Top 20 de teme de portofoliu WordPress 2016

04.06.2020
TEME 'Top 20 de teme de portofoliu WordPress 2016
0 8 мин.

Ce este portofoliul?

Cuvântul Portofoliu înseamnă orice colectare de active financiare, cum ar fi Bani lichizi, Obligațiuni, stocurile. Portofoliile pot fi deținute de investitori individuali în scopuri personale sau de afaceri. Există multe tipuri de portofolii, inclusiv portofoliul de piață și portofoliul de investiții zero. 


  Dacă sunteți expert la proiectare grafică și doriți să vă arătați opera de artă sau să vindeți online, atunci este o alegere bună pentru dvs. Există multe categorii de portofolii disponibile – Călătorii, Model, Arhitectură, Studenți, Logo, Freelancer etc. Deci, este ușor să îți deschizi propriul site de portofoliu și nu trebuie să angajezi unul. Vedeți dacă nu știți „cum să construiți un site web în 5 minute” și iată cele mai bune 20 de teme de portofoliu WordPress 2016.

Top 20 de teme de portofoliu WordPress 2016:

Galerie portofoliu:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Galerie de portofoliu de webdorado este o temă sensibilă, elegantă, ușor de utilizat și prietenoasă cu SEO. Se concentrează în principal pe imagini ca conținut principal, este o potrivire perfectă pentru orice tip de site web: pagini de destinație, portofoliu de afaceri, portofoliu de artă, portofoliu de fotografie, corporativ, branding personal & site-uri comerciale Tema vine echipată cu o listă largă de caracteristici personalizabile care vă permit să faceți diferite tipuri de modificări în aspect, stil, culori și fonturi cu cunoștințe minime de codare.

 DEMO: VEZI AICI

OnePress:

Teme de portofoliu WordPress 2016

OnePress este o temă excepțională creativă și flexibilă a unei pagini WordPress. Se potriveste pentru site-uri web de afaceri, portofoliu, agentie digitala, vitrina de produse, freelanceri si tuturor celor care apreciaza un design bun. Este pe deplin SEO Optimizat și potrivit pentru WooCommerce. Are două versiuni de temă- Liber și PRO(49 $). 

PREȚ: GRATUIT / PRO (20 USD) || DEMO: Versiune gratuită, Versiunea Pro

Hitchcock:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Hitchcock este o temă de portofoliu minimă pentru designeri, fotografi și alte reclame. Dispune de un design frumos receptiv, un meniu cu pictograme sociale, defilare Jetpack infinită, culoare accent personalizat, imagine antet personalizată, suport pentru formatul postării galeriei, stilul editorului și multe altele.

PRET: GRATUIT || DEMO: VEZI AICI

Himalaya:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Himalaya este un stil modern, gratuit, cu o pagină, cu temă WordPress, cu paralax. Poate fi folosit pentru business, portofoliu, corporativ, agenție, fotografie, freelanceri și aproape orice fel de site-uri. Este mai modern decât orice alte teme din portofoliul WordPress de călătorie 2016.

PREȚ: GRATUIT / PRO (69 USD) || DEMO: Versiune gratuită, Versiunea Pro

Electa:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Electra este o temă de portofoliu bazată pe grilă, cu machete de coloane multiple pentru imaginile prezentate, perfectă pentru fotoblogging și / sau un site de portofoliu. S-a integrat frumos cu unele plugin-uri puternice, cum ar fi WooCommerce, Site Origin’s Page Builder și multe altele, ceea ce face foarte simplu să creezi un site web frumos. Este complet SEO Optimizat și poate fi integrat WooCommerce uşor.

PREȚ: GRATUIT / PRO (20 USD) || DEMO: VEZI AICI

Portofoliul GK:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Dacă sunteți fotograf, designer sau blogger creativ, știți cât de mult poate avea un impact vizual puternic. Cu designul curat, elegant oferit de această temă gratuită de portofoliu WordPress, care pune tot accentul pe munca dvs. creativă. 

PRET: GRATUIT || DEMO: VEZI AICI

Polmo Lite:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Polmo Lite este o temă WordPress multifuncțională și gratuită pentru afaceri, agenții, corporative, personale, paralaxe, portofoliu și, desigur, pentru site-ul web al freelancer-ului. Este cea mai bună alegere pentru a rula un site de portofoliu în WordPress. Este livrat la pachet cu creatorul de pagini, vă ajută să creați o pagină prin intermediul elementelor drag and drop. 

PREȚ: GRATUIT / PRO (49 USD) || DEMO: VEZI AICI

Gaga Lite:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Gaga Lite este o temă gratuită WP simplă, dar puternică. Tema este complet construită în personalizator, astfel încât să puteți construi site-ul dvs. cu opțiuni personalizate ușor de utilizat cu previzualizare live. Puteți schimba culorile, tipografia și puteți controla toate componentele de aspect. Tema este sensibilă, gata de traducere, paralaxă, SEO prietenoasă și ușor de personalizat.

PREȚ: GRATUIT / PRO (48 USD) || DEMO: VEZI AICI

Instrumentul de optimizare:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Optimizatorul, o temă ușor de personalizat cu mai multe scopuri, cu o mulțime de funcții puternice. Această temă vă permite să personalizați fiecare element Live fără a fi necesar să atingeți niciun cod. Este 100% receptiv construit cu HTML5 & CSS3, este optimizat SEO, optimizat pentru mobil & retina gata. Puteți integra WooCommerce, bbPress, Mailchimp, Formularul de contact 7 etc. Are versiune gratuită și Premium ambele disponibile. Dar versiunea Premium merită cumpărată și aceasta este mai frumoasă decât alte teme din portofoliul WordPress 2016.

PREȚ: GRATUIT / PRO (59 USD) || DEMO: VEZI AICI

Venture Lite:

Teme de portofoliu WordPress 2016

Venture este o temă WordPress de o pagină din Temele Nimbus, perfectă pentru agenții creative, bloguri personale, întreprinderi mici, site-uri corporative, freelanceri sau orice altă companie. Deci va fi o alegere excelentă pentru site-ul dvs. WordPress. Această temă este disponibilă pentru versiunea gratuită și versiunea Pro.

PREț: GRATUIT / PRO (39 USD) || DEMO: VEZI AICI

FotoGraphy:

Teme de portofoliu WordPress 2016

FotoGraphy este o temă frumoasă, curată și elegantă pentru fotografi, artiști care să-și arate frumoasa lucrare. Tema a prezentat frumos slider-ul, secțiunea de portofoliu, secțiunea de servicii și Instagram vitrina. Este o temă gratuită, dar există o altă versiune a acesteia, care costă 44 USD. Astfel, veți obține mai multe funcții suplimentare și mai multe opțiuni personalizabile.

PREȚ: GRATUIT / PRO (44 USD) || DEMO: VEZI AICI

SKT Cutsnstyle Lite:

Tema Portofoliului WordPress

SKT CutsNStyle Lite este un salon de coafură simplu, flexibil și adaptabil, spa, masaj, salon și o afacere locală, care arată bine pe toate dispozitivele. Este o temă polivalentă, astfel încât să o puteți folosi pentru fotografii, personale și în portofoliu, deoarece este compatibilă cu galeria NextGen.

PREȚ: GRATUIT / PRO (48 USD) || DEMO: VEZI AICI

Cafea SKT:

Teme de portofoliu

SKT Coffee este o temă WordPress receptivă a cafenelelor și restaurantului, care este polivalentă și poate fi utilizată pentru hoteluri, alimente, rețete, natură, agricultură, afaceri, personal, afaceri locale, simple, flexibile și corporative.

PREȚ: GRATUIT / PRO (48 USD) || DEMO: VEZI AICI

Flatio:

Tema WordPress iOS

Flatio este tema WordPress inspirată de iOS pentru afaceri sau portofoliu, designul profesional, elegant și complet sensibil.

PREȚ: GRATUIT / PRO (55 USD) || DEMO: VEZI AICI

Orvis:

Portofoliu

Orvis este o temă de portofoliu creată cu designeri și fotografi. Este o temă minimalistă, puternică și flexibilă, care pune accentul pe proiectele tale.

PRET: GRATUIT || DEMO: VEZI AICI

Anima:

Tema portofoliului 2016

Enliven este o temă modernă, modernă și multiplă pentru WordPress, care va fi soluția perfectă pentru site-urile de afaceri. are un aspect curat de portofoliu care utilizează tipul de conținut al portofoliului Jetpack. Această temă este gratuită are și o versiune premium pe care o puteți actualiza oricând. Această temă de portofoliu este frumoasă decât alte teme de portofoliu WordPress 2016.

PREȚ: GRATUIT / PRO (49 USD) || DEMO: VEZI AICI

Roz elegant:

Tema Portofoliului WordPress

Elegant Pink este o temă WordPress feminină și strălucitoare, așa că o puteți folosi pentru construirea unor site-uri web vii și atrăgătoare. De asemenea, îl puteți folosi pentru a construi un blog sau o revistă frumoasă legate de fotografie, natură, artă și design, stil de viață, mâncare, modă, bebeluși, copii, nuntă sau orice alte site-uri web centrate pe imagini creative..

PREț: GRATUIT / PRO (39 USD) || DEMO: VEZI AICI

Business One Page:

PortofoliuBusiness One Page este o temă WordPress curată, modernă și captivantă, potrivită pentru site-uri web de afaceri, agenție digitală, afaceri corporative, freelanceri, portofoliu, vitrină de produse, bloggeri și pentru toți cei care apreciază designul frumos. Tema este SEO prietenoasă și ușoară pentru a găsi pe Google și alte motoare de căutare.

PRET: GRATUIT || DEMO: VEZI AICI

Ninsoare:

Teme de portofoliu WordPress 2016

SnowFall este tema CSS3 și cea mai recentă versiune de WordPress, pregătită pentru afaceri. Această temă va fi ajustată automat cu toate dispozitivele inteligente și complet prietenoase cu SEO.

PREȚ: GRATUIT / PRO (59 USD) || DEMO: VEZI AICI

Pasionat:

Portofoliu WordPress

Passionate este o temă profesională multifuncțională WordPress construită cu grila Bootstrap și răspunde pe deplin pentru toate dimensiunile ecranului. Puteți să o utilizați pentru Business, Portofoliu, Personal, Blogging, Agenție sau orice alte tipuri de site. Tema pasionată vine cu funcții de widget și widget-uri încorporate, personalizator pentru a personaliza și configura logo-ul, culoarea și aspectele. 

PRET: GRATUIT || DEMO: VEZI AICI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector