10 Genesis Framework beépülő modul a témák testreszabásához (csúszkák, közösségi gombok, elrendezések, hírlevelek, egyebek használata)

Genesis Framework plugins


A legjobb WordPress bővítmények keresése a Genesis keretrendszer?

Itt található 10 Genesis plugin StudioPressWordPress könyvtár és egyéb források. Ezek közül sokat a saját Genesis-alapú WordPress webhelyemön használom, másoktól letöltöttem, teszteltem és alaposan megvizsgáltam. Az összes bővítmény ingyenes (a 8. számú kivételével), és legalább 4,2 / 5 csillaggal rendelkezik. Vannak olyan dolgok, amelyekre még nincs szükség bővítményekre, például oszlopok és néhány shortcodes  – ne felejtsd el ezt, mivel túl sok plugin hatással lehet a webhely sebessége.

Itt van a lista …

1. Genesis eNews Extended

Ez egyesíti a hírlevelet és a HTML szakaszt (ahol a szerző kép / bio + legfontosabb cikkeket választottam). Láthatja a jobb oldali sávmon, és én is használom az egyes bejegyzések végén.

Szeretném, ha tudnék erről az évekkel ezelőtt, mivel az elfojtotta az e-mailek gyűjtését, és bár ez nem sok, néhány 100 feliratkozót kaptam a hírlevelekről (a legfontosabb cikkek felsorolása szintén csökkentette a visszafordulási arányomat). Könnyen integrálható a MailChimp (amit használok), a Constant Contact, az Aweber és a legtöbb e-mail szolgáltatással. Itt van egy bemutató: Carrie Dils.

Genesis eNews Extended

2. Genesis egyszerű szerkesztések

Megkönnyíti a lábléc, a szerzői jogok területének és a bejegyzés meta szerkesztését. A FYI „entry meta” a blogbejegyzés tartalma fölött és alatt található hely. Telepítem ezt minden Genesis webhelyre.

Genesis egyszerű szerkesztések

3. Genesis Responsive Slider

Nem minden Genesis témához tartozik beépített csúszka. Ha nem, akkor mindig telepítheti a Genesis Responsive Slider beépülő modult, amely lehetővé teszi csúszkák hozzáadását a webhely egészére. Így néz ki – élő változatot láthat a Executive Pro téma a StudioPress.

Genesis Responsive Slider

4. Genesis Simple Share

A közösségi megosztási gombokat hozzáadja a hozzászólásokhoz, oldalakhoz és egyéb tartalomhoz. Tartalmazza a Pinterest és a Stumble Upon gombokat, valamint olyan alapvető lehetőségeket, mint az ikon méretének, megjelenésének megváltoztatása, hol jelenjen meg, stb. Ez egy könnyű plugin, tehát ha az egyáltalán nem befolyásolja az oldal betöltési idejét,.

Genesis Simple Share plugin

5. Genesis egyszerű oldalsávok

Ez jó annak ellenőrzéséhez (személyre szabásához), hogy a kütyü a látogatók által látott oldal, bejegyzés, kategória vagy címke függvényében láthassa azokat. Tehát ha az emberek egy „WordPress Speed” kategóriámba tartozó bejegyzést olvasnak, érdemes megjeleníteni számukra a webhely sebességével kapcsolatos cikkeket. Vannak más pluginek is, amelyek ugyanazt csinálják, mint például Widget Logic amit jobban szeretek, de ez kifejezetten a Genesis számára szól. Akárhogy is fogja használni feltételes címkék annak vezérlésére, hogy az egyes widget hol jelenjen meg.

Genesis Simple Sidebars plugin

6. Genesis Connect a WooCommerce számára

Ha hozzá kíván adni a WooCommerce funkcionalitást egy nem WooCommerce Genesis témához, akkor ez a plugin fogja ezt megtenni. Helyettesíti a WooCommerce beépített üzletsablonjait a saját Genesis-kész verzióival, különös tekintettel az single-product.php, archive-product.php és taxonomy.php sablonokra, amelyek szükségesek az egyetlen termékoldal, a fő üzlet, valamint a termékkategória és a termék megjelenítéséhez. tag archívum oldalak. Ez az egyik legnépszerűbb Genesis plugin.

Genesis Connect a WooCommerce számára

7. Genesis Mobile & Sticky menü

Ha nem reagáló Genesis témát vásárolt, akkor érdemes testreszabnia, hogy mobilbarát legyen. Sok kutatást végeztem, és nincs olyan plugin, amely ezt helyesen tenné.

Amíg használhatja a Genesis Mobile készüléket & Sticky Menu plugin hamburger stílusú mobilmenü (plusz egyéb szolgáltatások) hozzáadásához, a legjobb póni és vásároljon egy Genesis témát ez mobil érzékeny. Ezt tettem, és ezt kell tennie, ha a témája nem érzékeny.

Genesis Mobile & Sticky menü

8. Genesis Design Palette Pro

Szeretné testreszabni a Genesis webhelyet kód nélkül? Ez a plugin segít a fejléc, a navigáció, a háttér, a tartalom / oldalsáv / lábléc és a tipográfia kód nélküli testreszabásában. Opciók állnak rendelkezésre a színek, méretek, súlyok, margók, párnázás és igazítás szempontjából. Az ára 49-199 USD.

Genesis Design Palette

9. Fotógaléria / Portfólió

Sajnos nincs olyan bővítmény a Genesis-keretrendszerhez, amely portfóliót adna az Ön webhelyére, de rengeteg ilyen van ingyenes és prémium portfólió plugins ezért. A listában szereplő 5-15 számok prémium pluginek, és érdemes további 15 dollárt költeni, hogy szép legyen.

WordPress portfólió

10. Genesis Layout Extrák

A Genesis Layout Extras 9 elrendezést ad a témához tartozó standard szám helyett. Használja ezeket a honlapján, oldalain, blogbejegyzésein, archivált oldalain és egyéb tartalmain.

Genesis Layout Extrák

kapcsolódó cikkek

Remélem, hasznosnak találta a cikkemet! Ha igen, kérjük, ossza meg. És ha bármilyen kérdése van a listámon szereplő Genesis pluginekkel kapcsolatban, dobj nekem egy sort a megjegyzés részben.

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map