20 najboljih besplatnih tema za WordPress blog u 2019. godini

04.06.2020
TEME '20 najboljih besplatnih tema za WordPress blog u 2019. godini
0 10 мин.

Nakon instaliranja WordPressa, sljedeća stvar koju trebate instalirati dobru WordPress temu koja je osjetljiva na svim uređajima (računalo, tablet i mobilni telefon), prilagođena SEO i naravno brzo se učitava. Odabir dobre WordPress teme prilično je zahtjevan jer u galeriji tema WordPress-a ima preko 10 000 besplatnih tema, a za odabir odgovarajuće teme može vam trebati puno vremena. Dakle, prikupili smo neke od najboljih besplatnih tema za WordPress blog koji su dobro optimizirani za brzinu, SEO prijateljski i lijepog izgleda.


U ovom postu ćemo podijeliti 20 najpopularnijih besplatnih tema za blog za WordPress.

besplatne teme za WordPress blog

Najbolje besplatne teme za WordPress blog

OceanWP

OceanWP

OceanWP je vrlo lagana i potpuno prilagodljiva besplatna tema za blog WordPress. Ima preko 200 000 aktivnih instalacija i jednu od najcjenjenijih tema WordPressa.

Pomoću OceanWP-a možete stvoriti različitu vrstu web lokacija poput bloga, tvrtke, portfelja, WooCommerce izloga i mnogih drugih. Ova tema u potpunosti odgovara i brže se učitava na svim uređajima. Odlično surađuje s najpopularnijim proizvođačima stranica kao što su Divi, Beaver Builder, SiteOrigin itd. U potpunosti je reagiran i WooCommerce je spreman. Podržava i RTL jezike te možete koristiti i svoje jezike.

Možete koristiti njihovo proširenje za besplatan uvoz da biste postavili njihov demo sadržaj kako biste lako izradili web stranice. Također možete proširiti njegovu funkcionalnost upotrebom njihovih premium proširenja kao što su Stick Anything, Obavijest o kolačićima, Puni zaslon, Popup Login, Sticky Footer, Elementor Widgets, Slider Posts i mnogi drugi.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

Astra

Astra

Astra je jedna od najpopularnijih WordPress tema koju možete koristiti za svoj osobni blog, portfelj, poslovanje i web stranicu WooCommerce. To je vrlo lagana tema i potpuno prilagodljiv.

Ova tema sadrži različite značajke i predložene predloške koji dobro funkcioniraju sa svim proizvođačima stranica poput Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer i mnogih drugih. Spreman je za WooCommerce, RTL & Prijevod je spreman i responzivan na svim uređajima.

Tema je potpuno besplatna i može se proširiti s premium dodacima. Ako želite brzu, potpuno prilagodljivu i besplatnu WordPress temu bloga, onda je Astra savršena.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

HUEman

HUEman

Hueman je jedna od najpopularnijih WordPress tema za blogove, časopise i poslovne web stranice. Potpuno je odzivan i dolazi s fleksibilnim opcijama izgleda.

Ova tema ima 4 različite mogućnosti widgeta za podnožje i možete dodati neograničen broj widgeta na bočnu traku. Najnoviji post možete pokazati u istaknutoj priči ili u klizaču. Možete odabrati bilo koju vrstu fontova koji želite koristiti. Oni također imaju područja widgeta za podnožje i zaglavlje u koje možete lako umetnuti oglase ili banere.

Ova je tema prilagođena SEO i brže se učitava na svim vrstama uređaja. Ako želite stvoriti blog, časopis, poslovnu web stranicu, ova je tema dobra opcija.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

ColorMag

ColorMag

ColorMag je sjajna tema u stilu časopisa koju možete koristiti za svoj WordPress blog, vijesti, časopis, poslovanje i bilo koju vrstu web mjesta. Ova je tema u potpunosti kompatibilna s WooCommerce dodatkom i možete dodati bilo koju vrstu proizvoda i pristupnik plaćanja za prodaju svojih proizvoda. 

Svaku kategoriju možete istaknuti jedinstvenom bojom po vašem izboru. Tema besplatne verzije dolazi s 6 različitih prilagođenih widgeta i 15+ područja widgeta. Ova je tema potpuno SEO prijateljska i optimizirana za brzinu. 

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

pjenušav

pjenušavPjenušavanje je jednostavna i čista tema besplatne WordPress teme za blog, putovanja, zdravlje, poslovanje i bilo koje druge web stranice. Ova je tema potpuno mobilna i dobro SEO optimizirana. Ova tema uključuje klizač preko cijelog zaslona, ​​integraciju društvenih medija, widget za popularne postove itd.

Ima različite izgled, boju, font, postavke klizača. Ova je tema također spremna za prijevod i višejezičnost. S ovom temom možete integrirati i WooCommerce, bbPress i druge popularne premium dodatke.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

Ikoničan jedan

Ikoničan jedanIkonični jedan je premium blog besplatne WordPress teme bloga s prekrasnom tipografijom. Ova je tema u potpunosti reagirajuća i omogućava vam prilagođavanje kako želite. Možete lako prenijeti logotip, promijeniti boju pozadine, tekst podnožja, ikone na društvenim mrežama.

Iconic dolazi s jednom bočnom trakom i jednim izbornikom zaglavlja uz jednostavnu navigaciju.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

Izazivač

Tema izazivača

Challenger je vrhunska besplatna WordPress tema za bloganje, poslovanje, web stranice podcastova. Ova je tema u potpunosti odgovarajuća i dobro optimizirana za brzinu tako da se vaša web stranica brže učitava na svim uređajima.

Dizajn teme je jednostavan i minimalistički a lijepa tipografija čini vašu web lokaciju čitljivijom. Tema besplatne verzije dolazi s 4 različita područja widgeta, 50+ ikona društvenih medija i potpuno prilagodljivim odjeljkom zaglavlja za rast popisa e-pošte.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Ashe

Ashe

Ashe je besplatna tema bloga za WordPress za više autora koja je pogodna za osobni blog, hranu, putovanja, ljepotu, modu, vjenčanje, fotografiju i bilo koju vrstu blogova. Ima minimalan, elegantan i mobilni prilagodljivi izgled koji izgleda nevjerojatno na svim uređajima.

WooCommerce možete integrirati s Ashe temom. Tema je dobro kodirana i izvrsno funkcionira sa svim popularnim dodacima i stvaraocima stranica poput Divi, Elementor, Beaver builder-a itd. Tema uključuje klizač na cijelom zaslonu, sliku zaglavlja, Instagram klizač.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Donovan

Donovan

Donovan je čista i moderna dizajnerska besplatna tema za WordPress. Sadrži 3 različita izgleda bloga i jednostavan navigacijski izbornik. Možete dodati društvene ikone u područje gornjeg widgeta i prilagoditi područja podnožja. Njihova tema je optimizirana za SEO i može se prevesti na vaše jezike. 

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Glavni blog

Glavni blog

Glavni blog je čista i moderna besplatna tema za bloganje WordPressa. Tema je potpuno odgovarajuća i brže se učitava na svim uređajima. Omogućuje vam promjenu boje pozadine i logotipa. Tema je u potpunosti RTL i prijevod je spreman i WPML kompatibilan. Sadrži jednu bočnu traku i možete promijeniti sliku zaglavlja.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Blog Elite

Blog EliteBlog Elite je višenamjenska besplatna tema bloga WordPress. Predivan je i pruža mogućnosti bogate značajkama. Omogućuje vam da zajedno koristite različitu kombinaciju stilova i opcija kako biste u nekoliko minuta stvorili čistu web stranicu. Dolazi s bočnom trakom i više opcija zaglavlja. 

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Optmizer

Optmizer

Optmizer je višenamjenska besplatna tema za WordPress blog i dolazi s mnogim moćnim značajkama. Omogućuje vam prilagođavanje svakog elementa bez promjene bilo kojeg koda. Tema dolazi s dva izgleda i prekrasnim klizačem slike. Također vam omogućuje jednostavno postavljanje logotipa za vašu web lokaciju, korištenje 600+ fontova, dodavanje prilagođenog CSS polja i druge opcije boja.

Tema je 100% responzivna, SEO prijateljska i brzina optimizirana. Spreman je za prijevod i radi s WooCommerce, bbPress i mnogim drugima. Ako želite besplatnu WordPress temu za svoj blog, posao, portfelj, fotografiju i web mjesto e-trgovine, ova je tema sjajna opcija.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Kontrast

Kontrast

Kontrast je elegantna i brza besplatna WordPress tema za bloganje i časopis. Tema uključuje neograničena područja widgeta, lijevu ili desnu bočnu traku, 4 stupaca widgeta za podnožje, slike nulte slike, povezane članke i još mnogo toga. Također možete dodati društvene ikone na vrhu ili na dnu.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

čizma

čizma

Wellington je jednostavna i moderna tema besplatne WordPress teme bloga. Dolazi s dva različita izgleda posta, prekrasnom tipografijom, istaknutim klizačem posta i bočnom trakom. Tema je potpuno odgovarajuća i možete jednostavno mijenjati postavke teme u alatu za prilagođavanje.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Vrpca Lite

Vrpca Lite

Ribbon Lite je jednostavna i brza besplatna tema za bloganje o WordPressu. Tema je munjevito brza, SEO optimizirana i potpuno prilagodljiva. Tema uključuje jednu bočnu traku i jednostavan izbornik za navigaciju. Možete dodati društvene ikone i prikazati srodne postove koji će pomoći čitateljima da se drže vašeg sadržaja.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

VT Blogging

VT Blogging

VT Blogging je elegantna i minimalno besplatna WordPress tema. Tema je potpuno odgovarajuća i posebno dizajnirana za web stranice bloga. To je prijateljski mobilni uređaj i provodi najbolje prakse SEO. 

Tema uključuje jednu bočnu traku, društvene ikone i o autorskom widgetu. Spremna je za prijevod i besprijekorno radi u višesmjernim instalacijama.

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Pisci Blogily

Pisci Blogily

Writers Blogily je besplatna tema za WordPress za SEO i web stranice za bloganje, novine i fotografije. Tema je vrlo jednostavna za postavljanje i ima puno prostora za oglašavanje za unovčavanje vaše web stranice. 

Tema izvrsno funkcionira kod popularnih graditelja stranica poput Elementor, Beaver Builder, Divi itd. Jednostavno možete stvoriti vijesti o jednoj stranici ili jednoj stranici, obrazovnu web stranicu s malo vremena..

Pogledajte demonstraciju & preuzimanje datoteka

Writee

Writee

Writee je elegantna i moderna izgleda besplatna tema za bloganje WordPress-a koja odgovara osobnom blogu, hrani, putovanjima, fotografiji. Tema je potpuno responzivna i dobro osmišljena.

Tema sadrži savršen dizajn piksela, jednu bočnu traku, više widgeta, klizač slike pune širine / okvira. Kompatibilno je s WooComerce i prijevod je spreman.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

Kelj

Kelj

Kale je minimalan, elegantan i moderan izgled besplatne WordPress teme za blog o hrani, a može se koristiti i u bilo koju drugu svrhu. Tema je jednostavna za korištenje i lako se možete integrirati s WooCommerceom.

Kale dolazi s prekrasnom izgledom naslovnice, velikim istaknutim postom s istaknutim postom, opcijama za prikazivanje natpisa ili oglasa u zaglavlju. Potpuno je RTL & podržava višejezičnost. Također dolazi s više rasporeda feedova bloga, mogućnostima veličine bočne trake i možete prikazati ikone svojih društvenih medija.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

Posejdon

Posejdon

Poseidon je jednostavan i elegantan dizajn besplatne teme bloga WordPress. Tema dolazi s prezentacijom na cijelom zaslonu, prikazom više blogova, jednom bočnom trakom i ikonama na društvenim mrežama. U potpunosti je osjetljiv i izvrsno surađuje s WooCommerceom.

Pogledajte demonstraciju | preuzimanje datoteka

U ovom smo članku podijelili 20 najboljih besplatnih tema za WordPress blog koje možete koristiti za svoj osobni blog, posao, portfelj, fotografiju ili bilo koje druge web stranice.

Sada morate testirati svaku od tema kako biste provjerili odgovara li tema vašoj web lokaciji ili ne. Međutim, ako želite cjelovite značajke tematike i prioritetnu podršku tematske tvrtke, možete nadograditi temu na premium verziju.

Želite li svoju temu staviti na ovaj popis? Ostavite komentar ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector