10 Genesis Framework dodataka za prilagođavanje tema (korištenje klizača, društvenih gumba, izgleda, biltena i više)

03.06.2020
WordPress '10 Genesis Framework dodataka za prilagođavanje tema (korištenje klizača, društvenih gumba, izgleda, biltena i više)
0 4 мин.

Genesis Framework dodaci


Tražite najbolje WordPress dodatke za korištenje s Genesis Framework?

Evo 10 Genesis dodataka preuzetih iz StudioPressWordPress direktorij i drugi izvori. Mnoge od njih koristim na vlastitom WordPress web mjestu s Genesisom, a ostale sam temeljito preuzeo, testirao i pregledao. Svi dodaci su besplatni (osim # 8) i imaju najmanje 4,2 / 5 zvjezdice. Neke stvari za koje vam ne trebaju dodaci, kao, primjerice stupovi i još kratke kodove  – imajte to na umu jer previše dodataka može utjecati na vaše brzina stranice.

Evo popisa …

1. Genesis eNews proširena

Ovo kombinira bilten i HTML odjeljak (gdje sam izabrao dodati autorski pic / bio + vrh članke). Možete ga vidjeti na mojoj desnoj bočnoj traci, a također ga koristim na kraju svakog posta.

Volio bih da znam za ovo prije godina otkad je uzeo glavobolju od prikupljanja e-poruka, a iako to nije puno, dobio sam nekoliko stotina pretplatnika upravo iz odjeljka za biltene (nabrajanje najboljih članaka pomoglo je i da smanjim broj posjeta). Integrirati se s MailChimpom (što koristim), stalnim kontaktom, Aweberom i većinom usluga e-pošte lako je. Evo tutorial Carrie Dils.

Genesis eNews proširena

2. Genesis Simple Edits

Olakšava uređivanje podnožja, područja autorskih prava i meta podataka. FYI “meta meta” je prostor iznad i ispod sadržaja vašeg bloga. Instaliram ovo na svako mjesto Genesisa.

Genesis Simple Edits

3. Klizač Genesisa osjetljiv

Nisu sve teme Genesisa isporučene s ugrađenim klizačem. Ako se to ne dogodi, uvijek možete instalirati dodatak Genesis Respovable Slider koji vam omogućuje dodavanje klizača na cijeloj web stranici. Evo kako to izgleda – na verziji možete vidjeti live verziju Izvršni Pro Tema po StudioPress.

Klizač Genesisa osjetljiv

4. Postanak Jednostavno dijeljenje

Dodaje gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama postovima, stranicama i drugom sadržaju. Ima gumbe Pinterest i Stumble Upon, plus osnovne opcije kao što su promjena veličine ikone, izgled, mjesto njihovog prikaza itd. To je lagani dodatak, tako da ne bi trebao utjecati na vrijeme učitavanja stranice, ako uopće.

Genesis Jednostavan dodatak za dijeljenje

5. Genesis Jednostavne bočne trake

Ovo je dobro za kontrolu (personaliziranje) onoga što widgeti posjetitelji vide ovisno o stranici, postu, kategoriji ili oznaci koju pregledavaju. Dakle, ako ljudi čitaju post iz moje kategorije „WordPress Speed“, možda ću im htjeti pokazati povezane članke o brzini web mjesta. Postoje i drugi dodaci koji rade isto Logika widgeta što mi je draže, ali ovo je posebno za Postanak. Bilo kako bilo, vi ćete je koristiti uvjetne oznake za kontrolu mjesta pojavljivanja svakog widgeta.

Dodatak jednostavnih bočnih traka Genesis

6. Genesis Connect za WooCommerce

Ako želite dodati funkciju WooCommerce temi koja nije tema WooCommerce Genesisa, ovaj dodatak će to učiniti. Zamjenjuje ugradbene predloške trgovina WooCommerce sa vlastitim verzijama spremnim za Genesis, konkretno predlošcima single-product.php, archive-product.php i taxonomy.php potrebnima za prikaz stranice pojedinačnih proizvoda, glavne trgovine te kategorije proizvoda i proizvoda stranice s arhivima oznaka. Ovo je jedan od popularnijih dodataka Genesis.

Genesis Connect za WooCommerce

7. Genesis Mobile & Ljepljiv izbornik

Ako ste kupili neodgovarajuću temu Genesisa, možda biste je željeli prilagoditi tako da bude prilagođena mobilnim uređajima. Provela sam puno istraživanja i nema dodatka koji ovo ispravno radi.

Dok možete koristiti Genesis Mobile & Ljepljiv dodatak za izbor da biste dodali mobilni izbornik u stilu hamburgera (plus ostale značajke), najbolje je pregledati i kupiti temu Postanka to je mobilni sustav. To sam i učinio, a to biste trebali učiniti ako vaša tema ne reagira.

Genesis Mobile & ljepljiv izbornik

8. Genesis Design Palette Pro

Želite prilagoditi svoje web mjesto Genesis bez koda? Ovi dodaci pomažu vam da prilagodite zaglavlje, navigaciju, pozadinu, sadržaj / bočnu traku / podnožje i tipografiju bez ikakvog koda. Ima mogućnosti boja, veličina, težine, margina, podmetanja i poravnanja. Cijena je 49-199 dolara.

Genesis Design Palette

9. Fotogalerija / portfelj

Nažalost, za Genesis Framework ne postoji dodatak koji dodaje vaš portfelj, ali ima ih dosta besplatni i premium dodaci za portfelj za ovo. Brojevi 5-15 na tom popisu su premium dodaci i vrijedi potrošiti dodatnih 15 dolara kako bi izgledali lijepo.

WordPress portfelj

10. Dodaci rasporeda geneze

Dodaci Genesis Layout vam nude 9 rasporeda umjesto standardnog broja s vašim temom. Upotrijebite ih na svojoj početnoj stranici, stranicama, blogovima, arhiviranim stranicama i drugom sadržaju.

Dodaci rasporeda geneze

povezani članci

Nadam se da ste moj članak smatrali korisnim! Ako ste, molim vas, podijelite ga. Ako imate bilo kakvih pitanja o dodacima Genesis na mom popisu, pošaljite mi redak u odjeljku s komentarima.

Živjeli,

Tom potpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector