WP Rich Snippets Review: szoktam imádni ezt a plugin-t, de a fejlesztő feladta, és nem kompatibilis a PHP 7.1+ -al

Döntés a vásárlásról WP Rich Snippets plugin?


Ezt adom hozzá gazdag kivonatok a WordPress hozzászólásaimhoz. Eredetileg el akarom rendezni All in One Schema.org Gazdag Snippets de a WP Rich Snippets sokkal több funkcionalitással rendelkezik (különösen a kiegészítői és robusztus plugin-beállítások), valamint a tényleges kialakítás fantasztikus.

Milyen gazdag részletek?? További információkat adnak a keresőmotor-részletekhez, például csillagok áttekintéséhez, videókhoz vagy akár receptekhez. Ezzel több ember kattint a kódrészleteire, és felkeresi a webhelyet. Úgy értem, gyerünk, mely eredményre inkább kattintana?

gazdag kivonatok

Ezt a WP Rich Snippets-áttekintést írtam, hogy megmutassam, hogyan hasonlít össze olyan pluginekkel, mint az All in One séma, hogyan konfigurálhatjuk a WP Rich Snippet-beállításokat, gazdag kivonatot adhatunk hozzá a hozzászólásokhoz, és hogyan használhatjuk azok kiegészítőit annak érdekében, hogy a jelölés egyenletes legyen. jobb. Amikor elkészültünk, tudni fogod, hogyan lehet gyönyörű, gazdag kivonatot készíteni, amely javul átkattintási arányok és növeli a konverziókat.

UPDATE
Hiányzik a WP Rich Snippets fejlesztő, és legalább két éve nem frissítette a bővítményt, ami miatt nem működik a PHP 7.1 vagy újabb verzióval. Válttam a gazdag kivonatok beépülő moduljait A WP felülvizsgálata: MyThemeShop és sokkal jobban tetszik, mivel több előre kialakított sablonnal érkezik, mindent támogat adattípusok, és frissítésekkel és támogatással jár. Könnyen kezelhető, és rengeteg testreszabási lehetőséggel rendelkezik, amelyek segítenek a kívánt formatervezéshez igazítani.

Tartalomjegyzék

 1. Támogatott adattípusok
 2. Hogyan néz ki a jelölés?
 3. Telepítés
 4. A beállítások konfigurálása
 5. Az első gazdag Snippet-üzenet írása
 6. Google strukturált adattesztelő eszköz
 7. AddOnok

1. Támogatott adattípusok

Gazdag kivonatok hozzáadásához a WordPress-hez, a tartalomnak ezek egyikének kell lennie támogatott adattípusokEsemények az egyetlen olyan adattípus, amelyet a WP Rich Snippets nem támogat (ebben az esetben az All in One Schema.org bővítményt használja), különben a WP Rich Snippets ezt a munkát fogja elvégezni.

 • Cikkek
 • receptek
 • Vélemények
 • Termékek
 • szervezetek
 • Éttermek
 • Szoftveralkalmazás

2. Hogyan néz ki a jelölés (a tényleges bejegyzésben)

Egyetlen képernyőkép nem igazolja a bővítmény rugalmasságának mértékét, de néhányat az alábbiakban felsoroltam. A kialakítás attól függ, hogy milyen adattípust használ (pl. Áttekintés), hogyan konfigurálja a beépülő modul beállításait, milyen kiegészítőket használ, és milyen mezőket tölt ki a bejegyzés megjelölésekor..

Ez a példa bemutatja a felülvizsgálat gazdag részlet videóval, 4 kritérium elem, valamint az alap (kötelező) mezők. Lehetősége van arra, hogy a videót fotóval, diavetítéssel cserélje ki, vagy egyáltalán ne használjon fotót. A kiegészítőkkel testreszabhatja a színeket is, elhelyezheti a jelölést az oldalon bárhol (nem csak a tetején), felhasználói értékeléseket adhat hozzá, és több cselekvésre ösztönző gombot is használhat (nem csupán az egyik). Azt javaslom, legalább megvásárolja a testreszabási kiegészítő 29 dollárért (vagy a WP Rich Snippets beszerzéséért) végső terv), így beépítheti márkáját. Így néz ki …

wp-gazdag kivonatok-content-jelölés

Felvehet egy kép, videó-, csúszka, érvek és ellenérvek, árképzés és egyéb elemek. Szeretném egyszerűnek tartani. Ezt felveszi minden megjelölni kívánt hozzászólás tetejére vagy aljára, vagy használni kívánja azokat box rövid kód kiegészítő hogy ezt bárhol felvehesse a bejegyzéseid közé.

Íme egy másik példa arra, hogyan nézhet ki egy bejegyzés végén …

wp-gazdag kivonatok-for-wordpress

Most hasonlítsa össze azzal, hogy a Minden egy Schema.org plugin úgy néz ki, …

Minden egy sémaban gazdag kivonatok jelölése

Később ebben az áttekintésben megmutatom, hogyan jelölheti meg a hozzászólásokat, de ez a lényeg:

wp-gazdag kivonatok-plugin

3. A WP Rich Snippets telepítése

A WP Rich Snippets felülvizsgálatának következő része bemutatja, hogyan kell telepíteni a bővítményt a licenckulccsal, hogyan konfigurálhatja a beállításokat, majd elkezdi a gazdag kivonatok hozzáadását az oldalakhoz vagy hozzászólásokhoz..

Utasítás:

 • Vásárolja meg a A WP Rich Snippets terv ez neked igaz
 • Vásároljon bármilyen kiegészítői szüksége van (vagy megvásárolja a végső tervet)
 • Látogasson el a fiók oldal a plugin és a kiegészítők letöltéséhez
 • Töltse fel a beépülő modult és a kiegészítőket a WordPress-ben a Bővítmények alatt → Új hozzáadása → Bővítmény feltöltése, majd töltsön fel egyszerre 1 letöltő fájlt

wordpress-plugin-feltöltés

 • A te fiók oldal, kattintson a „licencek megtekintése” elemre
 • Kattintson a „Webhelyek kezelése” elemre, és adja hozzá webhelyét minden elemhez

WordPress Rich Snippets-fiók

Licenckulcs

 • Menjen vissza a licenceihez és kattintson a kulcsikonokra. Másolja a „WP Rich Snippets” kulcsot, és illessze be a „licence” beállításokba a WordPress irányítópultján. Ha kiegészítőket használ, akkor mindegyiket le kell töltenie a Fiók fülről, feltölteni a WordPress-be, majd be kell írnia az adott kiegészítő licenckulcsát. Lesz egy sikeres üzenet.

Rich Snippets menü

WP Rich Snippets licenckulcs

4. A beállítások konfigurálása

Úgy találtam, hogy a legtöbb beállítás már optimálisan van konfigurálva, de megnézném Megjelenítés fül és engedélyezze a „tételek leírása a doboz alatt” és a „tartalom megjelenítése a tartalom alatt” lehetőséget, ha azt akarja, hogy a WP Rich Snippets megjelenjen a hozzászólások alján (az ellenkező oldal tetejére). Ez csak egy preferencia.

A WordPress Rich Snippets beállításai

Ha kiegészítőket használ, ezeknek a beállításait is látni fogja …

beállítások-konfiguráció

5. Bejegyzés írása WP Rich Snippets segítségével

Most a jó dolgokért. Ugrás egy oldalra vagy üzenetre, amelyhez gazdag kivonatot szeretne hozzáadni. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a „Séma” szakasz, majd válassza ki a bejegyzésben használni kívánt gazdag kivonat típusát. Először töltse ki a fő fül a felülvizsgált elemmel és a leírás. A mezők különböznek attól függően, hogy melyik gazdag kódrészletet választja. Ez a példa egy áttekintésre szolgál:

wp-gazdag kivonatok-plugin

Részletek fül előnyeket és hátrányokat adhat hozzá (mint például a bejegyzésem alján), vagy felelősségkizárást.

wp-gazdag kivonatok-részletek-tab

wp-gazdag kivonatok-pro-ellenérvek

Ár fül megmutatja a cikk árát…

ár-tab

Cím fül lehetővé teszi a Google Térkép

address-opciók

Órák lap egyszerűen a munkaidő

gazdag kivonat órában

kijelző lap lehetővé teszi egy kiemelt kép, videó vagy csúszka hozzáadását. YouTube-videó beágyazása teszi a jelölést elég félelmetesnek és növeli az elkötelezettséget – ami jó a SEO számára.

Megjelenítési kritériumok

Link fül itt ad hozzá linket vagy kapcsolt linket (amely alapértelmezés szerint nofollow). Ha nem kapcsolt linket használ, akkor ellenőrizze a „linkek nyomon követése” lehetőséget. Az cselekvésre ösztönző kiegészítő Engedélyezi a „demo links” opciót, amelyek egynél több gomb hozzáadására szolgálnak (lásd a példát itt).

Összekapcsolási kritériumok

Kritériumok fül megmutatja, hogy mi alapján alapította véleményét …

Gazdag kivonat kritériumok

wp-gazdag kivonatok-kritériumok

Szerző lap megmutatja a nevét, amely szükséges a véleményekhez…

szerző-tab

6. Google strukturált adattesztelő eszköz

Az utolsó lépés a bejegyzés közzététele és az URL futtatása A Google strukturált adatesztelő eszköz. Nem szabad látnia figyelmeztetéseket mindaddig, amíg megvan a Szükséges Mezők kitöltött. Ha igen, az alábbiakban felsoroltam néhány általános megoldást. Ne feledje, hogy időbe telik a Google, amíg újra feltérképezi a WordPress webhelyet, és megmutatja a gazdag kivonatot a keresési eredmények között (1-5 naptól kezdve).

Google strukturált adattesztelő eszköz

Közös megoldások

 1. A Genesis Framework alkalmazáshoz telepítse a Séma eltávolító plugin
 2. Adja hozzá azokat az adatokat, amelyeket a Google mond, a Strukturált adattesztelő eszközbe
 3. Ellenőrizze, hogy a WP Rich Snippets kulcs érvényesítve van-e a beállításokban
 4. Győződjön meg arról, hogy az adatok reprezentatívak az oldal tartalmára
 5. Próbáljon meg jelölést hozzáadni néhány további oldalhoz, amelyet a Google javasol
 6. Építsd meg domain hatóság (adjon hozzá több, jobb tartalmat webhelyéhez)
 7. Látogatás A Google strukturált adatpolitikája és webmesteri irányelvek

7. Kiegészítők

A WP Rich Snippet kiegészítői az egyik legjobb dolog ebben a pluginban. Testreszabhatja a színeket, engedélyezheti a felhasználói áttekintést, a cselekvésre ösztönző gombokat, és a jelölést bárhonnan hozzáadhatja a hozzászóláshoz (még a középső részhez is). A ranglista táblázat kiegészítője szintén nagyon ügyes. 14 kiegészítő van, és ezeket külön kell megvásárolnia (bár néhányuk ingyenes), vagy meg kell vásárolnia a legfontosabb tervet, mint én.

WooCommerce – Speciális funkciók az e-kereskedelemben szereplő termékekhez, valamint egyéb integrációk. Ezt a kiegészítőt még nem tették közzé, de hamarosan megjelenik.

shortcodes – adjon hozzá egyetlen gazdag kivonatok elemeit bárhová a bejegyzéséhez.

adattáblák – nagyon hasonló a rangsor táblázat kiegészítőjéhez (lásd alább).

Szoftver specifikációk – hozzáad egy oldalsáv-widgetet a specifikációk bemutatására, akárcsak ez az oldal.

Helyszínek – adjon hozzá schema.org jelölést a helyéhez, és rövid kóddal jelenítse meg a Google Map-ot a webhely bármely pontján.

wp-gazdag kivonatok-hely-add-on

Box Shortcode – jelenítse meg a teljes gazdag kivonatok jelölését bárhol a bejegyzésben, ellentétben csak a bejegyzés felső vagy alsó részével.

Anonim felhasználói vélemények – Ha felhasználói áttekintéseket használ (az elülső bejegyzés benyújtásának kiegészítője lent található), ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy névtelen maradjanak.

testreszabói – megváltoztathatja a besorolások, linkek, gombok, előnye és hátránya, a cselekvésre ösztönző gombok színét.

wp-gazdag kivonatok-testreszabót-add-on

Front-end belépés benyújtása – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját véleményüket hagyják el. Ezt gyakran az egyszerű szerkesztő áttekintés helyett inkább részesítik előnyben (ami magasabb rangsorolást eredményezhet, mivel ezek értékesebbek). Az is jó, ha kurzusokat kínál, így a hallgatók és az ügyfelek áttekinthetik a kurzust.

wp-gazdag kivonatok-user-vélemény

Felhasználói vélemények képe – A felhasználók feltölthetnek egy képet véleményükkel.

Hívás-To-Action – hozzáad egy szekciót a jelöléshez a terméknévvel, összefoglalóval, árképzéssel és bemutató hivatkozással. Ha nem akarja, hogy egy adott elem megjelenjen, akkor ezt kikapcsolhatja a beállításokban.

wp-gazdag kivonatok-call-to-action

Rangsortáblázat – hozzon létre rangsorolási táblázatot véleményeiről, recepteiről vagy bármi másról. Nem szerepeltem a fényképeket ebben a rangsorban, de tetszik, ha tetszik.

wp-gazdag kivonatok rangú asztal

Kijelző értékelés – besorolás megjelenítése tartalom és kivonatok szűrésével, a demó.

Összehasonlítás – hasonló az adatokhoz és a rangsorolási táblázathoz, de olyan formátumban van formázva, hogy segítse az olvasókat a termékek / szolgáltatások összehasonlításában.

wp-gazdag kivonatok-összehasonlító táblázata

Remélem, tetszett neki a WP Rich Snippets áttekintése. Ha bármilyen kérdése van, akkor rengeteg van dokumentáció a hozzászólások, kiegészítők és egyéb témák írásával kapcsolatban. Vagy hagyjon nekem egy megjegyzést. Tudom WordPress SEO tanácsadás munkámra, tehát megvettem a kiegészítő tervek beszerzésének végső tervét, és több webhelyen is felhasználhatom őket, de a 69 USD / év terv jó, ha csak elkezdi, vagy kipróbálni akarja..

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map