5 WordPress-teman utomhus (SEO-vänlig + mobil responsiv)

Utomhus WordPress-teman


Behöver ett WordPress-tema utomhus som är mobilkänsligt och SEO-vänlig?

Alla WordPress-teman i denna lista är båda. De tre första teman drivs av Genesis Framework vilket ger din WordPress-webbplats a stark SEO-grund genom snabbare webbplatshastighet, HTML5-stöd, schemamarkering för rika utdrag, och de har inbyggd säkerhet. Genesis rekommenderas av Yoast, WordPress-grundare Matt Mullenweg och chef för skräppost på Google, Matt Cutts. Om det inte räcker för att övertyga dig om att använda det – jag vet inte vad som är. Nummer 4-5 är lyhörda WordPress-teman utomhus på ThemeForest med höga betyg.

ps. Siteground blev rankad som WordPress värd i 1 Facebook-undersökning tas av tjänstemannen WordPress Hosting Facebook Group (de var nr 1 i förra årets undersökning också) och fick mig <1: s belastningstider med perfekta 100% poäng i GTmetrix och Pindgom. Om du behöver WordPress-värd som gör att ditt tema / webbplats laddas snabbt är de ständigt nummer 1 i tråd efter tråd efter tråd eftersom de kommer migrera dig gratis och de flesta ser trevligt förbättringar av lasttid. Jag använder deras semi-dedikerad plan som har 4x mer serverresurser (platshastighetsfaktorn # 1).

@jm_cook @Skitzzo Jag köpte Genesis. AM-folk hade skickat över exempelteman för år sedan. Jag återbetalade (presentkort) AM-person som gav mig råd.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 juni 2013

@bgardner eftersom det kommer att få människor att tro att jag föredrar Genesis framför andra temaramverk. Åh vänta, det är faktiskt sant;) – Joost de Valk (@yoast) 31 januari 2012

Här är de…

1. Xtrail

xtrail

Xtrail är ett av de utomhus WordPress-teman som passar alla slags utomhusäventyr. Oavsett om du startar ett resebyrå, en reseblogg eller en webbutik, har Xtrail dina utomhusbehov täckta. Låt folk boka möten med det inbyggda bokningsprogrammet, skapa evenemang för personer att delta eller integrera din webbplats med WooCommerce med några klick. Och glöm inte att rikta in människor på språng med responsiv design också.

 • Themeforest
 • Mobil responsiv SEO optimerad
 • $ 75

SE XTRAIL

2. Altitude Pro

höjd utrustad-wordpress-tema

Altitude Pro är en Genesis parallax tema som använder bilder för att skapa en känsla av djup och vertikal design. Detta tema har utvecklats av StudioPress och är ganska unikt om du letar efter något annat. Jag vet att bilderna inte är alla relaterade till utomhus – men innehåll kommer att bytas ut ändå så i slutet av dagen spelar stockfoton ingen roll.

 • Studio
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 $ (inkluderar Genesis)

VISA ALTITUDE PRO

3. Hunter

Hunter utvecklades av Web Savvy Marketing som skapar branschspecifika WordPress-teman inbyggda i Genesis Framework. Detta speciella tema är för jaktutrustare, guider, taxidermists eller någon som letar efter en professionell webbplats för utomhusbruk. Den har 2 navigationsmenyer, 3 färgalternativ, widgetiserad hemsida, flexibel rotator, call to actions, pristabeller och ett Youtube + fotogalleri. Detta är mitt favorit-tema för webbkyndig marknadsföring.

 • Web Savvy Marketing
 • Mobil responsiv
 • 79,95 $ + Genesis Framework

SE HUNTER

4. Navigation Pro

navigationspro

Navigation Pro, byggt på det populära Genesis-ramverket och har tagits fram av det duktiga teamet på StudioPress är ett mångsidigt utomhustema. Den är byggd för att ladda snabbt så att din webbplats alltid blir riktigt snabb. Och det har fantastiska funktioner som atomblock för enkel webbplatsbyggnad, WooCommerce-kompatibilitet, inbyggda landnings- och prissidor, och det kommer till och med översättningsklar så att ditt resorelaterat innehåll kan nå en bredare publik.

 • Studio
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 129,95 $ (Inkluderar Genesis)
 • Temadetaljer
 • Installationsinstruktioner: Inga ännu
 • @studiopress

VISA NAVIGATION PRO

5. bläck

Bläck - WordPress Story Theme

Bläck är ett utomhus-tema från ThemeForest som använder en helbreddlayout för att visa upp dina bästa foton och innehåll. Det betonar berättelser och enligt temainformation, är så lätt att anpassa att det inte har temalternativ, utan förlitar sig istället på den inbyggda tematillpassaren. Kolla in temainformationen eftersom den visar massor av tillgängliga alternativ.

 • $ 44
 • ThemeForest
 • Mobil responsiv
 • 4.83 / 5-stjärnbetyg

VISA FÄRG

Kan inte besluta om ett utomhustema?

Allt som ett WordPress-tema utomhus innebär är att innehållet och stylingen har en utomhusaktig look, men detta kan göras med alla typer av WordPress-teman med bara några tweaks.

Med det i åtanke, om du inte hittade ett tema du gillar i min lista kanske du vill kolla in min fullständiga lista med Genesis-drivna WordPress-teman som alla är mobilkänsliga, SEO-vänliga, HTML5 och inbyggda i Genesis Framework. Jag är säker på att du kommer att hitta ett trevligt tema.

Om du tyckte att min lista var till hjälp, dela gärna. Jag skulle uppskatta det :)

Skål!

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map