5 Genesis-koulutusteemaa kouluille + yliopistoille (kaikki reagoivat mobiililaitteisiin ja rakennettu StudioPressin Genesis-kehykseen)

Genesis-koulutuksen teemat


Nämä WordPress-koulutusteemat ovat kaikki rakennettu Genesis-kehys.

Kaikki teemat ovat mobiiliherkkä + HTML5 ja löydät asennusohjeet, hinnoittelu ja muut hyödylliset resurssit jokaisesta teemakuvauksesta. Suosittelen StudioPressin käyttöä Oppaat ja Genesis-laajennukset, Koska useimmat demossa esitellään monia plugineja, jotka löydät StudioPressistä.

Siellä on vain muutama Genesis-koulutusteema – mutta voit aina vaihtaa sisältöä toiseen teemaan ja korvata sen omallasi – se on mallin koko sisältö. Jos ostat Education Prota StudioPressiltä, ​​Genesis-kehys sisältyy ostokseesi (99,95 dollaria). Kaikissa muissa koulutusaiheissa sinun on tehtävä ostaa Genesis erikseen 59,95 dollaria. Tässä ovat teeman asennusohjeet kun olet valinnut teeman.

ps. SiteGround sai luokituksen # 1 WordPress-isäntänä a Facebook-kysely otti virkamies WordPress-hosting Facebook-ryhmä (he olivat # 1 tuumaa viime vuoden kysely myös) ja sai minut <1s latausajat täydellisinä 100%: n pisteet GTmetrixissä ja Pindgom. Jos tarvitset WordPress-hosting-palvelua, joka tekee teemaasi / verkkosivustostasi nopean lataamisen, he ovat jatkuvasti # 1 tuumaa lanka jälkeen lanka jälkeen lanka koska he tulevat siirtää sinut ilmaiseksi ja useimmat ihmiset näkevät mukavan latausajan parannukset. Käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma jossa on 4x enemmän palvelinresurssit (sivuston nopeuskerroin 1).

1. Koulutus Pro

Education Pro StudioPress -teema

Education Pro on Genesis-teema teema 1 koulutussivustoille. Sen on suunnitellut StudioPress (Genesiksen kehittäjät), joten tiedät sen olevan oikeutettu koodin laatuun, teemapäivityksiin, dokumentointiin, tukeen ja luotettavuuteen. Sitä voidaan käyttää oppilaitoksissa, kouluissa tai muissa koulutussivustoissa. Lisäksi siihen sisältyy 6 värityyliä, 6 asetteluvaihtoehtoa ja mukautettu valikko + tausta. Se on erittäin muokattava teema – katso vain alla olevia verkkosivustoja.

 • StudioPress
 • Mobiili reagoiva + HTML5
 • 99,95 dollaria (sisältää Genesisin)

KATSO KOULUTUSPRO

2. Caroline

Carolyn yliopiston teema

Caroline on suunniteltu koulutus- ja verkkokoulutusohjelmien verkkosivustoille. Se integroituu LearnDash koulutusjärjestelmä, bbPress foorumeille ja BuddyPress sosiaaliseen verkostoitumiseen. Tämän teeman avulla voit odottaa hyvää tukea ja nopeita latausaikoja. Kaikissa 9-siementen teemoissa on PSD: t sekä vaihtoehtoja tapahtumakalenterien luomiseen, online-kurssien myyntiin ja jopa online-foorumin luomiseen. Kaiken kaikkiaan se on mukava valinta PTA- tai koulutus Genesis-teemaan.

 • 9seeds
 • Mobiili reagoiva + HTML5
 • 79,95 dollaria vuosittainen + Genesis-kehys

NÄYTÄ CAROLINE

3. Deborah

Deborah Genesis PTA -teema

Deborah on Genesis-teema PTA: n tai koulupiirin verkkosivustoille. Se noudattaa kansallisia PTA-ohjeita logosta, väreistä ja kirjasimista. Se on myös esisuunniteltu esittelemään tapahtumakalentereita, ohjelmia, uutiskirjeitä, varainkeräyksiä, sponsoreita, ja siinä on jopa valinnainen verkkokauppatoiminto.

 • 9seeds
 • Mobiili reagoiva + HTML5
 • 69,95 dollaria vuosittainen + Genesis-kehys

NÄYTÄ DEBORAH

4. Derrick

Derrick Genesis LMS-teema

Derrick on suunniteltu LMS (learning management system) -sivustoille ja tukee verkkokoulutusohjelmia, jäsenyyttä ja digitaalisen latauksen myyntivaihtoehtoja. Siihen kuuluu myös sähköpostiluettelonmuodostaja ja useita toimintakehotuksia, vaikka voit käyttää tähän plugineja.

 • 9seeds
 • Mobiili reagoiva + HTML5
 • 79,95 dollaria vuosittainen + Genesis-kehys

KATSO DERRICK

5. Acedemy Pro

akatemia pro

Academy Pro on toinen StudioPress-teema, joka perustuu Genesis-kehykseen. Se sopii verkkokurssien luojalle, koulutuksen sisällön markkinoijalle ja jopa jäsensivustolle. Kotisivulla tuetaan sekä ääni- että videosisältöä, se on WooCommerce-yhteensopiva, ja siinä on sisäänrakennetut aloitussivumallit, jotka auttavat sinua innostumaan. Se tulee myös käännösvalmiiksi, jotta voit palvella kansainvälisiä opiskelijoita ja kouluttajia.

 • StudioPress
 • Mobiili reagoiva + HTML5
 • 129,95 dollaria (sisältää Genesisin)

KATSO ACADEMY PRO

Selaa lisää Genesis-teemoja + resursseja

Jätä kommentti, jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tämän luettelon parantamiseksi, ja jos pidit siitä hyödyllistä, kerro siitä sille. Olisin todella kiitollinen siitä.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map