WP Rich Snippets Review: Jeg pleide å elske denne plugin, men utvikleren forlot den, og den er ikke kompatibel med PHP 7.1+

Avgjør om jeg vil kjøpe WP Rich Snippets Plugin?


Det er det jeg bruker for å legge til rike utdrag til mine WordPress-innlegg. Jeg skulle opprinnelig nøye meg med Alt i ett Schema.org-rikt utdrag men WP Rich Snippets har mye mer funksjonalitet (spesielt med deres add-ons og robuste plugin-innstillinger), pluss at den faktiske designen er fantastisk.

Hva er rikt utdrag uansett? De legger til ekstra informasjon til søkemotorutdragene, for eksempel gjennomgangsstjerner, videoer eller til og med oppskriftsinformasjon. Dette får flere til å klikke på tekstutdragene dine og besøke nettstedet ditt. Jeg mener kom igjen, hvilket resultat vil du heller klikke på?

rik-snutter

Jeg skrev denne WP Rich Snippets-gjennomgangen for å vise deg hvordan den kan sammenlignes med plugins som All In One Schema, hvordan du konfigurerer WP Rich Snippet-innstillingene, legger til rikt utdrag i innlegg og hvordan du bruker tilleggene deres for å få markeringen til å se jevn ut bedre. Når vi er ferdig, vil du vite hvordan du lager vakre, rikt utdrag som forbedrer seg klikkfrekvens og øker konverteringer.

OPPDATER
Utvikleren av WP Rich Snippets mangler og har ikke oppdatert programtillegget på over 2 år, noe som gjør at den ikke fungerer med PHP 7.1 og nyere. Jeg byttet pluginprogrammer for rik utdrag WP gjennomgang av MyThemeShop og liker det mye bedre, for det støtter alle forhåndsstilte maler datatyper, og kommer med oppdateringer + støtte. Det er enkelt å bruke og har mange tilpasningsalternativer som hjelper deg med å style det til designet du ønsker.

Innholdsfortegnelse

 1. Støttede datatyper
 2. Hvordan utseendet ser ut
 3. Installasjon
 4. Konfigurere innstillingene
 5. Skrive ditt første innholdsruteinnlegg
 6. Googles strukturerte datatestingsverktøy
 7. Add-Ons

1. Støttede datatyper

For å legge til rikt utdrag i WordPress, må innholdet ditt være et av disse støttede datatyperarrangementer er den eneste datatypen som ikke støttes av WP Rich Snippets (i så fall vil du bruke All In One Schema.org Plugin), ellers vil WP Rich Snippets gjøre jobben.

 • artikler
 • oppskrifter
 • anmeldelser
 • Produkter
 • organisasjoner
 • restauranter
 • Programvare

2. Hvordan markeringen ser ut (på den faktiske posten)

Et enkelt skjermbilde rettferdiggjør ikke mengden fleksibilitet denne pluginen har, men jeg har inkludert et par nedenfor. Utformingen avhenger av datatypen du bruker (f.eks. Gjennomgang), hvordan du konfigurerer plugin-innstillingene, hvilke tillegg du bruker, og hvilke felt du fyller ut når du markerer innlegget.

Dette eksemplet viser frem a anmeldelse rikt utdrag med en video, fire kriterieelementer, pluss de grunnleggende (obligatoriske) feltene. Du har muligheten til å erstatte videoen med et bilde, lysbildefremvisning eller ikke bruke noe bilde i det hele tatt. Med tilleggene kan du også tilpasse farger, plassere markeringen hvor som helst på siden (ikke bare på toppen), legge til brukeranmeldelser og bruke flere oppfordringsknapper (i stedet for bare 1). Jeg anbefaler i det minste å kjøpe tilpasset tillegg for $ 29 (eller få WP Rich Snippets den endelige planen) slik at du kan innlemme merkevaren din. Slik ser det ut …

wp-rik-snutter-innhold-markering

Du kan også legge til en bilde, video, glidebryteren, fordeler og ulemper, priser og andre elementer. Jeg liker bare å holde det enkelt. Du vil legge dette til toppen eller bunnen av hvert innlegg du vil markere, eller bruke deres boks kortkodetillegg for å legge til dette hvor som helst i midten av innleggene dine.

Her er et annet eksempel på hvordan det kan se ut på slutten av et innlegg …

wp-rik-snutter-for-wordpress

Nå kan du sammenligne det med hvordan Alt i ett Schema.org-plugin utseende…

Alt i ett skjema Rik utdrag av tekstutdrag

Jeg vil vise deg hvordan du kan merke innlegg senere i denne anmeldelsen, men her er det viktigste:

wp-rik-snutter-plugin

3. Installere WP Rich Snippets

Den neste delen av denne WP Rich Snippets-gjennomgangen vil vise deg hvordan du installerer plugin-modulen med lisensnøkkelen, konfigurerer innstillingene, så begynner vi å legge rich-kodebiter til sider eller innlegg.

Bruksanvisning:

 • Kjøp WP Rich Snippets-plan det stemmer for deg
 • Kjøp noen add-ons du trenger (eller kjøp den ultimate planen)
 • Besøk din kontoside for å laste ned plugin og tilleggsprogrammer
 • Last opp plugin og tilleggsprogrammer i WordPress under Plugins → Legg til nytt → Last opp plugin, og last deretter opp en nedlastingsfil om gangen

WordPress-plugin-opplasting

 • I din kontoside, klikk på “vis lisenser”
 • Klikk på “administrer nettsteder” og legg til nettstedet ditt for hvert element

WordPress Rich Snippets Account

Lisensnøkkel

 • Gå tilbake til lisensene dine og klikk på nøkkelikonene. Kopier “WP Rich Snippets” -nøkkelen og lim den inn i “lisensen” -innstillingene i WordPress-dashbordet. Hvis du bruker tilleggsprogrammer, må du laste ned hver enkelt fra kontofanen din, laste den opp til WordPress og deretter oppgi lisensnøkkelen for det tillegget. Du vil se en suksessmelding.

Rich Snippets Menu

WP Rich Snippets License Key

4. Konfigurere innstillingene

Jeg fant at de fleste innstillingene allerede er konfigurert optimalt, men jeg vil sjekke Vis fane og aktiver “vis elementbeskrivelse under boksen” og “Vis rute under innhold” HVIS du vil at WP Rich Snippets skal vises på bunnen av innlegg (som motsatt til toppen). Det er bare en preferanse.

Innstillinger for Rich Snippets for WordPress

Hvis du bruker tilleggsprogrammer, vil du se innstillinger for disse også …

innstillinger-konfigurasjon

5. Skrive innlegg med WP Rich-utdrag

Nå for de gode greiene. Gå til en side eller et innlegg du vil legge til rikt utdrag på. Bla nedover til du ser delen “Skjema”, og velg deretter typen rik kodebit du vil bruke i innlegget. Begynn med å fylle ut hovedfanen med varen du anmelder, og en beskrivelse. Feltene vil være forskjellige, avhengig av hvilket rikt utdrag du velger. Dette eksemplet er for en gjennomgang:

wp-rik-snutter-plugin

Detaljer-fanen lar deg legge til fordeler og ulemper (som i bunnen av innlegget mitt), eller en ansvarsfraskrivelse.

wp-rik-snutter-detaljer-fanen

wp-rik-snutter-pros-cons

Pris fane viser prisen på varen …

pris-fanen

Adressefane lar deg legge til en Google Kart

post-alternativer

Kategorien timer er ganske enkelt din åpningstid …

rik-biten timer

skjerm-fanen lar deg legge til et omtalt bilde, video eller glidebryter. Legge ned en YouTube-video gjør at markeringen ser ganske fantastisk ut og øker engasjementet – noe som er bra for SEO.

Vis kriterier

Link-fane er der du legger til en lenke eller tilknyttet kobling (som er standard til nofollow). Hvis du ikke bruker en tilknyttet kobling, sjekk alternativet dofollow-lenker. De oppfordring til handling aktiverer alternativet “demolink” som brukes til å legge til mer enn 1 knapp (se et eksempel her).

Koblingskriterier

Kriterie-fanen viser hva du baserte anmeldelsen din av …

Kriteriene for rik utdrag

WP-rik utdrag-kriterier

Forfatter-fanen viser navnet ditt som kreves for anmeldelser …

forfatter-fanen

6. Googles strukturerte datatestingsverktøy

Det siste trinnet er å publisere innlegget ditt og kjøre URLen gjennom Googles strukturerte datatestingverktøy. Du bør ikke se advarsler så lenge du har det Obligatoriske felt fylt ut. Hvis du gjør det, listet jeg opp noen vanlige løsninger nedenfor. Husk at det vil ta tid for Google å gjenvinne WordPress-nettstedet ditt og vise de riktige kodene i søkeresultatene (alt fra 1 til 5 dager).

Googles strukturerte datatestingsverktøy

Vanlige løsninger

 1. For Genesis Framework, installer du Plugin for fjerning av skjema
 2. Legg til dataene Google ber deg om i verktøyet for strukturert data
 3. Forsikre deg om at WP Rich Snippets-nøkkelen er validert i innstillingene
 4. Forsikre deg om at dataene er representative for innholdet på siden
 5. Prøv å legge til markering på noen få sider som er foreslått av Google
 6. Bygg din domene autoritet (legg til mer, bedre innhold på nettstedet ditt)
 7. Besøk Googles strukturerte datapolitikk og retningslinjer for nettredaktører

7. Tillegg

WP Rich Snippet add-ons er noe av det beste med denne pluginen. Du kan tilpasse farger, aktivere brukeranmeldelser, ringe til handlingsknapper og legge til markeringen hvor som helst i innlegget ditt (til og med midten). Rangeringstabell-tillegget er også ganske pent. Det er 14 tilleggsprogrammer, og du trenger å kjøpe disse individuelt (selv om noen er gratis), eller kjøpe den ultimate planen som jeg gjorde.

WooCommerce – avanserte funksjoner for e-handelsartikler pluss andre integrasjoner. Dette tillegget er ikke blitt utgitt ennå, men kommer snart.

kortkoder – legg til enkelt rikt utdragselementer hvor som helst i innleggene dine.

DataTables – veldig lik rangeringstabelltillegget (se nedenfor).

Programvarespesifikasjoner – legger til en sidepanelet-widget for å vise spesifikasjonene dine, akkurat som denne siden.

steder – legg til markering av schema.org for din plassering og vis Google Map hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode.

wp-rik-snutter-location-add-on

Box Shortcode – vis hele markeringen av rike utdrag hvor som helst i innlegget ditt, i motsetning til bare toppen eller bunnen av innlegget.

Anonyme brukeranmeldelser – Hvis du bruker brukeranmeldelser (front-end-oppføringen sender tillegget nedenfor), lar dette brukerne være anonyme.

Customizer – endre farge på rangeringer, lenker, knapper, fordeler og ulemper, oppfordring til handling-knapper.

wp-rik-snutter-tilpasser-add-on

Front-End Entry Send – la brukerne legge igjen sin egen anmeldelse. Dette foretrekkes ofte i stedet for en enkel redaktøranmeldelse (som kan resultere i høyere rangeringer siden de er mer verdifulle). Også bra hvis du tilbyr kurs slik at studenter og kunder kan gå gjennom kurset.

wp-rik-snutter-user-anmeldelser

Brukeranmeldelser Bilde – brukere kan laste opp et bilde med gjennomgangen.

Oppfordring til handling – legger til en seksjon i markeringen din med produktnavn, sammendrag, priser og demolink (er). Hvis du ikke vil at et bestemt element skal vises, kan du deaktivere dette i innstillingene.

wp-rik-snutter-call-to-action

Rangeringstabell – lag en rangeringstabell med anmeldelser, oppskrifter eller noe. Jeg inkluderte ikke bilder i denne rangeringstabellen, men du kan hvis du vil.

wp-rik-snutter-ranking-tabellen

Visningsvurdering – vise en rangering ved å filtrere innhold og utdrag, som vist på demo.

Sammenligne – lik dataene og tilleggstabellen for rangeringstabeller, men formatert på en måte som hjelper leserne å sammenligne produkter / tjenester.

wp-rik-snutter-sammenligning-tabellen

Jeg håper du likte min WP Rich Snippets-anmeldelse. Hvis du har noen spørsmål, har de mange tonn dokumentasjon på å skrive innlegg, tilleggsprogrammer og andre emner. Eller bare gi meg en kommentar. jeg gjør WordPress SEO rådgivning for jobben min, så jeg kjøpte den ultimate planen for å få tilleggsprogrammer og kan bruke den på flere nettsteder, men $ 69 / år-planen er bra hvis du bare begynner eller vil teste den.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map