20 bästa GRATIS WordPress-bloggteman under 2019

04.06.2020
TEMAN '20 bästa GRATIS WordPress-bloggteman under 2019
0 9 мин.

Efter installation av WordPress, nästa sak du behöver för att installera ett bra WordPress-tema som är lyhört på alla enheter (dator, surfplatta och mobil), SEO-vänliga och naturligtvis laddas snabbt. Att välja ett bra WordPress-tema är ganska utmanande eftersom det finns över 10 000 gratis teman tillgängliga i WordPress temagalleri, och det kan vara en tidskrävande process för dig att välja rätt tema. Så vi har samlat några av de bästa gratis WordPress-bloggtema som är välhastighetsoptimerade, SEO-vänliga och vackra utseende.


I det här inlägget kommer vi att dela de 20 mest populära gratis blogg teman för WordPress.

gratis WordPress-bloggteman

Bästa gratis WordPress-bloggteman

OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett mycket lätt och helt anpassningsbart gratis WordPress-bloggtema. Det har över 200 000 aktiva installationer och ett av de högst rankade WordPress-teman.

Med OceanWP kan du skapa en annan typ av webbplatser som en blogg, företag, portfölj, WooCommerce butik och många fler. Detta tema är fullt lyhörd och laddas snabbare på alla enheter. Det fungerar bra med de mest populära sidbyggarna som Divi, Beaver Builder, SiteOrigin etc. Det är helt lyhört och WooCommerce redo. Det stöder också RTL-språk och du kan också använda dina egna språk.

Du kan använda deras kostnadsfria importförlängning för att ladda upp deras demoinnehåll för att enkelt bygga webbplatser. Du kan också utöka dess funktionalitet genom att använda deras premiumförlängningar som Stick Anything, Cookie Notice, Fullscreen, Popup Login, Sticky Footer, Elementor Widgets, Posts Slider och många fler.

Visa demo | Ladda ner

Astra

Astra

Astra är ett av de mest populära WordPress-teman som du kan använda för din personliga blogg, portfölj, företag och WooCommerce-webbplats. Det är ett mycket lätt tema och helt anpassningsbart.

Detta tema har olika funktioner och premade mallar som fungerar bra med alla sidbyggare som Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer och många andra. Det är WooCommerce redo, RTL & Översättning klar och lyhörd på alla enheter.

Temat är helt gratis och kan utökas med premiumtillägg. Om du vill ha ett snabbt, helt anpassningsbart och gratis WordPress-bloggtema, är Astra det perfekta.

Visa demo | Ladda ner

HUEman

HUEman

Hueman är ett av de mest populära WordPress-teman för bloggar, tidskrifter och företagswebbplatser. Det är helt lyhört och har flexibla layoutalternativ.

Detta tema har fyra olika sidfotalternativ för sidfot och du kan lägga till ett obegränsat antal widgets i sidofältet. Du kan visa det senaste inlägget i en berättelse eller skjutreglage. Du kan välja vilken typ av typsnitt du vill använda. De har också sid- och sidhuvudwidget-områden där du enkelt kan infoga annonser eller banners.

Detta tema är SEO-vänligt och laddas snabbare på alla typer av enheter. Om du vill skapa en blogg, tidskrift, en företagswebbplats är detta tema ett bra alternativ.

Visa demo | Ladda ner

ColorMag

ColorMag

ColorMag är ett fantastiskt tema för tidskriftsstil som du kan använda för din WordPress-blogg, nyheter, tidskrift, företag och alla typer av webbplatser. Detta tema är helt kompatibelt med WooCommerce-plugin och du kan lägga till alla slags produkter och betalningsportar för att sälja dina produkter. 

Du kan markera varje kategori med den unika färgen du väljer. Gratisversionsteman kommer med 6 olika anpassade widgetar och 15+ widgetar. Detta tema är helt SEO-vänligt och optimerat för snabbhet. 

Visa demo | Ladda ner

Gnistrande

GnistrandeSparkling är ett enkelt och rent designfritt WordPress-tema för blogg, resor, hälsa, företag och andra webbplatser. Detta tema är helt mobilt responsivt och väl SEO-optimerat. Detta tema innehåller en skjutreglage på hela skärmen, integration av sociala medier, widget för populära inlägg osv.

Den har olika layouter, färg, teckensnitt, reglageinställningar. Detta tema är också översättning och flerspråkig redo. Du kan också integrera WooCommerce, bbPress och andra populära premium-plugins med detta tema.

Visa demo | Ladda ner

Ikoniska

IkoniskaIkoniska är ett gratis WordPress-bloggtema av högsta kvalitet med vacker typografi. Detta tema är fullt lyhört och låter dig anpassa som du vill. Du kan enkelt ladda upp en logotyp, ändra bakgrundsfärg, sidfot, sociala medieikoner.

Ikoniska levereras med en enda sidofält och en huvudmeny med enkel navigering.

Visa demo | Ladda ner

Utmanare

Challenger Theme

Challenger är ett premiumkvalitetsfritt WordPress-tema för bloggar, företag, podcasts webbplatser. Detta tema är fullt lyhörd och optimerad för hastighet så att din webbplats laddas snabbare på alla enheter.

Temadesignen är enkel och minimalistisk och den vackra typografin gör din webbplats mer läsbar. Gratisversionsteman kommer med fyra olika widgetområden, 50+ sociala medieikoner och ett helt anpassningsbart rubrikavsnitt för att växa din e-postlista.

Visa demo & Ladda ner

Ashe

Ashe

Ashe är ett WordPress-bloggtema med flera författare som passar för en personlig blogg, mat, resor, skönhet, mode, bröllop, fotografering och alla slags bloggar. Den har en minimal, elegant och mobil responsiv layout som ser fantastisk ut på alla enheter.

Du kan integrera WooCommerce med Ashe-temat. Temat är välkodat och fungerar bra med alla populära plugins och sidbyggare som Divi, Elementor, Beaver builder etc. Temat innehåller en skjutreglage på full skärm, rubrikbild, widget för Instagram-skjutreglage.

Visa demo & Ladda ner

Donovan

Donovan

Donovan är en ren och modern designfri bloggtema för WordPress. Den har 3 olika blogglayouter och enkel navigationsmeny. Du kan lägga till sociala ikoner i det översta widgetområdet och anpassa sidfotområden. Deras tema är optimerat för SEO och kan översättas till dina språk. 

Visa demo & Ladda ner

Masterblogg

Masterblogg

Master Blog är ett rent och modernt gratis WordPress-bloggtema. Temat är fullt responsivt och laddas snabbare på alla enheter. Det låter dig ändra bakgrundsfärg och logotyp. Temat är helt RTL och översättningsklar och WPML-kompatibla. Det innehåller en sidofält och du kan ändra rubrikbilden.

Visa demo & Ladda ner

Blogg Elite

Blogg EliteBlogg Elite är ett flerfunktionsfritt WordPress-bloggtema. Det är lyhört och ger funktionsrika alternativ. Det låter dig använda en annan kombination av stilar och alternativ tillsammans för att hjälpa dig skapa en ren webbplats på några minuter. Det kommer med en sidofält och flera rubrikalternativ. 

Visa demo & Ladda ner

Optmizer

Optmizer

Optmizer är ett mångsidigt gratis WordPress-bloggtema och kommer med många kraftfulla funktioner. Det låter dig anpassa varje element utan att ändra någon kod. Temat kommer med två layouter och en vacker bildreglage. Det låter dig också enkelt ladda upp en logotyp för din webbplats, använda 600+ teckensnitt, lägga till anpassat CSS-fält och andra färgalternativ.

Temat är 100% lyhörd, SEO-vänlig och välhastighetsoptimerad. Den är översättningsklar och fungerar med WooCommerce, bbPress och många andra. Om du vill ha ett gratis WordPress-tema för din blogg, företag, portfölj, fotografering och e-handelssajt är detta tema ett bra alternativ.

Visa demo & Ladda ner

Kontrast

Kontrast

Kontrast är ett elegant och lyhört gratis WordPress-tema för bloggning och magasin. Temat inkluderar obegränsade widgetområden, vänster eller höger sidofält, 4 fotfot widgetkolumner, nolllayoutbilder, relaterade inlägg och många fler. Du kan också lägga till sociala ikoner i toppen eller botten.

Visa demo & Ladda ner

Wellington

Wellington

Wellington är ett enkelt och modernt snyggt gratis WordPress-bloggtema. Det levereras med två olika inläggslayouter, vacker typografi, en presenterad skjutreglage och en sidofält. Temat är helt lyhörda och du kan enkelt ändra temainställningar i kundanpassaren.

Visa demo & Ladda ner

Ribbon Lite

Ribbon Lite

Ribbon Lite är ett enkelt och lyhört gratis WordPress-bloggtema. Temat är blixtsnabb, SEO-optimerad och helt anpassningsbar. Temat innehåller en sidofält och enkel navigationsmeny. Du kan lägga till sociala ikoner och visa relaterade inlägg som hjälper dina läsare att hålla sig till ditt innehåll.

Visa demo & Ladda ner

VT-bloggning

VT-bloggning

VT Blogging är ett elegant och minimalt gratis WordPress-tema. Temat är fullt lyhörda och specialdesignade för bloggsidor. Det är mobilvänligt och implementerar SEO bästa praxis. 

Temat innehåller en sidofält, sociala ikoner och om författarwidget. Den är översättningsklar och fungerar felfritt i flersidiga installationer.

Visa demo & Ladda ner

Författare bloggigt

Författare bloggigt

Writers Blogily är ett SEO-vänligt och lyhört gratis WordPress-tema för bloggar, tidningar och fotograferingsidor. Temat är superlätt att installera och har massor av annonseringsutrymme för att tjäna pengar på din webbplats. 

Temat fungerar bra med populära sidbyggare som Elementor, Beaver Builder, Divi etc. Du kan enkelt skapa en sida eller en sida nyheter, en pedagogisk webbplats med kort tid.

Visa demo & Ladda ner

Writee

Writee

Write är ett elegant och modernt snyggt gratis WordPress-bloggtema som passar för en personlig blogg, mat, resor, fotografering. Temat är fullt lyhörda och väl utformade.

Temat har perfekt design för pixlar, enkel sidofält, flera widgetar, bildreglage i full bredd / låda. Det är kompatibelt med WooComerce och översättningsklar.

Visa demo | Ladda ner

Grönkål

Grönkål

Kale är ett minimalt, elegant och modernt snyggt WordPress-tema för en matblogg och kan också användas för alla andra ändamål. Temat är enkelt att använda och du kan enkelt integrera med WooCommerce.

Kale kommer med en vacker framsida, stort höjdpost med presenterat inlägg, alternativ för att visa banner eller annonser i rubriken. Det är helt RTL & flerspråkig stöds. Det kommer också med flera bloggmatningslayouter, alternativ för sidofältstorlek och du kan visa dina sociala medieikoner.

Visa demo | Ladda ner

Poseidon

Poseidon

Poseidon är ett enkelt och elegant designfritt WordPress-bloggtema. Temat kommer med ett bildspel med full skärm, flera blogglayouter, en sidofält och ikoner för sociala medier. Det är helt lyhört och fungerar bra med WooCommerce.

Visa demo | Ladda ner

I den här artikeln har vi delat 20 bästa gratis WordPress-bloggteman som du kan använda för din personliga blogg, företag, portfölj, fotografering eller andra webbplatser.

Nu måste du testa vart och ett av teman för att kontrollera om temat passar din webbplats eller inte. Men om du vill ha fullständiga temafunktioner och prioriterat stöd från temaföretaget kan du uppgradera ditt tema till premiumversionen.

Vill du presentera ditt tema i den här listan? Lämna en kommentar nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector