WP Rich Snippets Review: Jag brukade älska det här pluginet men utvecklaren övergav det och det är inte kompatibelt med PHP 7.1+

03.06.2020
SEO 'WP Rich Snippets Review: Jag brukade älska det här pluginet men utvecklaren övergav det och det är inte kompatibelt med PHP 7.1+
0 10 мин.

Beslutar om att köpa WP Rich Snippets Plugin?


Det är vad jag använder för att lägga till rika utdrag till mina WordPress-inlägg. Jag skulle ursprungligen nöja mig med Allt i ett Schema.org Richa utdrag men WP Rich Snippets har mycket mer funktionalitet (särskilt med deras tillägg och robusta insticksinställningar), plus den faktiska designen är fantastisk.

Vad är riktiga utdrag i alla fall? De lägger till extra information till dina sökmotoravsnitt som recensionstjärnor, videor eller till och med receptinformation. Det här får fler att klicka på dina utdrag och besöker din webbplats. Jag menar kom igen, vilket resultat skulle du hellre klicka på?

rich-utdrag

Jag skrev den här WP Rich Snippets-recensionen för att visa hur den jämförs med plugins som All In One Schema, hur du konfigurerar WP Rich Snippet-inställningarna, lägger till Rich Snippets till inlägg och hur du använder deras tillägg för att göra din markering jämn bättre. När vi är klara kommer du att veta hur du skapar vackra rika utdrag som förbättras klickfrekvens och ökar konverteringarna.

UPPDATERING
Utvecklaren av WP Rich Snippets saknas och har inte uppdaterat plugin-programmet på 2+ år, vilket gör att den inte fungerar med PHP 7.1 och högre. Jag bytte plug-in till rika utdrag till WP Review av MyThemeShop och gillar det mycket bättre, eftersom det kommer med flera förformade mallar, stöder alla datatyper, och kommer med uppdateringar + support. Det är lätt att använda och har massor av anpassningsalternativ som hjälper dig att utforma den till den design du vill ha.

Innehållsförteckning

 1. Stödda datatyper
 2. Hur ser Markup ut
 3. Installation
 4. Konfigurera inställningarna
 5. Skriva ditt första Rich Snippet-inlägg
 6. Googles strukturerade datatestningsverktyg
 7. Add-ons

1. Stödda datatyper

För att lägga till rika utdrag till WordPress måste ditt innehåll vara ett av dessa stödda datatyperevenemang är den enda datatyp som inte stöds av WP Rich Snippets (i vilket fall du skulle använda pluginprogrammet All In One Schema.org), annars gör WP Rich Snippets jobbet.

 • artiklar
 • recept
 • recensioner
 • Produkter
 • organisationer
 • Restauranger
 • Mjukvaruapplikation

2. Hur Markup ser ut (på den faktiska posten)

En enda skärmdump kan inte motivera hur mycket flexibilitet detta plugin har, men jag inkluderade ett par nedan. Utformningen beror på den datatyp du använder (t.ex. granskning), hur du konfigurerar insticksinställningarna, vilka tillägg du använder och vilka fält du fyller i när du markerar inlägget.

Detta exempel visar a recension rikt utdrag med en video, fyra kriterier och de grundläggande (obligatoriska) fälten. Du har möjlighet att ersätta videon med ett foto, bildspel eller använda inget foto alls. Med tillägget kan du också anpassa färger, placera markeringen var som helst på sidan (inte bara överst), lägga till användarrecensioner och använda flera uppmaningsknappar (istället för bara 1). Jag rekommenderar åtminstone att köpa anpassningstillägg för $ 29 (eller få WP Rich Snippets slutlig plan) så att du kan integrera ditt varumärke. Så här ser det ut …

WP-rika utdrag-innehålls markup

Du kan också lägga till en bild, video, reglaget, för- och nackdelar, prissättning och andra element. Jag vill bara hålla det enkelt. Du kommer att lägga till detta till toppen eller botten av varje inlägg du vill markera, eller använda deras tillägg till kortkod för att lägga till detta var som helst mitt i dina inlägg.

Här är ett annat exempel på hur det kan se ut i slutet av ett inlägg …

WP-rik utdrag-för-wordpress

Jämför det nu med hur Allt i ett Schema.org-plugin utseende…

Allt i ett schema Rich Snippets Markup

Jag kommer att visa dig hur du markerar inlägg senare i den här recensionen, men här är kärnan i det:

WP-rika utdrag-plugin

3. Installera WP Rich Snippets

Nästa del av denna WP Rich Snippets-granskning visar dig hur du installerar plugin med din licensnyckel, konfigurerar inställningarna och sedan börjar vi lägga till rika utdrag på sidor eller inlägg.

Instruktioner:

 • Köp WP Rich Snippets-plan det är rätt för dig
 • Köp någon tillägg du behöver (eller köpa den ultimata planen)
 • Besök din kontosida för att ladda ner plugin och tillägg
 • Ladda upp plugin och tillägg i WordPress under Plugins → Lägg till nytt → Ladda upp plugin, ladda sedan upp en nedladdningsfil åt gången

wordpress-plugin-upload

 • I din kontosida, klicka på “visa licenser”
 • Klicka på “hantera webbplatser” och lägg till din webbplats för varje objekt

WordPress Rich Snippets-konto

Licensnyckel

 • Gå tillbaka till dina licenser och klicka på nyckelikonerna. Kopiera nyckeln “WP Rich Snippets” och klistra in den i dina “licens” -inställningar i din WordPress-instrumentpanel. Om du använder tillägg måste du ladda ner var och en från din konto-flik, ladda upp dem till WordPress och sedan ange din licensnyckel för det tillägget. Du kommer att se ett framgångsmeddelande.

Rich Snippets Menu

WP Rich Snippets License Key

4. Konfigurera inställningarna

Jag hittade att de flesta inställningar är redan konfigurerade optimalt, men jag skulle kontrollera Visa flik och aktivera “visa objektbeskrivning under rutan” och “visa rutan under innehåll” OM du vill att WP Rich Snippets ska visas längst ner på inlägg (som motsatt till toppen). Det är bara en preferens.

WordPress Rich Snippets Settings

Om du använder tillägg ser du också inställningar för dessa …

inställningar-konfiguration

5. Skriva inlägg med WP Rich Snippets

Nu för de goda sakerna. Gå till en sida eller inlägg som du vill lägga till rika utdrag på. Rulla ner tills du ser avsnittet “Schema” och välj sedan vilken typ av utdrag du vill använda i inlägget. Börja med att fylla i huvudfliken med artikeln du granskar och en beskrivning. Fälten kommer att vara olika beroende på vilken rik kod du väljer. Detta exempel är för en översyn:

WP-rika utdrag-plugin

Fliken Detaljer låter dig lägga till för- och nackdelar (som längst ner i mitt inlägg) eller en ansvarsfriskrivning.

WP-rik utdrag-detaljer flik

WP-rik utdrag-proffs-cons

Prisflik visar priset på artikeln …

pris tab

Adressflik låter dig lägga till en Google karta

adress alternativ

Fliken timmar är helt enkelt dina öppettider …

rik snippet timmar

fliken display låter dig lägga till en bild, video eller skjutreglage. Bädda in en YouTube-video gör att markeringen ser ganska fantastisk ut och ökar engagemanget – vilket är bra för SEO.

Visa kriterier

Länkflik är där du lägger till en länk eller en anknuten länk (som är standard som nofollow). Om du inte använder en anknuten länk kan du markera alternativet “dofollow-länkar”. De app-to-action-tillägg aktiverar alternativet “demolänkar” som används för att lägga till mer än 1 knapp (se ett exempel här).

Länkkriterier

Fliken Kriterier visar vad du baserade din recension av …

Rich Snippet-kriterier

WP-rik utdrag kriterier

Författarens flik visar ditt namn som krävs för recensioner …

Författare-tab

6. Googles strukturerade datatestningsverktyg

Det sista steget är att publicera ditt inlägg och köra URL: n Googles strukturerade datatestverktyg. Du bör inte se varningar så länge du har det Obligatoriska fält ifylld. Om du gör det listade jag några vanliga lösningar nedan. Kom ihåg att det tar tid för Google att återcirkulera din WordPress-webbplats och visa dina rika utdrag i sökresultat (var som helst från 1-5 dagar).

Googles strukturerade datatestningsverktyg

Vanliga lösningar

 1. För Genesis Framework, installera Plugin för schema borttagning
 2. Lägg till de uppgifter som Google ber dig att göra i deras strukturerade datatestningsverktyg
 3. Se till att din WP Rich Snippets-nyckel är validerad i inställningarna
 4. Se till att uppgifterna är representativa för innehållet på sidan
 5. Försök lägga till markering till några sidor till, vilket föreslås av Google
 6. Bygg din domänmyndighet (lägg till mer, bättre innehåll på din webbplats)
 7. Besök Googles strukturerade datapolicys och riktlinjer för webbansvarig

7. Tillägg

WP Rich Snippet tillägg är en av de bästa sakerna med detta plugin. Du kan anpassa färger, aktivera användarrecensioner, ringa till åtgärdsknappar och lägga till markeringen var som helst i ditt inlägg (till och med mitten). Tillägget till rankningstabellen är också ganska snyggt. Det finns 14 tillägg och du måste köpa dessa individuellt (även om vissa är gratis), eller köpa den ultimata planen som jag gjorde.

WooCommerce – avancerade funktioner för dina e-handelsvaror plus andra integrationer. Detta tillägg har inte släppts ännu men kommer snart.

kortkoder – lägg till enstaka rika utdragselement var som helst i dina inlägg.

DataTables – mycket liknande tillägget till rankningstabellen (se nedan).

Programvaruspecifikationer – lägger till en sidofältwidget för att visa dina specifikationer, precis som denna sida.

platser – lägg till schema.org-markering för din plats och visa Google Map var som helst på din webbplats med en kortkod.

WP-rika utdrag-location-add-on

Kortkod för rutan – visa hela markeringen av rika utdrag var som helst i ditt inlägg, i motsats till bara toppen eller botten av inlägget.

Anonyma användarrecensioner – Om du använder användarrecensioner (tillägget i front-end-posten skickar tillägg nedan) gör det möjligt för användare att förbli anonyma.

Customizer – ändra färg på betyg, länkar, knappar, fördelar och nackdelar, knappar för att handla.

WP-rika utdrag-Customizer-add-on

Front-End Entry Submit – låta användare lämna sin egen recension. Detta föredras ofta istället för en enkel redaktörsgranskning (vilket kan resultera i högre rankningar eftersom de är mer värdefulla). Också bra om du erbjuder kurser så att studenter och kunder kan gå igenom kursen.

WP-rik utdrag-user-recensioner

Användarrecensioner Bild – användare kan ladda upp en bild med sin recension.

Uppmaning till handling – lägger till ett avsnitt till din markering med produktnamn, sammanfattning, prissättning och demolänk (er). Om du inte vill att ett visst objekt ska visas kan du inaktivera det i inställningarna.

WP-rika utdrag samtal till handling

Rankingtabell – skapa en rangeringstabell över dina recensioner, recept eller vad som helst. Jag inkluderade inte foton i den här rankningstabellen, men du kan om du vill.

WP-rika utdrag uppsatta-table

Visa betyg – visa en klassificering genom att filtrera innehåll och utdrag, som visas på demo.

Jämföra – liknar tillägget data och rankingtabell men formaterat på ett sätt som hjälper läsarna att jämföra produkter / tjänster.

WP-rika utdrag-jämförelse-tabellen

Jag hoppas att du tyckte om min WP Rich Snippets-recension. Om du har några frågor har de massor av dokumentation om att skriva inlägg, tillägg och andra ämnen. Eller bara lämna en kommentar. jag gör WordPress SEO-konsultation för mitt jobb så jag köpte den ultimata planen för att få tillägg och kan använda den på flera webbplatser, men $ 69 / år-planen är bra om du bara börjar eller vill testa den.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector