De 3 beste Genesis-temapakkene (også kjent som utviklerpakker) der du kan kjøpe flere temaer for en rabatt

03.06.2020
WordPress-temaer 'De 3 beste Genesis-temapakkene (også kjent som utviklerpakker) der du kan kjøpe flere temaer for en rabatt
0 4 мин.

EN WordPress temapakke er et knippe temaer til en nedsatt pris, og det finnes bare 4 for Genesis Framework. de er Studio, Zigzagpress, Nettbasert markedsføring, og Themedy.


De er alle engangsavgifter med unntak av StudioPress som nylig har endret prisene til 499,95 dollar pluss et tilbakevendende gebyr på $ 99,95 per år. Web Savvy Marketing er alle bransjespesifikke temaer, og Zigzagpress-temapakken leveres med livstidsstøtte (mens andre ikke gjør det). Dette er den slags viktige detaljer jeg vil dele med deg på denne listen. Håper du nyter det!

Ja, jeg brukte tilknyttede lenker, og var trygg på at de drar direkte til Navient for studielån (takk). Men forhåpentligvis synes du at denne listen er nyttig for å finne din Genesis-temapakke fordi jeg brukte mye tid på å forske og sette denne listen sammen. Her er de…

1. StudioPress Pro Plus alt-temapakke

StudioPress Pro Plugin All temapakke

StudioPress bygde Genesis Framework slik at du vet at temaene deres er pålitelig og kodet godt. Du får også alle tredjeparts temaer omtalt på StudioPress som går gjennom kvalitetstesting. De fleste StudioPress-temaer kommer med installasjonsinstruksjoner og deres støtte er solid (en stor undergang for andre Genesis-temabutikker). De er stedet for å få Genesis barn-temaer som er en enorm fordel i seg selv (hvis du bygger Genesis-nettsteder for klienter, er sjansen stor for at de vil bruke et StudioPress-tema). Temaene deres blir også oppdatert ofte, og StudioPress er aktiv på det populære Genesis WP Facebook Group. StudioPress-nettstedet er lastet med tutorials i tillegg til Genesis-plugins. Dette er bare noen få fordeler med å velge StudioPress, så hvis du kan komme over de tilbakevendende gebyrene på $ 99,95, bør de være ditt første valg.

 • 499,95 dollar + 99,95 dollar / år
 • Tilgang til temaer fra tredjepart
 • Tilgang til temaer, oppdateringer, support
 • De fleste temaene er responsive + HTML5
 • Ren kode, lette, raske belastningstider
 • 30 dagers refusjonspolicy

VIS STUDIOPRESS PRO PLUS PAKKE HELTEMPAKKE

2. Zigzagpress Forever-medlemskap

Zigzagpress Theme Pack

Zigzagpress er en samling av 31+ Genesis-barnetemaer med et Forever-medlemskap som er en engangsavgift på $ 349. Zigzagpress-temaer er super fine (StudioPress-temaer er lette og minimale mens Zigzagpress-temaer er utformet ved hjelp av snarveier, porteføljer, og andre funksjoner. Selv om du kan stole på plugins for å gjøre dette, er Zigzagpress-elementene forhåndsutformet, slik at de samsvarer med skrifttypene, fargene og stylingen til temaet (noe som gjør det mye enklere å tilpasse). Jeg har brukt Prestige, Mindfulness, Drone, Zen og Showroom. Alle var superenkle å jobbe med, så hvis du er ny på Genesis, kan det være lurt å gå med temapakken Zigzagpress Genesis. Inkluderer alle fremtidige temaer. Den eneste klagen jeg har er noen temaer som kan ha skrivefeil i teksten, og støtte kan være tvilsom i følge noen kunder.

 • 349 USD (en gang)
 • Alle temaene er mobile responsive
 • Tilgang til temaer, oppdateringer, support
 • Flere hjemmesideoppsett
 • 30 dagers refusjonspolicy

SE ZIGZAGPRESS FOREVER MEDLEMSKAP

3. Web Savvy Marketing Developer Pack

Web Savvy Marketing Genesis-temaer

Web Savvy Marketing skaper bransjespesifikke Genesis barnetemaer for ideelle organisasjoner, psykologer, tannleger, universiteter, eiendomsmeglere, advokater, regnskapsførere, salonger og andre bransjer. De har også et par Genesis WooCommerce-temaer. Innholdet kan alltid byttes ut, men noen liker å ha bilder / oppsett så nært den endelige nettstedet deres som mulig. Web Savvy Marketing er en anbefalte Genesis-utvikler på StudioPress ‘nettsted og har et solid rykte i Genesis-samfunnet. anbefalt.

 • 299,99 USD (en gang)
 • Refusjonspolicy: Ingen refusjon
 • Tilgang til temaer, oppdateringer, support
 • De fleste temaene er responsive + HTML5

VIS WEB SAVVY MARKETING-UTVIKLERPAKKEN

Jeg vet at det er en stor investering, spesielt hvis du ikke er rik. Jeg er ikke rik, men jeg kjøpte temapakken StudioPress og Zigzagpress og har brukt dem til å bygge flere nettsteder både for meg selv og for klienter. Hvis du har spørsmål om noen av disse, legg igjen en kommentar, så svarer jeg gjerne alle spørsmål jeg kan. Ellers lykke til deg!

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector