7 cele mai bune teme WordPress premium pentru blogging (ediția 2017)

04.06.2020
TEME '7 cele mai bune teme WordPress premium pentru blogging (ediția 2017)
0 12 мин.

Ori de câte ori vine vorba să alegem cea mai bună platformă de blogging, preferăm întotdeauna WordPress. Există aproape 74 de milioane de site-uri web alimentate de WordPress. Este gratuit să instalați, să implementați și să faceți upgrade în orice moment. Puteți auto-găzdui WordPress fără costuri (Gazduire recomandată InMotion Hosting). Puteți construi orice fel de site web folosind WordPress. Lucrul bun este că există mai mult de 48.000 de plugin-uri WordPress și în total 2428 de teme disponibile pentru WordPress. Puteți utiliza oricare dintre ele pentru nevoia dvs. Dar întotdeauna temele gratuite nu sunt bune și nu oferă aceleași caracteristici ca și ele Teme WordPress premium.


Temele gratuite sunt adesea bune dacă tocmai ați început blogul. Dar pe măsură ce site-ul dvs. crește, trebuie să treceți la o temă WordPress premium. Mulți proprietari de site-uri spun adesea că „De ce avem nevoie de tema Premium sau Plătită dacă o temă gratuită ne oferă toate opțiunile”? Ei bine, acest lucru este destul de adevărat și într-o altă mână acest lucru este greșit. Există multe avantaje ale utilizării a Tema WordPress premium.

De ce ar trebui să folosiți teme premium WordPress?

Iată cele 6 motive pentru a utiliza un Tema Premium WordPress pentru Blogging.

Calitatea temei: 

Nu este de mirare că temele Premium sunt întotdeauna mai bune decât temele gratuite. Unele teme plătite sunt dezvoltate de companii de design web care angajează o echipă de dezvoltatori. Practic sunt extrem de pricepuți în design grafic, codare HTML și CSS, optimizarea motoarelor de căutare, precum și programare PHP și JavaScript. Deci, pentru a obține cel mai bun produs, trebuie să plătiți și merită.

Personalizare temă:

 Temele gratuite gratuite vin cu funcții limitate. Asta înseamnă că puteți utiliza doar câteva opțiuni și vi se cere să faceți upgrade la premium. În plus, temele plătite pentru a avea o mulțime de opțiuni de personalizare, cum ar fi navigarea pe site, aspectul conținutului, stiluri de font, opțiuni de imagine etc.

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): 

Nu toate temele sunt în mod implicit modele prietenoase cu motoarele de căutare. Mulți bloggeri folosesc o temă gratuită și nu observă despre site-ul lor SEO. În acest fel vă puteți pierde traficul organic. Nu mai vorbim, temele plătite au un impact pozitiv asupra SEO.

Viteză rapidă de aprindere: 

Unul dintre cele mai importante fapte este Speed. Teme premium WordPress sunt mult mai bune decât temele gratuite. Temele gratuite nu sunt optimizate bine, astfel încât poate crește timpul de încărcare a site-ului.

Proprietatea temei: 

Unele teme gratuite nu vă permit să eliminați opțiunile de marcare a vânzătorilor și sunt licențiate ca software gratuit în baza GPL sau Licență publică generală. Dar în tema plătită, o puteți elimina, deoarece fiecare client primește un număr unic de licență pentru a utiliza tema premium. 

Suport tematic: 

Folosind o temă gratuită, nu veți primi asistență atunci când aveți probleme cu designul blogului dvs. Puteți întreba doar în forumul de susținere a directorilor cu temă WordPress. Dar folosind un Tema WordPress premium, le puteți contacta prin e-mail, telefon și sistem de chat în direct. Dacă vă confruntați cu o problemă de eroare sau cu orice altă problemă cu tema dvs., puteți cere dezvoltatorului dvs. de temă să o rezolve.

Acum, este posibil să vă întrebați care este tema Cea mai bună temă WordPress premium pentru blogging

Ei bine, alegerea celei mai bune teme premium nu este ușor așa cum vedeți. Există peste 100 de teme premium WordPress disponibile și oferă aproape aceleași funcții. Dar în acest articol, scriem despre 7 Cele mai bune teme WordPress premium pentru bloggeri.

7 cele mai bune teme WordPress premium pentru bloggeri

# 1. FocusBlog

FocusBlog

FocusBlog este creat de Temele Thrive. FocusBlog este o temă polivalentă, astfel încât să puteți construi orice fel de site-uri precum site-ul corporativ, site-ul de marketing, site-ul de afaceri și blogul site folosind această temă.

Această temă are multe funcții axate pe conversie, pe care nu le puteți găsi în alte teme. După activarea temei cu cheia de licență, veți obține o tablă de bord prospera pentru configurarea blogului. Puteți modifica stilul fontului, setările de dispunere, codul de urmărire a analitice Google și puteți adăuga butoane de social media.

Un alt motiv pentru a alege să prospere teme este că fiecare temă include opțiuni de redimensionare a imaginii, cu ajutorul cărora puteți comprima cu ușurință imaginile fără a schimba nicio calitate. Asta nu e tot. Are 3 nivele de compresie a imaginii.

Opțiuni teme prospereDin tabloul de bord WordPress, puteți adăuga cu ușurință Formele de înscriere pe arii focalizate vizate care arată ofertele cele mai relevante pentru vizitatorii dvs. Cu opțiunea de generare de pagini prospere, puteți crea exemple de pagini de vânzări, pagini opt-in, pagini legale și multe altele cu doar câteva clicuri.

Caracteristici:

 • Design frumos.
 • Compresie automată a imaginii.
 • Formulare de înscriere disponibile.
 • Generator de pagini cu teme prospere.
 • SEO prietenos.
 • Complet personalizabile.
 • Șabloane de pagini de destinație.
 • Complet mobil mobil.
 • Opțiuni de partajare socială încorporate.
 • Tabloul de bord cu tema Thrive.

Dacă utilizați o temă prosperă, atunci nu aveți nevoie de pluginuri suplimentare pentru compresia imaginii, formulare de conectare, butoane etc. Cu teme, temele Thrive oferă, de asemenea, clienți Thrive, constructor de conținut Thrive, pagini de destinație și multe altele.

Preț:

Acest preț tematic este $ 49 pe un singur site. De asemenea, oferă membru Thrive, care vă permite să folosiți tot produsul lor.

# 2. Cadrul Genezei

Tema Cadrul Genezei

Cadrul Genezei este unul dintre cei mai buni Teme premium WordPress pentru construirea unor site-uri web uimitoare. Genesis oferă funcții pentru a simplifica configurarea site-ului dvs. exact așa cum doriți.

Această temă este bazată pe HTML5 cod și oferă designul foarte receptiv al blogului tău. Ca teme prospere, Genesis îmbunătățește viteza site-ului. Există însă funcții suplimentare, care duc tema la nivelul următor. Este livrat cu opțiuni SEO încorporate, care vă ajută să vă poziționați bine în motoarele de căutare și este confortabil cu Yoast și All într-un singur plugin SEO.

Caracteristici:

 • Performanță rapidă aprinsă.
 • Accesibilitate gata.
 • Opțiuni temă.
 • Șabloane de pagină personalizate.
 • Mobil responsive.
 • Opțiuni SEO încorporate.
 • Securitate etanșă.
 • Proiecte HTML5 responsive.
 • Acces la tutoriale detaliate.
 • Actualizări nelimitate, suport & Site-uri.

Preț:

Tema Cadrul Genezei prețul este $ 59.95. Dar dacă doriți să utilizați mai multe teme de la StudioPress, puteți cumpăra planul de membru Pro Plus pentru a utiliza toate temele.

# 3. Autoritate

Autoritate

Autoritate este o temă WordPress foarte optimizată care ajută la construirea cu ușurință a site-ului preferat. Este ambalat cu funcții avansate și personalizare.

Este livrat cu 4 machete diferite pentru pagina principală, care oferă blogului dvs. un aspect complet unic. În plus, panoul de opțiuni puternic vă oferă toate controalele, astfel încât să vă puteți gestiona site-ul doar cu câteva clicuri. Autoritatea acceptă bare laterale nelimitate și fundaluri nelimitate, astfel încât să puteți alege cele mai bune după cum aveți nevoie.

Autoritatea folosește căutarea bazată pe AJAX și o puteți activa sau dezactiva. Aceasta vă ajută vizitatorii să vadă rezultatele de pe site-ul dvs. pe măsură ce tastează.

Caracteristici:

 • Utilizări nelimitate ale domeniului.
 • SEO prietenos & fluid sensibil.
 • Schema integrată.
 • Meniu mobil Off-Canvas.
 • AdSense gata.
 • 590 de icoane uimitoare.
 • Șablonul de defilare Parallax.
 • Slider Lightbox disponibil.
 • Bariere laterale nelimitate.
 • Căutare AJAX activată / dezactivată.
 • Suport tematic pentru copii.
 • WooCommerce gata.

Preț: $ 59 la.

# 4. Suplimentar

Suplimentar

În plus prin Teme elegante este o temă complet răspunzătoare pentru WordPress. Dacă doriți blogul dvs. care arată mai interesant, atunci asta Tema WordPress premium este cea mai bună opțiune pentru tine.

Folosind Teme Elegante, puteți utiliza Picaj plugin, care este unul dintre cei mai buni creatori de pagini vizuale care vă ajută să vă faceți blogul mai avansat și mai elegant. Extra preia cadrul Divi Builder și își extinde dragul avansat & Reduceți puterea constructorului pentru a lucra pe pagina dvs. de pornire și categoriile cu un set nou de module post-bazate.

Mai mult, Extra este SEO optimizat și complet răspuns Tema WordPress premium. Astfel că, site-ul dvs. web arată excelent pe orice dispozitiv și dimensiunea ecranului.

Caracteristici:

 • Design frumos.
 • Opțiunea de personalizare a antetului disponibil.
 • Complet responsive.
 • SEO optimizat.
 • Powered by Divi Builder.
 • Actualizări pe viață.
 • Asistență premium.
 • Comerț electronic gata.

Preț: 

Prețul temelor Thrive este diferit de alții. Obțineți acces complet la toate temele doar $ 69 / anul, dar nu puteți accesa pluginurile lor. Pentru a accesa toate produsele lor, trebuie să plătiți $ 249 și aceasta este o taxă unică. 

# 5. socialMe

socialMesocialMe este un aspect ușor și modern Tema WordPress premium care este perfect pentru a crea minunat blogging-ul și site-ul de știri. 

Această temă vine cu 4 modele de homepage și 16 widget-uri puternice. Pe fiecare postare, se adaugă automat caseta de autor, astfel încât nu este necesar să instalați niciun plugin pentru caseta de autor suplimentar pentru acest lucru. socialMe este o temă cu reacție fluidă, astfel încât se potrivește dimensiunilor oricăror afișaje și se încarcă atât de rapid. De asemenea, oferă imagini leneșe de încărcare pentru o performanță mai bună.

Caracteristici:

 • Curat & Design frumos.
 • Complet responsive și & SEO prietenos.
 • Diferite tipuri de paginație.
 • Încărcare AJAX.
 • Efectul de defilare Parallax.
 • Imagini de încărcare leneșă.
 • Timp de încărcare super rapid.
 • Asistență WooCommerce.
 • Utilizați pe site-uri nelimitate.

Preț:

socialMe prețul temei este $ 59 la și puteți folosi acest lucru Tema premium pe site-urile dvs. nelimitate.

# 6. Schemă

Schemă.

Schema de MyThemeShop este o încărcare rapidă, ultra-SEO prietenoasă Tema WordPress premium. Include toate cele mai bune funcții MyThemeShop, inclusiv panoul nostru de opțiuni personalizate. Schema include, de asemenea, fragmente bogate, pentru a ajuta motoarele de căutare pe site-ul dvs. și pentru a vă situa mai sus.

Ca și alte teme MyThemeShop, puteți utiliza toate codurile scurte și widget-urile de acolo. puteți utiliza temele și pluginurile lor pe domenii nelimitate pe care le dețineți.

Caracteristici:

 • Complet sensibil.
 • Utilizare pe domenii nelimitate.
 • Foarte rapid & SEO gata.
 • Panou de opțiuni puternic.
 • Opțiune de gestionare a anunțurilor disponibilă.
 • Sistem de revizuire încorporat.
 • Suport bogat pentru fragment.
 • Fundaluri nelimitate.
 • Traducere gata.
 • Coduri scurte disponibile.

Preț:

$ 59 la

# 7 nominal

Nominal

Nominal este altul Tema WordPress Premium, cu care îți poți construi propriul blogging-ul site-ul. Nominal este receptiv în funcție de design, astfel încât arată bine pe orice dispozitiv și dimensiunea ecranului. 

În mod implicit, această temă este construită în optimizarea căutării, care funcționează cu orice plugin-uri SEO terțe precum Yoast, All in One SEO. Ca și celelalte MyThemeShop (MTS) tematică, Nominal este construit cu coduri HTML5 și CSS3 care profită de blogul tău. În plus, puteți personaliza noua dvs. temă alegând culorile preferate, utilizând selectorul de culori pentru alegeri nelimitate.

Caracteristici:

 • Complet sensibil & SEO optimizat.
 • Panou de opțiuni puternic.
 • Social media integrată.
 • Construit cu HTML5 / CSS3.
 • Fonturi nelimitate Google Web sigure.
 • Scheme de culori nelimitate.
 • Design personalizat de bord.
 • Suport premium.

Preț: $ 59 la.

Concluzie, (care ar trebui să cumpărați)?

Dacă ai început-o Blog WordPress și găsirea Cea mai bună temă WordPress premium pentru blogging, probabil că veți primi o listă lungă de Teme premium. Fiecare temă vine cu propriul design, caracteristici și personalizare. Mai mult decât atât, alegerea unei teme perfecte nu este o muncă ușoară, indiferent dacă este vorba despre teme gratuite sau teme premium. 

Deci, în această postare, am scris despre 7 Cele mai bune teme WordPress premium pentru bloggeri, care răspund pe deplin, optimizează SEO, încărcă prețul atât de rapid și ieftin. Acum puteți alege cu ușurință orice temă din această listă care se potrivește blogului dvs. Blogging fericit! ��

Articole similare,

 • Cum să obțineți un certificat SSL gratuit pentru site-ul dvs.
 • Cele mai bune setări SEO Yoast WordPress
 • Cum să configurați Google AMP pe site-ul WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector