20 Tema Portfolio WordPress Terbaik 2016

04.06.2020
TEMA '20 Tema Portfolio WordPress Terbaik 2016
0 6 мин.

Apa itu Portfolio?

Kata Portofolio bermaksud pengumpulan aset kewangan seperti Wang Tunai, Bon, stok. Portofolio boleh dipegang oleh pelabur individu untuk tujuan peribadi atau perniagaan. Terdapat banyak jenis portfolio termasuk portfolio pasaran dan portfolio pelaburan sifar. 


  Sekiranya anda pakar di merancang grafik dan ingin menunjukkan karya seni anda atau menjual dalam talian, maka ini adalah pilihan yang baik untuk anda. Terdapat banyak kategori portfolio yang ada – Perjalanan, Model, Senibina, Pelajar, Logo, Freelancer dll. Oleh itu, mudah untuk membuka laman web portfolio anda sendiri dan anda tidak perlu menyewa. Lihat jika anda tidak tahu “bagaimana membina laman web dalam masa 5 minit” dan berikut adalah 20 Tema Portfolio WordPress 2016 terbaik.

20 Tema Portfolio WordPress Terbaik 2016:

Galeri Portofolio:

Tema Portfolio WordPress 2016

Galeri Portofolio oleh webdorado adalah tema responsif, bergaya, mesra pengguna dan mesra SEO. Ia terutama memfokuskan pada gambar sebagai kandungan utama, sangat sesuai untuk semua jenis laman web: halaman arahan, portfolio perniagaan, portfolio seni, portfolio fotografi, korporat, penjenamaan peribadi & laman web komersial. Tema ini dilengkapi dengan senarai pelbagai ciri yang dapat disesuaikan yang membolehkan anda membuat pelbagai jenis perubahan dalam susun atur, gaya, warna dan fon dengan pengetahuan pengekodan minimum.

 DEMO: LIHAT SINI

OnePress:

Tema Portfolio WordPress 2016

OnePress adalah tema satu halaman WordPress yang kreatif dan fleksibel. Ia sesuai untuk laman web perniagaan, portfolio, agensi digital, pameran produk, freelancer dan semua orang yang menghargai reka bentuk yang baik. Sepenuhnya SEO Dioptimumkan dan sesuai untuk WooCommerce. Ia mempunyai dua versi tema- Percuma dan PRO($ 49). 

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 20) || DEMO: Versi Percuma, Versi Pro

Hitchcock:

Tema Portfolio WordPress 2016

Hitchcock adalah tema portfolio minimum untuk pereka, jurugambar dan kreatif lain. Ia mempunyai reka bentuk responsif yang indah, menu ikon sosial, tatal tak terbatas Jetpack, warna aksen tersuai, gambar tajuk khas, sokongan untuk format catatan galeri, gaya editor dan banyak lagi.

HARGA: PERCUMA || DEMO: LIHAT SINI

Himalaya:

Tema Portfolio WordPress 2016

Himalaya adalah tema WordPress bebas paralaks satu halaman percuma gaya moden. Ia dapat digunakan untuk perniagaan, portfolio, korporat, agensi, fotografi, freelancer dan hampir semua jenis laman web. Ia lebih moden daripada tema portfolio WordPress perjalanan lain 2016.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 69) || DEMO: Versi Percuma, Versi Pro

Electa:

Tema Portfolio WordPress 2016

Electra adalah tema portfolio berasaskan grid dengan susun atur pelbagai lajur untuk gambar yang dipaparkan, sesuai untuk photoblogging dan / atau laman web portfolio. Ia disatukan dengan baik dengan beberapa plugin hebat seperti WooCommerce, Site Origin’s Page Builder dan banyak lagi, menjadikannya sangat mudah untuk membina laman web yang bagus. Ia sepenuhnya SEO Dioptimumkan dan boleh disatukan WooCommerce dengan mudah.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 20) || DEMO: LIHAT DI SINI

Portfolio GK:

Tema Portfolio WordPress 2016

Sekiranya anda seorang jurugambar, pereka atau blogger kreatif, anda tahu berapa banyak kesan visual yang kuat. Dengan reka bentuk bersih dan elegan yang ditawarkan oleh tema WordPress Portofolio percuma ini yang memberikan semua penekanan pada karya kreatif anda. 

HARGA: PERCUMA || DEMO: LIHAT SINI

Polmo Lite:

Tema Portfolio WordPress 2016

Polmo Lite adalah tema WordPress serbaguna dan percuma untuk perniagaan, agensi, korporat, peribadi, perniagaan paralaks, Portofolio, dan tentu saja untuk Laman Web freelancer. Ini adalah pilihan terbaik untuk menjalankan laman web portfolio di WordPress. Ia dibungkus dengan pembangun halaman, ini membantu anda membuat halaman melalui elemen seret dan lepas. 

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 49) || DEMO: LIHAT SINI

Gaga Lite:

Tema Portfolio WordPress 2016

Gaga Lite adalah tema WP percuma yang ringkas namun hebat. Tema ini dibina sepenuhnya dalam penyesuai sehingga anda dapat membina laman web anda dengan mudah pilihan pilihan penyesuai dengan pratonton langsung. Anda boleh menukar warna tema, tipografi dan mempunyai kawalan penuh terhadap semua komponen susun atur. Tema ini responsif, siap terjemahan, paralaks, mesra SEO dan mudah disesuaikan.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 48) || DEMO: LIHAT SINI

Pengoptimum:

Tema Portfolio WordPress 2016

Optimizer, tema pelbagai guna yang mudah disesuaikan dengan banyak ciri hebat. Tema ini membolehkan anda menyesuaikan setiap elemen Live tanpa anda perlu menyentuh kod apa pun. Ia 100% responsif dibina dengan HTML5 & CSS3, mesra SEO, dioptimumkan untuk mudah alih & retina bersedia. Anda boleh mengintegrasikan WooCommerce, bbPress, Mailchimp, Contact Form 7 dan lain-lain. Ia mempunyai versi Percuma dan Premium. Tetapi versi Premium bernilai dibeli dan ini lebih cantik daripada tema portfolio WordPress 2016 yang lain.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 59) || DEMO: LIHAT SINI

Venture Lite:

Tema Portfolio WordPress 2016

Venture adalah tema WordPress satu halaman dari Tema Nimbus yang sesuai untuk agensi kreatif, blog peribadi, perniagaan kecil, laman web korporat, freelancer, atau syarikat lain. Oleh itu, ia akan menjadi pilihan terbaik untuk laman WordPress anda. Tema ini tersedia untuk versi Percuma dan versi Pro.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 39) || DEMO: LIHAT SINI

FotoGraphy:

Tema Portfolio WordPress 2016

FotoGraphy adalah tema yang indah, bersih dan elegan untuk jurugambar, artis untuk mempamerkan karya mereka yang indah. Tema ini mempunyai slaid, bahagian portfolio, bahagian perkhidmatan yang direka dengan indah dan Instagram pameran. Ini adalah tema percuma tetapi ada versi berbayar lain, harganya $ 44. Oleh itu, anda akan mendapat lebih banyak ciri tambahan dan pilihan yang lebih disesuaikan.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 44) || DEMO: LIHAT SINI

SKT Cutsnstyle Lite:

Tema Portfolio WordPress

SKT CutsNStyle Lite adalah salun rambut, spa, urut, ruang tamu, dan tema perniagaan responsif yang mudah, fleksibel dan mudah disesuaikan yang kelihatan baik di semua peranti. Ini adalah tema serbaguna, jadi anda boleh menggunakannya untuk tujuan fotografi, peribadi dan portfolio juga kerana serasi dengan Galeri NextGen.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 48) || DEMO: LIHAT SINI

Kopi SKT:

Tema Portofolio

SKT Coffee adalah tema WordPress kafe dan restoran yang responsif yang pelbagai guna dan boleh digunakan untuk hotel, makanan, resipi, alam, pertanian, perniagaan, peribadi, perniagaan tempatan, sederhana, fleksibel dan korporat.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 48) || DEMO: LIHAT SINI

Flatio:

Tema iOS WordPress

Flatio adalah Tema WordPress Responsif Berinspirasi iOS untuk laman web Perniagaan atau Portfolio, Reka bentuknya yang Profesional, Elegan dan responsif sepenuhnya.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 55) || DEMO: LIHAT SINI

Orvis:

Portfolio

Orvis adalah tema portfolio yang dibuat dengan mempertimbangkan pereka dan jurugambar. Tema minimalis, kuat, dan fleksibel yang memberi tumpuan kepada projek anda.

HARGA: PERCUMA || DEMO: LIHAT SINI

Memeriahkan:

Tema Portfolio 2016

Enliven adalah tema WordPress serbaguna moden yang indah yang akan menjadi penyelesaian sempurna untuk laman web perniagaan. mempunyai susun atur portfolio bersih yang menggunakan jenis kandungan portfolio Jetpack. Tema ini percuma juga mempunyai versi premium yang dapat anda tingkatkan kapan saja. Tema portfolio ini cantik berbanding Tema Portfolio WordPress 2016 yang lain.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 49) || DEMO: LIHAT SINI

Pink elegan:

Tema Portfolio WordPress

Elegant Pink adalah tema WordPress feminin dan feminin, jadi anda boleh menggunakannya untuk membina laman web yang meriah dan menarik. Anda juga boleh menggunakannya untuk membina blog atau majalah yang indah yang berkaitan dengan fotografi, alam, seni dan reka bentuk, gaya hidup, makanan, fesyen, bayi, anak-anak, perkahwinan atau laman web lain yang berpusat pada gambar kreatif.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 39) || DEMO: LIHAT SINI

Perniagaan Satu Halaman:

PortfolioBusiness One Page adalah Tema WordPress satu halaman yang bersih, moden dan menarik yang sesuai untuk laman web perniagaan, agensi digital, perniagaan korporat, freelancer, portfolio, pameran produk, blogger dan semua orang yang menghargai reka bentuk yang indah. Tema ini mesra SEO dan memudahkannya untuk mencari di Google dan enjin carian lain.

HARGA: PERCUMA || DEMO: LIHAT SINI

Salji Salji:

Tema Portfolio WordPress 2016

SnowFall adalah CSS3 Powered dan WordPress Versi Terbaru Sedia Responsif Tema untuk Perniagaan. Tema ini akan disesuaikan secara automatik dengan semua peranti pintar dan mesra SEO sepenuhnya.

HARGA: PERCUMA / PRO ($ 59) || DEMO: LIHAT SINI

Bersemangat:

Portfolio WordPress

Passionate adalah tema WordPress serbaguna profesional yang dibina dengan grid Bootstrap dan responsif sepenuhnya untuk semua saiz skrin. Anda boleh menggunakannya untuk Perniagaan, Portofolio, Peribadi, Blogging, Agensi atau jenis laman web lain. Tema ghairah dilengkapi dengan kedudukan widget dan widget bawaan, penyesuai untuk menyesuaikan dan mengatur logo, warna dan tata letak. 

HARGA: PERCUMA || DEMO: LIHAT SINI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector