De 3 bästa temapaketen för Genesis (även känd som utvecklarpaket) där du kan köpa flera teman till en rabatt

EN WordPress temapaket är ett paket med teman till ett rabatterat pris, och det finns bara fyra för Genesis Framework. de är Studio, Zigzagpress, Web Savvy Marketing, och Themedy.


De är alla engångsavgifter förutom StudioPress som nyligen ändrade sina priser till $ 499,95 plus en återkommande avgift på $ 99,95 per år. Web Savvy Marketing är alla branschspecifika teman och Zigzagpress-temapaketet har livstidsstöd (medan andra inte gör det). Det här är den typ av viktiga detaljer som jag kommer att dela med dig i denna lista. Hoppas du gillar det!

Ja, jag använde affiliate-länkar, var säker på att de kommer direkt till Navient för studielån (tack). Men förhoppningsvis tycker du att denna lista är användbar när du hittar ditt Genesis-temapaket eftersom jag tillbringade mycket tid på att undersöka och sätta ihop denna lista. Här är de…

1. StudioPress Pro Plus all-tema-paket

StudioPress Pro Plugin Allt temapaket

StudioPress byggde Genesis Framework så att du vet att deras teman är pålitlig och kodade bra. Du får också alla temat från tredje part som visas på StudioPress som går igenom kvalitetstestning. De flesta StudioPress-teman kommer med installationsinstruktioner och deras stöd är solid (ett stort underfall för andra Genesis-temabutiker). De är platsen 1 för att få Genesis-barntema som är en enorm fördel i sig själv (om du bygger Genesis-webbplatser för klienter är chansen att de vill använda ett StudioPress-tema). Deras teman uppdateras också ofta och StudioPress är aktivt på det populära Genesis WP Facebook Group. StudioPress-webbplatsen är laddad med Handledningar såväl som Genesis-plugins. Det här är bara några fördelar med att välja StudioPress, så om du kan komma över de återkommande avgifterna på $ 99,95 bör de vara ditt första val.

 • $ 499,95 + $ 99,95 / år
 • Tillgång till teman från tredje part
 • Tillgång till teman, uppdateringar, support
 • De flesta teman är lyhörda + HTML5
 • Ren kod, lätta, snabba belastningstider
 • 30 dagars återbetalningspolicy

VISA STUDIOPRESS PRO PLUS PACK ALL-TEMA-PAKET

2. Zigzagpress Forever-medlemskap

Zigzagpress Theme Pack

Zigzagpress är en samling med 31+ Genesis-barntema med ett Forever-medlemskap som är en engångsavgift på $ 349. Zigzagpress-teman är superfina (StudioPress-teman är lätta och minimala medan Zigzagpress-teman är utformad med kortkoder, portföljer, och andra funktioner. Medan du kan lita på plugins för att göra detta, är Zigzagpress-element förformerade så att de stämmer överens med teckensnitt, färger och styling (vilket gör det mycket lättare att anpassa). Jag har använt Prestige, Mindfulness, Drone, Zen och Showroom. Alla var superlätt att arbeta med så om du är ny på Genesis kanske du vill gå med temapaketet Zigzagpress Genesis. Inkluderar alla framtida teman. Det enda klagomålet jag har är att vissa teman kan ha skrivfel i texten, och support kan ifrågasättas enligt vissa kunder.

 • 349 $ (en gång)
 • Alla teman är mobilkänsliga
 • Tillgång till teman, uppdateringar, support
 • Flera hemsideslayout
 • 30 dagars återbetalningspolicy

VISA ZIGZAGPRESS FÖR ALLA MEDLEMSKAP

3. Web Savvy Marketing Developer Pack

Web Savvy Marketing Genesis-teman

Web Savvy Marketing skapar branschspecifika Genesis barnteman för ideella organisationer, psykologer, tandläkare, universitet, fastighetsmäklare, advokater, revisorer, salonger och andra branscher. De har också ett par Genesis WooCommerce-teman. Innehållet kan alltid bytas ut, men vissa människor gillar att ha sina foton / layouter så nära sin slutförda webbplats som möjligt. Web Savvy Marketing är en rekommenderade Genesis-utvecklare på StudioPress webbplats och har ett gott rykte i Genesis-communityn. Rekommenderad.

 • 299,99 $ (en gång)
 • Återbetalningspolicy: Inga återbetalningar
 • Tillgång till teman, uppdateringar, support
 • De flesta teman är lyhörda + HTML5

VISA WEB-SPARA MARKNADSUTVECKLINGSPAKET

Jag vet att det är en stor investering särskilt om du inte är rik. Jag är inte rik, men jag köpte temapaket StudioPress och Zigzagpress och har använt dem för att bygga flera webbplatser både för mig själv och för kunder. Om du har några frågor om något av dessa, lämna mig en kommentar och jag är glad att svara på alla frågor jag kan. Annars lycka till dig!

Skål,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map