20 temat më të mira të portofolit të WordPress 2016

04.06.2020
TEMAT '20 temat më të mira të portofolit të WordPress 2016
0 10 мин.

Farë është Portofoli?

Fjala Portfolio nënkupton çdo koleksion të pasurive financiare si p.sh. para, obligacionet, rezervat. Portofolet mund të mbahen nga investitorë individualë për qëllime personale ose biznesi. Ka shumë lloje portofolesh përfshirë portofolin e tregut dhe portofolin e investimeve zero. 


  Nëse ekspert në hartimin e grafikëve dhe dëshironi të tregoni punën tuaj të artit ose të shisni në internet, atëherë është një zgjedhje e mirë për ju. Ekzistojnë shumë kategori portofolash në dispozicion – Udhëtimi, Modeli, Arkitektura, Studenti, Logo, Freelancer etj. Kështu që është e lehtë për të hapur faqen tuaj të internetit të portofolit tuaj dhe nuk keni nevojë të punësoni një të tillë. Shikoni nëse nuk dini “si të krijoni një faqe në internet brenda 5 minutash” dhe këtu janë 20 Temat më të mira të Portofolit të WordPress 2016.

20 temat kryesore të portofolit të WordPress 2016:

Galeria e Portofolit:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Galeria e Portofolit nga webdorado është një temë e përgjegjshme, me stil, miqësore ndaj përdoruesit dhe SEO-miqësore. Ai kryesisht përqendrohet në imazhe si një përmbajtje parësore, është një përshtatje e përsosur për çdo lloj uebsajti: faqet e uljes, portofolin e biznesit, portofolin e artit, portofolin e fotografisë, korporatat, markat personale & faqet e internetit komerciale. Tema vjen e pajisur me një listë të gjerë të veçorive të personalizueshme që ju lejojnë të bëni llojet e ndryshme të ndryshimeve në paraqitjen, stilin, ngjyrat dhe shkronjat me njohuri minimale për kodimin.

 DEMO: Shih KETU

OnePress:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

OnePress është një temë e veçantë krijuese dhe fleksibël e WordPress me një faqe. Ai përshtatet për faqen e internetit të biznesit, portofolin, agjencinë dixhitale, vitrinat e produkteve, pavarur dhe të gjithë të tjerët që vlerësojnë dizajnin e mirë. Itsshtë plotësisht SEO Optimizuar dhe i përshtatshëm për WooCommerce. Ka dy versione temash- falas dhe PRO($ 49). 

MIMI: FALAS / PRO (20 dollarë) || DEMO: Versioni falas, Pro Version

Hitchcock:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Hitchcock është një temë minimale e portofolit për stilistët, fotografët dhe krijuesit e tjerë. Ajo përmban një dizajn të bukur të përgjegjshëm, një menu të ikonave sociale, lëvizje të pafund Jetpack, ngjyrën e theksit me porosi, imazhin e kokës me porosi, mbështetje për formatin e postimit të galerisë, stilin e redaktorit dhe shumë më tepër.

ICEMIMI: FALAS || DEMO: Shih KETU

Himalajet:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Himalajet është pa stil modern një temë WordPress me përgjegjësi paralele me një faqe. Mund të përdoret për biznes, portofol, korporatë, agjensi, fotografi, freelancer dhe pothuajse çdo lloj siti. Shtë më moderne se çdo temë tjetër e portofolit të udhëtimeve WordPress 2016.

MIMI: FALAS / PRO (69 dollarë) || DEMO: Versioni falas, Pro Version

Electa:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Electra është një temë portofoli me bazë rrjeti me skedarë të kolonave të shumta për imazhet e paraqitura, perfekte për fotoblogging dhe / ose një sit portofoli. Ai u integrua bukur me disa shtojcë të fuqishëm si WooCommerce, Builder Page of Origin’s Site dhe më shumë, duke e bërë shumë të thjeshtë ndërtimin e një uebsajti të këndshëm. Ajo plotësisht SEO Optimizohet dhe mund të jetë i integruar WooCommerce lehtë.

MIMI: FALAS / PRO (20 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Portofoli i GK:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Nëse jeni fotograf, dizajner apo bloger krijues, ju e dini se sa shumë mund të ketë pamjet e forta ndikuese. Me dizajnin e pastër dhe elegant të ofruar nga kjo temë falas Portfolio WordPress që vë të gjithë theksin në punën tuaj krijuese. 

ICEMIMI: FALAS || DEMO: Shih KETU

Polmo Lite:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Polmo Lite është një temë e shumë qëllimeve dhe pa WordPress për biznes, agjensi, korporata, personale, biznes paralel, Portfolio, dhe natyrisht për Uebsajtin e pavarur. Itsshtë zgjidhja më e mirë për drejtimin e një faqe interneti portofoli në WordPress. Ajo vjen e paketuar me ndërtues faqesh, ju ndihmon të krijoni një faqe përmes elementeve të tërheqjes dhe rënies. 

MIMI: FALAS / PRO (49 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Gaga Lite:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Gaga Lite është temë e thjeshtë por e fuqishme WP falas. Tema është ndërtuar plotësisht në personalizues, kështu që ju mund të ndërtoni uebfaqen tuaj të lehtë për t’u përdorur opsionet e personalizuesit me vrojtim live. Ju mund të ndryshoni ngjyrat e temave, tipografinë dhe të keni kontroll të plotë mbi të gjithë përbërësit e paraqitjes. Tema është e përgjegjshme, përkthim i gatshëm, paralel, SEO miqësor dhe lehtësisht i përshtatshëm.

ICEMIMI: FALAS / PRO (48 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Optimizer:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Optimizer, një lehtësi për të personalizuar shumë qëllime me shumë karakteristika të fuqishme. Kjo temë ju lejon të personalizoni çdo element Jetoni pa pasur nevojë të prekni ndonjë kod. Isshtë 100% i përgjegjshëm i ndërtuar me HTML5 & CSS3, është optimist SEO, miqësor me celular & retina gati. Ju mund të integroni WooCommerce, bbPress, Mailchimp, Formularin e Kontaktit 7 etj. Ai ka versionin Falas dhe Premium të dy në dispozicion. Por versioni Premium që vlen të blihet dhe kjo është më e bukur se temat e tjera të portofolit të WordPress 2016.

ICEMIMI: FALAS / PRO (59 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Sipërmarrje Lite:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

Venture është një temë me një faqe në WordPress nga Temat e Nimbus që është e përsosur për agjencitë krijuese, bloget personale, bizneset e vogla, faqet e korporatave, përkthyes të pavarur ose ndonjë kompani tjetër. Kështu që do të jetë zgjedhja e shkëlqyeshme për faqen tuaj WordPress. Kjo temë është në dispozicion për versionin Falas dhe versionin Pro.

ICEMIMI: FALAS / PRO (39 dollarë) || DEMO: Shih KETU

FotoGraphy:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

FotoGraphy është temë e bukur, e pastër dhe elegante për fotografët, artistët për të shfaqur punën e tyre të bukur. Tema ka dizajnuar bukur rrëshqitësin, seksionin e portofolit, seksionin e shërbimeve dhe Instagram vitrinë. Themeshtë temë falas por ekziston një version tjetër i paguar i tij, i cili kushton 44 dollarë. Kështu që ju do të merrni më shumë veçori shtesë dhe mundësi më të personalizueshme.

ICEMIMI: FALAS / PRO (44 dollarë) || DEMO: Shih KETU

SKT Cutsnstyle Lite:

Tema e Portofolit të WordPress

SKT CutsNStyle Lite është një sallon i thjeshtë, fleksibël dhe i adaptueshëm i flokëve të përgjegjshëm, banjë, masazh, sallon dhe temë e biznesit lokal i cili duket i mirë në të gjitha pajisjet. Themeshtë temë me shumë qëllime, kështu që ju mund ta përdorni atë për qëllime fotografike, personale dhe portofoli, si dhe sepse është në përputhje me Galerinë NextGen.

ICEMIMI: FALAS / PRO (48 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Kafe SKT:

Temat e portofolit

Kafe SKT është një kafe me përgjegjësi dhe restorant temë WordPress e cila është shumë qëllimore dhe mund të përdoret për hotele, ushqim, receta, natyrë, bujqësi, biznes, personal, biznes lokal, i thjeshtë, fleksibël dhe korporatë.

ICEMIMI: FALAS / PRO (48 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Flatio:

Tema e WordPress iOS

Flatio është WordPress me përgjegjësi të frymëzuar nga WordPress Theme për Biznes ose Portofoli, Dizajni i tij profesional, elegant dhe plotësisht i përgjegjshëm.

MIMI: FALAS / PRO (55 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Orvis:

portofol

Orvis është një temë portofoli e punuar me dizajnerë dhe fotografë në mendje. Sshtë një temë minimaliste, e fuqishme dhe fleksibël që përqendrohet në projektet tuaja.

ICEMIMI: FALAS || DEMO: Shih KETU

gjallëroj:

Tema e Portofolit 2016

Enliven është një temë moderne e bukur WordPress me shumë qëllime, e cila do të jetë zgjidhja perfekte për faqen e internetit të biznesit. ka një plan urbanistik të pastër që përdor llojin e përmbajtjes së portofolit Jetpack. Kjo temë është falas gjithashtu ka një version premium të cilin mund ta përmirësoni në çdo kohë. Kjo temë e portofolit është e bukur se Temat e tjera të Portofolit të WordPress 2016.

MIMI: FALAS / PRO (49 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Rozë Elegante:

Tema e Portofolit të WordPress

Elegant Pink është një temë femërore dhe e dashur WordPress, kështu që mund ta përdorni për ndërtimin e faqeve të internetit të gjalla dhe tërheqëse. Gjithashtu ju mund ta përdorni atë për të ndërtuar një blog ose revistë të bukur që lidhet me fotografinë, natyrën, artin dhe modelin, stilin e jetës, ushqimin, modën, foshnjat, fëmijët, dasmën ose ndonjë uebfaqe tjetër krijuese të imazhit krijues.

ICEMIMI: FALAS / PRO (39 dollarë) || DEMO: Shih KETU

Një faqe e biznesit:

portofolBusiness One Page është një faqe e pastër, moderne dhe tërheqëse me një faqe WordPress, e përshtatshme për faqet e internetit të biznesit, agjencinë dixhitale, biznesin e korporatave, pavarur, portofol, vitrinë produktesh, blogeresh dhe të gjithë ata që vlerësojnë dizajnin e bukur.Tema është SEO miqësore dhe e bën të lehtë për të gjetur në Google dhe motorët e tjerë të kërkimit.

ICEMIMI: FALAS || DEMO: Shih KETU

Dëbora:

Temat e Portofolit të WordPress 2016

SnowFall është CSS3 i Mundësuar dhe WordPress Versioni i fundit i Reaguar për Regjistrin e Biznesit. Kjo temë do të rregullohet automatikisht me të gjitha pajisjet inteligjente dhe plotësisht miqësore me SEO.

ICEMIMI: FALAS / PRO (59 dollarë) || DEMO: Shih KETU

pasionuar:

Portofoli i WordPress

Passionate është një temë profesionale me shumë qëllime WordPress e ndërtuar me rrjetin Bootstrap dhe është plotësisht e përgjegjshme për të gjitha madhësitë e ekranit. Mund ta përdorni atë për Biznes, Portofol, Personal, Blogim, Agjenci ose çfarëdo lloji tjetër siti. Tema pasionante vjen me pajisje të integruara dhe pozicione të widget, personalizues për të personalizuar dhe vendosur logon, ngjyrën dhe paraqitjet. 

ICEMIMI: FALAS || DEMO: Shih KETU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector