Δωρεάν εργαλείο ελέγχου επιστροφής | Ελέγξτε τους πίσω συνδέσμους του ιστοτόπου σας – WPMyWeb

04.06.2020
SEO 'Δωρεάν εργαλείο ελέγχου επιστροφής | Ελέγξτε τους πίσω συνδέσμους του ιστοτόπου σας – WPMyWeb
0 34 мин.

Επιστροφή είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO). Ο ιστότοπός σας θα κατατάσσεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης όπως: Google, Bing, Yahoo κ.λπ., όταν έχετε περισσότερους πίσω συνδέσμους. Αλλά παίρνω υψηλής ποιότητας backlinks δεν είναι εύκολο. Γι ‘αυτό, χρειάζεστε εργαλεία πούλμαν επιστροφής ελέγξτε τους συνδέσμους επιστροφής του ιστότοπού σας.


Υπάρχουν πολλά εργαλεία ελέγχου backlink διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, το μέγιστο πληρώνεται. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, σας παρέχουμε 10 καλύτερα εργαλεία ελέγχου επιστροφής συνδέσμων, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τους συνδέσμους επιστροφής του ιστότοπού σας ή οποιουδήποτε αριθμού οπισθοσυνδέσεων οποιουδήποτε άλλου τομέα.

Επιστροφή είναι ένας σύνδεσμος που λαμβάνει ένας ιστότοπος από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Οι μηχανές αναζήτησης υπολογίζουν έναν συνολικό αριθμό επιστροφής από κάθε ιστότοπο και έτσι κατατάσσεται ένας ιστότοπος στις μηχανές αναζήτησης.

Αλλά περίμενε…

Υπάρχουν ορισμένες πηγές backlink, οι οποίες παραβιάζουν τις Οδηγίες της Google, όπως: Λήψη backlinks από ιστότοπο torrent, σπασμένος ιστότοπος, ιστότοπος πορνό κ.λπ. Εδώ έγραψα για το “Πώς να αποκτήσετε εύκολα ποιοτικούς backlinks”, που είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε ισχυρούς backlinks.

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία για τον έλεγχο των συνδέσμων

# 1 Semrush

backrlinks semrush

Semrush είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλείο ελέγχου backlink προς την ελέγξτε τους συνδέσμους επιστροφής. Το Semrush δεν είναι μόνο εργαλείο ελέγχου επιστροφής συνδέσμων, αλλά είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο Search Engine Marketing (SEM) διαθέσιμο στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για το δικό σας ιστότοπος blogging ή διαδικτυακή επιχείρηση. Μπορείτε να ελέγξετε τη δυσκολία λέξεων-κλειδιών και να ελέγξετε τους συνδέσμους οποιουδήποτε τομέα. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο άλλων ανταγωνιστών και να αποκτήσετε την πηγή του backlink του. Εδώ είναι μια εικόνα που έχω δείξει παραπάνω, που δείχνει πλήρη δεδομένα του τομέα “Semrush.com”. 

Η Semrush δεν παρέχει δωρεάν υπηρεσία, κοστίζει 69,95 $ κάθε μήνα. Αλλά έχω ένα ειδικό κουπόνι για εσάς που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

[Σύνδεσμος]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Εάν θέλετε ένα δωρεάν εργαλείο ελέγχου backlink, τότε OpenLinkProfiler είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να πάρετε μια σε βάθος ανάλυση των πιο πρόσφατων ζωντανών συνδέσμων και άνω 200.000 νέοι σύνδεσμοι ανά ιστότοπο. Εδώ μπορείτε να ελέγχετε τακτικά ενημερωμένους συνδέσμους που είναι επαληθευμένοι, δείχνοντας τον ιστότοπό σας. 

Μετράει τους συνολικούς ενεργούς backlinks και τους μοναδικούς ενεργούς backlinks από τον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις πηγές backlink και τα κείμενα αγκύρωσης του ανταγωνιστή σας, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για το τμήμα SEO. 

Έχουν επίσης πληρώσει την έκδοση του εργαλείου SEO “SEOprofiler”. Με έναν δωρεάν λογαριασμό SEOprofiler, μπορείτε να εξάγετε έως και 1.000 backlinks οποιασδήποτε περιοχής. 

[Σύνδεσμος]

# 3 Μεγαλοπρεπές

μαγευτικό εργαλείο ελέγχου επιστροφής

Μεγαλοπρεπής Το εργαλείο ελέγχου επιστροφής συνδέσμων σάς βοηθά να αναλύσετε εύκολα τον σύνδεσμο επιστροφής οποιουδήποτε τομέα. Το Majestic σας δίνει λεπτομερείς λεπτομέρειες για τους backlinks που ενημερώνονται καθημερινά και περιέχουν δεδομένα από τις τελευταίες 90 ημέρες. Μπορείτε να ελέγξετε οποιονδήποτε τομέα χρησιμοποιώντας ένα ιστορικό ευρετήριο που περιέχει όλα τα δεδομένα που διαθέτει το Majestic.

Αυτή είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε δωρεάν μετά τη σύνδεση. Μπορείτε να συγκρίνετε τον ιστότοπό σας με άλλους τομείς και να λάβετε την πλήρη λίστα των ευρετηριασμένων διευθύνσεων URL, των τομέων αναφοράς, των διευθύνσεων IP παραπομπής, των εξωτερικών συνδέσμων, των κυβερνητικών εξωτερικών συνδέσμων και πολλών άλλων.

# 4 Ανοίξτε την Εξερεύνηση ιστότοπου

Εργαλείο ελέγχου backlink MozΤο Open Site Explorer είναι ένα δωρεάν εργαλείο ελέγχου backlink με Μόζ. Με την έρευνα backlink, η Moz παρέχει επίσης ορισμένες υπηρεσίες επί πληρωμή, δηλαδή: Keyword Research, SEO Audit & Ανίχνευση, παρακολούθηση κατάταξης. 

Ο Moz αξίζει να το δοκιμάσετε. Εάν δεν χρησιμοποιείτε την πληρωμένη υπηρεσία Search Engine Marketing (SEM) όπως το Semrush, τότε είναι η καλή επιλογή για εσάς. Μπορείτε να συγκρίνετε backlinks μεταξύ δύο ή περισσότερων τομέων και μπορείτε να βελτιώσετε την κατάταξη και την ορατότητα της μηχανής αναζήτησης με το πλήρες σύνολο εργαλείων SEO.

[Σύνδεσμος]

# 5 Μηχανή αναζήτησης Genie

Μηχανή αναζήτησης Genie

Το Search Engine Genie είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, μάρκετινγκ και SEO. Έρχεται με πολλές δυνατότητες όπως: Εργαλεία Google, Εργαλεία Yahoo, Εργαλεία MSN, Εργαλεία κειμένου, Εργαλεία σύγκρισης, Εργαλεία δημοτικότητας συνδέσμων, Εργαλεία μηχανών αναζήτησης, Εργαλεία λέξεων-κλειδιών κ.λπ. και όλα αυτά είναι εντελώς δωρεάν. 

Εργαλείο ελέγχου επιστροφής Google σας δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των συνδέσμων και εμφανίζει επίσης τον ακριβή αριθμό συνδέσμων. Κάνοντας κλικ σε κάθε σύνδεσμο, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου θα βρείτε την Κατάταξη σελίδας μιας ιστοσελίδας που περιέχει τον σύνδεσμο προέλευσης.

[Σύνδεσμος]

# 6 BuzzSumo

Εργαλείο ελέγχου επιστροφής συνδέσμου BuzzSumo

Το BuzzSumo είναι ένα πλήρες εργαλείο Search Engine Marketing, το οποίο είναι πολύ βολικό για τους χρήστες. Δεν επιτρέπει μόνο ελέγξτε τους συνδέσμους αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αναλυτής Facebook. 

Όπως γνωρίζετε, η κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων είναι ένα άλλο πιο σημαντικό πράγμα για την προώθηση του περιεχομένου σας και την αύξηση της κοινωνικής κίνησης. Έτσι, χρησιμοποιώντας το BuzzSumo, μπορείτε να ελέγξετε ανάρτηση με την καλύτερη απόδοση στο Facebook για οποιαδήποτε λέξη-κλειδί. 

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ελέγξετε το “Content Marketing” και, στη συνέχεια, απλώς προσθέστε τη λέξη-κλειδί στο εργαλείο BuzzSumo Facebook Analyze και λάβετε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το like, τις κοινοποιήσεις, τα σχόλια και την αφοσίωση. 

[Σύνδεσμος]

# 7 Web SEO Analytics

Web SEO

WebSEO είναι ένα δωρεάν εργαλείο SEO για επαγγελματίες. Το WebSEO παρέχει επίσης πολλές δυνατότητες όπως Search Engine Genie. Σας δίνει σε βάθος ανάλυση SEO και αξιόπιστα ακριβή αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο μπορείτε να κάνετε έρευνα λέξεων-κλειδιών, ανάλυση ανταγωνιστών, έλεγχο SEO, Ελέγξτε τους Backlinks και σύνδεση κτιρίων. Βοηθά εκατοντάδες επαγγελματίες του διαδικτυακού μάρκετινγκ να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις βάσει βασικών δεικτών απόδοσης.

[Σύνδεσμος]

# 8 Διάγνωση συνδέσμου

διάγνωση συνδέσμου

Link Diagnosis εντελώς δωρεάν εργαλείο ελέγχου backlink. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να κάνετε έρευνα μόνο για backlinks. Έρχεται με μερικά καλά χαρακτηριστικά. Σε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ορισμένα φίλτρα όπως: Κατάταξη σελίδας, Μηχανή, Ρυθμίσεις ιστότοπου, Ταχύτητα και τύπος αναφοράς. Αυτές οι επιλογές χρησιμοποιούνται κυρίως για τον έλεγχο της κατάταξης σε μια καθορισμένη σελίδα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox για να λάβετε την πλήρη αναφορά και πρέπει να κατεβάσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Mozilla.

[Σύνδεσμος]

# 9 Σήματα κατάταξης

τάξεις

Τα σήματα κατάταξης είναι ένα από τα αγαπημένα μου δωρεάν εργαλείο ελέγχου backlink, καθώς δίνει πιο ακριβή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βρείτε και να προσδιορίσετε τους καλύτερους συνδέσμους των ανταγωνιστών σας. Όπως γνωρίζετε, η διατήρηση ενός προφίλ συνδέσμου υψηλής ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας για τις κατατάξεις αναζήτησης. Τα σήματα κατάταξης βοηθούν στον εντοπισμό των κακών και ανεπιθύμητων συνδέσμων σας.

Τα σήματα κατάταξης προσδιορίζουν και αναφέρουν συνδέσμους που έχουν αλλάξει ή καταργηθεί. Αυτοί οι σύνδεσμοι επισημαίνονται με ένα λάθος κώδικας. Παρέχει επίσης επέκταση προγράμματος περιήγησης, ώστε να μπορείτε ελέγξτε τους συνδέσμους, κατάταξη σελίδας, κατάταξη Alexa απευθείας με ένα μόνο κλικ.

Για να λάβετε την πλήρη αναφορά οποιουδήποτε τομέα, απλά πρέπει να εγγραφείτε.

[Σύνδεσμος]

# 10 Lxr Αγορά

lxr αγορά

Το Kxr Marketplace είναι δωρεάν εργαλείο SEO για μικρές επιχειρήσεις. Το Lxr Marketplace είναι κατάλληλο για SEO, PPC και ηλεκτρονικό εμπόριο. Με τα εργαλεία SEO τους, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε backlinks για οποιονδήποτε τομέα. Μπορεί να προσδιορίσει τους κορυφαίους ιστότοπους που συνδέουν τον τομέα σας και να ελέγξει τον αριθμό των εισερχόμενων συνδέσμων / επιστροφών και τον αριθμό των ιστότοπων που παραπέμπουν στον τομέα σας.

Παρέχουν επίσης δωρεάν Εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων SEO. Δημιουργεί αυτόματα χάρτες ιστότοπου για τον ιστότοπό σας όποτε κάνετε αλλαγές ή δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση.

[Σύνδεσμος]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector