De 3 bedste Genesis-temapakker (også kendt som udviklerpakker), hvor du kan købe flere temaer til en rabat

EN WordPress temapakke er et bundt af temaer til en nedsat pris, og der findes kun 4 til Genesis Framework. De er StudioPress, Zigzagpress, Web Savvy Marketing, og Themedy.


De er alle engangsgebyrer undtagen for StudioPress, der for nylig ændrede deres priser til $ 499,95 plus et tilbagevendende gebyr på $ 99,95 / år. Web Savvy Marketing er alle branchespecifikke temaer, og Zigzagpress-temapakken leveres med levetidsstøtte (mens andre ikke gør det). Dette er den slags vigtige detaljer, jeg vil dele med dig på denne liste. Håber du nyder det!

Ja, jeg brugte tilknyttede links, var sikker på, at de går direkte til Navient for at få studielån (tak). Men forhåbentlig finder du denne liste nyttigt med at finde din Genesis-temapakke, fordi jeg har brugt en masse tid på at forske og sammensætte denne liste. Her er de…

1. StudioPress Pro Plus alt-temapakke

StudioPress Pro Plugin Alle temapakker

StudioPress byggede Genesis Framework, så du ved, at deres temaer er pålidelig og kodede godt. Du får også alle tredjeparts temaer vist på StudioPress, som gennemgår kvalitetstest. De fleste StudioPress-temaer kommer med installationsvejledning og deres støtte er solid (en stor undergang for andre Genesis-temabutikker). Det er stedet nr. 1 for at få Genesis-børnetemaer, hvilket er en enorm fordel i sig selv (hvis du bygger Genesis-websteder for klienter, er chancerne store, at de vil bruge et StudioPress-tema). Deres temaer opdateres også ofte, og StudioPress er aktiv på det populære Genesis WP Facebook Group. StudioPress-webstedet er indlæst med selvstudier såvel som Genesis-plugins. Dette er kun et par fordele ved at vælge StudioPress, så hvis du kan komme over det tilbagevendende gebyr på $ 99,95, skal de være din første valg.

 • $ 499,95 + $ 99,95 / år
 • Adgang til tredjeparts temaer
 • Adgang til temaer, opdateringer, support
 • De fleste temaer er lydhøre + HTML5
 • Ren kode, lette, hurtige belastningstider
 • 30 dages refusionspolitik

VIS STUDIOPRESS PRO PLUS PAKKE HELTEMPAKKE

2. Zigzagpress Forever-medlemskab

Zigzagpress Theme Pack

Zigzagpress er en samling af 31+ Genesis-børnetemaer med et Forever-medlemskab, der er et engangsgebyr på $ 349. Zigzagpress-temaer er super gode (StudioPress-temaer er lette og minimale, mens Zigzagpress-temaer er stylet ved hjælp af kortkoder, porteføljer, og andre funktioner. Mens du kan stole på plugins for at gøre dette, er Zigzagpress-elementer forudindstillet, så de matcher skrifttyper, farver og styling af temaet (hvilket gør det meget lettere at tilpasse). Jeg har brugt Prestige, Mindfulness, Drone, Zen og Showroom. Alle var super enkle at arbejde med, så hvis du er ny med Genesis, kan du tænke dig at gå med Zigzagpress Genesis temapakke. Inkluderer alle fremtidige temaer. Den eneste klage, jeg har, er nogle temaer, der kan have skrivefejl i teksten, og support kan være tvivlsom i henhold til nogle kunder.

 • 349 $ (en gang)
 • Alle temaer er mobile lydhør
 • Adgang til temaer, opdateringer, support
 • Flere layout på hjemmesiden
 • 30 dages refusionspolitik

VIS ZIGZAGPRESS FOREVER MEDLEMSKAB

3. Web Savvy Marketing Developer Pack

Web Savvy Marketing Genesis-temaer

Web Savvy Marketing skaber industri-specifikke Genesis børnetemaer for nonprofitorganisationer, psykologer, tandlæger, universiteter, ejendomsmægler, advokater, revisorer, saloner og andre brancher. De har også et par Genesis WooCommerce-temaer. Indholdet kan altid udskiftes, men nogle mennesker kan lide at have deres fotos / layouts så tæt på deres afsluttede websted som muligt. Web Savvy Marketing er en anbefalet Genesis-udvikler på StudioPress ‘websted og har et solidt omdømme i Genesis-samfundet. Anbefales.

 • $ 299,99 (én gang)
 • Refusionspolitik: Ingen restitutioner
 • Adgang til temaer, opdateringer, support
 • De fleste temaer er lydhøre + HTML5

VIS WEB SAVVY MARKETING-UDVIKLERPAKKE

Jeg ved, det er en stor investering, især hvis du ikke er rig. Jeg er ikke rig, men jeg købte temapakken StudioPress og Zigzagpress og har brugt dem til at opbygge flere websteder både for mig selv og for klienter. Hvis du har spørgsmål til nogen af ​​disse, skal du give mig en kommentar, og jeg er glad for at besvare alle spørgsmål, jeg kan. Ellers held og lykke til dig!

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map