10 Genesis Framework-plugins för anpassning av teman (med hjälp av reglage, sociala knappar, layouter, nyhetsbrev, mer)

Genesis Framework Plugins


Letar du efter de bästa WordPress-plugins som kan användas med Genesis Framework?

Här är 10 Genesis-plugins från StudioWordPress-katalog och andra källor. Jag använder många av dessa på min egen Genesis-drivna WordPress-webbplats, andra har jag laddat ner, testat och inspekterat noggrant. Alla plugins är gratis (utom nr 8) och har minst en 4,2 / 5-betyg. Vissa saker du inte behöver plugins för, till exempel kolonner och lite kortkoder  – bara tänk på det eftersom för många plugins kan påverka din webbplatshastighet.

Här är listan …

1. Genesis eNews Extended

Detta kombinerar ett nyhetsbrev och ett HTML-avsnitt (där jag valde att lägga till en författare pic / bio + toppartiklar). Du kan se det på min högra sidofält och jag använder den också i slutet av varje inlägg.

Jag önskar att jag visste om detta år sedan det tog huvudvärken från att samla in e-postmeddelanden och även om det inte är mycket så fick jag några 100 prenumeranter bara från nyhetsbrevavsnittet (att lista toppartiklar hjälpte till att minska min studshastighet också). Det är lätt att integrera med MailChimp (vad jag använder), Constant Contact, Aweber och de flesta e-posttjänster. Här är en handledning av Carrie Dils.

Genesis eNews Extended

2. Genesis Simple Edits

Gör det enklare att redigera sidfot, copyrightområde och inmatningsmetat. FYI “entry meta” är utrymmet ovan och under ditt blogginlägg. Jag installerar detta på varje Genesis-webbplats.

Genesis Simple Edits

3. Genesis Responsive Slider

Inte alla Genesis-teman kommer med en inbyggd skjutreglage. Om inte, kan du alltid installera Genesis Responsive Slider-plugin som låter dig lägga till reglage på hela din webbplats. Så här ser det ut – du kan se en liveversion på Executive Pro-tema av Studio.

Genesis Responsive Slider

4. Genesis Simple Share

Lägger till sociala delningsknappar i inlägg, sidor och annat innehåll. Har Pinterest- och Stumble Upon-knappar, plus grundläggande alternativ som att ändra ikonstorlek, utseende, var de ska visas, etc. Det är en lätt plugin så det bör inte påverka sidans laddningstid mycket, om inte alls.

Genesis Simple Share Plugin

5. Genesis enkla sidofält

Det här är bra för att kontrollera (anpassa) vad widgets som besökare ser beroende på sidan, inlägget, kategorin eller taggen de tittar på. Så om folk läser ett inlägg från min ”WordPress Speed” -kategori kanske jag vill visa dem relaterade artiklar om webbplatshastighet. Det finns andra plugins som gör samma sak Widget-logik vilket jag föredrar, men den här är specifikt för Genesis. Hursomhelst du kommer att använda villkorade taggar för att kontrollera var varje widget visas.

Genesis Simple Sidebars Plugin

6. Genesis Connect för WooCommerce

Om du vill lägga till WooCommerce-funktionalitet till ett icke-WooCommerce Genesis-tema kommer detta plugin att göra det. Den ersätter WooCommerces inbyggda butiksmallar med sina egna Genesis-klara versioner, specifikt mallarna single-product.php, archive-product.php och taxonomy.php som behövs för att visa enstaka produktsida, huvudbutik och produktkategori och produkt tagga arkivsidor. Detta är en av de mer populära Genesis-plugins.

Genesis Connect för WooCommerce

7. Genesis Mobile & Klibbig meny

Om du köpte ett icke-lyhört Genesis-tema kanske du vill anpassa det för att vara mobilvänligt. Jag har gjort mycket forskning och det finns inget plugin som gör det på rätt sätt.

Medan du kan använda Genesis Mobile & Sticky Menu-plugin för att lägga till en mobilmeny för hamburgerstil (plus andra funktioner), det är bäst att ponny up och köpa ett Genesis-tema det är mobilkänsligt. Det var vad jag gjorde, och det är vad du bör göra om ditt tema inte svarar.

Genesis Mobile & Sticky Menu

8. Genesis Design Palette Pro

Vill du anpassa din Genesis-webbplats utan kod? Dessa plugins hjälper dig att anpassa din sidhuvud, navigering, bakgrund, innehåll / sidfält / sidfot och typografi utan någon kod. Har alternativ för färger, storlekar, vikter, marginaler, stoppning och justering. Prissättningen är $ 49-199.

Genesis Design Palette

9. Fotogalleri / portfölj

Tyvärr finns det ingen plugin för Genesis Framework som lägger till en portfölj till din webbplats, men det finns gott om gratis och premium portfölj plugins för detta. Nummer 5-15 i den listan är premium-plugins och är värda att spendera ytterligare $ 15 för att det ska se bra ut.

WordPress Portfolio

10. Genesis Layout Extras

Genesis Layout Extras ger dig 9 layouter istället för det standardnummer som ditt tema kommer med. Använd dessa på din hemsida, sidor, blogginlägg, arkiverade sidor och annat innehåll.

Genesis Layout Extras

relaterade artiklar

Jag hoppas att du tyckte att min artikel var användbar! Om du gjorde det, ge det en del. Och om du har några frågor om Genesis-plugins i min lista, släpp mig en rad i kommentaravsnittet.

Skål,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map