WP Rich Snippets Review: ik was dol op deze plug-in, maar de ontwikkelaar heeft hem verlaten en hij is niet compatibel met PHP 7.1+

03.06.2020
SEO 'WP Rich Snippets Review: ik was dol op deze plug-in, maar de ontwikkelaar heeft hem verlaten en hij is niet compatibel met PHP 7.1+
0 9 мин.

Beslissen of u de WP Rich Snippets-plug-in?


Dit is wat ik gebruik om toe te voegen rich snippets naar mijn WordPress-berichten. Ik zou oorspronkelijk genoegen nemen met All In One Schema.org Rich Snippets maar WP Rich Snippets heeft veel meer functionaliteit (vooral met hun add-ons en robuuste plug-in-instellingen), plus het daadwerkelijke ontwerp is geweldig.

Wat zijn rich snippets eigenlijk?? Ze voegen extra informatie toe aan uw zoekmachinefragmenten, zoals recensie-sterren, video’s of zelfs receptinformatie. Dit zorgt ervoor dat meer mensen op uw fragmenten klikken en uw site bezoeken. Ik bedoel kom op, op welk resultaat zou je liever klikken?

rich-snippets

Ik schreef deze WP Rich Snippets-recensie om u te laten zien hoe deze zich verhoudt tot plug-ins zoals All In One Schema, hoe u de WP Rich Snippet-instellingen configureert, rich snippets aan berichten toevoegt en hoe u hun add-ons kunt gebruiken om uw opmaak er zelfs nog beter uit te laten zien beter. Als we klaar zijn, weet u hoe u prachtige rich snippets kunt maken die verbeteren klikfrequenties en verhoogt conversies.

BIJWERKEN
De WP Rich Snippets-ontwikkelaar ontbreekt en heeft de plug-in al meer dan twee jaar niet bijgewerkt, waardoor deze niet werkt met PHP 7.1 en hoger. Ik heb plug-ins voor rich snippets gewijzigd WP Review door MyThemeShop en vind het veel beter, omdat het wordt geleverd met meerdere vooraf opgemaakte sjablonen, ondersteunt het allemaal gegevenstypen, en wordt geleverd met updates + ondersteuning. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft tal van aanpassingsmogelijkheden waarmee je het naar het gewenste ontwerp kunt stylen.

Inhoudsopgave

 1. Ondersteunde gegevenstypen
 2. Hoe de opmaak eruit ziet
 3. Installatie
 4. De instellingen configureren
 5. Je eerste Rich Snippet-bericht schrijven
 6. Google Tool voor het testen van gestructureerde gegevens
 7. Add-ons

1. Ondersteunde gegevenstypen

Om rich snippets aan WordPress toe te voegen, moet uw inhoud een van deze zijn ondersteunde gegevenstypenEvenementen zijn het enige gegevenstype dat niet wordt ondersteund door WP Rich Snippets (in welk geval u de All In One Schema.org-plug-in zou gebruiken), anders zal WP Rich Snippets het werk doen.

 • Lidwoord
 • Recepten
 • Recensies
 • Producten
 • Organisaties
 • Restaurants
 • Software applicatie

2. Hoe de opmaak eruit ziet (op de werkelijke post)

Een enkele schermafbeelding rechtvaardigt niet de hoeveelheid flexibiliteit die deze plug-in heeft, maar ik heb er een paar hieronder opgenomen. Het ontwerp hangt af van het gegevenstype dat u gebruikt (bijv. Review), hoe u de plug-in-instellingen configureert, welke add-ons u gebruikt en welke velden u invult bij het markeren van de post.

Dit voorbeeld toont een beoordeling rich snippet met een video, 4 criteria-items, plus de basis (verplichte) velden. Je hebt de mogelijkheid om de video te vervangen door een foto, diavoorstelling of helemaal geen foto te gebruiken. Met de add-ons kunt u ook kleuren aanpassen, de markeringen overal op de pagina plaatsen (niet alleen bovenaan), gebruikersrecensies toevoegen en meerdere call-to-actions-knoppen gebruiken (in plaats van slechts 1). Ik raad aan om in ieder geval de te kopen customizer add-on voor $ 29 (of om de WP Rich Snippets te krijgen ultieme plan) zodat u uw branding kunt integreren. Zo ziet het eruit …

wp-rich-snippets-content-markup

U kunt ook een beeld, video, schuifregelaar, voors en tegens, prijzen en andere elementen. Ik hou het gewoon simpel. Je voegt dit toe aan de boven- of onderkant van elk bericht dat je wilt markeren, of gebruik hun box shortcode add-on om dit ergens in het midden van je berichten toe te voegen.

Hier is nog een voorbeeld van hoe het eruit zou kunnen zien aan het EINDE van een bericht …

wp-rich-snippets-for-wordpress

Vergelijk het nu met hoe de All In One Schema.org-plug-in ziet …

Alles in één schema Rich Snippets Markup

Ik zal je laten zien hoe je posts later in deze review kunt markeren, maar dit is de kern ervan:

wp-rich-snippets-plugin

3. Installeren van WP Rich Snippets

Het volgende deel van deze WP Rich Snippets-recensie laat u zien hoe u de plug-in met uw licentiesleutel installeert, de instellingen configureert, en dan zullen we beginnen met het toevoegen van rich snippets aan pagina’s of berichten.

Instructies:

 • Koop de WP Rich Snippets-abonnement dat is geschikt voor jou
 • Koop er een add-ons je nodig hebt (of het ultieme plan koopt)
 • Bezoek uw accountpagina om de plug-in en add-ons te downloaden
 • Upload de plug-in en add-ons in WordPress onder Plug-ins → Nieuwe toevoegen → Plug-in uploaden en upload vervolgens 1 downloadbestand tegelijk

wordpress-plugin-upload

 • In uw accountpagina, klik op “bekijk licenties”
 • Klik op “sites beheren” en voeg uw site toe voor elk item

WordPress Rich Snippets-account

Licentiesleutel

 • Ga terug naar uw licenties en klik op de sleutelpictogrammen. Kopieer de “WP Rich Snippets” -sleutel en plak deze in uw “licentie” -instellingen in uw WordPress-dashboard. Als u add-ons gebruikt, moet u ze allemaal downloaden van uw accounttabblad, uploaden naar WordPress en vervolgens uw licentiesleutel invoeren voor die add-on. U zult een succesbericht zien.

Rich Snippets-menu

WP Rich Snippets-licentiesleutel

4. De instellingen configureren

Ik merkte dat de meeste instellingen al optimaal zijn geconfigureerd, maar ik zou de controleren Tabblad weergeven en schakel “itembeschrijving weergeven onder het vak” en “vak onder inhoud weergeven” IN als u wilt dat WP Rich Snippets onder aan berichten worden weergegeven (in tegenstelling tot bovenaan). Het is gewoon een voorkeur.

Instellingen voor WordPress Rich Snippets

Als je add-ons gebruikt, zie je ook de instellingen hiervoor …

instellingen-configuratie

5. Berichten schrijven met WP Rich Snippets

Nu voor de goede dingen. Ga naar een pagina of post waaraan je rich snippets wilt toevoegen. Scrol naar beneden totdat je het gedeelte ‘Schema’ ziet en selecteer vervolgens het type rich snippet dat je in de post wilt gebruiken. Begin met het invullen van de hoofdtabblad met het item dat u beoordeelt en een beschrijving. De velden verschillen afhankelijk van het rich snippet dat u selecteert. Dit voorbeeld is ter beoordeling:

wp-rich-snippets-plugin

Tabblad Details laat je voor- en nadelen toevoegen (zoals onderaan mijn bericht), of een disclaimer.

wp-rich-snippets-details-tab

wp-rich-snippets-pro-cons

Tabblad Prijs toont de prijs van het artikel …

prijs-tab

Adres tabblad laat je een toevoegen Google Map

adres-opties

Tabblad Uren zijn gewoon uw openingstijden …

rich-snippet-hours

Tabblad weergeven kunt u een aanbevolen afbeelding, video of schuifregelaar toevoegen. Een YouTube-video insluiten zorgt ervoor dat de markup er geweldig uitziet en vergroot de betrokkenheid – wat goed is voor SEO.

Criteria weergeven

Link tabblad is waar u een link of affiliate-link toevoegt (die standaard nofollow is). Als u geen partnerlink gebruikt, vinkt u de optie ‘dofollow-links’ aan. De call-to-action add-on schakelt de “demo links” optie in die gebruikt wordt om meer dan 1 knop toe te voegen (zie een voorbeeld hier).

Linkcriteria

Tabblad Criteria laat zien waarop u uw recensie hebt gebaseerd op …

Rich Snippet-criteria

wp-rich-snippets-criteria

Tabblad Auteur toont uw naam die vereist is voor beoordelingen …

auteur-tabblad

6. Google Tool voor het testen van gestructureerde gegevens

De laatste stap is het publiceren van uw bericht en het doorlopen van de URL Google’s tool voor het testen van gestructureerde gegevens. Je mag geen waarschuwingen zien zolang je de Verplichte velden ingevuld. Als je dat doet, heb ik hieronder enkele veelvoorkomende oplossingen vermeld. Houd er rekening mee dat Google tijd nodig heeft om uw WordPress-site opnieuw te crawlen en uw rich snippets in zoekresultaten weer te geven (overal van 1-5 dagen).

Google Tool voor het testen van gestructureerde gegevens

Gemeenschappelijke oplossingen

 1. Installeer voor Genesis Framework de Schema Removal Plugin
 2. Voeg de gegevens toe die Google u vertelt in hun tool voor het testen van gestructureerde gegevens
 3. Zorg ervoor dat uw WP Rich Snippets-sleutel is gevalideerd in de instellingen
 4. Zorg ervoor dat de gegevens representatief zijn voor de inhoud op de pagina
 5. Probeer markeringen toe te voegen aan nog een paar pagina’s die door Google worden voorgesteld
 6. Bouw je eigen domein autoriteit (voeg meer, betere inhoud toe aan uw site)
 7. Bezoek Het gestructureerde gegevensbeleid van Google en richtlijnen voor webmasters

7. Add-ons

Het WP Rich Snippet add-ons zijn een van de beste dingen van deze plug-in. U kunt kleuren aanpassen, gebruikersrecensies inschakelen, call-to-action-knoppen en de markeringen overal in uw bericht toevoegen (zelfs in het midden). De add-on voor de ranglijst is ook behoorlijk netjes. Er zijn 14 add-ons en je moet deze afzonderlijk kopen (hoewel sommige gratis zijn) of het ultieme plan kopen zoals ik deed.

WooCommerce – geavanceerde functies voor uw eCommerce-items plus andere integraties. Deze add-on is nog niet uitgebracht maar komt binnenkort.

Shortcodes – voeg overal in uw berichten enkele rich snippets-elementen toe.

Datatabellen – zeer vergelijkbaar met de add-on voor de ranglijst (zie hieronder).

Software specificaties – voegt een zijbalkwidget toe om uw specificaties te presenteren, net zoals deze pagina.

Locaties – voeg schema.org-markeringen toe voor uw locatie en geef de Google Map overal op uw website weer met een shortcode.

wp-rich-snippets-location-add-on

Box Shortcode – toon de volledige rich snippets-markeringen overal in uw bericht, in tegenstelling tot alleen de boven- of onderkant van het bericht.

Anonieme gebruikersrecensies – als u gebruikersrecensies gebruikt (de invoegtoepassing voor front-end-inzending hieronder), kunnen gebruikers anoniem blijven.

Maatwerk – verander de kleur van beoordelingen, links, knoppen, voor- en nadelen, call-to-action-knoppen.

wp-rich-snippets-customizer-add-on

Front-End Entry Verzenden – gebruikers in staat stellen hun eigen beoordeling achter te laten. Dit heeft vaak de voorkeur in plaats van een eenvoudige redacteurbeoordeling (wat kan resulteren in een hogere ranking omdat ze waardevoller zijn). Ook goed als je cursussen aanbiedt zodat studenten en klanten de cursus kunnen beoordelen.

wp-rich-snippets-user-reviews

Afbeelding van gebruikersrecensies – gebruikers kunnen een afbeelding uploaden met hun recensie.

Oproep tot actie – voegt een sectie toe aan uw opmaak met de productnaam, samenvatting, prijzen en demolink (s). Als je niet wilt dat een specifiek item wordt getoond, kun je dit uitschakelen in de instellingen.

wp-rich-snippets-call-to-action

Ranglijst – maak een rangschikkingstabel van uw beoordelingen, recepten of wat dan ook. Ik heb geen foto’s in deze rangschikkingstabel opgenomen, maar je kunt het wel als je wilt.

wp-rich-snippets-ranking-table

Weergaveclassificatie – een beoordeling weergeven door inhoud en fragmenten te filteren, zoals weergegeven op de demo.

Vergelijken – vergelijkbaar met de add-on voor gegevens en ranglijst, maar zo opgemaakt dat lezers producten / services kunnen vergelijken.

wp-rich-snippets-vergelijkingstabel

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn WP Rich Snippets-recensie. Als je vragen hebt, hebben ze er heel veel documentatie over het schrijven van berichten, add-ons en andere onderwerpen. Of laat gewoon een reactie achter. Ik doe WordPress SEO-advies voor mijn werk, dus kocht ik het ultieme plan om de add-ons te krijgen en kan het op meerdere sites gebruiken, maar het plan van $ 69 / jaar is goed als je net begint of het wilt testen.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector