WP Rich Snippets Review: Minulla oli tapana rakastaa tätä laajennusta, mutta kehittäjä hylkäsi sen, eikä se ole yhteensopiva PHP 7.1+: n kanssa

03.06.2020
SEO 'WP Rich Snippets Review: Minulla oli tapana rakastaa tätä laajennusta, mutta kehittäjä hylkäsi sen, eikä se ole yhteensopiva PHP 7.1+: n kanssa
0 9 мин.

Päätetään, ostaako WP Rich Snippets -laajennus?


Sitä käytän lisäämään rikkaat katkelmat WordPress-viesteihini. Aioin alun perin tyytyä Kaikki yhdessä Schema.org Rich Snippets mutta WP Rich Snippetsillä on paljon enemmän toimintoja (etenkin niiden kanssa) lisäosat ja tukevat liitännäisasetukset), ja varsinainen muotoilu on mahtava.

Mitkä ovat rikkaita katkelmia joka tapauksessa? Ne lisäävät lisätietoja hakukoneesi katkelmiin, kuten arvostelu tähtiä, videoita tai jopa reseptitietoja. Tämä saa enemmän ihmisiä napsauttamaan katkelmasi ja käymään sivustossasi. Tarkoitan tulla, mitä tulosta mieluummin napsautat?

rich-katkelmia

Kirjoitin tämän WP Rich Snippets -katsauksen näyttääkseni kuinka sitä verrataan laajennuksiin, kuten All In One Schema, kuinka määrittää WP Rich Snippet -asetukset, lisätä rikkaita katkelmia viesteihin ja kuinka käyttää niiden lisäosia, jotta merkinnät näyttävät tasaiselta paremmin. Kun olemme valmiita, tiedät kuinka luoda kauniita ja parantavia katkelmia napsautussuhteet ja lisää tuloksia.

PÄIVITTÄÄ
WP Rich Snippets -kehittäjä puuttuu, eikä se ole päivittänyt laajennusta yli kahden vuoden ajan, minkä vuoksi se ei toimi PHP 7.1: n tai uudemman kanssa. Kääntäin Rich Snippets -laajennukset MyPhemeShop: n WP-arvostelu ja tukee sitä paljon paremmin, koska se tulee useisiin esimuotoiltuihin malleihin, tukee kaikkia tietotyypit, ja mukana tulee päivityksiä + tuki. Sitä on helppo käyttää ja siinä on paljon mukautusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua muotoilemaan haluamasi mallin.

Sisällysluettelo

 1. Tuetut tietotyypit
 2. Kuinka merkintä näyttää
 3. Asennus
 4. Asetusten määrittäminen
 5. Ensimmäisen Rich Snippet -viestin kirjoittaminen
 6. Google-jäsennelty tietojen testaustyökalu
 7. Lisäosat

1. Tuetut tietotyypit

Jos haluat lisätä rikkaita katkelmia WordPressiin, sisältösi on oltava yksi näistä tuetut tietotyypitTapahtumat ovat ainoat tietotyypit, joita WP Rich Snippets ei tue (jolloin käyttäisit All in One Schema.org -laajennusta), muuten WP Rich Snippets tekee työn.

 • Artikkelit
 • reseptit
 • Arvostelut
 • Tuotteet
 • organisaatioiden
 • ravintolat
 • Ohjelmistosovellus

2. Kuinka merkintä näyttää (varsinaisessa viestissä)

Yksi kuvakaappaus ei oikeuta tämän laajennuksen joustavuuden määrää, mutta sisällytin pari alla. Suunnittelu riippuu käyttämästäsi tietotyypistä (esim. Arvostelu), miten määrität plugin-asetukset, mitä lisäosia käytät ja mitä kenttiä täytät merkitsemässä viestiä.

Tämä esimerkki esittelee a arvostelu rikas katkelma videolla, 4 kriteerikohtaa sekä perus (pakolliset) kentät. Voit korvata videon valokuvalla, diaesityksellä tai käyttää lainkaan kuvaa. Lisäosien avulla voit myös mukauttaa värejä, sijoittaa merkinnät mihin tahansa sivun sivulle (ei vain yläosaan), lisätä käyttäjän arvosteluja ja käyttää useita toimintakehotuspainikkeita (vain yhden sijaan). Suosittelen ainakin ostamaan räätälöinnin lisäosa 29 dollaria (tai WP Rich -katkelmien hankkiminen lopullinen suunnitelma), jotta voit sisällyttää tuotemerkkisi. Näyttää siltä, ​​miltä se näyttää …

wp-rich-katkelmia sisällöttömille markup

Voit myös lisätä kuva, video-, liukusäädin, etuja ja haittoja, hinnoittelu ja muut elementit. Haluan pitää sen yksinkertaisena. Lisäät tämän jokaisen viestin ylä- tai alaosaan, jonka haluat merkitä, tai käyttää sitä box shortcode add-on lisätäksesi sen mihin tahansa viestien keskelle.

Tässä on toinen esimerkki siitä, kuinka se voi näyttää viestin LOPPUA …

wp-rich-katkelmia-for-WordPress

Vertaa sitä nyt miten Kaikki yhdessä Schema.org -laajennus näyttää …

Kaikessa yhdellä kaavalla Rich Snippets Markup

Näytän sinulle, kuinka merkitä viestit myöhemmin tässä katsauksessa, mutta tässä on keskeinen se:

wp-rich-katkelmia-plugin

3. WP Rich Snippets -asennusten asentaminen

Tämän WP Rich Snippets -katsauksen seuraava osa näyttää sinulle, kuinka asentaa laajennus lisenssiavaimellasi, määrittää asetukset ja aloittaa sitten Rich Snippet -sivun lisääminen sivuille tai viesteihin.

Ohjeet:

 • Osta WP Rich Snippets -suunnitelma se sopii sinulle
 • Osta mitä tahansa lisäosat tarvitset (tai ostaa lopullisen suunnitelman)
 • Käy tilisivu ladataksesi laajennuksen ja lisäosat
 • Lataa laajennus ja lisäosat WordPressiin kohtaan Laajennukset → Lisää uusi → Lataa laajennus ja lataa sitten yksi lataustiedosto kerrallaan

WordPress-plugin-upload

 • Sinun tilisivu, napsauta “katso lisenssit”
 • Napsauta “hallitse sivustoja” ja lisää sivustosi jokaiselle kohteelle

WordPress Rich Snippets -tili

Lisenssiavain

 • Palaa lisensseihisi ja napsauta avainkuvakkeita. Kopioi “WP Rich Snippets” -avain ja liitä se “lisenssiasetuksiin” WordPress-hallintapaneeliin. Jos käytät lisäosia, sinun on ladattava jokainen niistä tili-välilehdeltä, lähetä se WordPressiin ja kirjoita sitten kyseisen lisäosan lisenssiavain. Näet menestysviestin.

Rich Snippets -valikko

WP Rich Snippets -lisenssiavain

4. Asetusten määrittäminen

Löysin, että suurin osa asetuksista on jo määritetty optimaalisesti, mutta tarkistan Näyttö-välilehti ja ota käyttöön ”Näytä esinekuvaus ruudun alla” ja “Näytä ruutu sisällön alla” JOS haluat WP Rich Snippets -osoitteiden näkyvän viestien alaosassa (vastakkaisina ylhäältä). Se on vain mieltymys.

WordPress Rich Snippets -asetukset

Jos käytät lisäosia, näet asetukset myös näille …

asetukset-konfiguraatio

5. Viestien kirjoittaminen WP Rich Snippet -kappaleilla

Nyt hyvistä asioista. Siirry sivulle tai viestiin, johon haluat lisätä rikkaiden katkelmien. Vieritä alaspäin, kunnes näet ”Schema” -kohdan, ja valitse sitten rikkaan katkelman tyyppi, jota haluat käyttää viestissä. Aloita täyttämällä päävälilehti tarkistamasi kohteen kanssa ja kuvaus. Kentät ovat erilaisia ​​sen mukaan, minkä rikkaiden katkelman valitset. Tämä esimerkki on arvostelu:

wp-rich-katkelmia-plugin

Tiedot-välilehti voit lisätä etuja ja haittoja (kuten viestini alaosassa) tai vastuuvapauslausekkeen.

wp-rich-katkelmia yksityiskohdat-välilehti

wp-rich-katkelmia-ammattilaiset-puolia

Hinta-välilehti näyttää tavaran hinnan…

hinta-välilehti

Osoite-välilehti voit lisätä Google kartta

osoite-optiot

Tunnit-välilehti ovat vain työaikasi …

rikas-pätkä-tuntia

näyttö-välilehti voit lisätä esillä olevan kuvan, videon tai liukusäätimen. Upota YouTube-video tekee merkinnät näyttävän melko mahtavilta ja lisää sitoutumista – mikä on hyödyllistä SEO: lle.

Näyttökriteerit

Linkki-välilehti lisäät linkin tai kumppanilinkin (jonka oletusarvo on nofollow). Jos et käytä kumppanilinkkiä, tarkista seurata linkkejä -vaihtoehto. toimintakehotuslisäosa ottaa käyttöön “Demolinkit” -vaihtoehdon, jota käytetään lisäämään yksi painike (katso esimerkki tässä).

Linkin kriteerit

Kriteerit-välilehti näyttää, mistä perustit arviointisi …

Rich Snippet -kriteerit

wp-rich-katkelmia-kriteerit

Kirjailija-välilehti näyttää nimesi, jota tarvitaan arvosteluihin…

kirjailija-välilehti

6. Google-jäsennelty tietojen testaustyökalu

Viimeinen vaihe on julkaista viestisi ja suorittaa URL läpi Googlen jäsennelty tietojen testaustyökalu. Sinun ei pitäisi nähdä varoituksia niin kauan kuin sinulla on Pakolliset kentät täytetty. Jos teet niin, luetelin alla joitain yleisiä ratkaisuja. Muista, että Google vie aikaa, kun Google indeksoi uudelleen WordPress-sivustosi ja näyttää rikas katkelmasi hakutuloksissa (1–5 päivän sisällä)..

Google-jäsennelty tietojen testaustyökalu

Yhteiset ratkaisut

 1. Asenna Genesis Framework -sovellukseen Kaavan poistolaajennus
 2. Lisää tiedot, jotka Google kertoo sinulle, niiden jäsenneltyyn tietojen testaustyökaluun
 3. Varmista, että WP Rich Snippets -avaimesi on vahvistettu asetuksissa
 4. Varmista, että tiedot edustavat sivun sisältöä
 5. Kokeile lisätä merkinnät muutamalle muulle sivulle, jota Google ehdottaa
 6. Rakenna verkkotunnuksen viranomainen (lisää enemmän, parempaa sisältöä sivustoosi)
 7. Vierailla Googlen jäsennellyt tietosäännöt ja verkkovastaavan ohjeet

7. Lisäosat

WP Rich Snippet lisäosat ovat yksi parhaimmista asioista tässä laajennuksessa. Voit mukauttaa värejä, ottaa käyttöön käyttäjän arvosteluja, kutsu toimintapainikkeita ja lisätä merkinnät mihin tahansa viestisi (jopa keskiosaan). Sijoitustaulukon lisäosa on myös aika siisti. Lisäosia on 14 ja tarvitset ostaa nämä erikseen (vaikka jotkut ovat ilmaisia) tai ostaa lopullinen suunnitelma kuten minäkin.

WooCommerce – Lisäominaisuudet verkkokauppasi kohteisiin sekä muut integraatiot. Tätä lisäosaa ei ole vielä julkaistu, mutta se tulee pian.

lyhytkoodit – Lisää yksittäisiä rikkaiden katkelmien elementtejä mihinkään viesteihisi.

DataTables – hyvin samanlainen kuin sijoitustaulukon lisäys (katso alla).

Ohjelmiston tiedot – lisää sivupalkin widgetin esittelemään tietojasi, aivan kuten tämä sivu.

Toimipaikat – lisää sijaintisi schema.org -merkintä ja näytä Google Map missä tahansa verkkosivustollasi lyhyen koodin avulla.

wp-rich-katkelmia-sijainti-lisäosa

Boxin lyhytkoodi – näytä koko rikas katkelmamerkintä missä tahansa viestissäsi, vastakohtana vain viestin ylä- tai alaosaan.

Anonyymi käyttäjän arvostelut – Jos käytät käyttäjän arvosteluja (käyttöliittymän alle jätettävä lisäosa alla), käyttäjät voivat pysyä nimettöminä.

customizer – muuttaa luokitusten, linkkien, painikkeiden, etujen ja haittojen, toimintakehotuspainikkeiden väriä.

wp-rich-katkelmia-muokkaaja-lisäosa

Etukäteen ilmoituksen lähettäminen – antaa käyttäjien jättää omat arvostelut. Tätä suositaan usein yksinkertaisen toimittajakatsauksen sijasta (mikä voi johtaa parempaan sijoitukseen, koska ne ovat arvokkaampia). Hyvä myös, jos tarjoat kursseja, jotta opiskelijat ja asiakkaat voivat tarkistaa kurssin.

wp-rich-katkelmia-user-arvostelut

Käyttäjien arvostelut Image – käyttäjät voivat lähettää kuvan tarkistuksellaan.

Kehotus toimintaan – lisää merkintöihin osion tuotenimellä, yhteenvedolla, hinnoittelulla ja esittelylinkillä. Jos et halua tietyn kohteen näkymistä, voit poistaa sen käytöstä asetuksissa.

wp-rich-katkelmia-call-to-toiminta

Ranking-taulukko – luo arvosteluitaulukko arvosteluista, resepteistä tai muusta. En sisällyttänyt valokuvia tähän sijoitustaulukkoon, mutta voit, jos haluat.

wp-rich-katkelmia-ranking-taulukossa

Näytön arvostelu – luokituksen näyttäminen suodattamalla sisältöä ja otteita, kuten esittely.

Vertailla – samanlainen kuin data- ja ranking-taulukon lisäys, mutta muotoiltu tavalla, joka auttaa lukijoita vertaamaan tuotteita / palveluita.

wp-rikas-katkelmia-vertailu-taulukko

Toivottavasti nautit WP Rich Snippets -arvioinnistani. Jos sinulla on kysyttävää, heillä on tonnia dokumentointi viestien, lisäosien ja muiden aiheiden kirjoittamisessa. Tai jätä minulle kommentti. tahdon WordPress SEO -konsultointi työhöni, joten ostin lopullisen suunnitelman lisäosien hankkimiseksi ja voin käyttää sitä useilla sivustoilla, mutta 69 dollaria / vuosi suunnitelma on hyvä, jos vasta aloitat tai haluat testata sitä.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector