10 parasta WordPress-teemapakettia (tunnetaan myös nimellä kehittäjäpaketit), kun ostat useita kerrointeemoja alennusta varten

Jos suunnittelet useita verkkosivustoja WordPressissä, voit säästää rahaa ostamalla WordPress-teemapaketteja. Suosikkini ovat Astra (ylivoimaisesti), StudioPress ja Tyylikkäät teemat.


Nämä ovat kokoelma teemoja, joista alennetaan kertaluonteinen maksu. Jotkut ovat toistuvia, mutta sisällytin vain parin, koska kukaan ei halua maksaa jatkuvista tilauksista. Luetteloin hinnoittelun, näyteaiheet ja muut yksityiskohdat. Tämä verkkosivusto on rakennettu StudioPressin avulla Outreach Pro -teema jota rakastan ehdottomasti. StudioPress + Zigzagpress -teemat on rakennettu Genesis-kehys jota suosittelevat Yoast, Matt Mullenweg (WordPress-perustaja) ja Matt Cutts Googlelta. StudioPress on minun mennä WordPress-teemakauppaan ja yli 200 000 ihmistä käyttää niitä.

10 parasta WordPress-teemapakettia

 1. Astra – 599,95 dollaria (elinikäinen)
 2. StudioPress – 499,95 dollaria (elinikäinen)
 3. Tyylikkäät teemat – 249 dollaria (elinikäinen)
 4. Zigzagpress – 249 dollaria (elinikäinen)
 5. MyThemeShop – 87 dollaria ensimmäisen kuukauden, 9 dollaria / kuukausi sen jälkeen
 6. GavickPro – 99 € (elinikäinen)
 7. Graafinen paperi Paina – 499 dollaria (elinikäinen)
 8. Themify – 499 dollaria (elinikäinen)
 9. WooThemes – 499 dollaria vuodessa
 10. SoloStream – 299 dollaria (elinikäinen)

1. Astra

Astra-sivustot ovat ylivoimaisesti suosituimpia WordPress-teemoja.

Kanssa Astra Sites Starter -laajennus, voit tuoda yli 100 valmista verkkosivustoa yhdellä napsautuksella. Heidän teemansa ovat kirjaimellisesti mukavimpia, mitä olen koskaan nähnyt, ja suunniteltu melkein kaikille teollisuudenaloille. Jos olet suunnittelija, suosittelen hankkimaan elinikäinen paketti ja käyttämään sitä verkkosivustojen rakentamiseen asiakkaille. Kaikki heidän teemansa ovat reagoivia mobiililaitteisiin, latautuvat nopeasti, ja useimmat teemat käyttävät Elementoria tai Beaver Builderia. Lataa Astra Starter Sites -laajennus ja katso mitä tarkoitan.

Tämä on ainoa teemapakkaus, jota tarvitset, lupaan.

Ravintolan verkkosivusto

KATSO ASTRA-TEEMIPAKKAUS

2. StudioPress

Pro-Plus-All-Teema-Package-by-StudioPress

StudioPress on suosikki WordPress-teemakaupani, jossa on Genesis-lapsiteemoja (monet korkeasti maksavat asiakkaat haluavat näitä, koska he ovat laillisesti SEO-friendly ja suositteli Yoast ja Googlen Matt Cutts). Genesis-kehykseen kuuluu valtava yhteisö, minkä vuoksi kolmansien osapuolien kehittäjät, kuten Zigzagpress, ja Hello You Designs (vain mainitakseni pari) ovat myös luoneet WordPress-teemakaupat Genesiksen ympärille. Siellä on tonnia Genesis-kehittäjät ja aktiivinen Facebook-ryhmä omistettu Genesiselle. StudioPressillä on asennusohjeet, Oppaat, Genesis-laajennukset, ja Genesisin asennusohjeet auttaa sinua aloittamaan.

 • $ 499,95
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Yoast + Matt Cutts suosittelee heille
 • Puhdas koodi, kevyt, nopea latausaika

KATSO STUDIOPRESS PRO PLUS -PAKKAUS

3. Tyylikkäät teemat

Elegantti Teemat -kehittäjäpaketti

Tyylikkäät teemat ovat olleet olemassa jo vuodesta 2008 ja ovat tällä hetkellä yksi WordPress-teemakauppojen suosituimmista kohteista. Joten jos etsit luotettavuutta kauniisti suunniteltujen teemojen lisäksi, ne ovat loistava valinta. Heidän teemapaketinsa on 249 dollaria kertaluonteinen maksu, ja se sisältää yli 87 teemaa (mukaan lukien heidän suositut Divi-teema joka yksin on ladattu yli 350 000 kertaa). Heillä on erinomainen dokumentointi ja tuki kaikille teemaille. Harva myymälä onnistuu rakentamaan suuren yhteisönsä teemojensa ympärille – mutta Elegant Themes on tehnyt juuri sen. Heillä on kaikkea Arvosana heidän BBB-sivullaan 75 000+ Facebook-seuraajia. Sisältää useita teemoja yrityksille, blogeille, verkkokaupalle, salkkuille, aikakauslehdille ja henkilökohtaisille.

 • 249 dollaria (kerran)
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • # 1 WordPress-teemakauppa
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Pääsy laajennuksiin + Photoshop-tiedostoihin

KATSO ELEGANTTI TEEMAT PAKKAUS

4. MyThemeShop

MyThemeShop-teemapaketti

MyThemeShopilla on nopeimmin ladattavat WordPress-teemat Marketissa. Jos olet pakkomielle WordPress-sivuston nopeus kuten minä, selaa joitain heidän suosittuja teemoja, kuten kaavio tai Säännölliset tulot. Yli 350 000 käyttäjää, joilla on vakaa tukitiimi, ja kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin. Heillä on myös tonnia ilmaisia ​​teemoja (koodauslaatu on kuitenkin yleensä parempi premium-luokan kanssa). Teemavaihtoehtojensa on kehittänyt joku, joka tietää tarkalleen mitä kehittäjä / bloggaaja etsii – mikä tekee niistä varsin intuitiivisia ja helppoja työskennellä. MyThemeShop on loistava valinta laajaan valikoimaan laadukkaita teemoja.

 • 87 dollaria ensimmäisen kuukauden, 9 dollaria / kuukausi sen jälkeen
 • Hyvityskäytäntö: ei latauksen jälkeen
 • Sisältää päivityksiä, tukea, PSD-tiedostoja
 • Kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin
 • Nopein lataus WordPress-teemoihin

KATSO MYTHEMESHOP PACK

5. GavickPro

GavickPro WordPress Theme Pack

GavickPro on Puolasta tallennettu WordPress-teema, joka on kerännyt melko suuren seuran yli 17 000 Facebook-fania. Vain 99 eurolla (110 dollarilla) saat yli 30 mahtavaa teemaa, jotka ovat todella todella, todella hienoja. Niillä kaikilla on hyvin yksinkertaiset, hyvin suunnitellut asettelut (sinun täytyy nähdä heidän tietävänsä). GavickPro on pieni tiimi joka tarjoaa myös edullisia teeman räätälöintiä ja nopeuden optimointipalveluita kumppaninsa kautta, Pieni tulli.

 • 99 € (kerran)
 • 14 päivän palautuskäytäntö
 • Kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin
 • Pääsy päivityksiin, tukeen ja PSD-tiedostoihin

KATSO GAVICKPRO-PAKKAUS

6. Graafinen paperi Paina

Graafinen paperi Press teemapaketti

Graafinen paperi Paina kaiken kuvaa. Joten jos asiakkaasi ovat valokuvaajia, taiteilijoita tai muita vastaavia, tämä voi olla WordPress-kehittäjäpaketti sinulle. Näet noin puolet heidän teemoistaan ​​valokuvaajille, ja niihin sisältyy sisäänrakennettu portfolio, mutta heillä on myös teemoja yrityksille, blogeja, verkkokauppaa, lehtiä, videoita ja muita verkkosivutyyppejä.

 • 499 dollaria (kerran)
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Useimmat teemat ovat reagoivia + HTML5

KATSO KAAVIOPAPERIN PAINOPAKKAUS

7. Themify

Themify-kehittäjäpaketti

40+ raahaa ja pudota WordPress-teemat kaikenlaisille toimialoille. Tässä on YouTube-videokatsaus heidän Yritysteema joka antaa sinulle sisäpiirin teemavaihtoehdoista, mukautuksista ja siitä, mitä voit tehdä heidän teemoihinsa. En ole joidenkin ponnahdusikkunoiden fani, mutta ne voidaan helposti muuttaa. Yleensä kuitenkin, jos etsit helposti räätälöitäviä teemoja, joiden avulla voit nopeasti luoda verkkosivustoja (samalla kun asiakkaiden on myös helpompi päivittää sisältöä), tutustu Themify WordPress -teemapakettiin.

 • 499 dollaria (kerran)
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin

KATSO THEMIFY PACK

8. WooThemes

WooThemes Kaikki teemat -paketti

minä suosittelen Genesis WooCommerce -teemat ei-Genesisin kautta, muuten tämä loistava WordPress-teemapaketti, joka on ladattu WooCommerce-teemoilla monille aloille. He ovat alaspäin suosituimmasta paikasta saada WooCommerce-teemoja, ja heidän rakentamansa Automattic joten tiedät, että he ovat legit. 499 dollaria vuodessa on kuitenkin melko kallista, jos sinulta kysyt, se riippuu vain budjetistasi ja kuinka monta WordPress-sivustoa aiot rakentaa.

 • $ 499 / vuosi
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Useimmat teemat reagoivat mobiililaitteisiin

NÄYTÄ KEMIKAALIPAKKAUS

9. SoloStream

SoloStream WordPress -kehittäjäpaketti

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä (hyvin, OK … luetteloin ne viimeisimmästä syystä), on SoloStream. Se tekee silti leikkauksen, mutta suosittelen Elegant Themes-, Zigzagpress- tai StudioPress -tuotteita tämän teemapaketin yli niiden maineen ja loistavien kuvioiden takia. SoloStreamillä on vielä hienoja WordPress-teemoja, jotka kannattaa tutustua. Heillä on yli 43 teemaa, jotka on rakennettu eri aloille.

 • 299 dollaria (kerran)
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin

KATSO SOLOSTREAM-PAKKAUS

Katso myös: 25+ SEO-ystävällisiä teemoja kaikille (Kaikki Genesis)

Jos haluat vielä muutama, luin juuri uuden verkkosivuston wpthemepacks.com jossa luetellaan muutama muu WordPress-teemapaketti. Ja jos sinulla on kysyttävää, pudota minulle kommentti … Olen täällä auttamassa! Kirjoitin myös arvosteluja aiheesta StudioPress ja Zigzagpress niille kiinnostuneille, jotka ovat kiinnostuneita … he ovat ehdottomasti kaksi suosittelen sekä tyylikkäitä teemoja.

Löysitkö luettelostani apua? Ole hyvä ja jaa … Olisin kiitollinen siitä!

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map