5 udendørs WordPress-temaer (SEO-venlige + mobile responsive)

03.06.2020
WordPress-temaer '5 udendørs WordPress-temaer (SEO-venlige + mobile responsive)
0 4 мин.

Udendørs WordPress-temaer


Brug for et udendørs WordPress-tema, der er mobile lydhør og SEO-venlige?

Alle WordPress-temaer på denne liste er begge. De første 3 temaer er drevet af Genesis Framework hvilket giver dit WordPress-sted a stærkt SEO fundament igennem hurtigere webstedshastighed, HTML5 support, skemamarkering til rige uddrag, og de har indbygget sikkerhed. Genesis anbefales af Yoast, WordPress-grundlægger Matt Mullenweg og Head of Spam hos Google, Matt Cutts. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig om at bruge det – ved jeg ikke hvad der er. Numre 4-5 er lydhør udendørs WordPress-temaer på ThemeForest med høj rating.

ps. SiteGround blev bedømt som WordPress-vært nr. 1 i en Facebook-afstemning taget af embedsmanden WordPress Hosting Facebook Group (de var nr. 1 i sidste års meningsmåling også) og fik mig <1s belastningstider med perfekte 100% score i GTmetrix og Pindgom. Hvis du har brug for WordPress-hosting, der får dit tema / websted til at indlæses hurtigt, er de konstant # 1 ind tråd efter tråd efter tråd siden de vil migrere dig gratis og de fleste mennesker ser pænt forbedring af belastningstid. Jeg bruger deres semi-dedikeret plan som har 4x mere serverressourcer (sidehastighedsfaktoren # 1).

@jm_cook @Skitzzo Jeg købte Genesis. AM-folk havde sendt eksempler på temaer for mange år siden. Jeg refunderede (gavekort) AM-person, der gav mig råd.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27. juni 2013

@bgardner fordi det får folk til at tro, at jeg favoriserer Genesis frem for andre temarammer. Åh vent, det er faktisk sandt;) – Joost de Valk (@yoast) 31. januar 2012

Her er de…

1. Xtrail

xtrail

Xtrail er et af disse udendørs WordPress-temaer, der passer til enhver form for udendørs eventyr. Uanset om du starter et rejsebureau, en rejseblog eller en online shop, har Xtrail dine udendørs behov dækket. Lad folk booke aftaler med det indbyggede booking-plugin, oprette begivenheder, som folk kan deltage i, eller integrere dit websted med WooCommerce med et par klik. Og glem ikke at målrette folk på farten med lydhør design.

 • ThemeForest
 • Mobil responsiv SEO optimeret
 • $ 75

VIS XTRAIL

2. Højde Pro

højde-featured-wordpress-tema

Altitude Pro er en Genesis parallax tema der bruger billeder til at skabe en følelse af dybde og lodret design. Dette tema blev udviklet af StudioPress og er ganske unikt, hvis du leder efter noget andet. Jeg ved, at billederne ikke alle er relateret til det udendørs – men indhold vil blive udskiftet alligevel, så i slutningen af ​​dagen betyder det ikke, at lagerbillederne betyder noget.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • $ 99,95 (Inkluderer Genesis)

VIS ALTITUDE PRO

3. Jæger

Hunter blev udviklet af Web Savvy Marketing der opretter brantspecifikke WordPress-temaer bygget i Genesis Framework. Dette særlige tema er til jagtudstyr, guider, taxidermists eller enhver, der leder efter en professionel udendørs hjemmeside. Den har 2 navigationsmenuer, 3 farveindstillinger, widgetiseret hjemmeside, fleksibel rotator, opfordring til handlinger, pristabeller og et Youtube + fotogalleri. Dette er mit foretrukne Web Savvy Marketing-tema.

 • Web Savvy Marketing
 • Mobil responsiv
 • $ 79,95 + Genesis Framework

VIS HUNTER

4. Navigation Pro

navigation pro

Navigation Pro, der er bygget på den populære Genesis-ramme og bragt til dig af det talentfulde team hos StudioPress er et alsidigt udendørs tema. Det er bygget til at indlæse flammende hurtigt, så dit websted altid gengiver virkelig hurtigt. Og det leveres med fantastiske funktioner som atomblokke til nem webstedsopbygning, WooCommerce-kompatibilitet, indbyggede destinations- og prissider, og det kommer endda til oversættelsesklar, så dit rejserelateret indhold kan nå ud til et bredere publikum.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 129,95 $ (inkluderer Genesis)
 • Temaoplysninger
 • Opsætningsinstruktioner: Ingen endnu
 • @studiopress

VIS NAVIGATION PRO

5. blæk

Blæk - WordPress Story Theme

Blæk er et udendørs tema fra ThemeForest, der bruger en fuldbredde-layout til at vise dine bedste fotos og indhold. Det understreger historiefortælling og i henhold til tema detaljer, er så let at tilpasse, at det ikke har temaindstillinger, men i stedet er afhængig af den indbyggede tematilpasning. Tjek temaoplysningerne, fordi det viser et væld af tilgængelige indstillinger.

 • $ 44
 • ThemeForest
 • Mobil responsiv
 • 4.83 / 5-stjerneklassificering

Vis blæk

Kan ikke beslutte et udendørs tema?

Alt sammen et udendørs WordPress-tema betyder, at indholdet og stylingen har et udendørs look, men dette kan gøres med enhver type WordPress-tema med bare et par justeringer.

Med det i tankerne, hvis du ikke fandt et tema, du kan lide på min liste, kan du tjekke min fulde liste over Genesis-drevet WordPress-temaer som alle er mobile, SEO-venlige, HTML5 og indbyggede i Genesis Framework. Jeg er sikker på, at du finder et dejligt tema.

Hvis du fandt, at min liste var nyttig, så del venligst. Det vil jeg sætte pris på 🙂

Skål!

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector