StudioPress-gennemgang: WordPress-temaer, der faktisk er SEO-venlige, mobile lydhør og indbygget i Genesis-rammen (anbefalet af Yoast og Matt Mullenweg)

03.06.2020
WordPress-temaer 'StudioPress-gennemgang: WordPress-temaer, der faktisk er SEO-venlige, mobile lydhør og indbygget i Genesis-rammen (anbefalet af Yoast og Matt Mullenweg)
0 10 мин.

Hvis du leder efter et WordPress-tema, der ser fantastisk ud og faktisk er SEO-venligt, bør du sandsynligvis tjekke ud StudioPress.


Alle StudioPress-temaer er mobile lydhør og har ren, let kode, der gør dit websted hurtigt, sikkert og kører problemfrit. De er tillid til over 200.000 WordPress-brugere, herunder Yoast, Matt Cutts fra Google, plus grundlæggeren af ​​WordPress – Matt Mullwenweg. Få temabutikker kan faktisk få en interview med Matt. StudioPress respekteres netop.

Jeg skrev denne StudioPress anmeldelse, fordi jeg bruger deres Outreach Pro-tema dagligt for min hjemmeside. Det ser fantastisk ud, indlæses under 1s, og jeg har aldrig haft et eneste tema-relateret problem. Jeg har bygget over 15+ WordPress-websteder ved hjælp af StudioPress-temaer og skrevet 20 blog-tutorials om deres Genesis Framework. Og selvom der er masser af WordPress og Genesis temabutikker derude, ender jeg altid hos StudioPress. Denne StudioPress-gennemgang er baseret på min erfaring med deres temaer sammen med praktiske tip til at hjælpe dig med at tilpasse DITT tema.

seo-venlige-wordpress-temaer

Her er 15 grunde til at du skal vælge StudioPress for at opbygge eller redesigne dit WordPress-sted:

 1. SEO-venligt
 2. Pålidelighed
 3. Letvægts
 4. Mobile Responsive + HTML5
 5. Sikkerhed
 6. Tilgængelighed Klar
 7. Fantastisk design
 8. Drives af Genesis Framework
 9. Automatiske opdateringer
 10. Temaindstillinger
 11. Genesis-plugins
 12. Dokumentation
 13. Youtube-tutorials
 14. Community Support
 15. Genesis-udviklere

1. SEO-venlig: Ren kode = Mindre tekniske problemer

Den rigtige SEO, du får med et StudioPress-tema, er ren kode der får dit websted til at køre hurtigt, responsivt, sikkert og glat. Det er ikke som, at dine placeringer kommer til at skyrocket, hvis du bruger StudioPress (eller et hvilket som helst tema for den sags skyld). Men faktum er, at de fleste websteder har tekniske problemer, der kunne have været forhindret, hvis temakoden blev skrevet bedre. Undgå tekniske problemer følgelig gavner SEO SEO, og det forbedrer også brugeroplevelsen, oppetider, sikkerhed og kan spare dig for en masse penge, der ansætter en udvikler til at rette fejl.

StudioPress-seo

Genesis Framework følger med sin egen SEO-indstillinger men som med ethvert tema er du bedre stillet konfigurering af Yoast SEO-plugin. Genesis leveres også med schema.org til rige uddrag men du har det bedre med at bruge et plugin som Alt i ét skema (gratis men minimal) eller WP Rich Snippets (præmie og robust). Disse plugins vil gøre et bedre job, uanset hvilket tema du vælger. Bliv ikke narre, når en udvikler klaver ordene “SEO-venlig” på deres WordPress-tema. Den bedste måde at vide er at følge, hvad de øverste WordPress-mennesker bruger, og det er derfor, folk som Yoast og Matt Cutts fra Google bruger Genesis Framework af StudioPress.

2. Pålidelighed: Tillid til 200.000 mennesker, der &# X2665; Genesis

Der er meget, der skal siges om at købe et tema fra et velrenommeret firma (i modsætning til en uafhængig udvikler på ThemeForest). StudioPress har nu over 200.000 brugere, der har tillid til dem til at foretage løbende opdateringer og forbedringer af deres temaer og Genesis Framework. Pålidelighedsfaktoren alene kan spare dig for utallige timer med at tackle tekniske problemer, og muligheden for, at dit WordPress-tema afbrydes eller værre, opgives.

@jm_cook @Skitzzo Jeg købte Genesis. AM-folk havde sendt eksempler på temaer for mange år siden. Jeg refunderede (gavekort) AM-person, der gav mig råd.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27. juni 2013

@bgardner fordi det får folk til at tro, at jeg favoriserer Genesis frem for andre temarammer. Åh vent, det er faktisk sandt;) – Joost de Valk (@yoast) 31. januar 2012FAC

Med StudioPress er mine opdateringer altid gået fejlfrit …

wordpress-plugin-opdateringer

Jeg kan stole på dem til at frigive hyppige opdateringer til Genesis Framework …

Genesis-opdateringer

ud fra følgende betragtninger ThemeForest-temaer er bygget af uafhængige udviklere, som måske ikke er så pålidelige. Dette er et ThemeForest-tema, jeg brugte til min hjemmeside (den du er på). Det blev til sidst afbrudt, ingen opdateringer blev frigivet, og jeg begyndte at løbe ind i tekniske fejl. Jeg måtte redesigne mit websted ved hjælp af Outreach Pro-temaet fra StudioPress, hvilket tog mig uger, men på lang sigt var dette en velsignelse i forklædning. Du har dog muligheden for at undgå denne fejl.

afbrudt-ThemeForest-tema

3. Letvægt: Ikke mere oppustet kode, der bremser dig ned

De fleste StudioPress-temaer inkluderer ikke en indbygget portefølje, kortkoder, og nogle inkluderer ikke engang en skyder. I stedet for at få disse funktioner tilsluttet dit tema (hvilket skader din belastningstid), du vil stole på plugins for kun at tilføje den funktionalitet, du har brug for. Dette er hele begrebet letvægt. StudioPress ‘kodning er også top, så du kan være sikker på, at dit Genesis-drevne WordPress-site indlæses med det samme. Mine indlæses normalt i .8’ere, når de testes i GTmetrix.

GTmetrix WordPress Speed ​​Report

4. Mobile Responsive + HTML5

Alle StudioPress-temaer er mobile lydhør og alle undtagen 1 (Fokus Pro) er HTML5 …

Digital-Pro-Tema-by-StudioPress

5. Sikkerhed: Kode gennemgået af Core Developer Mark Jaquith

Jeg må indrømme, at jeg ikke ved meget om sikkerhed, når det kommer til kodning (kun generelle ting som at ændre dit admin-brugernavn, installere et sikkerhedsplugin som Wordfence osv.). Men jeg ved, at StudioPress bragte sikkerhedsekspert og WordPress-udvikler Mark Jaquith til at gennemgå og finpusse deres temaer. Dette er godt, da WordPress-websteder har været et nyligt mål.

StudioPress-temaer-sikkerhed

6. Tilgængelighed klar (til handicappede)

Dette gør, at dit websted er lettere at læse af mennesker, der er synshandicappede, hørehæmmede eller farveblinde. Det er små ting som at gøre teksten høj kontrast sammenlignet med baggrundsfarven eller at gøre din navigation valgbar på tastaturet. Det er ikke en placeringsfaktor i Google (endnu mindst), men gør dit websted lettere for denne gruppe mennesker.

tilgængelighed-klar-wordpress-temaer

7. Fantastiske design med et bredt udvalg af temaer

Jeg kan forsikre dig om, at der er bedre WordPress-designere end mig selv, men min hjemmeside er en tilpasset version af StudioPress ‘ Outreach Pro-tema. Tjek min hjemmeside eller se udstillingsvindue afsnit om StudioPress for at se Genesis-websteder designet med StudioPress-temaer.

opsøgende-pro-StudioPress-tema-tilpasning

8. Powered by Genesis Framework

Alle StudioPress-temaer er bygget i Genesis Framework. Dette ligner et overordnet tema og letter udviklingen af ​​dit barnetema (det, du vælger på StudioPress). Ved at bruge Genesis giver du StudioPress mulighed for at foretage løbende opdateringer til Genesis Framework, der holder dit websted kørende. Det hjælper dybest set med alt, der er anført i denne StudioPress-gennemgang. Du kan lære om temarammer på dette WP Beginner-indlæg. Du kan være forvisset om, at Genesis er blandt de øverste rammer respekteres i WP-samfundet.

genesis-ramme

9. Automatiske opdateringer: En mindre ting at bekymre sig om

Når du har installeret dit tema, kan du aktivere autoupdates i dine Genesis-temaindstillinger:

genesis-automatiske opdateringer

10. Temaindstillinger: Et indvendigt look

Alle StudioPress-temaer har Genesis-temaindstillinger, som du kan eksportere og importere til brug på flere Genesis-websteder. Som du kan se, er der ikke næsten så mange muligheder som et robust tema som Avada på ThemeForest, men som jeg sagde, det er begrebet et letvægtstema.

StudioPress-tema-optioner

11. Genesis-plugins (også letvægt)

StudioPress har en række Genesis-plugins Jeg vil DEFINITIVT bruge til at tilpasse dit StudioPress-tema. De fleste af dem har høje vurderinger, er de lette, så du behøver ikke at bekymre dig om, at de bremser dit websted. Jeg ville i det mindste tjekke disse Genesis-plugins:

StudioPress-genesis-plugins

12. Solid dokumentation for at komme i gang

Det dokumentation StudioPress har både Genesis Framework, og deres temaer er super nyttige. Når du har købt et tema, har du adgang til det installationsvejledning. Her vil de vise, hvordan du installerer dit tema, importerer demoindhold, opsætter startsiden, Genesis SEO-indstillinger, bruger kolonner og andre tutorials. Nedenfor er de instruktioner, jeg fik til Outreach Pro.

opsøgende-pro-setup-instruktioner

13. Youtube-tutorials til næsten ethvert tema

Da StudioPress er så populær, har MANGE mennesker brugt deres temaer. Du kan normalt finde Youtube-tutorials, der viser dig, hvordan du opsætter dit StudioPress-tema, især hvis det har været et stykke tid (som Executive Pro, Eleven40 Pro, Parallax Pro, andre). Her er en fantastisk Youtube-tutorial af Lisa Irby, der viser dig, hvordan du tilpasser ethvert Genesis WordPress-tema:

14. Community Support: Deltag i Facebook-gruppen!

Hvis du køber et StudioPress-tema, skal du bestemt deltage i Genesis WordPress Facebook Group. De er superhjælpsomme, og StudioPress-teamet poster regelmæssige opdateringer om nye temaudgivelser, tip og andre nyheder om Genesis Framework. Hvis du har et spørgsmål eller et spørgsmål, der er relateret til noget Genesis, er dette en af ​​de mest nyttige Facebook-grupper, jeg er tilsluttet.

genesis-wordpress-facebook-gruppe

15. Masser af Genesis-udviklere, hvis du har brug for hjælp

StudioPress har deres egen liste over Genesis-udviklere men jeg arbejder med Pronaya, som er meget billigere ($ 40 / time) og har hjulpet mig med at opbygge over 15 WordPress-websteder i Genesis Framework. Vi har arbejdet sammen i 5 år, og du kan ansætte ham videre freelancer.com (bare tilmeld dig og søg efter bruger bdkamol). Han bor i Bangladesh, men hvis du ikke har noget imod tidsforskellen, taler han godt engelsk og afslutter normalt opdateringer inden for 1-2 dage. Han kan installere dit tema, tilpasse det og gøre alt WordPress hastighedsoptimering projekter for mig.

pronaya-freelancer

Valg af et StudioPress-tema

jeg ville baser din beslutning på det design, du kan lide. Mens nogle temaer er branchespecifikke, skal indholdet alligevel udskiftes. Så baser ikke din beslutning udelukkende på indholdet. Outreach Pro annonceres som et kirketema, men jeg brugte det som et marketingwebsted og elsker det. Naturligvis ejendom, WooCommerce, uddannelse, og endda parallax temaer er unikke for den type websted, men multifunktionelle temaer kan tilpasses til enhver branche.

 • Virksomhed: Executive Pro, Agency Pro, Digital Pro
 • Ejendomsmægler: Agent Focused, AgentPress
 • Generel Blogger: Eleven40 Pro, Sixteen Ni
 • Mad Blogger: Foodie Pro, Brunch Pro, Daily Dish, Wellness Pro, Cook’d Pro
 • Magasin / nyheder: Metro Pro, News Pro, Magazine Pro
 • Parallax: Parallax Pro, Altitude Pro
 • Restaurant: Cafe Pro
 • Uddannelse: Uddannelse Pro
 • WooCommerce: Jessica, Divine, Gallery Pro, Glam Pro

Se StudioPress-temaer

Pro Plus alt-temapakke: Hent alle 55+ StudioPress-temaer

StudioPress Pro Plus alt-tema-pakken inkluderer alle StudioPress-temaer til $ 499,95 + $ 99,95 / år efter. Det her temapakke inkluderer alle tredjeparts og fremtidige temaer i deres samling. Jeg fandt, at mange højere betalende optrædener involverer virksomheder, der vil bruge Genesis, så at være WordPress-udvikler (og Genesis-udvikler) kan give dig flere kunder i sig selv.

StudioPress Pro Plugin Alle temapakker

Showcase-websteder: Se tilpassede versioner af hvert tema

Brug udstillingsvindue afsnit på StudioPress ‘websted for at se tilpassede versioner af hvert tema. Der er en mulighed til højre på siden, hvor du kan filtrere efter tema (og du vil se, at nogle websteder ser helt anderledes ud end temaet, der viser dig, hvor fleksible de er).

StudioPress-showcase-filter

StudioPress-showcase

Se StudioPress-temaer

Det er alt, hvad jeg har! Hvis du har spørgsmål til min gennemgang af StudioPress-temaer, Genesis Framework eller et specifikt tema, slip mig en linje i kommentarerne, så hjælper jeg dig. Så snart jeg fandt ud af det om StudioPress, blev jeg forelsket (som de siger). Men alvorligt synes jeg virkelig godt om at arbejde med deres temaer, og det har bestemt gjort mit liv lettere, især designaspektet.

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector