20 najboljših BREZPLAČENIH tem WordPress Blog v letu 2019

Po namestitvi WordPressa morate najprej namestiti dobro temo WordPress, ki je odzivna na vseh napravah (računalnik, tablični računalnik in mobilni telefon), prijazna do SEO in seveda hitro naloži. Izbira dobre teme za WordPress je precej zahtevna, saj je v galeriji tem WordPress na voljo več kot 10 000 brezplačnih tem, kar lahko zahteva dolgotrajen postopek, da izberete pravo temo. Tako smo zbrali nekaj najboljših brezplačnih tem za blog WordPress, ki so hitro optimizirane, SEO prijazne in lepo videti.


V tej objavi bomo delili 20 najbolj priljubljenih brezplačnih tem za blog za WordPress.

brezplačne teme spletnega dnevnika WordPress

Najboljše brezplačne teme za WordPress Blog

OceanWP

OceanWP

OceanWP je zelo lahka in popolnoma prilagodljiva brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress. Ima več kot 200.000 aktivnih namestitev in eno najbolj ocenjenih tem WordPress.

Z OceanWP lahko ustvarite drugačno vrsto spletnih mest, kot so blog, podjetja, portfelj, trgovina WooCommerce in številna druga. Ta tema je popolnoma odzivna in se hitreje naloži v vseh napravah. Dobro sodeluje z najbolj priljubljenimi ustvarjalci strani, kot so Divi, Beaver Builder, SiteOrigin itd. Je popolnoma odziven in WooCommerce je pripravljen. Prav tako podpira jezike RTL in lahko uporabljate tudi svoje jezike.

Uporabite lahko njihovo brezplačno razširitev uvoza, da naložite njihovo demo vsebino za enostavno izdelavo spletnih mest. Prav tako lahko njegovo funkcijo razširite z uporabo njihovih premijskih razširitev, kot so Stick Anything, obvestilo o piškotkih, celozaslonski način, vpis v pojavni program, Sticky Footer, Elementor Widgets, drsnik Posts in še veliko več.

Prikaži predstavitev | Prenesi

Astra

Astra

Astra je ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress, ki jo lahko uporabite za svoj osebni blog, portfelj, podjetja in spletno mesto WooCommerce. Je zelo lahka tema in popolnoma prilagodljiv.

Ta tema ima različne funkcije in predhodne predloge, ki dobro sodelujejo z vsemi ustvarjalci strani, kot so Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer in številnimi drugimi. Pripravljen je za WooCommerce, RTL & Prevod je pripravljen in odziven v vseh napravah.

Tema je popolnoma brezplačna in se lahko razširi s premijskimi dodatki. Če želite hitro, popolnoma prilagodljivo in brezplačno temo spletnega dnevnika WordPress, potem je Astra popolna.

Prikaži predstavitev | Prenesi

Hueman

Hueman

Hueman je ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress za bloge, revije in poslovna spletna mesta. Je popolnoma odziven in ponuja prilagodljive možnosti postavitve.

Ta tema ima 4 različne možnosti pripomočkov za podnožje, na stransko vrstico pa lahko dodate neomejeno število gradnikov. Svojo zadnjo objavo lahko pokažete v predstavljeni zgodbi ali drsniku. Izberete lahko katero koli vrsto pisav, ki jo želite uporabiti. Imajo tudi območja pripomočka za nogo in glavo, na katere lahko enostavno vstavite oglase ali pasice.

Ta tema je prijazna do SEO in se hitreje naloži na vseh vrstah naprav. Če želite ustvariti blog, revijo, poslovno spletno stran, je ta tema dobra možnost.

Prikaži predstavitev | Prenesi

ColorMag

ColorMag

ColorMag je odlična tema v slogu revije, ki jo lahko uporabite za svoj WordPress blog, novice, revije, podjetja in kakršne koli spletne strani. Ta tema je popolnoma združljiva z vtičnikom WooCommerce in za prodajo izdelkov lahko dodate poljubne izdelke in prehod za plačilo. 

Vsako kategorijo lahko poudarite z edinstveno barvo po vaši izbiri. Tema brezplačne različice ima 6 različnih pripomočkov po meri in 15+ območij pripomočkov. Ta tema je popolnoma SEO prijazna in optimizirana za hitrost. 

Prikaži predstavitev | Prenesi

Peneče

PenečePeneče je preprosta in čista oblikovalska tema WordPress za blog, potovanja, zdravje, podjetja in katero koli drugo spletno mesto. Ta tema je popolnoma odziven za mobilne naprave in dobro optimiziran za SEO. Ta tema vključuje drsnik na celotnem zaslonu, integracijo družbenih medijev, pripomoček za priljubljene objave itd.

Ima različne postavitve, barvo, pisave, nastavitve drsnika. Ta tema je tudi prevod in večjezičnost pripravljena. S to temo lahko vključite tudi WooCommerce, bbPress in druge priljubljene vtičnike premium.

Prikaži predstavitev | Prenesi

Ikonična ena

Ikonična enaIkonična ena je vrhunska brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress s čudovito tipografijo. Ta tema je popolnoma odzivna in omogoča prilagoditev po želji. Lahko preprosto naložite logotip, spremenite barvo ozadja, besedilo podnožja, ikone družbenih medijev.

Iconic ima eno samo stransko vrstico in en meni za glavo z enostavno navigacijo.

Prikaži predstavitev | Prenesi

Izzivalec

Tema izziva

Challenger je vrhunska brezplačna WordPress tema za bloganje, poslovanje, spletna mesta podcaste. Ta tema je popolnoma odzivna in dobro optimizirana za hitrost, tako da se vaše spletno mesto hitreje naloži na vse naprave.

Oblikovanje teme je preprosto in minimalističen in čudovita tipografija naredi vaše spletno mesto bolj berljivo. Tema brezplačne različice ima 4 različna področja pripomočkov, 50+ ikon družbenih medijev in popolnoma prilagodljiv razdelek glave za rast seznama e-pošte.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Pepel

Pepel

Ashe je več avtorski brezplačni WordPress blog blog, ki je primeren za osebni blog, hrano, potovanja, lepoto, modo, poroko, fotografijo in kakršne koli bloge. Ima minimalno, elegantno in mobilno odzivno postavitev, ki je videti neverjetno na vseh napravah.

WooCommerce lahko vključite s temo Ashe. Tema je dobro kodirana in odlično deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki in ustvarjalci strani, kot so Divi, Elementor, Beaver builder itd. Tema vključuje drsnik na celotnem zaslonu, sliko za glavo, Instagram drsnik.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Donovan

Donovan

Donovan je čista in moderna oblikovna brezplačna tema za WordPress. Ima 3 različne postavitve bloga in enostaven navigacijski meni. V zgornje področje gradnika lahko dodate družabne ikone in prilagodite območja podnožja. Njihova tema je optimizirana za SEO in se lahko prevede v vaše jezike. 

Prikaži predstavitev & Prenesi

Glavni blog

Glavni blog

Glavni blog je čista in moderna brezplačna tema za bloganje WordPressa. Tema je popolnoma odzivna in hitreje se naloži na vseh napravah. Omogoča vam spreminjanje barve ozadja in logotipa. Tema je v celoti RTL in pripravljena na prevod ter WPML. Vsebuje eno stransko vrstico in lahko spremenite sliko glave.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Blog Elite

Blog EliteBlog Elite je večnamenska brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress. Je odziven in ponuja bogate možnosti. Omogoča vam, da skupaj uporabite različne kombinacije slogov in možnosti, da vam v nekaj minutah ustvarite čisto spletno mesto. Na voljo je s stransko vrstico in več možnostmi glave. 

Prikaži predstavitev & Prenesi

Optimizer

Optimizer

Optmizer je večnamenska brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress in ponuja številne zmogljive funkcije. Omogoča vam prilagoditev vsakega elementa brez spreminjanja nobene kode. Tema ima dve postavitvi in ​​lep drsnik. Omogoča tudi enostavno nalaganje logotipa za vaše spletno mesto, uporabo 600+ pisav, dodajanje polja CSS po meri in druge možnosti barv.

Tema je 100% odzivna, SEO prijazna in hitro optimizirana. Pripravljen je za prevod in deluje z WooCommerce, bbPress in številnimi drugimi. Če želite brezplačno temo WordPress za svoj spletni dnevnik, podjetje, portfelj, fotografijo in spletno mesto e-trgovina, je ta tema odlična možnost.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Kontrast

Kontrast

Kontrast je elegantna in odzivna brezplačna WordPress tema za bloganje in revije. Tema vključuje neomejena območja pripomočkov, levo ali desno stransko vrstico, 4 stolpce pripomočkov podnožja, slike ničelne postavitve, povezane objave in še veliko več. Dodate lahko tudi družabne ikone na vrhu ali na dnu.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Wellington

Wellington

Wellington je preprosta in moderno videti brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress. Na voljo je z dvema različnima postavitvama objav, čudovito tipografijo, predstavljenim drsnikom in stransko vrstico. Tema je popolnoma odzivna in nastavitve tem lahko preprosto spremenite v orodju za prilagajanje.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Trak Lite

Trak Lite

Ribbon Lite je preprosta in odzivna brezplačna tema za bloganje WordPressa. Tema je hitro strela, SEO optimizirana in popolnoma prilagodljiva. Tema vključuje eno stransko vrstico in preprost navigacijski meni. Dodate lahko družabne ikone in prikažete sorodne objave, ki bodo bralcem pomagale, da se držijo vaše vsebine.

Prikaži predstavitev & Prenesi

VT Blogging

VT Blogging

VT Blogging je elegantna in minimalno brezplačna WordPress tema. Tema je popolnoma odzivna in posebej zasnovana za spletna mesta spletnega dnevnika. Je prijazen do mobilnih naprav in izvaja najboljše prakse SEO. 

Tema vključuje eno stransko vrstico, družabne ikone in avtorski widget. Je prevod pripravljen in deluje brezhibno v večstranskih instalacijah.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Pisci Blogily

Pisci Blogily

Writers Blogily je SEO prijazna in odzivna brezplačna WordPress tema za spletna mesta za bloganje, časopise in fotografije. Nastavitev teme je zelo enostavna in ima veliko oglaševalskega prostora za zaslužek na svojem spletnem mestu. 

Tema se odlično obnese s priljubljenimi ustvarjalci strani, kot so Elementor, Beaver Builder, Divi itd. Z lahkoto lahko ustvarite novice na eni ali eni strani, izobraževalno spletno mesto s kratkim časom.

Prikaži predstavitev & Prenesi

Writee

Writee

Writee je elegantna in moderno videti brezplačna tema za bloganje WordPress, ki je primerna za osebni blog, hrano, potovanja, fotografijo. Tema je popolnoma odzivna in dobro zasnovana.

Tema vsebuje popolno zasnovo slikovnih pik, enojno stransko vrstico, več pripomočkov, drsnik slike v polni širini / škatlo. Združljiv je z WooComerce in pripravljen za prevod.

Prikaži predstavitev | Prenesi

Kale

Kale

Kale je minimalna, elegantna in moderno videti brezplačna WordPress tema za blog o hrani in se lahko uporablja tudi za kateri koli drug namen. Tema je enostavna za uporabo in se lahko preprosto vključite v WooCommerce.

Kale ima čudovito sprednjo stran, veliko objavo s poudarjenimi objavami, možnosti za prikazovanje pasic ali oglasov v glavi. V celoti je RTL & podpira večjezičnost. Na voljo je tudi več postavitev vira bloga, možnosti velikosti stranske vrstice in lahko prikažete svoje ikone družbenih medijev.

Prikaži predstavitev | Prenesi

Posejdon

Posejdon

Poseidon je preprost in eleganten tematski blog WordPress. Tema ima diaprojekcijo s celozaslonskim prikazom, več postavitvami bloga, eno stransko vrstico in ikone socialnih medijev. Je popolnoma odziven in odlično sodeluje z WooCommerce.

Prikaži predstavitev | Prenesi

V tem članku smo delili 20 najboljših brezplačnih tem za blog WordPress, ki jih lahko uporabite za svoj osebni blog, podjetje, portfelj, fotografijo ali katero koli drugo spletno mesto.

Zdaj morate preizkusiti vsako temo, da preverite, ali tema ustreza vašemu spletnemu mestu ali ne. Če pa želite tematske funkcije v celoti in prednostno podpreti od tematskega podjetja, lahko svojo temo nadgradite na premijsko različico.

Ali želite svojo temo predstaviti na tem seznamu? Spodaj pustite komentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map