20 parasta ilmaista WordPress-blogin teemaa vuonna 2019

04.06.2020
TEEMAT '20 parasta ilmaista WordPress-blogin teemaa vuonna 2019
0 9 мин.

Asennuksen jälkeen WordPress on seuraava asia, jonka haluat asentaa hyvä WordPress-teema, joka on herkkä kaikille laitteille (tietokone, tabletti ja mobiili), SEO-ystävällinen ja tietysti latautuu nopeasti. Hyvän WordPress-teeman valinta on melko haastavaa, koska WordPress-teemagalleriassa on saatavana yli 10 000 ilmaista teemaa, ja se voi olla aikaa vievä prosessi, jonka avulla voit valita oikean teeman. Joten, olemme keränneet joitain parhaista ilmaisista WordPress-blogin teemoista, jotka ovat nopeuden kannalta optimoituja, SEO-ystävällisiä ja kauniita.


Tässä viestissä jaamme 20 suosituinta ilmaista blogin teemaa WordPressille.

ilmaisia ​​WordPress-blogin teemoja

Paras ilmainen WordPress-blogin teemat

OceanWP

OceanWP

OceanWP on erittäin kevyt ja täysin muokattavissa oleva ilmainen WordPress-blogin teema. Sillä on yli 200 000 aktiivista asennusta ja yksi parhaiten arvioituja WordPress-teemoja.

OceanWP: n avulla voit luoda erityyppisiä verkkosivustoja, kuten blogin, yrityksen, portfolion, WooCommerce-myymälän ja monia muita. Tämä teema reagoi täysin ja latautuu nopeammin kaikkiin laitteisiin. Se toimii hyvin suosituimpien sivunrakentajien, kuten Divi, Beaver Builder, SiteOrigin jne. Kanssa. Se on täysin reagoiva ja WooCommerce valmis. Se tukee myös RTL-kieliä ja voit käyttää myös omia kieliä.

Voit käyttää heidän ilmaista tuontilaajennusta ladataksesi heidän demon sisällön helposti rakentaaksesi verkkosivustoja. Voit myös laajentaa sen toiminnallisuutta käyttämällä niiden premium-laajennuksia, kuten Stick Anything, Evästehuomautus, Koko näyttö, Ponnahdusikkunat, Sticky Footer, Elementor-widgetit, Posts Slider ja monet muut.

Näytä esittely | ladata

Astra

Astra

Astra on yksi suosituimmista WordPress-teemoista, joita voit käyttää henkilökohtaisissa blogeissasi, portfoliossasi, yrityksessäsi ja WooCommerce-verkkosivustossasi. Se on erittäin kevyt teema ja täysin muokattavissa.

Tässä teemassa on erilaisia ​​ominaisuuksia ja esivalmistettuja malleja, jotka toimivat hyvin kaikkien sivunrakentajien, kuten Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer ja monien muiden kanssa. Se on WooCommerce valmis, RTL & Käännös on valmis ja reagoiva kaikissa laitteissa.

Teema on täysin ilmainen ja sitä voidaan laajentaa premium-lisäosilla. Jos haluat nopean, täysin muokattavan ja ilmaisen WordPress-blogiteeman, Astra on täydellinen.

Näytä esittely | ladata

Hueman

Hueman

Hueman on yksi suosituimmista blogien, aikakauslehtien ja yrityssivustojen WordPress-teemoista. Se on täysin reagoiva ja mukana on joustavat asetteluvaihtoehdot.

Tässä teemassa on 4 erilaista alatunniste-widget-vaihtoehtoa, ja voit lisätä rajattoman määrän widgettejä sivupalkkiin. Voit näyttää viimeisimmän viestin suositelussa tarinassa tai liukusäätimessä. Voit valita minkä tyyppisiä fontteja haluat käyttää. Heillä on myös alatunniste- ja otsikk widget-alueet, joihin voit helposti lisätä mainoksia tai bannereita.

Tämä teema on SEO-ystävällinen ja latautuu nopeammin kaikenlaisiin laitteisiin. Jos haluat luoda blogin, lehden, yrityssivuston, tämä teema on hyvä vaihtoehto.

Näytä esittely | ladata

ColorMag

ColorMag

ColorMag on hieno aikakauslehdetyyli, jota voit käyttää WordPress-blogiisi, uutisiin, lehtiin, yritystoimintaan ja kaikenlaisiin verkkosivustoihin. Tämä teema on täysin yhteensopiva WooCommerce-laajennuksen kanssa ja voit lisätä minkä tahansa tyyppisiä tuotteita ja maksuväylän tuotteidesi myymiseen. 

Voit korostaa jokaisen luokan valitsemallasi ainutlaatuisella värillä. Ilmaisen version teemassa on 6 erilaista mukautettua widgettiä ja yli 15 widget-aluetta. Tämä teema on täysin SEO-ystävällinen ja optimoitu nopeudelle. 

Näytä esittely | ladata

Helmeilevä

HelmeileväSparkling on yksinkertainen ja puhdas muotoilu ilmainen WordPress-teema blogi-, matka-, terveys-, liike- ja muille verkkosivustoille. Tämä teema on täysin liikkuvasti reagoiva ja hyvin SEO-optimoitu. Tämä teema sisältää koko näytön liukusäätimen, sosiaalisen median integroinnin, suositut viestit-widgetin jne.

Sillä on erilaiset asettelut, värit, fontit ja liukusäätimen asetukset. Tämä teema on myös käännös ja monikielinen valmis. Voit integroida WooCommerce-, bbPress- ja muut suositut premium-laajennukset tähän teemaan.

Näytä esittely | ladata

Ikoninen

IkoninenIkoninen on korkealaatuinen ilmainen WordPress-blogin teema, jolla on kaunis typografia. Tämä teema on täysin reagoiva ja antaa sinun mukauttaa haluamallasi tavalla. Voit helposti ladata logon, muuttaa taustan väriä, alatunnistetekstin ja sosiaalisen median kuvakkeita.

Iconicissa on yksi sivupalkki ja yksi otsikkovalikko, jolla on helppo navigoida.

Näytä esittely | ladata

Haastaja

Haastajan teema

Challenger on korkealaatuinen ilmainen WordPress-teema bloggaamista, yrityksiä ja podcasteja koskeville verkkosivustoille. Tämä teema on täysin reagoiva ja optimoitu hyvin nopeudelle, jotta verkkosivustosi latautuu nopeammin kaikkiin laitteisiin.

Teemasuunnittelu on yksinkertainen ja minimalistinen ja kaunis typografia tekee sivustostasi luettavamman. Ilmaisen version teemassa on 4 erilaista widget-aluetta, yli 50 sosiaalisen median kuvaketta ja täysin muokattava otsikkoosa kasvattaaksesi sähköpostiluetteloa.

Näytä esittely & ladata

Ashe

Ashe

Ashe on monien kirjoittajien ilmainen WordPress-blogin teema, joka sopii henkilökohtaiseen blogiin, ruokaan, matkoihin, kauneuteen, muotiin, hääihin, valokuvaukseen ja kaikenlaisiin blogeihin. Sillä on minimaalinen, tyylikäs ja mobiililaitteisiin reagoiva asettelu, joka näyttää hämmästyttävältä kaikilla laitteilla.

Voit integroida WooCommerce Ashe-teeman. Teema on hyvin koodattu ja toimii hienosti kaikkien suosittujen laajennusten ja sivujen rakentajien, kuten Divi, Elementor, Beaver, rakennusaineiden jne. Kanssa. Teema sisältää koko näytön liukusäätimen, otsikkokuvan, Instagram-liukusäätimen widgetin..

Näytä esittely & ladata

Donovan

Donovan

Donovan on puhdas ja moderni ilmainen blogin teema WordPressille. Sillä on 3 erilaista blogin asettelua ja helppo navigointivalikko. Voit lisätä sosiaalisia kuvakkeita ylimmälle widget-alueelle ja muokata alatunnistealueita. Heidän teema on optimoitu hakukoneoptimointia varten ja se voidaan kääntää kielillesi. 

Näytä esittely & ladata

Pääblogi

Pääblogi

Master Blog on puhdas ja moderni ilmainen WordPress-blogiteema. Teema on täysin reagoiva ja latautuu nopeammin kaikkiin laitteisiin. Sen avulla voit muuttaa taustan väriä ja logoa. Teema on täysin RTL- ja käännösvalmis ja WPML-yhteensopiva. Se sisältää yhden sivupalkin ja voit muuttaa otsikkokuvan.

Näytä esittely & ladata

Blogi eliitti

Blogi eliittiBlog Elite on monikäyttöinen ilmainen WordPress-blogin teema. Se on herkkä ja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. Sen avulla voit käyttää erilaista tyylien ja vaihtoehtojen yhdistelmää yhdessä puhtaan verkkosivun luomiseen muutamassa minuutissa. Sen mukana tulee sivupalkki ja useita otsikkovaihtoehtoja. 

Näytä esittely & ladata

Optmizer

Optmizer

Optmizer on monikäyttöinen ilmainen WordPress-blogin teema, ja siinä on monia tehokkaita ominaisuuksia. Sen avulla voit mukauttaa jokaisen elementin muuttamatta mitään koodia. Teemassa on kaksi asettelua ja kaunis kuvan liukusäädin. Sen avulla voit myös helposti ladata sivustollesi logon, käyttää yli 600 kirjasinta, lisätä mukautettuja CSS-kenttiä ja muita värivaihtoehtoja.

Teema on 100% reagoiva, SEO-ystävällinen ja nopeuteen optimoitu. Se on käännösvalmis ja toimii yhdessä WooCommerce, bbPress ja monien muiden kanssa. Jos haluat ilmaisen WordPress-teeman blogiisi, yritykseesi, portfolioesi, valokuvaukseen ja verkkokauppaan, tämä teema on loistava vaihtoehto.

Näytä esittely & ladata

Kontrast

Kontrast

Kontrast on tyylikäs ja reagoiva ilmainen WordPress-teema bloggaamiseen ja aikakauslehtiin. Teema sisältää rajattomasti widget-alueita, vasemman tai oikean sivupalkin, 4 alatunnisteen widget-saraketta, nolla asettelukuvia, liittyviä viestejä ja paljon muuta. Voit lisätä myös sosiaalisia kuvakkeita ylä- tai alaosaan.

Näytä esittely & ladata

kumisaapas

kumisaapas

Wellington on yksinkertainen ja modernin näköinen ilmainen WordPress-blogin teema. Siinä on kaksi erilaista postiasettelua, kaunis typografia, esitelty viestin liukusäädin ja sivupalkki. Teema on täysin reagoiva ja voit helposti muokata teema-asetuksia räätälöinnissä.

Näytä esittely & ladata

Ribbon Lite

Ribbon Lite

Ribbon Lite on yksinkertainen ja reagoiva ilmainen WordPress-blogiteema. Teema on salamannopea, SEO-optimoitu ja täysin muokattavissa. Teema sisältää yhden sivupalkin ja helpon navigointivalikon. Voit lisätä sosiaalisia kuvakkeita ja näyttää liittyviä viestejä, jotka auttavat lukijoita pysymään sisällön suhteen.

Näytä esittely & ladata

VT-blogit

VT-blogit

VT Blogging on tyylikäs ja minimaalinen ilmainen WordPress-teema. Teema on täysin reagoiva ja suunniteltu erityisesti blogisivustoille. Se on mobiiliystävällinen ja toteuttaa SEO parhaat käytännöt. 

Teema sisältää yhden sivupalkin, sosiaaliset kuvakkeet ja kirjoittajawidgetin. Se on käännösvalmis ja toimii virheetömästi monisivustoissa.

Näytä esittely & ladata

Kirjailijat Blogily

Kirjailijat Blogily

Writers Blogily on SEO-ystävällinen ja reagoiva ilmainen WordPress-teema bloggaamista, sanomalehtiä ja valokuvaussivustoja varten. Teema on erittäin helppo asentaa, ja siinä on paljon mainostilaa sivustosi ansaitsemiseen. 

Teema toimii hienosti suosittujen sivunrakentajien, kuten Elementor, Beaver Builder, Divi jne. Kanssa. Voit helposti luoda yhden sivun tai yhden sivun uutisia, koulutusverkkosivuston, jolla on vähän aikaa..

Näytä esittely & ladata

Writee

Writee

Writee on tyylikäs ja modernin näköinen ilmainen WordPress-blogiteema, joka sopii henkilökohtaiseen blogiin, ruokaan, matkoihin, valokuvaukseen. Teema on täysin reagoiva ja hyvin suunniteltu.

Teemassa on täydellinen pikselisuunnittelu, yksi sivupalkki, useita widgettejä, täysleveä / laatikkoinen kuvaliukusäädin. Se on yhteensopiva WooComercen kanssa ja käännös valmis.

Näytä esittely | ladata

Lehtikaali

Lehtikaali

Kale on minimaalinen, tyylikäs ja modernin näköinen ilmainen WordPress-teema ruokablogiin, ja sitä voidaan käyttää myös mihin tahansa muuhun tarkoitukseen. Teema on helppo käyttää ja voit integroida helposti WooCommerce-palveluun.

Kale mukana tulee kauniisti näyttävä etusivu, iso korostettu viesti esitellyllä viestillä, vaihtoehdot bannerin tai mainosten näyttämiseen otsikossa. Se on täysin RTL & monikieliset tuetut. Sen mukana tulee myös useita blogisyötteiden asetteluita, sivupalkin kokovaihtoehtoja ja voit näyttää sosiaalisen median kuvakkeitasi.

Näytä esittely | ladata

poseidon

poseidon

Poseidon on yksinkertainen ja tyylikäs ilmainen WordPress-blogin teema. Teeman mukana tulee koko näytön diaesitys, useita blogin asetteluja, yksi sivupalkki ja sosiaalisen median kuvakkeet. Se on täysin reagoiva ja toimii hienosti WooCommerce-palvelun kanssa.

Näytä esittely | ladata

Tässä artikkelissa olemme jakaneet 20 parasta ilmaista WordPress-blogin teemaa, joita voit käyttää henkilökohtaiseen blogiisi, yritykseesi, portfolioosi, valokuvaukseen tai muihin sivustoihin.

Nyt sinun on testattava jokainen teema tarkistaaksesi, sopiiko teema sivustoosi vai ei. Voit kuitenkin päivittää teeman premium-versioon, jos haluat täydet teemaominaisuudet ja teemayhtiön prioriteettituki.

Haluatko esitellä teemaasi tässä luettelossa? Jätä kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector