Genesis Framework -katsaus – miksi Genesis-pohjaisen WordPress-teeman (StudioPressin) käyttäminen on älykäs tehtävä

En anna monta viiden tähden luokitusta, mutta Genesis-kehys on poikkeus. Käytän Genesisiä päivittäin, kun työskentelen omalla WordPress-sivustollani (tällä sivustolla) ja asiakkaallani. Suosittelen aina a Genesis-pohjainen WordPress-teema koska se on sisäänrakennettu SEO, luotettavuus, turvallisuus ja muut ominaisuudet. Tarkastelen kaikkia näitä Genesis Framework -katsauksessani.


Tästä syystä Genesis ansaitsee täydellisen 5 tähden luokituksen …

Genesis on ammattilaisten käyttämä

Genesistä suosittelee WordPressin perustaja Matt Mullenweg. On kaksi muuta Genesistä käyttäjää, joita ei mainita StudioPress-verkkosivustolla: Joost De Valk (Yoast SEO -laajennuksesta) ja Matt Cutts (Googlen roskapostin päällikkö). Jos se on WordPressin, Yoastin ja Googlen suosituimpien koirien suosittelema, se on sen arvoinen.

Laaja valikoima Genesis-pohjaisia ​​WordPress-teemoja

Voit hankkia Genesis-pohjaisen WordPress-teeman mistä tahansa näistä teemakaupoista. Tykkään pitää kiinni StudioPress-teemoista, koska he ovat ne, jotka rakensivat Genesis-kehyksen, mutta on joitain todella hienoja kolmansien osapuolien teemoja, joista valita.

Todellinen sisäänrakennettu SEO

 • Kevyt koodi tarkoittaa nopeampaa latausaikaa
 • Genesis tukee schema.org-koodi (tarvitaan rikkaat katkelmat)
 • SEO-asiantuntija Greg Boser on optimoinut kaikki StudioPress-teemat
 • Suurin osa teemoista reagoi mobiililaitteisiin (hyvä SEO)

Tärkein syy siihen, että Genesis-teemoissa on sisäänrakennettu SEO, on se, että he käyttävät kevyttä koodia. Tämä nopeuttaa sivustosi lataamista (sivuston nopeus on ranking-tekijä Googlessa). Genesis ei ole myöskään täynnä tarpeettomia vaihtoehtoja, jotka voivat usein aiheuttaa hitaita latausaikoja.

Siellä on sisäänrakennetut SEO-asetukset suosittelen kuitenkin Genesikselle Yoast SEO -laajennus ohittaa nämä asetukset lähinnä siksi, että Yoast sisältää a sisältöanalyysitoiminto.

mahtava yhteisö & Tuki

Tiedätkö kuinka paljon ilmaisia ​​WordPress-opetusohjelmia on verkossa? Samanlainen asia Genesisin kanssa.

StudioPress tarjoaa jokaisesta teemasta ohjeet, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun, ja he lähettävät päivityksiä sosiaalisiin verkostoihin Genesisiin liittyvistä aiheista. Siellä on myös kolmansien osapuolien sosiaalisen median ryhmiä, jotka auttavat toisiaan. Ja jos joudut palkkaamaan kehittäjän auttamaan teeman mukauttamisessa, tässä on luettelo StudioPress suositteli Genesis-kehittäjiä.

Oikea määrä sisäänrakennettuja ominaisuuksia

 • Useita sivuasetteluja
 • Mukautetut widgetit
 • Muokattu otsikko
 • Muokattu tausta
 • Koko leveys malli
 • Teema-asetukset

Joissakin WordPress-teemoissa on paljon sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Vaikka nämä voivat olla aluksi houkuttelevia, ne ovat myös tunnettuja verkkosivuston hidastamisesta.

Genesis sisältää vain ominaisuuksia, jotka ovat tarpeen verkkosivuston suunnittelussa, jota he kutsuvat ”kevyeksi koodiksi”. Tarvitset vain muutaman sivun asettelun, widgetit ja teemavaihtoehdot mukavan sivuston suunnitteluun. Voit (ja pitäisi käyttää) laajennuksia tarvittaessa. Jatka lukemista…

WordPress-laajennukset vain Genesis-teemoihin

Genesis Framework -katsaus sisältää luonnollisesti WordPress-laajennukset, jotka on erityisesti rakennettu Genesis-pohjaisiin WordPress-teemoihin. Suurimmalla osalla näistä on erittäin hyvät arvosanat.

Haluan ehdottomasti käyttää joitain StudioPress-laajennuksia. StudioPress on tunnettu huippuluokan tuotteiden, sekä teemojen että laajennusten, kehittämisestä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että laajennus vanhenee, katkeaa tai sotkea sivustoosi.

Luotettavuus & Luottamus

Genesis-automaattiset päivitykset

Päivän lopussa en halua huolehtia siitä, onko teemallasi hyvä SEO, tietoturva vai jokin niistä asioista, jotka teemalla pitäisi olla.

Tiedän, että Genesis ei sisällä vain näitä, vaan päivitetään myös automaattisesti. Tiedän, että tämä minimoi sivustoni mahdolliset ongelmat. Ja tiedän, että StudioPress -tiimi tietää mitä he tekevät. Haluan vain olla hyvissä käsissä, jotta voin käsitellä sitä, mistä olen hyvä, ja juuri sen saat, kun käytät Genesis-puitteita.

Mielenrauha parhaimmillaan.

Nyt mennä eteenpäin ja selaa Genesis-pohjaisia ​​WordPress-teemoja joten voit viettää vähemmän aikaa verkkosivustosi ylläpitämiseen ja lisää aikaa sen kasvattamiseen.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map