20 Bedste GRATIS WordPress Blog-temaer i 2019

Efter installation af WordPress er den næste ting du har brug for at installere et godt WordPress-tema, der reagerer på alle enheder (computer, tablet og mobil), SEO venlig og indlæses naturligvis hurtigt. At vælge et godt WordPress-tema er ret udfordrende, da der er over 10.000 gratis temaer tilgængelige i WordPress temagalleri, og det kan være en tidskrævende proces for dig at vælge det rigtige tema. Så vi har samlet nogle af de bedste gratis WordPress-blogtemaer, der er optimeret hurtigt, SEO venlige og smukke udseende.


I dette indlæg deler vi de 20 mest populære gratis blog-temaer til WordPress.

gratis WordPress blog-temaer

Bedste gratis WordPress blog-temaer

OceanWP

OceanWP

OceanWP er et meget let og fuldt tilpasseligt gratis WordPress blogtema. Det har over 200.000 aktive installationer og et af de mest bedømte WordPress-temaer.

Med OceanWP kan du oprette en anden type websteder som en blog, forretning, portefølje, WooCommerce butik og mange flere. Dette tema reagerer fuldt ud og indlæses hurtigere på alle enheder. Det fungerer godt med de mest populære sidebygere som Divi, Beaver Builder, SiteOrigin osv. Det er fuldt responsivt og WooCommerce klar. Det understøtter også RTL-sprog, og du kan også bruge dine egne sprog.

Du kan bruge deres gratis importudvidelse til at uploade deres demoindhold for let at opbygge websteder. Du kan også udvide dens funktionalitet ved at bruge deres premium-udvidelser som Stick Anything, Cookie Notice, Fullscreen, Popup Login, Sticky Footer, Elementor Widgets, Posts Slider og mange flere.

Se demonstration | Hent

Astra

Astra

Astra er et af de mest populære WordPress-temaer, som du kan bruge til din personlige blog, portefølje, forretning og WooCommerce-websted. Det er et meget let tema og fuldt tilpasses.

Dette tema kommer med forskellige funktioner og forhåndsindstillede skabeloner, der fungerer godt med alle sidebygere som Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer og mange andre. Det er WooCommerce klar, RTL & Oversættelse klar og lydhør på alle enheder.

Temaet er helt gratis og kan udvides med premium add-ons. Hvis du vil have et hurtigt, fuldt tilpasseligt og gratis WordPress blog-tema, er Astra det perfekte.

Se demonstration | Hent

HUEman

HUEman

Hueman er et af de mest populære WordPress-temaer til blogs, magasiner og forretningswebsteder. Det er helt lydhør og leveres med fleksible layoutindstillinger.

Dette tema har 4 forskellige footer-widgetindstillinger, og du kan tilføje et ubegrænset antal widgets til sidebjælken. Du kan vise dit seneste indlæg i den fremhævede historie eller skyderen. Du kan vælge enhver type skrifttyper, du vil bruge. De har også sidefod- og header-widgetområder, hvor du nemt kan indsætte annoncer eller bannere.

Dette tema er SEO venligt og indlæses hurtigere på alle typer enheder. Hvis du vil oprette en blog, et magasin, et forretningswebsted, er dette tema en god mulighed.

Se demonstration | Hent

ColorMag

ColorMag

ColorMag er et fantastisk tema for magasinstil, som du kan bruge til din WordPress-blog, nyheder, magasin, forretning og enhver form for websteder. Dette tema er fuldt kompatibelt med WooCommerce-pluginet, og du kan tilføje enhver slags produkter og betalingsportal til at sælge dine produkter. 

Du kan fremhæve hver kategori med den unikke farve, du vælger. Den gratis versionstema leveres med 6 forskellige tilpassede widgets og 15+ widgetområder. Dette tema er totalt SEO venligt og optimeret til hastighed. 

Se demonstration | Hent

Mousserende

MousserendeSparkling er et enkelt og rent designfrit WordPress-tema til blog, rejser, sundhed, forretning og andre websteder. Dette tema er fuldstændig mobil responsivt og godt SEO optimeret. Dette tema inkluderer en glider på fuld skærm, integration af sociale medier, widget til populære indlæg osv.

Det har forskellige layout, farve, skrifttyper, skyderindstillinger. Dette tema er også oversættelse og flersproget klar. Du kan også integrere WooCommerce, bbPress og andre populære premium-plugins med dette tema.

Se demonstration | Hent

Ikonisk

IkoniskIkonisk en er et premiumkvalitetsfrit WordPress blog-tema med smuk typografi. Dette tema er fuldt lydhør og giver dig mulighed for at tilpasse, som du vil. Du kan nemt uploade et logo, ændre baggrundsfarve, sidefodtekst, ikoner på sociale medier.

Ikonisk leveres med en enkelt sidefelt og en overskriftsmenu med nem navigation.

Se demonstration | Hent

Udfordrer

Udfordrertema

Challenger er et gratis WordPress-tema i premium kvalitet til blogging, business, podcasts-websteder. Dette tema er fuldt responsivt og godt optimeret til hastighed, så dit websted indlæses hurtigere på alle enheder.

Tema design er enkel og minimalistisk og den smukke typografi gør dit websted mere læsbart. Den gratis versionstema leveres med 4 forskellige widgetområder, 50+ sociale medieikoner og et fuldstændigt tilpasses overskrift til at vokse din e-mail-liste.

Se demonstration & Hent

Ashe

Ashe

Ashe er et WordPress-blogtema med flere forfattere, der er velegnet til en personlig blog, mad, rejser, skønhed, mode, bryllup, fotografering og enhver form for blogs. Det har et minimalt, elegant og mobilt responsivt layout, der ser fantastisk ud på alle enheder.

Du kan integrere WooCommerce med Ashe-temaet. Temaet er godt kodet og fungerer godt med alle populære plugins og sidebygere som Divi, Elementor, Beaver builder osv. Temaet inkluderer en skyder på fuld skærm, header image, Instagram skyderen widget.

Se demonstration & Hent

Donovan

Donovan

Donovan er et rent og moderne design gratis blogtema til WordPress. Det har 3 forskellige bloglayouts og let navigationsmenu. Du kan tilføje sociale ikoner til det øverste widgetområde og tilpasse sidefødderområder. Deres tema er optimeret til SEO og kan oversættes til dine sprog. 

Se demonstration & Hent

Masterblog

Masterblog

Master Blog er et rent og moderne gratis WordPress blogging tema. Temaet reagerer fuldt ud og indlæses hurtigere på alle enheder. Det giver dig mulighed for at ændre baggrundsfarve og logo. Temaet er fuldt RTL og oversættelsesklar og WPML-kompatibelt. Det indeholder en sidepanel, og du kan ændre overskriftbilledet.

Se demonstration & Hent

Blog Elite

Blog EliteBlog Elite er et multifunktionsfrit WordPress-blogtema. Det er lydhør og giver funktionsrige muligheder. Det giver dig mulighed for at bruge en anden kombination af stilarter og indstillinger sammen for at hjælpe dig med at oprette et rent websted på få minutter. Det leveres med en sidepanel og flere headerindstillinger. 

Se demonstration & Hent

Optmizer

Optmizer

Optmizer er et multifunktionsfrit WordPress-blogtema og kommer med mange kraftfulde funktioner. Det giver dig mulighed for at tilpasse hvert element uden at ændre nogen kode. Temaet leveres med to layouts og en smuk billedskyder. Det giver dig også mulighed for nemt at uploade et logo til dit websted, bruge 600+ skrifttyper, tilføje brugerdefineret CSS-felt og andre farveindstillinger.

Temaet er 100% lydhør, SEO venligt og godt hastighedsoptimeret. Den er klar til oversættelse og fungerer med WooCommerce, bbPress og mange andre. Hvis du vil have et gratis WordPress-tema til din blog, virksomhed, portefølje, fotografering og e-handelswebsted, er dette tema en fantastisk mulighed.

Se demonstration & Hent

Kontrast

Kontrast

Kontrast er et elegant og responsivt gratis WordPress-tema til blogging og magasin. Temaet inkluderer ubegrænsede widgetområder, venstre eller højre sidepanel, 4 sidefods widgetkolonner, nullayoutbilleder, relaterede indlæg og mange flere. Du kan også tilføje sociale ikoner øverst eller nederst.

Se demonstration & Hent

Wellington

Wellington

Wellington er et enkelt og moderne udseende gratis WordPress blog-tema. Det leveres med to forskellige indlægslayouts, smuk typografi, en fremhævet post-skyder og en sidebjælke. Temaet er fuldstændig lydhør, og du kan let ændre temaindstillinger i tilpasseren.

Se demonstration & Hent

Bånd Lite

Bånd Lite

Ribbon Lite er et enkelt og responsivt gratis WordPress-bloggingstema. Temaet er lynhurtigt, SEO optimeret og fuldt tilpassbart. Temaet inkluderer en sidebjælke og let navigationsmenu. Du kan tilføje sociale ikoner og vise relaterede indlæg, som hjælper dine læsere med at holde sig til dit indhold.

Se demonstration & Hent

VT-blogging

VT-blogging

VT Blogging er et elegant og minimalt gratis WordPress-tema. Temaet er fuldt responsivt og specielt designet til blogwebsteder. Det er mobilvenligt og implementerer SEO bedste praksis. 

Temaet inkluderer en sidepanel, sociale ikoner og om forfatterwidget. Det er klar til oversættelse og fungerer fejlfrit i installationer med flere steder.

Se demonstration & Hent

Forfattere bloggigt

Forfattere bloggigt

Writers Blogily er et SEO-venligt og responsivt gratis WordPress-tema til websteder for blogging, aviser og fotografering. Temaet er superenkelt at konfigurere og har masser af annoncer plads til at tjene penge på dit websted. 

Temaet fungerer godt med populære sidebygere som Elementor, Beaver Builder, Divi osv. Du kan nemt oprette en nyhedsside på én side eller en enkelt side, et uddannelseswebsted med kort tid.

Se demonstration & Hent

Writee

Writee

Write er et elegant og moderne udseende gratis WordPress-bloggingstema, der passer til en personlig blog, mad, rejser, fotografering. Temaet er fuldt responsivt og godt designet.

Temaet har pixel perfekt design, enkelt sidebjælke, flere widgets, billedskyder i fuld bredde / æske. Det er kompatibelt med WooComerce og klar til oversættelse.

Se demonstration | Hent

grønkål

grønkål

Grønkål er et minimalt, elegant og moderne udseende gratis WordPress-tema til en madblog og kan også bruges til ethvert andet formål. Temaet er let at bruge, og du kan let integreres med WooCommerce.

Grønkål kommer med en smuk forside, stort højdepunkt med vist indlæg, muligheder for at vise banner eller annoncer i overskriften. Det er fuldt ud RTL & flersproget understøttet. Det leveres også med flere blogfeedslayouts, indstillinger for sidebjælestørrelse, og du kan vise dine sociale medieikoner.

Se demonstration | Hent

Poseidon

Poseidon

Poseidon er et enkelt og elegant design gratis WordPress blog-tema. Temaet leveres med et diasshow med fuld skærmbillede, flere bloglayouts, en sidebjælke og ikoner på sociale medier. Det er fuldt lydhør og fungerer godt med WooCommerce.

Se demonstration | Hent

I denne artikel har vi delt 20 bedste gratis WordPress-blogtemaer, som du kan bruge til din personlige blog, forretning, portefølje, fotografering eller andre websteder.

Nu skal du teste hvert af temaerne for at kontrollere, om temaet passer til dit websted eller ej. Hvis du imidlertid ønsker fulde temafunktioner og prioriteret support fra temafirmaet, kan du opgradere dit tema til premium-versionen.

Vil du have dit tema på denne liste? Efterlad en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map