20 parasta WordPress-portfolion teemaa 2016

04.06.2020
TEEMAT '20 parasta WordPress-portfolion teemaa 2016
0 7 мин.

Mikä on salkku?

Sana Portfolio tarkoittaa mitä tahansa rahoitusvarojen kokoelmaa, kuten Käteinen raha, joukkovelkakirjat, osakkeet. Yksittäiset sijoittajat voivat pitää salkkuja henkilökohtaisissa tai liiketoiminnallisissa tarkoituksissa. Salkkuja on monen tyyppisiä, mukaan lukien markkinasalkku ja nolla-sijoitussalkku. 


  Jos olet asiantuntija grafiikan suunnittelu ja haluat näyttää taidetta tai myydä verkossa, se on hyvä valinta sinulle. Saatavilla on monia luokkia salkkuja: matkailu, malli, arkkitehtuuri, opiskelija, logo, freelancer jne. Joten oman portfoliosivustosi avaaminen on helppoa, eikä sinun tarvitse palkata sitä. Katso, jos et tiedä “miten verkkosivusto luodaan 5 minuutissa”, ja tässä ovat 2016 parhaat 20 WordPress-portfolion teemaa.

20 parasta WordPress-portfolion teemaa 2016:

WordPress-portfolion teemat 2016

Webdorado-portfolion galleria on reagoiva, tyylikäs, käyttäjäystävällinen ja SEO-ystävällinen teema. Se keskittyy pääasiassa kuviin ensisijaisena sisällönä, se sopii täydellisesti kaikkiin verkkosivustotyyppeihin: aloitussivut, yrityssalkku, taidesalkku, valokuvaussalkku, yritys-, henkilökohtainen brändäys & kaupalliset verkkosivustot. Teema on varustettu laajalla luettelolla muokattavissa olevista ominaisuuksista, joiden avulla voit tehdä erilaisia ​​muutoksia asetteluun, tyyliin, väreihin ja fontteihin minimi koodaustiedolla.

 DEMO: KATSO TÄSTÄ

OnePress:

WordPress-portfolion teemat 2016

OnePress on erinomainen luova ja joustava WordPressin yhden sivun teema. Se sopii yritysverkkosivulle, portfolioon, digitaalitoimistoon, tuoteesittelyyn, freelancereille ja kaikille muille, jotka arvostavat hyvää suunnittelua. Se on täysin SEO Optimoitu ja sopiva WooCommerce. Sillä on kaksi versiota teemasta- Vapaa ja PRO($ 49). 

HINTA: ILMAINEN / PRO (20 dollaria) || DEMO: Ilmainen versio, PRO-versio

Hitchcock:

WordPress-portfolion teemat 2016

Hitchcock on minimaalinen portfolio teema suunnittelijoille, valokuvaajille ja muille luoville. Siinä on kaunis reagoiva muotoilu, sosiaalinen kuvakevalikko, Jetpackin ääretön vieritys, mukautettu korostusväri, mukautettu otsikkokuva, tuki gallerian postimuodolle, toimittajan muotoilu ja paljon muuta.

HINTA: ILMAINEN || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Himalaja:

WordPress-portfolion teemat 2016

Himalaja on moderni tyyli ilmainen yhden sivun parallaksia herättävä WordPress-teema. Sitä voidaan käyttää liike-, portfolio-, yritys-, toimisto-, valokuvaus-, freelancereihin ja melkein mihin tahansa sivustoihin. Se on nykyaikaisempi kuin mikään muu matka WordPress-portfolion teema 2016.

HINTA: ILMAINEN / PRO (69 dollaria) || DEMO: Ilmainen versio, PRO-versio

Electa:

WordPress-portfolion teemat 2016

Electra on ruudukkoon perustuva portfoliateema, jossa on useita sarakkeiden asetteluja esiteltyjä kuvia varten, täydellinen valokuvablogien ja / tai portfolio-sivuston käyttöön. Se integroitui hienosti joihinkin tehokkaisiin laajennuksiin, kuten WooCommerce, Site Origin’s Page Builder ja muut, joten mukavan verkkosivun rakentaminen on erittäin helppoa. Se täysin SEO Optimoitu ja integroitavissa WooCommerce helposti.

HINTA: ILMAINEN / PRO (20 dollaria) || DEMO: KATSO TÄTÄ

GK-salkku:

WordPress-portfolion teemat 2016

Jos olet valokuvaaja, suunnittelija tai luova bloggaaja, tiedät kuinka suuri vaikutus vahvoilla visioilla voi olla. Tämän ilmaisen Portfolio WordPress -teeman tarjoamalla puhtaan ja tyylikkään suunnittelun avulla painotetaan luovaa työtäsi. 

HINTA: ILMAINEN || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Polmo Lite:

WordPress-portfolion teemat 2016

Polmo Lite on monikäyttöinen ja ilmainen WordPress-teema, joka on tarkoitettu yritys-, toimisto-, yritys-, henkilökohtaiseen, parallaksiyritykseen, Portfolioon ja tietysti freelancerin verkkosivustoon. Se on paras valinta ylläpitämään verkkosivustoa WordPressissä. Se tulee pakattuksi sivunmuodostajaan, se auttaa sinua luomaan sivun vetämällä ja pudottamalla. 

HINTA: ILMAINEN / PRO (49 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Gaga Lite:

WordPress-salkun teemat 2016

Gaga Lite on yksinkertainen mutta tehokas ilmainen WP-teema. Teema on täysin sisäänrakennettu räätälöintiohjelmaan, joten voit rakentaa verkkosivustosi helppokäyttöisiä mukautusvaihtoehtoja reaaliaikaisella esikatselulla. Voit muuttaa teeman värejä, typografiaa ja hallita kaikkia asettelun komponentteja. Teema on reagoiva, käännösvalmis, parallaksi, SEO-ystävällinen ja helposti muokattavissa.

HINTA: ILMAINEN / PRO (48 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Optimizer:

WordPress-portfolion teemat 2016

Optimoija, helppo mukauttaa monikäyttöinen teema, jossa on paljon tehokkaita ominaisuuksia. Tämän teeman avulla voit mukauttaa jokaisen elementin reaaliaikaisesti ilman, että sinun on koskettava mitään koodia. Se on täysin reagoiva HTML5: n avulla & CSS3 on SEO-ystävällinen, mobiililaitteille optimoitu & verkkokalvo valmis. Voit integroida WooCommerce, bbPress, Mailchimp, Contact Form 7 jne. Se on saatavana sekä ilmaiseksi että premium-versioon. Mutta premium-versio, joka kannattaa ostaa, ja tämä on kauniimpi kuin muut WordPress-portfolion teemat 2016.

HINTA: ILMAINEN / PRO (59 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Venture Lite:

WordPress-portfolion teemat 2016

Venture on Nimbus Themes -sivun WordPress-teema, joka on täydellinen mainostoimistoille, henkilökohtaisille blogeille, pienyrityksille, yrityssivustoille, freelancereille tai muille yrityksille. Joten se on loistava valinta WordPress-sivustollesi. Tämä teema on saatavana ilmaiseksi ja Pro-versioksi.

HINTA: ILMAINEN / PRO (39 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

FotoGraphy:

WordPress-portfolion teemat 2016

FotoGraphy on kaunis, puhdas ja tyylikäs teema valokuvaajille, taiteilijoille esitelläkseen kauniita töitään. Teemassa on kauniisti suunniteltu liukusäädin, portfolioosasto, palveluosa ja Instagram näyteikkuna. Se on ilmainen teema, mutta siitä on toinen maksettu versio, joka maksaa 44 dollaria. Joten saat enemmän lisäominaisuuksia ja muokattavissa olevia vaihtoehtoja.

HINTA: ILMAINEN / PRO (44 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

SKT Cutsnstyle Lite:

WordPress Portfolio -teema

SKT CutsNStyle Lite on yksinkertainen, joustava ja mukautuva reagoiva kampaamo, kylpylä, hieronta, salonki ja paikallisen liiketoiminnan teema, joka näyttää hyvältä kaikissa laitteissa. Se on monikäyttöinen teema, joten voit käyttää sitä valokuvaukseen, henkilökohtaisiin ja portfolio-tarkoituksiin, koska se on yhteensopiva NextGen-gallerian kanssa.

HINTA: ILMAINEN / PRO (48 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

SKT-kahvi:

Portfolio-teemat

SKT Coffee on reagoiva kahvila ja ravintola WordPress-teema, joka on monikäyttöinen ja jota voidaan käyttää hotelleissa, ruoassa, resepteissä, luonnossa, maataloudessa, liiketoiminnassa, henkilökohtaisessa, paikallisessa liiketoiminnassa, yksinkertaisessa, joustavassa ja yritystoiminnassa.

HINTA: ILMAINEN / PRO (48 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Flatio:

WordPress iOS -teema

Flatio on iOS-inspiroima reagoiva WordPress-teema yrityksille tai portfolioille -sivusto, sen ammattimainen, tyylikäs ja täysin reagoiva suunnittelu.

HINTA: ILMAINEN / PRO (55 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Orvis:

salkku

Orvis on portfolion teema, joka on suunniteltu suunnittelijoiden ja valokuvaajien mielessä. Se on minimalistinen, voimakas ja joustava teema, joka keskittyy projektiisi.

HINTA: ILMAINEN || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Elävöittää:

Portfolio-teema 2016

Enliven on moderni kaunis monikäyttöinen WordPress-teema, joka on täydellinen ratkaisu yrityksen verkkosivustoille. on puhdas salkkuasettelu, joka hyödyntää Jetpack-salkun sisältötyyppiä. Tämä teema on ilmainen. Lisäksi on premium-versio, jonka voit päivittää milloin tahansa. Tämä portfolio teema on kaunis kuin muut WordPress Portfolio Themes 2016.

HINTA: ILMAINEN / PRO (49 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Tyylikäs vaaleanpunainen:

WordPress-portfolion teema

Elegant Pink on naisellinen ja tyttömäinen WordPress-teema, joten voit käyttää sitä rakentamaan vilkkaita ja kiinnostavia verkkosivustoja. Voit myös käyttää sitä rakentamaan kauniita blogeja tai lehtiä, jotka liittyvät valokuvaukseen, luontoon, taiteeseen ja muotoiluun, elämäntapaan, ruokaan, muotiin, vauvoihin, lapsiin, hääihin tai muihin luoviin kuvakeskeisiin verkkosivustoihin.

HINTA: ILMAINEN / PRO (39 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Business One -sivu:

salkkuBusiness One Page on puhdas, moderni ja houkutteleva yhden sivun WordPress-teema, joka sopii yrityssivustoille, digitaalitoimistoille, yritystoiminnalle, freelancereille, portfolioon, tuoteesittelyyn, bloggaajille ja kaikille, jotka arvostavat kauniita muotoiluja. Teema on SEO-ystävällinen ja tekee siitä helpon löytää Googlessa ja muissa hakukoneissa.

HINTA: ILMAINEN || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Lumisade:

WordPress-portfolion teemat 2016

SnowFall on CSS3-käyttöinen ja WordPressin viimeisin versiovalmiustekijä yrityksille. Tätä teemaa säädetään automaattisesti kaikilla älylaitteilla ja täysin SEO-ystävällinen.

HINTA: ILMAINEN / PRO (59 dollaria) || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Intohimoinen:

WordPress-portfolio

Passionate on ammatillinen monikäyttöinen WordPress-teema, joka on rakennettu Bootstrap-ruudukolla ja on täysin reagoiva kaikkiin näytön kokoihin.Voit käyttää sitä yritystoimintaan, salkkuun, henkilökohtaiseen, blogin, toimiston tai muun tyyppisiin sivustoihin. Intohimoisessa teemassa on sisäänrakennetut widgetit ja widget-sijainnit, räätälöijä räätälöidä ja asettaa logo, väri ja asettelut. 

HINTA: ILMAINEN || DEMO: KATSO TÄSTÄ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector