5 Genesis-utdanningstemaer for skoler + universiteter (alle er mobile responsive og innebygde StudioPress ‘Genesis Framework)

Genesis utdanning temaer


Disse WordPress-utdanningstemaene er alle bygget i Genesis Framework.

Alle temaene er mobil responsiv + HTML5 og du finner installasjonsinstruksjoner, priser og andre nyttige ressurser i hver temabeskrivelse. Jeg anbefaler å bruke StudioPress ‘ tutorials og Genesis-plugins, siden de fleste demonstrasjoner viser mange plugins du kan finne på StudioPress.

Det er bare et par Genesis-utdanningstemaer der ute – men du kan alltid bytte innhold på et annet tema og erstatte det med ditt – det er hele poenget med en mal. Hvis du kjøper Education Pro fra StudioPress, er Genesis Framework inkludert i kjøpet ($ 99,95). For alle andre utdanningstemaer, må du gjøre det kjøp Genesis separat for $ 59,95. Her er instruksjoner for temainstallasjon når du har valgt et tema.

ps. Siteground ble rangert som # 1 WordPress-vert i en Facebook-avstemning tatt av tjenestemannen WordPress Hosting Facebook Group (de var nr. 1 i fjorårets meningsmåling også) og fikk meg <1s lastetider med perfekte 100% score i GTmetrix og Pindgom. Hvis du trenger WordPress-hosting som gjør at ditt tema / nettsted lastes raskt, er de hele tiden nummer 1 tråd etter tråd etter tråd siden de vil migrere deg gratis og de fleste ser fint forbedring av lastetid. Jeg bruker deres semi-dedikert plan som har 4x mer serverressurser (hastighetsfaktoren nr. 1).

1. Utdanning Pro

Education Pro StudioPress Theme

Education Pro er det første Genesis-temaet for utdanningsnettsteder. Det er bygget av StudioPress (utviklere av Genesis) slik at du vet at det er legitimt når det gjelder kodekvalitet, temaoppdateringer, dokumentasjon, support og pålitelighet. Det kan brukes til institusjoner, skoler eller andre utdanningssteder. I tillegg kommer det med 6 fargestiler, 6 layoutalternativer og en tilpasset meny + bakgrunn. Det er et veldig tilpassbart tema – bare se på eksemplene på nettsteder nedenfor.

 • Studio
 • Mobil responsiv + HTML5
 • 99,95 dollar (inkluderer Genesis)

VIS UDDANNELSE PRO

2. Caroline

Caroline University Theme

Caroline er designet for nettsteder for utdanning og online opplæringsprogram. Det integreres med LearnDash treningssystem, bbPress for fora, og Buddypress for sosiale nettverk. Med dette temaet kan du forvente god støtte og raske belastningstider. Alle temaene med 9 frø kommer med PSD-er, i tillegg til alternativer for å lage arrangementskalendere, selge nettkurs og til og med lage et online forum. Totalt sett er det et fint valg for et PTA eller utdanning Genesis tema.

 • 9seeds
 • Mobil responsiv + HTML5
 • Årlig $ 79,95 + Genesis Framework

VIS CAROLINE

3. Deborah

Deborah Genesis PTA Theme

Deborah er et Genesis-tema for nettsteder for PTA eller skoledistrikt. Den overholder de nasjonale PTA-retningslinjene for logo, farger og skrifter. Det kommer også forhåndsdesignet for å vise frem arrangementskalendere, programmer, nyhetsbrev, innsamlingsaksjoner, sponsorer, og til og med har valgfri e-handelsfunksjonalitet.

 • 9seeds
 • Mobil responsiv + HTML5
 • Årlig $ 69,95 + Genesis Framework

VIS DEBORAH

4. Derrick

Derrick Genesis LMS Theme

Derrick er designet for LMS (learning management system) nettsteder og støtter online opplæringsprogrammer, medlemskap og salgsmuligheter for digital nedlasting. Det kommer også med en e-postlistebygger og flere call-to-action-bokser, selv om du alltid kan bruke plugins for dette.

 • 9seeds
 • Mobil responsiv + HTML5
 • Årlig $ 79,95 + Genesis Framework

VIS DERRICK

5. Acedemy Pro

akademi proff

Academy Pro er et annet StudioPress-tema bygget på Genesis Framework. Det er egnet for online kursskapere, markedsførere av pedagogisk innhold og til og med medlemskapssider. Både lyd- og videoinnhold støttes på hjemmesiden, den er WooCommerce-kompatibel, og det er innebygde destinasjonssider for å inspirere deg. Det kommer også oversettelsesklar, slik at du kan imøtekomme internasjonale studenter og pedagoger.

 • Studio
 • Mobil responsiv + HTML5
 • 129,95 dollar (inkluderer Genesis)

VIS ACADEMY PRO

Bla gjennom flere Genesis-temaer + ressurser

Legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål eller forslag til hvordan du bedre kan forbedre denne listen, og hvis du synes det var nyttig, kan du gi den en del. Det vil jeg virkelig sette pris på.

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map