Genesis Framework Review – Varför att använda ett Genesis-Powered WordPress Theme (av StudioPress) är det smarta tinget att göra

Jag ger inte många 5-stjärniga betyg, men Genesis Framework är ett undantag. Jag använder Genesis dagligen när jag arbetar på min egen WordPress-webbplats (den här) och min klient. Jag rekommenderar alltid att använda en Genesis-driven WordPress-tema på grund av den inbyggda SEO, pålitlighet, säkerhet och andra funktioner. Jag täcker alla dessa i min Genesis Framework-översyn.


Därför förtjänar Genesis ett perfekt 5-stjärnigt betyg …

Genesis används av proffsen

Genesis rekommenderas av grundaren av WordPress, Matt Mullenweg. Det finns två andra personer som använder Genesis som inte nämns på StudioPress webbplats: Joost De Valk (från Yoast SEO Plugin) och Matt Cutts (chef för skräppost på Google). Om det rekommenderas av de bästa hundarna på WordPress, Yoast och Google – kommer det att vara värt det.

Stort urval av Genesis-driven WordPress-teman

Du kan få ett Genesis-driven WordPress-tema från någon av dessa temabutiker. Jag gillar att hålla fast vid StudioPress-teman eftersom det är de som har byggt Genesis Framework, men det finns några riktigt trevliga tredje parts teman att välja mellan.

Faktisk inbyggd SEO

 • Lätt kod betyder snabbare belastningstider
 • Genesis stöder schema.org-kod (behövs för rika utdrag)
 • Alla StudioPress-teman har optimerats av SEO-experten Greg Boser
 • De flesta teman är mobilkänsliga (bra för SEO)

Det främsta skälet till att Genesis-teman har inbyggd SEO är för att de använder lättviktskod. Detta gör att din webbplats laddar snabbare (webbplatshastighet är en rankingfaktor i Google). Genesis är inte full av onödiga alternativ heller, vilket ofta kan orsaka långsamma belastningstider.

Det finns inbyggda SEO-inställningar för Genesis, men jag rekommenderar att du använder Yoast SEO-plugin för att åsidosätta dessa inställningar huvudsakligen eftersom Yoast innehåller en funktion för innehållsanalys.

Grymt gemenskapen & Stöd

Du vet hur det finns massor av gratis WordPress-tutorials online? Liknande sak med Genesis.

StudioPress tillhandahåller dokumentation för varje tema som hjälper dig att komma igång och de publicerar uppdateringar på sociala nätverk om Genesis-relaterade ämnen. Det finns också tredjepartsgrupper på sociala medier som hjälper varandra. Och om du behöver anställa en utvecklare som hjälper dig att anpassa ditt tema, här är en lista med StudioPress rekommenderade Genesis-utvecklare.

Rätt mängd inbyggda funktioner

 • Flera sidlayouter
 • Anpassade widgetar
 • Anpassad rubrik
 • Egen bakgrund
 • Mall i full bredd
 • Tema alternativ

Vissa WordPress-teman har massor av inbyggda funktioner. Även om dessa kan vara tilltalande till en början, är de också kända för att bromsa en webbplats.

Genesis innehåller bara funktioner som är nödvändiga för att designa en webbplats som de kallar sin “lätta kod.” Allt du behöver är några sidlayouter, widgets och temalternativ för att designa en trevlig webbplats. Du kan (och borde) använda plugins vid behov. Fortsätt läsa…

WordPress-plugins bara för Genesis-teman

Min Genesis Framework-granskning innehåller naturligtvis WordPress-plugins specifikt byggda för Genesis-drivna WordPress-teman. De flesta av dessa har mycket bra betyg.

Jag skulle definitivt använda några av StudioPress ‘plugins. StudioPress är känt för att utveckla toppklassiga produkter, både teman och plugins, så du borde inte behöva oroa dig för att plugin-programmet blir föråldrat, går sönder eller orkar med din webbplats.

Pålitlighet & Förtroende

Genesis automatiska uppdateringar

I slutet av dagen vill jag inte oroa mig för om mitt tema har bra SEO, säkerhet eller något av det som ett tema borde ha.

Jag vet att Genesis inte bara inkluderar dessa utan uppdateras också automatiskt. Jag vet att detta kommer att minimera eventuella problem med min webbplats. Och jag vet att teamet på StudioPress vet vad de gör. Jag vill bara vara i goda händer så att jag kan hantera det jag är bra på, och det är exakt vad du får när du använder Genesis Framework.

Sinnesro när det är bäst.

Gå nu vidare och bläddra genom Genesis-drivna WordPress-teman så att du kan spendera mindre tid på att driva din webbplats och mer tid på att växa den.

Skål,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map