10 Genesis Framework-plug-ins voor het aanpassen van thema’s (met behulp van schuifregelaars, sociale knoppen, lay-outs, nieuwsbrieven, meer)

Genesis Framework-plug-ins


Op zoek naar de beste WordPress-plug-ins om te gebruiken met de Genesis Framework?

Hier zijn 10 Genesis-plug-ins StudioPressWordPress-map en andere bronnen. Ik gebruik veel van deze op mijn eigen door Genesis aangedreven WordPress-site, andere heb ik gedownload, getest en grondig geïnspecteerd. Alle plug-ins zijn gratis (behalve # 8) en hebben minimaal een beoordeling van 4.2 / 5 sterren. Voor sommige dingen heb je echter geen plug-ins nodig, zoals kolommen en een beetje shortcodes  – houd daar gewoon rekening mee, omdat te veel plug-ins uw kunnen beïnvloeden site snelheid.

Hier is de lijst …

1. Genesis eNews uitgebreid

Dit combineert een nieuwsbrief en een HTML-sectie (waar ik ervoor koos om een ​​auteur pic / bio + topartikelen toe te voegen). Je kunt het zien aan mijn rechterzijbalk en ik gebruik het ook aan het einde van elk bericht.

Ik wou dat ik dit jaren geleden wist, omdat het de hoofdpijn weghaalde bij het verzamelen van e-mails en hoewel het niet veel is, kreeg ik een paar 100 abonnees alleen uit de nieuwsbriefsectie (het vermelden van topartikelen hielp ook mijn bouncepercentage). Het is eenvoudig te integreren met MailChimp (wat ik gebruik), Constant Contact, Aweber en de meeste e-maildiensten. Hier is een tutorial door Carrie Dils.

Genesis eNews uitgebreid

2. Genesis Simple Edits

Maakt het gemakkelijker om uw voettekst, copyrightgebied en toegangsmeta te bewerken. Ter info: “entry meta” is de ruimte boven en onder de inhoud van uw blogpost. Ik installeer dit op elke Genesis-site.

Genesis Simple Edits

3. Genesis Responsieve schuifregelaar

Niet alle Genesis-thema’s worden geleverd met een ingebouwde schuifregelaar. Als dit niet het geval is, kunt u altijd de Genesis Responsive Slider-plug-in installeren waarmee u sliders op uw website kunt toevoegen. Hier is hoe het eruit ziet: je kunt een live versie zien op de Executive Pro-thema door StudioPress.

Genesis Responsieve schuifregelaar

4. Genesis Simple Share

Voegt knoppen voor sociaal delen toe aan berichten, pagina’s en andere inhoud. Heeft Pinterest en struikelen op knoppen, plus basisopties zoals het wijzigen van de pictogramgrootte, het uiterlijk, waar ze moeten worden weergegeven, enz. Het is een lichtgewicht plug-in, dus het zou niet veel of helemaal geen invloed hebben op de laadtijd van uw pagina.

Genesis Simple Share Plugin

5. Genesis Simple Sidebars

Dit is goed om te bepalen (personaliseren) welke widgets bezoekers zien, afhankelijk van de pagina, het bericht, de categorie of de tag die ze bekijken. Dus als mensen een bericht uit mijn categorie “WordPress Speed” lezen, wil ik ze misschien gerelateerde artikelen over sitesnelheid laten zien. Er zijn andere plug-ins die hetzelfde doen Widgetlogica wat ik liever heb, maar deze is specifiek voor Genesis. Hoe dan ook, u zult het gebruiken voorwaardelijke tags om te bepalen waar elke widget wordt weergegeven.

Genesis Simple Sidebars Plugin

6. Genesis Connect voor WooCommerce

Als je WooCommerce-functionaliteit wilt toevoegen aan een niet-WooCommerce Genesis-thema, zal deze plug-in dat doen. Het vervangt de ingebouwde winkelsjablonen van WooCommerce door zijn eigen Genesis-ready versies, met name de single-product.php-, archive-product.php- en taxonomy.php-sjablonen die nodig zijn om de enkele productpagina, hoofdwinkel en productcategorie en productcategorie en product weer te geven. tag archiefpagina’s. Dit is een van de meer populaire Genesis-plug-ins.

Genesis Connect voor WooCommerce

7. Genesis Mobile & Sticky Menu

Als je een niet-reagerend Genesis-thema hebt gekocht, wil je het misschien aanpassen om mobielvriendelijk te zijn. Ik heb veel onderzoek gedaan en er is geen plug-in die dit correct doet.

Terwijl je de Genesis Mobile kunt gebruiken & Sticky Menu-plug-in om een ​​mobiel menu in hamburger-stijl toe te voegen (plus andere functies), het is het beste om te pony en koop een Genesis-thema dat mobiel responsief is. Dat is wat ik deed, en dat is wat je moet doen als je thema niet reageert.

Genesis Mobile & Sticky Menu

8. Genesis Design Palette Pro

Wilt u uw Genesis-site aanpassen zonder code? Met deze plug-ins kunt u uw koptekst, navigatie, achtergrond, inhoud / zijbalk / voettekst en typografie aanpassen zonder enige code. Heeft opties voor kleuren, maten, gewichten, marges, opvulling en uitlijning. De prijs is $ 49-199.

Genesis Design Palette

9. Fotogalerij / Portfolio

Helaas is er geen plug-in voor het Genesis Framework dat een portfolio aan uw site toevoegt, maar er zijn er genoeg gratis en premium portfolio-plug-ins voor deze. Nummers 5-15 in die lijst zijn premium plug-ins en het is de moeite waard om $ 15 extra uit te geven om het er leuk uit te laten zien.

WordPress Portfolio

10. Genesis Layout Extra’s

Genesis Layout Extras biedt u 9 lay-outs in plaats van het standaardnummer dat bij uw thema wordt geleverd. Gebruik deze op uw startpagina, pagina’s, blogposts, gearchiveerde pagina’s en andere inhoud.

Genesis Layout Extra's

gerelateerde artikelen

Ik hoop dat je mijn artikel nuttig vond! Zo ja, geef het dan een aandeel. En als je vragen hebt over de Genesis-plug-ins in mijn lijst, stuur me dan een berichtje in de comments.

Proost,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map