Genesis Framework Review – Hvorfor at bruge et Genesis-drevet WordPress-tema (af StudioPress) er det smarte ting at gøre

03.06.2020
WordPress-temaer 'Genesis Framework Review – Hvorfor at bruge et Genesis-drevet WordPress-tema (af StudioPress) er det smarte ting at gøre
0 4 мин.

Jeg giver ikke mange 5-stjerneklassifikationer, men Genesis Framework er en undtagelse. Jeg bruger Genesis dagligt, når jeg arbejder på mit eget WordPress-sted (denne) og min klient. Jeg anbefaler altid at bruge en Genesis-drevet WordPress-tema på grund af dets indbyggede SEO, pålidelighed, sikkerhed og andre funktioner. Jeg dækker alle disse i min gennemgang af Genesis Framework.


Derfor fortjener Genesis en perfekt 5-stjerneklassificering …

Genesis bruges af professionelle

Genesis anbefales af grundlæggeren af ​​WordPress, Matt Mullenweg. Der er to andre personer, der bruger Genesis, der ikke er nævnt på StudioPress-webstedet: Joost De Valk (fra Yoast SEO Plugin) og Matt Cutts (chef for spam hos Google). Hvis det anbefales af de øverste hunde hos WordPress, Yoast og Google – vil det være det værd.

Stort udvalg af Genesis-drevne WordPress-temaer

Du kan få et Genesis-drevet WordPress-tema fra en af ​​disse temabutikker. Jeg kan godt lide at holde mig med StudioPress-temaer, fordi det er dem, der har bygget Genesis Framework, men der er nogle virkelig gode tredjeparts-temaer at vælge imellem.

Faktisk indbygget SEO

 • Letvægtskode betyder hurtigere belastningstider
 • Genesis understøtter schema.org-kode (nødvendigt for rige uddrag)
 • Alle StudioPress-temaer er optimeret af SEO-ekspert Greg Boser
 • De fleste temaer er mobile responsive (gode til SEO)

Hovedårsagen til at Genesis-temaer har indbygget SEO er fordi de bruger letvægts kode. Dette får dit websted til at indlæses hurtigere (webstedshastighed er en rangerende faktor i Google). Genesis er heller ikke rodet med unødvendige indstillinger, som ofte kan forårsage langsomme belastningstider.

Der er indbyggede SEO-indstillinger til Genesis, dog anbefaler jeg at bruge Yoast SEO-plugin at tilsidesætte disse indstillinger hovedsageligt fordi Yoast inkluderer en funktion til indholdsanalyse.

Awesome Fællesskab & Support

Ved du, hvordan der er masser af gratis WordPress-tutorials online? Lignende ting med Genesis.

StudioPress leverer dokumentation for hvert tema for at hjælpe dig med at komme i gang, og de sender opdateringer på sociale netværk om Genesis-relaterede emner. Der er også tredjepartsgrupper på sociale medier, der hjælper hinanden. Og hvis du har brug for at ansætte en udvikler til at hjælpe dig med at tilpasse dit tema, her er en liste over StudioPress anbefalede Genesis-udviklere.

Den rigtige mængde indbyggede funktioner

 • Flere sidelayouts
 • Tilpassede widgets
 • Brugerdefineret overskrift
 • Brugerdefineret baggrund
 • Skabelon i fuld bredde
 • Temaindstillinger

Nogle WordPress-temaer har masser af indbyggede funktioner. Selvom disse kan være tiltalende i starten, er de også berygtede for at bremse et websted.

Genesis inkluderer kun funktioner, der er nødvendige for at designe et websted, som de refererer til som deres “lette kode.” Alt hvad du behøver er et par sidelayouts, widgets og temaindstillinger for at designe et dejligt websted. Du kan (og bør) bruge plugins om nødvendigt. Fortsæt med at læse …

WordPress-plugins kun til Genesis-temaer

Min gennemgang af Genesis Framework indeholder naturligvis WordPress-plugins, der er specifikt bygget til Genesis-drevne WordPress-temaer. De fleste af disse har meget gode vurderinger.

Jeg vil bestemt bruge nogle af StudioPress ‘plugins. StudioPress er kendt for at udvikle top-notch produkter, både temaer og plugins, så du skal ikke behøver at bekymre dig om, at plugin bliver forældet, ødelagt eller rod med dit websted.

Pålidelighed & Tillid

Genesis automatiske opdateringer

I slutningen af ​​dagen ønsker jeg ikke at bekymre mig om, hvorvidt mit tema har god SEO, sikkerhed eller noget af det, et tema skal have.

Jeg ved, at Genesis ikke kun inkluderer disse, men opdateres også automatisk. Jeg ved, at dette minimerer eventuelle problemer med mit websted. Og jeg ved, at teamet hos StudioPress ved, hvad de laver. Jeg vil bare være i gode hænder, så jeg kan klare det, jeg er god til, og det er nøjagtigt, hvad du får, når du bruger Genesis Framework.

Sindsro på det bedste.

Gå nu videre og gennemse Genesis-drevet WordPress-temaer så du kan bruge mindre tid på at køre dit websted og mere tid på at vokse det.

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector