Genesis Framework Review – Hvorfor å bruke et Genesis-drevet WordPress-tema (av StudioPress) er det smarte ting å gjøre

03.06.2020
WordPress-temaer 'Genesis Framework Review – Hvorfor å bruke et Genesis-drevet WordPress-tema (av StudioPress) er det smarte ting å gjøre
0 4 мин.

Jeg gir ikke mange 5-stjerners rangeringer, men Genesis Framework er et unntak. Jeg bruker Genesis til daglig når jeg jobber på mitt eget WordPress-nettsted (dette) og min klient. Jeg anbefaler alltid å bruke en Genesis-drevet WordPress-tema på grunn av den innebygde SEO, pålitelighet, sikkerhet og andre funksjoner. Jeg dekker alle disse i min gjennomgang av Genesis Framework.


Dette er grunnen til at Genesis fortjener en perfekt 5-stjerners rangering …

Genesis brukes av proffene

Genesis anbefales av grunnleggeren av WordPress, Matt Mullenweg. Det er to andre som bruker Genesis som ikke er nevnt på StudioPress-nettstedet: Joost De Valk (fra Yoast SEO Plugin) og Matt Cutts (sjef for spam hos Google). Hvis det er anbefalt av topphundene på WordPress, Yoast og Google – vil det være verdt det.

Stort utvalg av Genesis-drevne WordPress-temaer

Du kan få et Genesis-drevet WordPress-tema fra hvilken som helst av disse temabutikkene. Jeg liker å holde meg til StudioPress-temaer fordi det er de som har bygget Genesis Framework, men det er noen veldig fine tredjeparts temaer å velge mellom.

Faktisk innebygd SEO

 • Lettkode betyr raskere belastningstid
 • Genesis støtter schema.org-kode (nødvendig for rike utdrag)
 • Alle StudioPress-temaene er optimalisert av SEO-ekspert Greg Boser
 • De fleste temaene er mobile responsive (bra for SEO)

Hovedårsaken til at Genesis-temaer har innebygd SEO er fordi de bruker lettvektskode. Dette gjør at nettstedet ditt lastes raskere (nettstedets hastighet er en rangeringsfaktor i Google). Genesis er ikke full av unødvendige alternativer heller, noe som ofte kan føre til treg belastningstid.

Det er innebygde SEO-innstillinger for Genesis, men jeg anbefaler å bruke Yoast SEO-plugin for å overstyre disse innstillingene, hovedsakelig fordi Yoast inkluderer en funksjon for innholdsanalyse.

Awesome fellesskap & Brukerstøtte

Du vet hvordan det er mange gratis WordPress-opplæringer online? Lignende ting med Genesis.

StudioPress gir dokumentasjon for hvert tema for å hjelpe deg i gang, og de legger ut oppdateringer på sosiale nettverk om Genesis-relaterte emner. Det er også tredjeparts grupper av sosiale medier som hjelper hverandre. Og hvis du trenger å ansette en utvikler for å hjelpe deg med å tilpasse temaet ditt, er her en liste over StudioPress anbefalte Genesis-utviklere.

Riktig mengde innebygde funksjoner

 • Flere sidelayouts
 • Tilpassede widgeter
 • Tilpasset topptekst
 • Tilpasset bakgrunn
 • Mal i full bredde
 • Temaalternativer

Noen WordPress-temaer har mange innebygde funksjoner. Selv om disse kan være tiltalende med det første, er de også beryktet for å bremse nettstedet.

Genesis inkluderer bare funksjoner som er nødvendige for å designe et nettsted som de refererer til som sin “lette kode.” Alt du trenger er noen få sideoppsett, widgets og temalternativer for å designe et fint nettsted. Du kan (og bør) bruke plugins om nødvendig. Fortsett å lese…

WordPress-plugins bare for Genesis-temaer

Gjennomgangen min av Genesis Framework inkluderer naturligvis WordPress-plugins som er spesielt bygget for Genesis-drevne WordPress-temaer. De fleste av disse har veldig gode rangeringer.

Jeg vil definitivt bruke noen av StudioPress ‘plugins. StudioPress er kjent for å utvikle førsteklasses produkter, både temaer og plugins, så du trenger ikke å bekymre deg for at plugin-modulen blir utdatert, ødelagt eller rotet med nettstedet.

Pålitelighet & Tillit

Genesis automatiske oppdateringer

På slutten av dagen ønsker jeg ikke å bekymre meg for om temaet mitt har god SEO, sikkerhet eller noe av det et tema bør ha.

Jeg vet at Genesis ikke bare inkluderer disse, men oppdateres også automatisk. Jeg vet at dette vil minimere potensielle problemer med nettstedet mitt. Og jeg vet at teamet hos StudioPress vet hva de gjør. Jeg vil bare være i gode hender slik at jeg kan takle det jeg er god på, og det er akkurat hva du får når du bruker Genesis Framework.

Trygghet på det beste.

Gå nå videre og bla gjennom Genesis-drevne WordPress-temaer slik at du kan bruke mindre tid på å drive nettstedet ditt og mer tid på å vokse det.

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector