Zigzagpress-katsaus: Vahva paikka tyylikkäillä Genesis-teemoilla (monilla on sisäänrakennettu salkku ja lyhyet koodit)

03.06.2020
WordPress-teemat 'Zigzagpress-katsaus: Vahva paikka tyylikkäillä Genesis-teemoilla (monilla on sisäänrakennettu salkku ja lyhyet koodit)
0 3 мин.

Joten olet todennäköisesti kuullut Zigzagpress, suhteellisen uusi paikka saada WordPress-teemoja rakennettua StudioPressin ‘ Genesis-kehys.


Rakennettuaani yli 10 Genesis-pohjaista WordPress-sivustoa Zigzagpress-teemoilla, minun on sanottava, että… ne ovat melko helppokäyttöisiä ja useimmissa on sisäänrakennettu portfolio lyhytkoodit. Tämä voi auttaa niitä mukauttamaan, mikä on mahtavaa etenkin niille, jotka eivät halua luottaa laajennuksiin lisätäkseen salkkuja, painikkeita, sarakkeita, haittoja, joukkuerasioita ja niin edelleen.

Päivittää: Sen jälkeen kun Zigzagpress muutti tuotemerkkinsä uudelleen, olen saanut useita raportteja heistä poistamalla asiakkaan teemat ja saaden heidät ostamaan ne takaisin, sekä hidasta tukea. Rakastan edelleen heidän teemojensa suunnittelua ja sitä, että ne on rakennettu Genesis-kehykseen, mutta suosittelen pitämistä StudioPressin kanssa. Kumppanina tulokset laskivat alle 0,5 prosenttiin, mikä tarkoittaa, että paljon vähemmän ihmisiä ostaa teemoja Zigzagpressista. Vaikuttaa siltä, ​​että he tarvitsevat parempaa tukea ja kohtelevat asiakkaitaan ja tytäryhtiöitään paremmin.

Yhden lukijani kommentti:

“Zigzagpress: kauniit demot, vanhentunut taustaohjelma ja… ei hyvitystä !
Olen itse ostanut Vanish-teeman, joka näytti erittäin houkuttelevalta demosta. Yksityiskohtaista käyttöopasta ei ollut saatavilla maksamatta (“dokumentaatio” -linkki lähettää teeman sivun takaisin), joten en tiennyt paljoa sen konfiguroitavuudesta. Tein virheen ostaessani sen, ja… mikä pettymys, kun asennin teeman !

Ei etusivun widgettejä, hyvin harvoja widgettejä, virheitä, jotka olen toistanut useissa isännöinneissä (PHP5.6 ja 7.1) … Kaiken taustan taustalla on useita vuosia, eikä se näytä olevan ylläpidetty siten, että se on epävakaa eikä ole nykypäivän WordPress-suunnittelukonseptien mukainen.

Siksi otin yhteyttä asiakastukeen saadaksesi hyvityksen ja vedon kaikkiin näihin perusteluihin. Arvaa mitä ? Pyydettyään minua avaamaan lipun (hullu juuri ostetusta tuotteesta) ja välttäen jatkuvasti palautusta, he yksinkertaisesti lopettivat vastaamisen minulle, kunnes kaksi viikkoa sen jälkeen uskoin heitä paljastavan kokemukseni. He vastasivat heti, että hyvitystä ei anneta, vain vaihto toisen Zigzagpress-teeman kanssa. Päätelmä: Olen menettänyt 45 dollaria, ja toivon, että muut pettyneet käyttäjät saavat itsensä kuulemaan sellaisina, että tämä yritys ei jatka asiakkaidensa harhauttamista tällä tavalla. “

Zigzagpressilla on tällä hetkellä yli 25 Genesis-teemaa, jotka kaikki reagoivat mobiililaitteisiin ja joita suuret selaimet tukevat. Suurin osa on suunniteltu yrityksille / blogeille, mutta heillä on pari aikakauslehti, verkkokauppa, ja parallaksi-teemat. Muutama on tyylitelty erityisesti valokuvaajat.

Miksi kirjoitin tämän arvion?

Kirjoitin tämän Zigzagpress-arvion, joka perustui kokemukselleni heidän teemojensa avulla kehittääkseen verkkosivustoja sekä itselleni että asiakkailleni. käytin arvovalta, Tarkkaavaisuus, esittelytila ja Zen. Tässä on joitain keskeisiä kohokohtia ja miksi Zigzagpressin Genesis-teemat ovat mielestäni vakaa valinta.

Sisäänrakennettu salkku useimmille teemoille (useilla asetteluilla)

Tässä on salkku Mindfulness-teema joka on yksi suosikeistani. Siihen kuuluu suodattimia ja luokkia lajittelua varten sekä useita portfolion asetteluja (2, 3 ja 4 saraketta)…

zigzagpress portfolio-kaavoista

Esiasennetut lyhytkoodit = Lisää elementtejä ilman koodia

Monissa Zigzagpress-teemoissa on joukko lyhytkoodit joiden avulla voit mukauttaa nopeasti ja helposti erityyppistä sisältöä sisältäviä sivuja / viestejä.

Näiden teemassa sisäänrakennettujen etujen etu on, että heidän CSS-tyylit on etukäteen suunniteltu vastaamaan teeman väriä ja muotoilua. Lyhytkoodinen laajennus toimii, mutta se vaatii CSS-mukautuksia, jos haluat sen vastaavan teemaasi. Sisäänrakennettujen lyhytkoodien käyttäminen on vain helpompaa.

Alla olevat lyhyet koodit ovat myös Mindfulness-teemasta…

zigzagpress-lyhytkoodit

painikkeet

zigzagpress-painikkeet

Kehotus toimintaan

zigzagpress-call-to-toiminta

asiakkaat

zigzagpress-asiakkaat-lyhytkoodit

pylväät

zigzagpress-sarake-asettelujen

Listat

zigzagpress-lista-shortcode

Ilmoituslaatikot

zigzagpress-ilmoitus-laatikot

Blogin asettelut

zigzagpress-blogi-kaavoista

Palvelulaatikot

zigzagpress-palvelu-laatikot

Liukusäädin

zigzagpress-liukusäädintä-shortcode

Harmonikat, vaihtaa, välilehdet

zigzagpress-hanurit-välilehdet

Joukkuelaatikot

zigzagpress-team-laatikot

Suositukset

zigzagpress-suosittelut

Useimmilla Zigzagpress-teemoilla on useita kotisivun asetteluja

Zigzagpress-teemoissa on useita asetteluja, jotkut enemmän kuin toiset. Prestigessä on 9 kotisivun asettelua, 3 sivun asettelua (esim. Sivupalkki oikealla), 2 blogin asettelua ja 3 salkun asettelua. Jos etsit vielä enemmän, tutustu ilmaiseksi Genesis Layout Extras -laajennus.

Prestige-teeman asettelut

Teeman mukauttaminen (ennen ja jälkeen)

Se auttaa aina näkemään, miltä demo näyttää ennen räätälöityä ja sen jälkeen. Tämä on WordPress-sivusto, jota olen kehittänyt Laillinen juoksijat Inc. käyttämällä Zen-teema Zigzagpressilta.

Ennen teeman mukauttamista

Zen - Zigzagpress-teema

Teeman mukauttamisen jälkeen

Zen Zigzagpress -teema räätälöinnin jälkeen

Sinä pystyt vieraile verkkosivustolla nähdäksesi käyttämäni eri sivut ja tyylit – antaakseni vain kuvan siitä, miltä teema näyttää mukautettuna. Sivuston sivun latausaika on noin 2,2 sekuntia, mikä on hyvä, mutta sitä voidaan vähentää vielä enemmän, jos laajennuksia parannetaan.

Teemavaihtoehdot: Sisäpuoli

Monet Zigzagpress-teemat tulevat mukana Teema-asetukset joiden avulla voit mukauttaa tiettyjä sivustosi elementtejä muokkamatta koodia. Nämä eivät ole aina samoja jokaisessa teemassa, mutta tässä on Zigzagpressin mukana tulevat teemavaihtoehdot. Esittelyhuoneen teema:

Koti-asetukset

Showroom Zigzagpress-teemavaihtoehdot

Ulkonäköasetukset

Showroom Zigzagpress Ulkoasuvaihtoehdot

Diaesityksen asetukset

Showroom Zigzagpress Diaesityksen asetukset

Alatunnisteasetukset

Showroom Zigzagpress-alatunnisteen asetukset

Suosituimmat Zigzagpress-teemani 5

Tarkkaavaisuus – sama teema esiteltiin koko Zigzagpress-arvioni aikana. Tämä on monikäyttöinen teema, jossa on paljon vaihtoehtoja, lyhytkoodeja, kotisivun asetteluja, alisivun asetteluja ja useita portfolio-asetteluja. Olen käyttänyt Mindfulnessia aikaisemmin ja suosittelen tätä teemaa.

Mindfulness-teema

arvovalta – monikäyttöinen teema yhtä monilla ominaisuuksilla kuin Mindfulness. Navigointivalikossa on vähän bittiä tekstiä jokaisen alla, mikä antaa sille mukavan kosketuksen.

Prestige SEO -ystävällinen WordPress-teema

galleria – valokuvapohjaiset teemat pääasiassa valokuvaajille.

Galleria Genesis-valokuvausteema

Neo – toinen monikäyttöinen teema.

Neo Genesis -teema

Koru – jälleen yksi monikäyttöinen teema, mutta olen nähnyt, että monet valokuvaajat käyttävät tätä.

Bijou Genesis-lapsiteema

hinnoittelu

Zigzagpress-teeman hinnoittelu

Suosittelen joko ostamaan yhden teeman 49 dollarilla tai hankkimaan ikuisesti jäsenyys hintaan 349 dollaria, joka sisältää kaikki Zigzagpress-teemat, elinikäiset päivitykset + premium-tuki ja kaikki tulevat Zigzagpress-teemat. Tämä on yksi huippua WordPress-teemapaketit Olen löytänyt etenkin, koska StudioPress-maksut ovat toistuvia maksuja. Muista, että joudut ostamaan Genesis-kehys teeman päällä. Kokonaiskustannusten tulisi olla noin 110 dollaria, mikä on keskimäärin, kun ostat Genesis-teeman kehyksellä.

johtopäätös

Rakastan työskentelyä Zigzagpress-teemojen kanssa ja suosittelen niitä edelleen asiakkailleni ja blogin lukijoille. He ovat ehdottomasti 2 suosituimmassa teemakaupassa. Heidän teemansa ovat puhtaat, lyhytkoodit tekevät niistä suunnittelusta helppoa, ja heillä ei ole, että boxy näyttäisi joiltakin Genesis-teemoilta. Zigzagpress ja Genesis-kehys ovat voittava yhdistelmä.

Näytä Zigzagpress-teemat

No, mitä luulet? Oletko käyttänyt Zigzagpressin teemoja ja mitä pidät heistä tai et pidä niistä? Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta Zigzagpress-arvosteluestani tai tarvitset apua mukavan Genesis-teeman löytämisessä, pudota minulle rivi kommentteihin.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector