WP Rich Snippets Review: Am iubit acest plugin, dar dezvoltatorul a abandonat-o și nu este compatibil cu PHP 7.1+

03.06.2020
SEO 'WP Rich Snippets Review: Am iubit acest plugin, dar dezvoltatorul a abandonat-o și nu este compatibil cu PHP 7.1+
0 11 мин.

Decizia de a cumpăra Plugin WP Rich Snippets?


Este ceea ce folosesc pentru a adăuga fragmente bogate la postările mele pe WordPress. Inițial urma să mă stabilesc Snippets Rich All In One Schema.org dar WP Rich Snippets are mult mai multe funcționalități (în special cu cele ale acestora add-on-uri și setări robuste de plugin), plus designul real este nemaipomenit.

Ce sunt oricum fragmentele bogate? Acestea adaugă informații suplimentare în fragmentele motorului de căutare, cum ar fi stele de recenzie, videoclipuri sau chiar informații despre rețete. Astfel, mai mulți oameni fac clic pe fragmentele dvs. și vă vizitează site-ul. Adică haideți, pe care rezultat ar fi să faceți mai degrabă clic?

bogat-fragmente de cod

Am scris această recenzie WP Rich Snippets pentru a vă arăta cum se compară cu plugin-uri precum All In One Schema, cum să configurați setările WP Rich Snippet, să adăugați fragmente bogate la postări și cum să folosiți suplimentele pentru a face marcarea uniformă mai bine. După ce am terminat, veți ști cum să creați fragmente frumoase bogate care să se îmbunătățească rate de clic și crește conversiile.

ACTUALIZAȚI
Dezvoltatorul WP Rich Snippets lipsește și nu a actualizat pluginul timp de 2+ ani, ceea ce face ca acesta să nu funcționeze cu PHP 7.1 sau o versiune ulterioară. Am schimbat plugin-urile bogate pe WP Review de MyThemeShop și le place mult mai bine, deoarece vine cu mai multe șabloane pre-stilate, acceptă toate tipuri de date, și vine cu actualizări + suport. Este ușor de utilizat și are o mulțime de opțiuni de personalizare care vă ajută să o modelați după designul dorit.

Cuprins

 1. Tipuri de date acceptate
 2. Cum arată marcajul
 3. Instalare
 4. Configurarea setărilor
 5. Scrierea primului tău mesaj bogat
 6. Instrument de testare a datelor structurate Google
 7. Add-Ons

1. Tipuri de date acceptate

Pentru a adăuga fragmente bogate pe WordPress, conținutul dvs. trebuie să fie unul dintre acestea tipuri de date acceptateEvenimente sunt singurele tipuri de date care nu sunt acceptate de WP Rich Snippets (caz în care ați folosi pluginul All In One Schema.org), altfel WP Rich Snippets va face treaba.

 • Articole
 • Rețete
 • opinii
 • Produse
 • organizaţii
 • Restaurante
 • Aplicație software

2. Cum arată marcajul (în postarea reală)

O singură captură de ecran nu va justifica cantitatea de flexibilitate pe care o are acest plugin, dar am inclus câteva mai jos. Designul depinde de tipul de date pe care îl utilizați (de ex. Recenzie), de modul în care configurați setările pluginului, de suplimentele pe care le utilizați și de câmpurile pe care le completați la marcarea postării.

Acest exemplu prezintă o revizuire fragment bogat cu un videoclip, 4 elemente de criterii, plus câmpurile de bază (obligatorii). Aveți opțiunea de a înlocui videoclipul cu o fotografie, prezentare de diapozitive sau nu folosiți deloc nicio fotografie. Cu ajutorul suplimentelor puteți, de asemenea, să personalizați culorile, să plasați marcajul oriunde pe pagină (nu doar partea de sus), să adăugați recenzii ale utilizatorilor și să utilizați mai multe butoane pentru apeluri la acțiuni (în loc de doar 1). Recomand cel puțin achiziționarea supliment personalizator pentru 29 $ (sau obținerea WP Rich Snippets planul final) astfel încât să vă puteți încorpora brandul. Iată cum arată …

-Wp bogate în conținut-snippeturi-markup

Puteți adăuga și un imagine, video, cursor, pro și contra, prețuri și alte elemente. Îmi place doar să-l păstrez simplu. Vei adăuga acest lucru în partea de sus sau de jos a fiecărei postări pe care vrei să o marchezi sau să le folosești add-on pentru coduri scurte casetă pentru a adăuga acest lucru oriunde în mijlocul postărilor tale.

Iată un alt exemplu despre cum ar putea arăta finalul unei postări …

-Wp-bogate snippeturi pentru WordPress-

Acum comparați-l cu modul în care Plugin All In One Schema.org arată …

Marcarea tuturor fragmentelor bogate în schemă

Vă voi arăta cum să marcați postările mai târziu în această recenzie, dar iată care este principalul:

-Wp-bogate-plugin fragmente

3. Instalarea WP Rich Snippets

Următoarea parte a acestei recenzii WP Rich Snippets vă va arăta cum să instalați pluginul cu cheia de licență, să configurați setările, apoi vom începe să adăugăm fragmente bogate în pagini sau postări.

Instrucțiuni:

 • Cumpărați WP Rich Snippets plan este potrivit pentru tine
 • Cumpărați orice add-on-uri aveți nevoie (sau cumpărați planul final)
 • Vizitați-vă pagina contului pentru a descărca pluginul și suplimentele
 • Încărcați pluginul și suplimentele în WordPress sub plugin-uri → Adăugare nou → Încărcare plugin, apoi încărcați 1 fișier de descărcare simultan

WordPress plugin-încărcare-

 • În dumneavoastră pagina contului, faceți clic pe „vizualizați licențele”
 • Faceți clic pe „gestionați site-uri” și adăugați site-ul dvs. pentru fiecare articol

Cont bogat de fragmente WordPress

Cheie de licență

 • Accesați licențele și faceți clic pe pictogramele cheie. Copiați tasta „WP Rich Snippets” și lipiți-o în setările de „licență” din tabloul de bord WordPress. Dacă utilizați suplimente, va trebui să le descărcați pe fiecare din fila contului, să le încărcați pe WordPress, apoi să introduceți cheia de licență pentru acel supliment. Veți vedea un mesaj de succes.

Meniu de fragmente bogate

Cheie de licență Wipp Rich Snippets

4. Configurarea Setărilor

Am constatat că majoritatea setărilor sunt deja configurate optim, dar aș verifica Fila Afișaj și activați „Afișați descrierea articolului sub casetă” și „Afișați caseta de sub conținut” DACĂ doriți să se afișeze WP Rich Snippets în partea de jos a postărilor (opoziție sus). Este doar o preferință.

Setări pentru fragmentele bogate în WordPress

Dacă utilizați suplimente, veți vedea setări și pentru acestea …

Setări de configurare

5. Scrierea postărilor cu fragmente WP Rich

Acum pentru lucrurile bune. Accesați o pagină sau o postare la care doriți să adăugați fragmente bogate. Derulați în jos până când vedeți secțiunea „Schemă”, apoi selectați tipul de fragment bogat pe care doriți să îl utilizați în postare. Începeți prin completarea fila principală cu articolul pe care îl analizați și o descriere. Câmpurile vor fi diferite în funcție de fragmentul bogat selectat. Acest exemplu este pentru o recenzie:

-Wp-bogate-plugin fragmente

Fila Detalii vă permite să adăugați argumente pro și contra (ca în partea de jos a postării mele) sau o exonerare.

-Wp-bogate snippeturi detalii tab-uri

-Wp bogate-snippeturi-profesioniști contra

Fila Preț arată prețul articolului …

pret-tab

Fila adresă vă permite să adăugați un Harta Google

adrese opțiuni

Fila Ore sunt pur și simplu orele de lucru …

bogat-Fragment ore

fila Afișare vă permite să adăugați o imagine, un videoclip sau un glisor. Încorporarea unui videoclip YouTube face ca marcajul să arate destul de grozav și crește implicarea – ceea ce este bun pentru SEO.

Criterii de afișare

Fila Link este locul în care adăugați un link sau un link de afiliere (care este implicit nofollow). Dacă nu utilizați un link de afiliere, verificați opțiunea „Link-uri dofollow”. supliment de apel la acțiune activează opțiunea „link-uri demo”, care sunt folosite pentru a adăuga mai mult de 1 buton (a se vedea un exemplu aici).

Criterii de legătură

Fila Criterii arată ce v-ați bazat recenzia în afara …

Criterii de fragment bogat

-Wp bogate-snippeturi criterii

Fila Autor arată numele tău care este necesar pentru recenzii …

autor-filă

6. Instrument de testare a datelor structurate Google

Ultimul pas este să publicați postarea și să rulați URL-ul Instrumentul de testare a datelor structurate Google. Nu ar trebui să vedeți avertismente atât timp cât aveți câmpuri obligatorii Completat. Umplut. Plin. Dacă o faceți, am enumerat mai jos câteva soluții comune. Rețineți că va dura timp pentru ca Google să vă reîncadreze site-ul WordPress și să vă arate fragmentele bogate în rezultatele căutării (oriunde între 1-5 zile).

Instrument de testare a datelor structurate Google

Soluții comune

 1. Pentru Genesis Framework, instalați Plugin de îndepărtare a schemelor
 2. Adăugați datele pe care Google vi le spune în Instrumentul de testare a datelor structurate
 3. Asigurați-vă că tasta WP Rich Snippets este validată în setări
 4. Asigurați-vă că datele sunt reprezentative pentru conținutul de pe pagină
 5. Încercați să adăugați marcaj la alte câteva pagini sugerate de Google
 6. Construiește-ți autoritatea domeniului (adăugați mai multe conținuturi mai bune pe site-ul dvs.)
 7. Vizita Politicile structurate de date Google și linii directoare pentru webmaster

7. Complemente

Snippet WP Rich add-on-uri sunt unul dintre cele mai bune lucruri despre acest plugin. Puteți personaliza culorile, puteți activa recenziile utilizatorilor, apela la butoanele de acțiune și puteți adăuga marcajul oriunde în postarea dvs. (chiar și la mijloc). Componenta de tabel de clasament este, de asemenea, destul de îngrijită. Există 14 suplimente și va trebui să le cumpărați individual (deși unele sunt gratuite) sau să cumpărați planul final așa cum am făcut-o eu.

WooCommerce – caracteristici avansate pentru articolele dvs. de comerț electronic, plus alte integrări. Acest supliment nu a fost lansat încă, dar va veni în curând.

Scurtăturile – adăugați elemente de fragmente bogate oriunde în postările dvs..

DataTables – foarte asemănător cu suplimentul din tabelul de clasare (a se vedea mai jos).

Specificatii software – adaugă un widget pentru bara laterală pentru a vă prezenta specificațiile, la fel ca această pagină.

locaţii – adăugați schema.org marcaj pentru locația dvs. și afișați Harta Google oriunde pe site-ul dvs. web folosind un shortcode.

-Wp bogate-snippeturi locație-add-on

Caseta Shortcode – afișați întregul marcaj bogat de fragmente oriunde în postarea dvs., opunându-vă doar partea de sus sau de jos a postării.

Recenzii anonime ale utilizatorilor – dacă utilizați recenzii ale utilizatorilor (accesul frontal la trimiterea suplimentară de mai jos), acest lucru permite utilizatorilor să rămână anonimi.

Customizer – schimba culoarea ratingurilor, link-urilor, butoanelor, avantajelor și contra, butoanelor de apelare la acțiune.

-Wp bogate-snippeturi-add-personalizare pe

Trimitere intrare front-end – permite utilizatorilor să-și părăsească propriile recenzii. Aceasta este adesea preferată în loc de o simplă revizuire a editorilor (care poate duce la clasamente superioare, deoarece acestea sunt mai valoroase). De asemenea bine dacă oferiți cursuri, astfel încât studenții și clienții să poată revizui cursul.

-Wp bogate-snippeturi-user-comentarii

Evaluarea utilizatorilor Imagine – utilizatorii pot încărca o imagine cu recenzia lor.

Apel la acțiune – adăugați o secțiune la marcajul dvs. cu numele produsului, rezumatul, prețurile și link-urile demo. Dacă nu doriți să fie afișat un anumit articol, îl puteți dezactiva în setări.

-Wp bogate-snippeturi call-to-action

Tabelul de clasare – creează un tabel de clasare al recenziilor, rețetelor sau orice altceva. Nu am inclus fotografii în acest tabel de clasare, dar puteți, dacă doriți.

-Wp-bogate fragmente de rang-tabel

Evaluare afișare – afișarea unui rating prin filtrarea conținutului și a extraselor, după cum se arată în Demo.

Comparaţie – similar cu suplimentul de date și tabel de clasare, dar formatat într-un mod care ajută cititorii să compare produsele / serviciile.

-Wp bogate-snippeturi comparație-tabel

Sper că v-a plăcut recenzia WP Rich Snippets. Dacă aveți întrebări, au multe tone documentație la scrierea postărilor, a suplimentelor și a altor subiecte. Sau doar lasă-mi un comentariu. fac Consiliere SEO WordPress pentru jobul meu, așa că am cumpărat planul final pentru a obține suplimente și îl pot folosi pe mai multe site-uri, dar planul de 69 USD / an este bun dacă tocmai începeți sau doriți să îl testați.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector