20 cele mai bune teme gratuite de blog WordPress din 2019

După instalarea WordPress, următorul lucru este necesar să instalați o temă WordPress bună, care să răspundă pe toate dispozitivele (computer, tabletă și mobil), SEO friendly și, desigur, se încarcă rapid. Alegerea unei teme bune de WordPress este destul de provocatoare, deoarece există peste 10.000 de teme gratuite disponibile în galeria de teme WordPress și poate fi un proces care necesită mult timp pentru a alege tema potrivită. Așadar, am colectat unele dintre cele mai bune teme gratuite ale blogului WordPress, care sunt bine optimizate cu viteză, SEO prietenoase și cu aspect frumos.


În această postare, vom împărtăși cele mai populare 20 de teme gratuite pentru WordPress.

teme gratuite de blog WordPress

Cele mai bune teme gratuite pentru bloguri WordPress

OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită de blog gratuit, foarte ușoară și complet personalizabilă. Are peste 200.000 de instalații active și una dintre cele mai apreciate teme WordPress.

Cu OceanWP, puteți crea un tip de site-uri diferite, cum ar fi un blog, afaceri, portofoliu, magazin de magazine WooCommerce și multe altele. Această temă răspunde complet și se încarcă mai rapid pe toate dispozitivele. Funcționează bine cu cei mai populari construitori de pagini precum Divi, Beaver Builder, SiteOrigin, etc. Este complet receptiv și gata WooCommerce. De asemenea, acceptă limbi RTL și, de asemenea, puteți utiliza propriile limbi.

Puteți utiliza extensia lor de import gratuită pentru a încărca conținutul demo pentru a crea cu ușurință site-uri web. De asemenea, puteți extinde funcționalitatea utilizând extensiile lor premium, cum ar fi Stick Anything, Aviz Cookie, Ecran complet, Accesare pop-up, Sticker Footer, Elementor Widgets, Poster Slider și multe altele.

Vizualizați demonstrația | Descarca

Astra

Astra

Astra este una dintre cele mai populare teme WordPress pe care le puteți utiliza pentru blogul personal, portofoliul, afacerile și site-ul WooCommerce. Este o temă foarte ușoară și complet personalizabilă.

Această temă vine cu diferite funcții și șabloane premade care funcționează bine cu toți constructorii de pagini precum Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer și multe altele. Este gata WooCommerce, RTL & Traducere gata și receptivă pe toate dispozitivele.

Tema este complet gratuită și poate fi extinsă cu suplimente premium. Dacă doriți o temă rapidă, complet personalizabilă și gratuită a blogului WordPress, Astra este cea perfectă.

Vizualizați Demo | Descarca

HUEman

HUEman

Hueman este una dintre cele mai populare teme WordPress pentru bloguri, reviste și site-uri web de afaceri. Este complet receptiv și vine cu opțiuni de dispunere flexibile.

Această temă are 4 opțiuni diferite de widget pentru subsol și puteți adăuga un număr nelimitat de widgeturi în bara laterală. Puteți afișa cea mai recentă postare în povestea sau glisorul prezentat. Puteți alege orice tip de fonturi pe care doriți să le utilizați. De asemenea, au zone de widget de subsol și antet în care puteți introduce cu ușurință reclame sau bannere.

Această temă este prietenoasă cu SEO și se încarcă mai rapid pe toate tipurile de dispozitive. Dacă doriți să creați un blog, revistă, site web de afaceri, această temă este o opțiune bună.

Vizualizați demonstrația | Descarca

ColorMag

ColorMag

ColorMag este o temă excelentă în stilul revistelor pe care o puteți folosi pentru blogul dvs. WordPress, știri, reviste, afaceri și orice fel de site-uri web. Această temă este complet compatibilă cu pluginul WooCommerce și puteți adăuga orice fel de produse și gateway de plată pentru a vinde produsele dvs.. 

Puteți evidenția fiecare categorie cu culoarea unică aleasă. Tema versiunii gratuite vine cu 6 diferite widget-uri personalizate și 15+ zone de widget-uri. Această temă este complet SEO și optimizată pentru viteză. 

Vizualizați demonstrația | Descarca

scânteietor

scânteietorSparkling este o simplă și curată temă WordPress gratuită pentru blog, călătorii, sănătate, afaceri și orice alte site-uri web. Această temă este complet mobilă și optimizată SEO. Această temă include un slider pe ecran complet, integrare în rețelele de socializare, widget de postări populare etc..

Are diferite machete, culoare, fonturi, setări ale glisorului. Această temă este, de asemenea, gata de traducere și multilingvă. Puteți integra, de asemenea, WooCommerce, bbPress și alte pluginuri populare premium cu această temă.

Vizualizați demonstrația | Descarca

Unul iconic

Unul iconicIconic este o temă gratuită gratuită a blogului WordPress cu o tipografie frumoasă. Această temă răspunde pe deplin și vă permite să personalizați așa cum doriți. Puteți încărca cu ușurință un logo, puteți schimba culoarea de fundal, textul de subsol, pictogramele de social media.

Iconic vine cu o singură bară laterală și un meniu antet cu navigare ușoară.

Vizualizați demonstrația | Descarca

Provocator

Tema Challenger

Challenger este o temă WordPress gratuită de calitate premium pentru bloguri, afaceri, site-uri web de podcast-uri. Această temă răspunde complet și este optimizată pentru viteză, astfel încât site-ul dvs. web să se încarce mai rapid pe toate dispozitivele.

Designul tematic este simplu și minimalist iar frumoasa tipografie face ca site-ul dvs. să fie mai lizibil. Tema versiunii gratuite vine cu 4 zone diferite de widget-uri, peste 50 de pictograme de social media și o secțiune de antet complet personalizabilă pentru a vă crește lista de e-mailuri.

Vizualizați demonstrația & Descarca

Ashe

Ashe

Ashe este o temă gratuită a blogului WordPress cu mai multe autorii, potrivită pentru un blog personal, mâncare, călătorii, frumusețe, modă, nuntă, fotografie și orice fel de bloguri. Are un aspect minimal, elegant și mobil, care arată uimitor pe toate dispozitivele.

Puteți integra WooCommerce cu tema Ashe. Tema este bine codată și funcționează excelent cu toate pluginurile populare și constructorii de pagini precum Divi, Elementor, Beaver builder etc. Tema include un glisor pe ecran complet, o imagine de antet, widget de glisare Instagram..

Vizualizați demonstrația & Descarca

Donovan

Donovan

Donovan este o temă gratuită și modernă de blog gratuit pentru WordPress. Are 3 machete diferite de blog și meniu de navigare ușor. Puteți adăuga pictograme sociale în zona de widget de sus și personaliza zonele de subsol. Tema lor este optimizată pentru SEO și poate fi tradusă în limbile tale. 

Vizualizați demonstrația & Descarca

Blogul Master

Blogul Master

Master Blog este o temă gratuită și modernă gratuită de blogging WordPress. Tema răspunde complet și se încarcă mai rapid pe toate dispozitivele. Vă permite să schimbați culoarea de fundal și sigla. Tema este complet RTL și traducere gata și compatibilă cu WPML. Conține o bară laterală și puteți modifica imaginea antetului.

Vizualizați demonstrația & Descarca

Blog Elite

Blog EliteBlog Elite este o temă gratuită gratuită a blogului WordPress. Este receptiv și oferă opțiuni bogate în caracteristici. Vă permite să utilizați o combinație diferită de stiluri și opțiuni împreună pentru a vă ajuta să creați un site web curat în câteva minute. Este livrat cu o bară laterală și cu mai multe opțiuni pentru antet. 

Vizualizați demonstrația & Descarca

Optmizer

Optmizer

Optmizer este o temă gratuită gratuită a blogului WordPress și are multe funcții puternice. Vă permite să personalizați fiecare element fără a modifica niciun cod. Tema vine cu două machete și un glisor de imagine frumos. Vă permite, de asemenea, să încărcați cu ușurință un logo pentru site-ul dvs., utilizarea a peste 600 de fonturi, adăugarea câmpului CSS personalizat și alte opțiuni de culoare.

Tema este 100% receptivă, prietenoasă cu SEO și optimizată rapid. Este gata de traducere și funcționează cu WooCommerce, bbPress și multe altele. Dacă doriți o temă WordPress gratuită pentru site-ul dvs. de blog, afaceri, portofoliu, fotografie și comerț electronic, această temă este o opțiune excelentă.

Vizualizați demonstrația & Descarca

Kontrast

Kontrast

Kontrast este o temă WordPress elegantă și sensibilă pentru blogging și reviste. Tema include zone de widget nelimitate, bara laterală stânga sau dreapta, 4 coloane de widget de subsol, imagini de aspect zero, postări conexe și multe altele. Puteți adăuga, de asemenea, pictograme sociale în partea de sus sau de jos.

Vizualizați demonstrația & Descarca

Wellington

Wellington

Wellington este o simplă și modernă temă gratuită a blogului WordPress. Este livrat cu două machete diferite, o tipografie frumoasă, un glisor postat și o bară laterală. Tema răspunde total și puteți modifica cu ușurință setările temei în personalizator.

Vizualizați demonstrația & Descarca

Panglica Lite

Panglica Lite

Ribbon Lite este o temă gratuită și sensibilă de blogging WordPress. Tema este fulger rapid, optimizat SEO și complet personalizabil. Tema include o bară laterală și un meniu de navigare ușoară. Puteți adăuga pictograme sociale și afișa postări conexe, care vă vor ajuta cititorii să se lipească de conținutul dvs..

Vizualizați demonstrația & Descarca

VT Blogging

VT Blogging

VT Blogging este o temă WordPress elegantă și minimă gratuită. Tema răspunde pe deplin și este special concepută pentru site-urile web ale blogului. Este mobil prietenos și implementează cele mai bune practici SEO. 

Tema include o bară laterală, pictograme sociale și despre widgetul autorului. Este gata de traducere și funcționează perfect în instalații multisite.

Vizualizați demonstrația & Descarca

Scriitori Blogily

Scriitori Blogily

Writers Blogily este o temă WordPress gratuită și sensibilă la SEO pentru bloguri, ziare și site-uri de fotografie. Tema este foarte ușor de configurat și are o mulțime de spații publicitare pentru generarea de bani a site-ului dvs.. 

Tema funcționează excelent cu construitori de pagini populare precum Elementor, Beaver Builder, Divi etc. Puteți crea cu ușurință o știre cu o singură pagină sau o singură pagină, un site web educativ cu un timp scurt..

Vizualizați demonstrația & Descarca

Writee

Writee

Writee este o temă de blog gratuit, cu aspect elegant și modern, care se potrivește pentru un blog personal, mâncare, călătorii, fotografie. Tema răspunde pe deplin și este bine concepută.

Tema prezintă designul perfect al pixelilor, o bară laterală unică, mai multe widget-uri, glisor de imagine cu lățime completă / cutie. Este compatibil cu WooComerce și traducere gata.

Vizualizați demonstrația | Descarca

nap

nap

Kale este o temă gratuită, elegantă și modernă, cu aspect WordPress gratuit, pentru un blog de alimente și poate fi folosită și în orice alt scop. Tema este ușor de utilizat și vă puteți integra cu WooCommerce cu ușurință.

Kale vine cu o pagină de început cu aspect frumos, postare mare în evidență cu postare prezentată, opțiuni pentru afișarea bannerului sau reclame în antet. Este complet RTL & suportat multilingv. De asemenea, vine cu mai multe machete de blog, opțiuni de dimensiune a barei laterale și puteți afișa pictogramele de social media.

Vizualizați demonstrația | Descarca

Poseidon

Poseidon

Poseidon este o simplă și elegantă temă gratuită de blog gratuit pentru WordPress. Tema vine cu o prezentare a imaginii pe ecran complet, mai multe machete de blog, o bară laterală și pictograme de social media. Este complet receptiv și funcționează excelent cu WooCommerce.

Vizualizați demonstrația | Descarca

În acest articol, am împărtășit cele mai bune 20 de teme gratuite ale blogului WordPress pe care le puteți utiliza pentru blogul personal, de afaceri, portofoliul, fotografia sau orice alte site-uri..

Acum, trebuie să testați fiecare dintre teme pentru a verifica dacă tema se potrivește sau nu site-ului dvs. Cu toate acestea, dacă doriți caracteristici complete de temă și asistență prioritară din partea companiei teme, puteți actualiza tema la versiunea premium.

Doriți să vă prezentați tema în această listă? Lasă un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map