5 Genesis-uddannelsestemaer til skoler + universiteter (alle er mobile modtagelige og indbyggede i StudioPress ‘Genesis Framework)

Genesis-uddannelsestemaer


Disse WordPress-uddannelsestemaer er alle bygget i Genesis Framework.

Alle temaer er mobil responsiv + HTML5 og du finder opsætningsinstruktioner, priser og andre nyttige ressourcer i hver temabeskrivelse. Jeg anbefaler at bruge StudioPress ‘ selvstudier og Genesis-plugins, da de fleste demoer viser mange plugins, du kan finde på StudioPress.

Der er kun et par Genesis-uddannelsestemaer derude – men du kan altid skifte indhold til et andet tema og erstatte det med dit – det er hele pointen med en skabelon. Hvis du køber Education Pro fra StudioPress, er Genesis Framework inkluderet i dit køb ($ 99,95). For alle andre uddannelsestemaer skal du køb Genesis separat til $ 59,95. Her er instruktioner til temainstallation når du først har valgt et tema.

ps. SiteGround blev bedømt som WordPress-vært nr. 1 i en Facebook-afstemning taget af embedsmanden WordPress Hosting Facebook Group (de var nr. 1 i sidste års meningsmåling også) og fik mig <1s belastningstider med perfekte 100% score i GTmetrix og Pindgom. Hvis du har brug for WordPress-hosting, der får dit tema / websted til at indlæses hurtigt, er de konstant # 1 ind tråd efter tråd efter tråd siden de vil migrere dig gratis og de fleste mennesker ser pænt forbedring af belastningstid. Jeg bruger deres semi-dedikeret plan som har 4x mere serverressourcer (sidehastighedsfaktoren # 1).

1. Uddannelse Pro

Uddannelse Pro StudioPress Tema

Uddannelse Pro er # 1-genesis-temaet for uddannelseswebsteder. Det er bygget af StudioPress (udviklere af Genesis), så du ved, det er legitimt, når det kommer til kodekvalitet, temaopdateringer, dokumentation, support og pålidelighed. Det kan bruges til institutioner, skoler eller ethvert uddannelsessted. Dertil kommer 6 farveformater, 6 layoutindstillinger og en brugerdefineret menu + baggrund. Det er et meget tilpasseligt tema – se bare på eksemplerne på websteder nedenfor.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • $ 99,95 (Inkluderer Genesis)

UDDANNELSE PRO

2. Caroline

Caroline University tema

Caroline er designet til websteder med uddannelse og online træningsprogrammer. Det integreres med LearnDash træningssystem, bbPress til fora, og BuddyPress til sociale netværk. Med dette tema kan du forvente god support og hurtige belastningstider. Alle temaer med 9 frø leveres med PSD’er samt muligheder for at oprette begivenhedskalendere, sælge onlinekurser og endda oprette et online forum. Generelt er det et godt valg til et PTA eller uddannelsesgenesis-tema.

 • 9seeds
 • Mobile Responsive + HTML5
 • Årlig $ 79,95 + Genesis Framework

VIS CAROLINE

3. Deborah

Deborah Genesis PTA-tema

Deborah er et Genesis-tema til PTA eller skoledistriktswebsteder. Det overholder de nationale PTA-retningslinjer for logo, farver og skrifttyper. Det leveres også forudindrettet til at fremvise begivenhedskalendere, programmer, nyhedsbreve, fundraisers, sponsorer og har endda valgfri e-handelsfunktionalitet.

 • 9seeds
 • Mobile Responsive + HTML5
 • Årlig $ 69,95 + Genesis Framework

VIS DEBORAH

4. Derrick

Derrick Genesis LMS Theme

Derrick er designet til LMS-websteder (Learning Management System) og understøtter online træningsprogrammer, medlemskab og salgsmuligheder for digital download. Det leveres også med en e-mail-listen builder og flere opkald til handling-bokse, selvom du altid kan bruge plugins til dette.

 • 9seeds
 • Mobile Responsive + HTML5
 • Årlig $ 79,95 + Genesis Framework

VIS DERRICK

5. Acedemy Pro

akademi pro

Academy Pro er et andet StudioPress-tema bygget på Genesis Framework. Det er velegnet til online kursusskabere, marketingfolk for uddannelsesindhold og endda medlemswebsteder. Både lyd- og videoindhold understøttes på startsiden, det er WooCommerce-kompatibelt, og der er indbyggede destinationssideskabeloner til at inspirere dig. Det kommer også klar til oversættelse, så du kan tage højde for internationale studerende og undervisere.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 129,95 $ (inkluderer Genesis)

VIS ACADEMY PRO

Gennemse flere Genesis-temaer + ressourcer

Efterlad en kommentar, hvis du har spørgsmål eller forslag til, hvordan du bedre kan forbedre denne liste, og hvis du fandt det nyttigt, kan du give den en del. Det vil jeg virkelig sætte pris på.

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map