af analyser på nøgleord, backlink-profil, citeringslister til lokal SEO og revision + rapporteringsværktøjer. For eksempel kan jeg se, hvor mange backlinks jeg har opnået kontra hvor mange jeg har mistet, så jeg kan overvåge links, hvis jeg mister dem.

Hosting

* Disse har tendens til at være de 4 bedste hostingfirmaer i WordPress Hosting og WordPress fremskynder Facebook-gruppen som er veldrevet og har 10.000 medlemmer i hver gruppe. Den generelle konsensus er at holde sig væk fra EIG-mærker der ejer 60+ forskellige hostingfirmaer, herunder Bluehost, HostGator, iPage, Site5 og mange andre. De er kendt for at pakke for mange mennesker på den samme server (hvilket resulterer i langsomme belastningstider) og middelmådig support / oppetider.

SiteGround – bedømte vært nr. 1 i 10 Facebook-afstemninger og er den jeg bruger. De er anbefalet af WordPress og gør gratis migrationer. Højere plan som deres semi-dedikeret GoGeek-plan komme med mere serverressourcer (# 1 hastighedsfaktor) og alle planer leveres med mange WordPress-funktioner som Cloudflare og gratis SSL. Der er mere at hente end hosting, men det har jeg <1s belastningstider med SiteGround og 100% GTmetrix-rapporter. Planerne starter ved $ 3,95 / måned (promoveringspris).

Cloudways – normalt klassificeret nr. 2 efter SiteGround, men uden problemer med CPU-begrænsning. Chat-support mangler, men er god, hvis du vil have ren hastighed og et rent interface. Planerne starter ved $ 10 / måned.

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress-hosting-Poll-2017

Shared-Hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-FB-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

WordPress-Host-Poll-september 2018

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

WordPress-Host-Poll-september 2018

Kinsta – en af ​​de bedste rundt omkring i værter, men planerne starter ved $ 30 / måned. De garanterer 100% oppetider, og jeg har kun hørt store ting om deres hastighed, oppetid og support.

WP-motor – administreret WordPress-hosting med planer fra $ 35 / måned. De erhvervede for nylig StudioPress og ser ud til at være hjørnemarkedet, men de er en god mulighed. De har deres egen indbyggede cache og holder godt op til websteder, der forventer høje pigge i trafikken.

Temaer

Divi – et af de mest populære WordPress-temaer, udviklet af Elegante temaer.

StudioPress – pålidelig WordPress-temavare og udviklere af Genesis Framework. Det sted, jeg vil gå, hvis du vil have et tema, der er SEO-venligt, mobilt responsivt, HTML5 og sikkert.

Andre SEO værktøjer

Datamarkering – funktion i Google Search Console, som hjælper dig med at tilføje rige uddrag.

Hent som Google – tester, om Google har adgang til en side, hvordan den gengives og eventuelle ressourcer (f.eks. Billeder eller scripts), der er blokeret fra Google. Kan hjælpe med at fejlsøge gennemgangsproblemer.

Freelancer.com – ansæt freelancere til at hjælpe dig med WordPress-design, udvikling, hastighedsoptimering, grafisk design, copywriting og mere. Dette var en frelser, da jeg begyndte min karriere, og jeg bruger stadig bruger BDKAMOL og I333 til WordPress-udvikling og hastighedsoptimering.

Google AdWords – PPC-kampagner (betaling pr. Klik), hvis du vil annoncere dit websted på Google.

Googles mobil brugbarhedstest – tester om a enkelt siden er mobilvenlig, men brug Rapport om mobil brugbarhed i Google Search Console for at finde alle mobilfejl på hele dit websted.

Google Nyheder – få dine artikler offentliggjort i Google Nyheder for en yderligere kilde til trafik.

Google Posts – giver folk / virksomheder mulighed for at oprette indhold direkte på Google, der vises højt rangeret i Google for deres navne (Search Engine Land kalder dem “visitkort”).

Google Site Attributter – forbedre dine forretningsoplysninger i Googles søgeresultater og viden graf med dit virksomheds navn, placering, kontaktoplysninger, logo, sociale profiler osv..

Googles strukturerede datatestningsværktøj – test for fejl, når du tilføjer rige kodestykker til dit websted.

Google Tag Manager – Optimer din trafik og online marketing ved hjælp af tags – uden kode.

Moz Pro – omfattende SEO-pakke, der giver dig mulighed for at spore placeringer, nøgleord, links og optimere sider. Jeg bruger det ikke (for dyrt), når jeg kan spore søgeord i Search Console’s Search Analytics, jeg ved allerede, hvordan man gør on-side SEO, og de fleste ting kan jeg gøre gratis.

Siteliner – scanner hele webstedet for duplikatindhold, ødelagte links og tekniske SEO-fejl.

Struktureret datamarkeringshjælper – Hvis dine strukturerede data ikke fungerer, skal du bruge dette værktøj.

Sucuri Checker – kontrollerer malware, sortlistestatus, webstedsfejl og forældet software.

Strafkontrol for websted – hjælpe med at identificere rod til Google-sanktioner ved at krydse henvise til organiske trafikfald med Googles algoritmeopdateringer. Panguin SEO værktøj er lignende og også god.

WooRank – De fleste SEO-revisionsværktøjer er ikke gode, men dette er enkelt, gratis og noget anstændigt.

TubeBuddy – værktøjer indbygget på YouTube-webstedet, der viser dig omtaler af dine mærker, statistikker / placeringer på videoer og video-SEO-forslag. Anbefalet af Backlinko.

Diverse

BuzzSumo – populær e-mail-software og WordPress-plugin, men kan bremse dit websted.

Canva – en af ​​de bedste freemium infographic producenter (berygtet for at få links / trafik). Du kan også leje infografiske designere på freelancer.com hvis du ønsker en virkelig unik infographic.

Copyscape – plagieringskontrol, der registrerer duplikateartikler, som kan straffe din SEO.

Integrer kodegenerator – krediterer din infografik / videoer ved at give læserne en integreret kode.

Genesis Framework – WordPress-ramme udviklet af StudioPress, der holder dit websted kørende hurtigt og pålideligt. Anbefalet af topfolk (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Jeg anbefaler generelt at bruge StudioPress-temaer, men der er også andre Genesis-temabutikker fra tredjepart, som Hej dig design, Gendannet 316 design, og Pretty Darn Cute Design.

Lad os kryptere SSL – gratis og pålidelig SSL, du kan bruge til at gøre dit websted sikkert. Nogle hostingfirmaer (som SiteGround) har en mulighed for at aktivere dette i din hosting cPanel.

Uddragsvariabler – skabeloner til SEO-titler + metabeskrivelser, der kan tilpasses i Yoasts indstillinger, men det er altid bedre at skrive disse manuelt. Den typiske uddragsvariabel for sider / indlæg er %% side %%%% sep %%%% sitename %%, som i mit tilfælde ville læse som: Sidetitel – Online mediemasters. Dette vil kun blive brugt, hvis de ikke er skrevet manuelt.

Tørstige tilknyttede virksomheder – plugin til styring af tilknyttet link Jeg bruger hvilke kappe, nofollows og hjælper dig med at kategorisere tilknyttede links. Premium version leveres med masser af fantastiske funktioner såsom automatisk nøgleordslinkning, statistik og Google Analytics-begivenheder og Tag Manager-integration.

Webmasterværktøjer – Google Search Console + Bing + Yandex Webmasterværktøjer er de vigtigste 3.

Yoast Bulk Editor – rediger SEO titler + metabeskrivelser i bulk, hvilket er en nem måde at øge CTR’er på. Bulkeditoren registrerer ikke karakterlængder eller fokusord, så sørg for, at du medtager, at du tager dette i betragtning (omkring 55 for SEO-titler, 155 til metabeskrivelser).

Yoast SEO-analyse – Forslag til indholdsoptimering baseret på, om dit fokusnøgleord bruges i indholdet plus andre faktorer. Yoast registrerer kun nøjagtige matchninger af dit søgeord (ingen delvise matchninger), og det er OK, at nogle lys forbliver røde, da synonymer ofte kan bruges (hvis mit fokusnøgleord er SEO Consultant, og jeg bruger SEO Consulting, vil Yoast ikke registrere det ). Eller måske “sprinklede” dit søgeord i overskriften for at få det til at lyde bedre, da et nøjagtigt søgeordsmatch lyder spammy. Nogle af disse kan tages med et saltkorn.

Yoast Metabox-indsigt – viser hvilke ord der bruges mest i indholdet (jeg har dette deaktiveret).

Yoast læsbarhedsanalyse – fortæller dig, om sætninger / afsnit er for korte, lange, om du bruger overgangsord osv. Jeg finder ikke dette meget nyttigt og har deaktiveret det.

Yoast Ryte-analyse – registrerer, om dit websted er indekseret i søgemaskiner.

Yoast tekstlink tæller – tæller hvor mange interne links der bruges på dine sider / indlæg.

YouTube autofuldførelse – start med at skrive en sætning på YouTube for at finde forslag til video-nøgleord.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map