3 parasta Genesis-teemapakettia (tunnetaan myös nimellä kehittäjäpaketit), joista voit ostaa useita teemoja alennukseksi

03.06.2020
WordPress-teemat '3 parasta Genesis-teemapakettia (tunnetaan myös nimellä kehittäjäpaketit), joista voit ostaa useita teemoja alennukseksi
0 4 мин.

WordPress-teemapaketti on joukko teemoja alennettuun hintaan, ja vain 4 on Genesis-kehys. He ovat StudioPress, Zigzagpress, Verkkotaidon markkinointi, ja Themedy.


Ne ovat kaikki kertaluonteiset maksut paitsi StudioPress, joka muutti hinnoittelunsa äskettäin 499,95 dollariin ja toistuvaan hintaan 99,95 dollaria vuodessa. Web Savvy -markkinointi on kaikki toimialakohtaisia ​​teemoja, ja Zigzagpress-teemapakettiin sisältyy elinikäinen tuki (kun taas toiset eivät). Nämä ovat sellaisia ​​tärkeitä yksityiskohtia, jotka jaan kanssanne tässä luettelossa. Toivottavasti nautit siitä!

Kyllä, käytin tytäryhtiöyhteyksiä, voin olla varma, että he menevät suoraan Navientille opintolainoja varten (kiitos). Mutta toivottavasti löydät tästä luettelosta apua Genesis-teemapaketin löytämisessä, koska vietin paljon aikaa tutkiessani ja laatiessani tätä luetteloa. Täällä he ovat…

1. StudioPress Pro Plus -teemapaketti

StudioPress Pro -laajennuksen kaikki teemapaketit

StudioPress rakensi Genesis-kehyksen, jotta tiedät heidän aiheensa luotettava ja koodattu hyvin. Saat myös kaikki StudioPressissä esitellyt kolmannen osapuolen teemat, jotka käyvät läpi laatutestauksen. Useimmat StudioPress-teemat tulevat mukana asennusohjeet ja heidän tuki on vankka (merkittävä lasku muille Genesis-teemakaupoille). He ovat ensimmäinen paikka saada Genesis-lapsiteemoja, mikä on sinänsä suuri etu (jos rakennat Genesis-sivustoja asiakkaille, on todennäköistä, että he haluavat käyttää StudioPress-teemaa). Heidän teemojaan päivitetään myös usein, ja StudioPress on aktiivinen suosittujen ohjelmissa Genesis WP Facebook-ryhmä. StudioPress-verkkosivusto on täynnä Oppaat yhtä hyvin kuin Genesis-laajennukset. Nämä ovat vain muutamia StudioPressin valinnan etuja, joten jos saat yli 99,95 dollarin toistuvan maksun, heidän tulee olla ensimmäinen valinta.

 • 499,95 dollaria + 99,95 dollaria / vuosi
 • Pääsy kolmannen osapuolen teemoihin
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Useimmat teemat ovat reagoivia + HTML5
 • Puhdas koodi, kevyt, nopea latausaika
 • 30 päivän palautuskäytäntö

KATSO STUDIOPRESS PRO PLUS -PAKETTI KAIKKI TEEMAPAKETIT

2. Zigzagpress Forever -jäsenyys

Zigzagpress-teemapaketti

Zigzagpress on kokoelma 31+ Genesis-lapsiteemoja, joiden ikuinen jäsenyys on 349 dollarin kertaluonteinen maksu. Zigzagpress-teemat ovat erittäin mukavia (StudioPress-teemat ovat kevyitä ja minimaalisia, kun taas Zigzagpress-teemat ovat muotoiltu käyttämällä lyhyitä koodeja, salkkuja, ja muut ominaisuudet. Vaikka voit luottaa siihen, että liitännäiset tekevät tämän, Zigzagpress-elementit on ennalta muotoiltu, joten ne vastaavat teeman fontteja, värejä ja tyyliä (mikä helpottaa mukauttamista). Olen käyttänyt Prestige, Mindfulness, Drone, Zen ja Showroom. Kaikkien kanssa työskentely oli erittäin helppoa, joten jos olet uusi Genesis, kannattaa ehkä käydä Zigzagpress Genesis teemapaketin kanssa. Sisältää kaikki tulevat teemat. AINOA valitukseni on, että joissain teemoissa voi olla kirjoitusvirheitä tekstissä, ja tuki voi olla kyseenalainen joidenkin asiakkaiden mukaan.

 • 349 dollaria (kerran)
 • Kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Useita kotisivun asetteluja
 • 30 päivän palautuskäytäntö

NÄYTÄ SIGZAGPRESSIN ENSIMMÄINEN JÄSENYYS

3. Verkkotaidon markkinoinnin kehittäjäpaketti

Verkkotaidolliset markkinointiperiaatteet

Verkkotaidon markkinointi luo toimialakohtaiset Genesis-lapsiteemat voittoa tavoittelemattomille, psykologeille, hammaslääkäreille, yliopistoille, kiinteistönvälittäjille, lakimiehille, kirjanpitäjille, salonkeille ja muille toimialoille. Heillä on myös pari Genesis WooCommerce -teemat. Sisältöä voidaan aina vaihtaa, mutta jotkut ihmiset haluavat, että heidän valokuvansa / asettelunsa ovat mahdollisimman lähellä viimeisteltyä verkkosivustoa. Verkkotaidon markkinointi on suositteli Genesis-kehittäjää StudioPressin verkkosivuilla, ja sillä on vakaa maine Genesis-yhteisössä. suositeltava.

 • 299,99 dollaria (kerran)
 • Palautuskäytäntö: Ei hyvityksiä
 • Pääsy teemoihin, päivitykset, tuki
 • Useimmat teemat ovat reagoivia + HTML5

KATSO WEB SAVVY -MARKKINOIDEN KEHITTÄJÄPAKETTI

Tiedän, että se on suuri sijoitus, varsinkin jos et ole rikas. En ole rikas, mutta ostin StudioPress- ja Zigzagpress-teemapaketin ja olen käyttänyt niitä rakentamaan useita verkkosivustoja sekä itselleni että asiakkailleni. Jos sinulla on kysyttävää näistä, jätä minulle kommentti ja vastaan ​​mielelläni kaikkiin kysymyksiisi. Muuten onnea sinulle!

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector