10 Genesis Framework-plugins for tilpasning av temaer (Bruke glidebrytere, sosiale knapper, oppsett, nyhetsbrev, mer)

03.06.2020
WordPress '10 Genesis Framework-plugins for tilpasning av temaer (Bruke glidebrytere, sosiale knapper, oppsett, nyhetsbrev, mer)
0 4 мин.

Genesis Framework Plugins


Ser du etter de beste WordPress-pluginsene du kan bruke med Genesis Framework?

Her er 10 Genesis-plugins hentet fra StudioWordPress katalog og andre kilder. Jeg bruker mange av disse på mitt eget Genesis-drevne WordPress-nettsted, andre har jeg lastet ned, testet og inspisert grundig. Alle plugins er gratis (unntatt nr. 8) og har minst en 4,2 / 5-stjerners rangering. Noen ting du ikke trenger plugins for, for eksempel kolonner og noe kortkoder  – bare husk det siden for mange plugins kan påvirke din nettstedets hastighet.

Her er listen …

1. Genesis eNews Extended

Dette kombinerer et nyhetsbrev og en HTML-seksjon (hvor jeg valgte å legge til en forfatter pic / bio + toppartikler). Du kan se den på høyre sidefelt, og jeg bruker den også på slutten av hvert innlegg.

Jeg skulle ønske jeg visste om dette for mange år siden, siden det tok hodepinen fra å samle e-post, og selv om det ikke er mye, fikk jeg noen 100 abonnenter bare fra nyhetsbrevdelen (hvis du lister toppartikler bidro til å redusere avvisningsfrekvensen min også). Det er enkelt å integrere med MailChimp (det jeg bruker), Constant Contact, Aweber og de fleste e-posttjenester. Her er en veiledning av Carrie Dils.

Genesis eNews Extended

2. Genesis Simple Edits

Gjør det lettere å redigere bunntekst, copyrightområde og oppføringsmeta. FYI “entry meta” er plassen over og under innholdet i blogginnlegget ditt. Jeg installerer dette på hvert Genesis-nettsted.

Genesis Simple Edits

3. Genesis Responsive Slider

Ikke alle Genesis-temaer kommer med en innebygd glidebryter. Hvis den ikke gjør det, kan du alltid installere Genesis Responsive Slider-plugin som lar deg legge til glidebrytere på hele nettstedet ditt. Slik ser det ut – du kan se en live versjon på Executive Pro-tema av Studiopress.

Genesis Responsive Slider

4. Genesis Simple Share

Legger til sosiale delingsknapper til innlegg, sider og annet innhold. Har Pinterest og Stumble Upon-knapper, pluss grunnleggende alternativer som å endre ikonstørrelse, utseende, hvor du skal vise dem osv. Det er en lett plugin slik at den ikke skal påvirke sidetidstiden mye, om i det hele tatt.

Genesis Simple Share Plugin

5. Genesis enkle sidefelt

Dette er bra for å kontrollere (tilpasse) hvilke widgets besøkende ser avhengig av siden, innlegget, kategorien eller taggen de ser på. Så hvis folk leser et innlegg fra kategorien “WordPress Speed”, kan det være lurt å vise dem relaterte artikler om nettstedets hastighet. Det er andre plugins som gjør det samme Widget-logikk som jeg foretrekker, men denne er spesielt for Genesis. Uansett vil du bruke betingede koder for å kontrollere hvor hver widget vises.

Genesis Simple Sidebars Plugin

6. Genesis Connect For WooCommerce

Hvis du vil legge til WooCommerce-funksjonalitet til et ikke-WooCommerce Genesis-tema, vil denne pluginen gjøre det. Den erstatter WooCommerces innebygde butikkmaler med sine egne Genesis-klare versjoner, spesielt single-product.php, archive-product.php og taxonomy.php maler som er nødvendige for å vise den ene produktsiden, hovedbutikken og produktkategori og produkt. tagg arkivsider. Dette er en av de mer populære Genesis-plugins.

Genesis Connect For WooCommerce

7. Genesis Mobile & Klistret meny

Hvis du kjøpte et ikke-responsivt Genesis-tema, kan det være lurt å tilpasse det for å være mobilvennlig. Jeg har forsket mye, og det er ingen plugin som gjør dette riktig.

Mens du kan bruke Genesis Mobile & Sticky Menu-plugin for å legge til en mobilmeny med hamburgerstil (pluss andre funksjoner), det er best å pony up og kjøp et Genesis-tema som er mobil responsiv. Det var det jeg gjorde, og det er hva du bør gjøre hvis temaet ditt ikke reagerer.

Genesis Mobile & Sticky Menu

8. Genesis Design Palette Pro

Vil du tilpasse Genesis-siden uten kode? Disse programtilleggene hjelper deg å tilpasse toppteksten, navigasjonen, bakgrunnen, innholdet / sidefeltet / bunnteksten og typografien uten kode. Har alternativer for farger, størrelser, vekter, marginer, polstring og justering. Prisene er $ 49-199.

Genesis Design Palette

9. Fotogalleri / portefølje

Dessverre er det ingen plugin for Genesis Framework som legger til en portefølje på nettstedet ditt, men det er nok av gratis og premium portefølje plugins for dette. Nummer 5-15 i den listen er premium-plugins og er verdt å bruke en ekstra $ 15 for at det skal se bra ut.

WordPress-portefølje

10. Genesis Layout Extras

Genesis Layout Extras gir deg 9 oppsett i stedet for standardnummeret ditt tema kommer med. Bruk disse på hjemmesiden din, sider, blogginnlegg, arkiverte sider og annet innhold.

Genesis Layout Extras

relaterte artikler

Jeg håper du fant artikkelen min nyttig! Hvis du gjorde det, kan du gi den en del. Hvis du har noen spørsmål om Genesis-plugins i listen, kan du slippe en linje i kommentarfeltet.

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector