WP Rich Snippets Review: Jeg elskede dette plugin, men udvikleren forlod det, og det er ikke kompatibelt med PHP 7.1+

Beslutning om at købe WP Rich Snippets Plugin?


Det er hvad jeg bruger til at tilføje rige uddrag til mine WordPress-indlæg. Jeg skulle oprindeligt nøjes med Alt i ét Schema.org rige uddrag men WP Rich Snippets har langt mere funktionalitet (især med deres tilføjelser og robuste plugin-indstillinger), plus det faktiske design er fantastisk.

Hvad er alligevel rige uddrag? De tilføjer ekstra information til dine søgemaskinsuddrag som gennemgangsstjerner, videoer eller endda opskriftsinformation. Dette får flere mennesker til at klikke på dine uddrag og besøge dit websted. Jeg mener, kom nu, hvilket resultat vil du hellere klikke på?

rich snippets

Jeg skrev denne WP Rich Snippets-gennemgang for at vise dig, hvordan den kan sammenlignes med plugins som All In One Schema, hvordan du konfigurerer WP Rich Snippet-indstillingerne, tilføjer rige uddrag til poster, og hvordan du bruger deres tilføjelser til at få din markup til at se jævn ud bedre. Når vi er færdige, vil du vide, hvordan man opretter smukke rige uddrag, der forbedrer sig klikfrekvens og øger konverteringer.

UPDATE
Udvikleren af ​​WP Rich Snippets mangler og har ikke opdateret plugin i 2+ år, hvilket får det til ikke at fungere med PHP 7.1 og nyere. Jeg skiftede plug-in til rige uddrag til WP-gennemgang af MyThemeShop og kan lide det meget bedre, da det kommer med flere forudindstilede skabeloner, understøtter alle datatyper, og leveres med opdateringer + support. Det er let at bruge og har masser af tilpasningsmuligheder, der hjælper dig med at style det til det design, du ønsker.

Indholdsfortegnelse

 1. Understøttede datatyper
 2. Sådan ser markeringen ud
 3. Installation
 4. Konfiguration af indstillingerne
 5. Skrivning af dit første Rich Snippet Post
 6. Googles strukturerede datatestningsværktøj
 7. Tilføjelser Ons

1. Understøttede datatyper

Hvis du vil tilføje rige uddrag til WordPress, skal dit indhold være et af disse understøttede datatyperBegivenheder er den eneste datatype, der ikke understøttes af WP Rich Snippets (i hvilket tilfælde du vil bruge All In One Schema.org Plugin), ellers vil WP Rich Snippets udføre jobbet.

 • Artikler
 • Opskrifter
 • Anmeldelser
 • Produkter
 • organisationer
 • Restauranter
 • Software applikation

2. Hvordan Markup ser ud (på den faktiske post)

Et enkelt skærmbillede retfærdiggør ikke den fleksibilitet, dette plugin har, men jeg inkluderede et par nedenfor. Designet afhænger af den datatype, du bruger (f.eks. Gennemgang), hvordan du konfigurerer plugin-indstillingerne, hvilke tilføjelser du bruger, og hvilke felter du udfylder, når du markerer indlægget.

Dette eksempel viser a anmeldelse rig uddrag med en video, 4 kriterier, plus de grundlæggende (obligatoriske) felter. Du har muligheden for at erstatte videoen med et foto, et lysbilledshow eller ikke bruge noget foto overhovedet. Med tilføjelserne kan du også tilpasse farver, placere markeringen hvor som helst på siden (ikke kun øverst), tilføje brugeranmeldelser og bruge flere opkald-til-handling-knapper (i stedet for kun 1). Jeg anbefaler i det mindste at købe brugerdefineret tilføjelse for $ 29 (eller få WP Rich Snippets ultimativ plan) så du kan integrere din branding. Sådan ser det ud …

WP-rig-uddrag-indhold-markup

Du kan også tilføje en billede, video, skyderen, fordele og ulemper, priser og andre elementer. Jeg kan bare lide at holde det enkelt. Du tilføjer dette øverst eller nederst i hvert indlæg, du vil markere, eller bruge deres tilføjelse af kortkodekode at tilføje dette hvor som helst midt i dine indlæg.

Her er et andet eksempel på, hvordan det kan se ud i slutningen af ​​et indlæg …

WP-rig-uddrag-til-wordpress

Sammenlign det nu med, hvordan Alt i én Schema.org-plugin udseende…

Alt i ét skema Rich Snippets-markering

Jeg vil vise dig, hvordan du markerer indlæg senere i denne anmeldelse, men her er kernen af ​​det:

WP-rig-uddrag-plugin

3. Installation af WP Rich Snippets

Den næste del af denne WP Rich Snippets-gennemgang viser dig, hvordan du installerer plugin med din licensnøgle, konfigurerer indstillingerne, så begynder vi at tilføje rige uddrag til sider eller indlæg.

Instruktioner:

 • Køb WP Rich Snippets-plan det er rigtigt for dig
 • Køb enhver tilføjelser du har brug for (eller køb den ultimative plan)
 • Besøg din kontoside for at downloade plugin og tilføjelser
 • Upload plugin og tilføjelser i WordPress under Plugins → Tilføj nyt → Upload plugin, og upload derefter 1 downloadfil ad gangen

wordpress-plugin-upload

 • I din kontoside, Klik på “vis licenser”
 • Klik på “administrer sider”, og tilføj dit websted til hvert element

WordPress Rich Snippets-konto

Licensnøgle

 • Gå tilbage til dine licenser, og klik på nøgleikonerne. Kopier “WP Rich Snippets” -tasten, og indsæt den på dine “licens” -indstillinger i dit WordPress-dashboard. Hvis du bruger tilføjelser, bliver du nødt til at downloade hver enkelt fra din kontofane, uploade den til WordPress og derefter indtaste din licensnøgle til den pågældende tilføjelse. Du vil se en succesmeddelelse.

Rich uddragsmenu

WP Rich Snippets License Key

4. Konfiguration af indstillingerne

Jeg fandt, at de fleste indstillinger allerede er konfigureret optimalt, men jeg vil kontrollere Fanen Display og aktiver “beskrivelse af emnebeskrivelsen under boksen” og “Vis boks under indhold”, HVIS du vil, at WP Rich Snippets skal vises i bunden af ​​indlæg (som modsat til toppen). Det er bare en præference.

WordPress Rich Snippets-indstillinger

Hvis du bruger tilføjelser, vil du også se indstillinger for disse …

indstillinger-konfiguration

5. Skrivning af indlæg med WP Rich Snippets

Nu for de gode ting. Gå til en side eller et indlæg, du vil føje rige uddrag til. Rul ned, indtil du ser afsnittet “Skema”, vælg derefter typen af ​​uddrag, du vil bruge i indlægget. Start med at udfylde hoved fane med det emne, du gennemgår, og en beskrivelse. Felterne vil være forskellige, afhængigt af hvilket rich uddrag du vælger. Dette eksempel er til en gennemgang:

WP-rig-uddrag-plugin

Fanen Detaljer lader dig tilføje fordele og ulemper (som i bunden af ​​mit indlæg) eller en ansvarsfraskrivelse.

WP-rig-uddrag-detaljer-fanen

WP-rig-uddrag-fordele-ulemper

Pris fane viser varens pris …

pris-fanen

Adresse-fanen lader dig tilføje en Google kort

adresse-optioner

Fanen timer er simpelthen din åbningstid …

rig-snippet timer

fanen Skærm giver dig mulighed for at tilføje et fremhævet billede, video eller skyderen. Integrering af en YouTube-video får markeringen til at se temmelig fantastisk ud og øge engagementet – hvilket er godt for SEO.

Vis kriterier

Link-fane er hvor du tilføjer et link eller et tilknyttet link (som standard er nofollow). Hvis du ikke bruger et tilknyttet link, skal du markere indstillingen “dofollow links”. Det tilføjelse til opfordring til handling aktiverer “demolinks” -indstillingen, der bruges til at tilføje mere end 1 knap (se et eksempel her).

Linkkriterier

Fanen kriterier viser, hvad du baserede din anmeldelse ud af …

Rich uddragskriterier

WP-rig-uddrag-kriterier

Forfatterfan viser dit navn, der kræves til anmeldelser …

forfatter-fanen

6. Googles strukturerede datatestningsværktøj

Det sidste trin er at offentliggøre dit indlæg og køre URL’en igennem Googles strukturerede datatestningsværktøj. Du skal ikke se advarsler, så længe du har krævede felter udfyldt. Hvis du gør det, har jeg listet nogle almindelige løsninger nedenfor. Husk, at det vil tage tid, før Google genvinder dit WordPress-sted og viser dine rige uddrag i søgeresultater (hvor som helst fra 1-5 dage).

Googles strukturerede datatestningsværktøj

Almindelige løsninger

 1. For Genesis Framework skal du installere Plugin til skemafjernelse
 2. Tilføj de data, som Google fortæller dig, i deres struktureret datatestningsværktøj
 3. Sørg for, at din WP Rich Snippets-nøgle er valideret i indstillingerne
 4. Sørg for, at dataene er repræsentative for indholdet på siden
 5. Prøv at tilføje markup til et par sider mere, som Google foreslår
 6. Byg din domænemyndighed (tilføj mere, bedre indhold til dit websted)
 7. Besøg Googles strukturerede datapolitikker og retningslinjer for webmaster

7. Tilføjelser

WP Rich Snippet tilføjelser er en af ​​de bedste ting ved dette plugin. Du kan tilpasse farver, aktivere brugeranmeldelser, opfordre til handlingsknapper og tilføje markeringen hvor som helst i dit indlæg (selv midten). Rangeringstabeludvidelsen er også temmelig pæn. Der er 14 tilføjelser, og du har brug for at købe disse individuelt (selvom nogle er gratis), eller køb den ultimative plan, som jeg gjorde.

WooCommerce – avancerede funktioner til dine e-handelsvarer plus andre integrationer. Denne tilføjelse er ikke blevet frigivet endnu, men kommer snart.

kortkoder – tilføj enkeltrige uddragselementer overalt i dine indlæg.

DataTables – meget lig rangtabel-tilføjelsen (se nedenfor).

Softwarespecifikationer – tilføjer en sidepanel-widget til at vise dine specifikationer, ligesom denne side.

Placeringer – tilføj markering af schema.org for din placering og vis Google Map hvor som helst på dit websted ved hjælp af en kortkode.

WP-rig-uddrag-location-add-on

Box-kode – vis hele markeringen af ​​markante uddrag overalt i dit indlæg, i modsætning til bare toppen eller bunden af ​​indlægget.

Anonyme brugeranmeldelser – hvis du bruger brugeranmeldelser (front-end-posten indsender tilføjelse nedenfor), giver dette brugere mulighed for at forblive anonyme.

Customizer – ændre farve på ratings, links, knapper, fordele og ulemper, opfordring til handling-knapper.

WP-rig-uddrag-Customizer-add-on

Front-end indtastning – tillade brugere at give deres egen anmeldelse. Dette foretrækkes ofte i stedet for en simpel redaktøranmeldelse (hvilket kan resultere i højere placeringer, da de er mere værdifulde). Også godt, hvis du tilbyder kurser, så studerende og kunder kan gennemgå kurset.

WP-rig-uddrag-user-anmeldelser

Brugeranmeldelser Image – brugere kan uploade et billede med deres anmeldelse.

Opfordring til handling – tilføjer et afsnit til din markering med produktnavnet, resume, prisfastsættelse og demo-link (er). Hvis du ikke ønsker, at en bestemt vare skal vises, kan du deaktivere dette under indstillingerne.

WP-rig-uddrag-call-to-action

Rangeringstabel – opret en rangeringstabel med dine anmeldelser, opskrifter eller noget. Jeg inkluderede ikke fotos i denne rangeringstabel, men du kan hvis du vil.

WP-rig-uddrag-ranking-bord

Displayvurdering – visning af en vurdering ved at filtrere indhold og uddrag, som vist på demo.

Sammenligne – svarer til data- og rankingtabel-tilføjelse, men formateret på en måde, der hjælper læsere med at sammenligne produkter / tjenester.

WP-rig-uddrag-sammenligning-bord

Jeg håber, at du nød min WP Rich Snippets-gennemgang. Hvis du har spørgsmål, har de masser af dokumentation om skrivning af indlæg, tilføjelser og andre emner. Eller bare lad mig en kommentar. jeg gør WordPress SEO rådgivning til mit job, så jeg købte den ultimative plan for at få tilføjelser og kan bruge den på flere websteder, men $ 69 / år-planen er god, hvis du lige er i gang eller vil teste den.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map