20 legjobb ingyenes WordPress Blog-téma 2019-ben

A WordPress telepítése után telepítenie kell egy jó WordPress témát, amely érzékeny minden eszközre (számítógép, táblagép és mobil), SEO-barát és természetesen gyorsan betöltődik. A megfelelő WordPress téma kiválasztása meglehetősen kihívást jelent, mivel a WordPress témagalériában több mint 10 000 ingyenes téma érhető el, és időigényes folyamat lehet, ha kiválasztja a megfelelő témát. Összegyűjtöttük a legjobb ingyenes WordPress blogtémák közül néhányat, amelyek jól sebességre optimalizáltak, SEO-barátságosak és gyönyörűek.


Ebben a bejegyzésben megosztjuk a WordPress 20 legnépszerűbb ingyenes blogtémáját.

ingyenes WordPress blog témák

A legjobb ingyenes WordPress Blog témák

OceanWP

OceanWP

Az OceanWP egy nagyon könnyű és teljesen testreszabható ingyenes WordPress blogtéma. Több mint 200 000 aktív telepítéssel rendelkezik, és az egyik legjobban értékelt WordPress témája.

Az OceanWP segítségével különféle webhelyeket hozhat létre, például egy blogot, üzletet, portfóliót, WooCommerce üzlethelyet és még sok másat. Ez a téma teljes mértékben reagál és gyorsabban töltődik be minden eszközön. Jól működik a legnépszerűbb oldalépítőkkel, mint a Divi, a Beaver Builder, a SiteOrigin stb. Teljes mértékben érzékeny és készen áll a WooCommerce-ra. Támogatja az RTL nyelveket, és saját nyelveit is használhatja.

Az ingyenes importálás kiterjesztésével feltöltheti demonstrációs tartalmát webhelyek egyszerű felépítéséhez. Bővítheti annak funkcionalitását olyan prémium kiterjesztésekkel is, mint a Stick Anything, a Cookie-értesítés, a Teljes képernyő, a Felbukkanó Bejelentkezés, a Sticky Footer, az Elementor Widget, a Posts Slider és még sok más..

Demó megtekintése | Letöltés

Astra

Astra

Az Astra az egyik legnépszerűbb WordPress-téma, amelyet személyes blogjában, portfóliójában, üzleti vállalkozásában és a WooCommerce webhelyén használhat. Ez egy nagyon könnyű téma, és teljesen testreszabható.

Ez a téma különféle funkciókkal és előre elkészített sablonokkal érkezik, amelyek jól működnek minden olyan oldalépítőnél, mint a Thrive Architect, a Beaver Builder, a Divi, a Visual Composer és még sokan mások. A WooCommerce kész, RTL & A fordítás készen áll, és érzékeny minden eszközre.

A téma teljesen ingyenes, és prémium kiegészítőkkel bővíthető. Ha gyors, teljesen testreszabható és ingyenes WordPress blogtémát szeretne, akkor az Astra a tökéletes.

Demó megtekintése Letöltés

Hueman

Hueman

A Hueman a blogok, folyóiratok és üzleti webhelyek egyik legnépszerűbb WordPress témája. Teljesen érzékeny és rugalmas elrendezési lehetőségekkel rendelkezik.

Ez a téma 4 különböző lábléc-widget-opcióval rendelkezik, és korlátlan számú kütyü felvehető az oldalsávba. Megjelenítheti legújabb bejegyzését a kiemelt történetben vagy a csúszkában. Választhat bármilyen betűtípust, amelyet használni szeretne. Lábláb- és fejléc-widget-területekkel is rendelkeznek, amelyekbe könnyen beilleszthet hirdetéseket vagy szalaghirdetéseket.

Ez a téma SEO-barát és gyorsabban töltődik be minden típusú eszközön. Ha blogot, magazint vagy üzleti weboldalt akar létrehozni, ez a téma jó lehetőség.

Demó megtekintése | Letöltés

ColorMag

ColorMag

A ColorMag egy nagyszerű magazinstílus, amelyet felhasználhat WordPress blogjához, hírekhez, magazinhoz, üzleti vállalkozásához és bármilyen más webhelyhez. Ez a téma teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce bővítménnyel, és bármilyen terméket és fizetési átjárót hozzáadhat termékeinek eladásához. 

Kiemelheti az egyes kategóriákat az Ön által választott egyedi színtel. Az ingyenes verzió témája 6 különféle egyedi widgetből és legalább 15 widget-területből áll. Ez a téma teljesen SEO-barát és a sebességre optimalizált. 

Demó megtekintése | Letöltés

Szikrázó

SzikrázóA Sparkling egy egyszerű és tiszta formatervezésű, ingyenes WordPress téma a blogokhoz, utazásokhoz, egészségügyhez, üzleti és egyéb webhelyekhez. Ez a téma teljesen mobilra reagál és jól SEO-ra van optimalizálva. Ez a téma egy teljes képernyős csúszkát, a közösségi média integrációját, a népszerű hozzászólások widgetet stb. Tartalmazza.

Különböző elrendezéseivel, színével, betűtípusaival és csúszka beállításaival rendelkezik. Ez a téma fordításra és többnyelvűen kész. A témához a WooCommerce, a bbPress és más népszerű prémium bővítményeket is integrálhatja.

Demó megtekintése | Letöltés

Ikonikus

IkonikusAz Iconic egy prémium minőségű ingyenes WordPress blogtéma, gyönyörű tipográfiával. Ez a téma teljesen érzékeny, és lehetővé teszi a testreszabást, ahogy szeretné. Könnyen feltölthet logót, megváltoztathatja a háttér színét, a lábléc szövegét és a közösségi média ikonjait.

Az Iconic egyetlen oldalsávot és egy fejléc-menüt tartalmaz az egyszerű navigáláshoz.

Demó megtekintése | Letöltés

Kihívó

Challenger téma

A Challenger egy prémium minőségű ingyenes WordPress téma blogkészítéshez, üzleti, podcast-webhelyekhez. Ez a téma teljesen érzékeny és a sebességre optimalizált, így webhelye minden eszköznél gyorsabban betöltődik.

A téma kialakítása egyszerű és egyszerű minimalista és a gyönyörű tipográfia könnyebben olvashatóvá teszi webhelyét. Az ingyenes verzió témája négy különféle widget-területtel, 50+ szociális média ikonnal és egy teljesen testreszabható fejléc-szakasztal érkezik, amely növeli az e-mail listáját..

Demó megtekintése & Letöltés

Ashe

Ashe

Ashe egy több szerzőből álló, ingyenes WordPress blogtéma, amely személyes blogokhoz, ételekhez, utazáshoz, szépséghez, divathoz, esküvőhöz, fotózáshoz és bármilyen egyéb bloghoz alkalmas. Minimális, elegáns és mobil érzékeny elrendezéssel rendelkezik, amely minden eszközön csodálatosnak tűnik.

A WooCommerce integrálható az Ashe témába. A téma jól kódolt, és kiválóan működik az összes olyan népszerű bővítménnyel és oldal-készítővel, mint a Divi, az Elementor, a Beaver készítő stb. A téma teljes képernyős csúszkát, fejléc képet, Instagram csúszkát használ..

Demó megtekintése & Letöltés

Donovan

Donovan

A Donovan egy tiszta és modern dizájner nélküli blogtéma a WordPress számára. Három különböző blogelrendezéssel és egyszerű navigációs menüvel rendelkezik. Felveheti a szociális ikonokat a felső widget területre, és testreszabhatja a lábléc területeit. Témájuk optimalizálva van a SEO számára, és lefordíthatók az Ön nyelvére. 

Demó megtekintése & Letöltés

Mester Blog

Mester Blog

A Master Blog egy tiszta és modern ingyenes WordPress blogging téma. A téma teljes mértékben reagál, és gyorsabban töltődik be minden eszközön. Ez lehetővé teszi a háttér színének és a logó megváltoztatását. A téma teljesen RTL és fordításra kész, és WPML kompatibilis. Egy oldalsávot tartalmaz, és meg lehet változtatni a fejléc képet.

Demó megtekintése & Letöltés

Blog Elite

Blog EliteA Blog Elite egy többcélú, ingyenes WordPress blogtéma. Ez érzékeny és szolgáltatásban gazdag lehetőségeket kínál. Ez lehetővé teszi a stílusok és a beállítások eltérő kombinációjának együttes használatát, hogy perceken belül tiszta webhelyet hozzon létre. Jön egy oldalsáv és több fejléc opcióval. 

Demó megtekintése & Letöltés

Optmizer

Optmizer

Az Optmizer egy többcélú, ingyenes WordPress blogtéma, és számos hatékony funkcióval rendelkezik. Ez lehetővé teszi az egyes elemek testreszabását kódok módosítása nélkül. A témához két elrendezés és egy gyönyörű képcsúszka tartozik. Ezenkívül könnyedén feltölthet logót webhelyére, 600+ betűkészletet használhat, hozzáadhat egyedi CSS mezőt és egyéb színopciókat.

A téma 100% -ban érzékeny, SEO-barát, és a sebesség optimalizált. A fordítás készen áll és együttműködik a WooCommerce, a bbPress és még sokan másokkal. Ha ingyenes WordPress témát szeretne blogjához, üzleti vállalkozásához, portfóliójához, fotózásához és e-kereskedelemhez kapcsolódó webhelyéhez, akkor ez a téma remek lehetőség.

Demó megtekintése & Letöltés

Kontraszt

Kontraszt

A Kontrast egy elegáns és érzékeny WordPress téma a blog és a magazin számára. A téma tartalmaz korlátlan widget-területeket, bal vagy jobb oldali oldalsávot, 4 lábléc widget-oszlopot, nulla elrendezésű képeket, kapcsolódó hozzászólásokat és még sok más. Felül vagy alul is hozzáadhat szociális ikonokat.

Demó megtekintése & Letöltés

Wellington

Wellington

A Wellington egy egyszerű és modern megjelenésű ingyenes WordPress blogtéma. Két különféle postai elrendezéssel, gyönyörű tipográfiával, kiemelt postacsúszkával és oldalsávval érkezik. A téma teljesen érzékeny, és a téma beállításait egyszerűen módosíthatja az testreszabóban.

Demó megtekintése & Letöltés

Ribbon Lite

Ribbon Lite

A Ribbon Lite egy egyszerű és érzékeny WordPress blogging téma. A téma villámgyors, SEO optimalizált és teljesen testreszabható. A téma egy oldalsávot és egyszerű navigációs menüt tartalmaz. Felvehet közösségi ikonokat és megjeleníthet kapcsolódó hozzászólásokat, amelyek segítik az olvasókat, hogy ragaszkodjanak a tartalomhoz.

Demó megtekintése & Letöltés

VT Blogging

VT Blogging

A VT Blogging elegáns és minimálisan ingyenes WordPress témák. A téma teljes mértékben érzékeny és kifejezetten a weboldalak számára készült. Mobilbarát és a SEO legjobb gyakorlatait hajtja végre. 

A téma egy oldalsávot, közösségi ikonokat és a szerzői widget tartalmaz. A fordítás készen áll, és hibátlanul működik több telephelyen.

Demó megtekintése & Letöltés

Írók Blogily

Írók Blogily

A Writers Blogily egy SEO-barát és érzékeny, ingyenes WordPress téma a blogokhoz, újságokhoz és fotós webhelyekhez. A téma rendkívül egyszerűen beállítható, és rengeteg hirdetési hellyel rendelkezik webhelyének bevételszerzésére. 

A téma nagyszerűen működik olyan népszerű oldalépítőkkel, mint például az Elementor, a Beaver Builder, a Divi stb. Könnyen létrehozhat egyoldalas vagy egyoldalas híreket, rövid idő alatt oktatási webhelyet..

Demó megtekintése & Letöltés

Writee

Writee

A Writee egy elegáns és modern megjelenésű ingyenes WordPress blogtéma, amely személyes bloghoz, ételhez, utazáshoz, fényképezéshez alkalmas. A téma teljesen érzékeny és jól megtervezett.

A téma tökéletes pixel-kivitelű, egyetlen oldalsávval, több kütyüvel, teljes szélességű / dobozos képcsúszkával rendelkezik. Kompatibilis a WooComerce-vel és készen áll a fordításra.

Demó megtekintése | Letöltés

Kelkáposzta

Kelkáposzta

A Kale egy minimális, elegáns és modern megjelenésű, ingyenes WordPress téma az élelmiszerblog számára, és bármilyen más célra felhasználható. A téma könnyen használható, és könnyen integrálható a WooCommerce-hez.

A Kale gyönyörű megjelenésű kezdőoldallal, nagy kiemelt üzenettel, kiemelt üzenettel, szalaghirdetési lehetőségekkel vagy a fejlécben megjelenő hirdetésekkel rendelkezik. Teljesen RTL & többnyelvű támogatott. Számos bloghírcsatorna-elrendezéssel, oldalsáv méretével és a közösségi média ikonjainak megjelenítésével is jön.

Demó megtekintése | Letöltés

Poszeidón

Poszeidón

A Poseidon egy egyszerű és elegáns, ingyenes WordPress blogtéma. A témához teljes képernyős diavetítés, több blog elrendezés, egy oldalsáv és szociális média ikonok tartoznak. Teljes mértékben reagál, és nagyszerűen működik a WooCommerce-lal.

Demó megtekintése | Letöltés

Ebben a cikkben megosztottuk a 20 legjobb ingyenes WordPress blogtémát, amelyeket felhasználhat személyes blogjához, üzleti vállalkozásához, portfóliójához, fotózásához vagy bármilyen más webhelyhez.

Most tesztelnie kell az egyes témákat, hogy ellenőrizze, megfelel-e a téma az Ön webhelyének. Ha azonban teljes témájú funkciókat és prioritási támogatást szeretne a témátársaságtól, frissítheti a témát a prémium verzióra.

Szeretné megjeleníteni a témáját ebben a listában? Hagyj megjegyzést alább.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map