10 Genesis Framework-plugins til tilpasning af temaer (Brug af skyder, sociale knapper, layout, nyhedsbreve, mere)

Genesis Framework Plugins


På udkig efter de bedste WordPress-plugins, der kan bruges med Genesis Framework?

Her er 10 Genesis-plugins hentet fra StudioPressWordPress-bibliotek og andre kilder. Jeg bruger mange af disse på mit eget Genesis-drevne WordPress-sted, andre har jeg downloadet, testet og inspiceret grundigt. Alle plugins er gratis (undtagen nr. 8) og har mindst en 4,2 / 5-stjerneklassificering. Nogle ting skal du dog ikke bruge plugins til kolonner og nogle kortkoder  – husk bare på det, da for mange plugins kan påvirke din site hastighed.

Her er listen …

1. Genesis eNews udvidet

Dette kombinerer et nyhedsbrev og en HTML-sektion (hvor jeg valgte at tilføje en forfatter pic / bio + top artikler). Du kan se det på min højre sidebjælke, og jeg bruger det også i slutningen af ​​hvert indlæg.

Jeg ville ønske, at jeg vidste om dette for mange år siden, da det tog hovedpinen ved at indsamle e-mails, og selvom det ikke er meget, fik jeg et par 100 abonnenter lige fra sektionen for nyhedsbreve (ved at opliste topartikler hjalp det også med at reducere min afvisningsprocent). Det er let at integrere med MailChimp (hvad jeg bruger), konstant kontakt, Aweber og de fleste e-mail-tjenester. Her er en tutorial af Carrie Dils.

Genesis eNews udvidet

2. Genesis Simple Edits

Gør det lettere at redigere din sidefod, copyright-område og indtastningsmeta. FYI “entry meta” er mellemrummet over og under dit blogindhold. Jeg installerer dette på hvert Genesis-sted.

Genesis Simple Edits

3. Genesis Responsive Slider

Ikke alle Genesis-temaer leveres med en indbygget skyder. Hvis det ikke gør det, kan du altid installere Genesis Responsive Slider-plugin, som giver dig mulighed for at tilføje skydere på hele dit websted. Sådan ser det ud – du kan se en live version på Executive Pro-tema af StudioPress.

Genesis Responsive Slider

4. Genesis Simple Share

Tilføjer sociale delingsknapper til indlæg, sider og andet indhold. Har Pinterest og Stumble Upon-knapper plus grundlæggende indstillinger som at ændre ikonstørrelse, udseende, hvor de skal vises osv. Det er et let plugin, så det ikke bør påvirke din sideindlæsningstid meget, hvis overhovedet.

Genesis Simple Share Plugin

5. Genesis Simple Sidebars

Dette er godt til at kontrollere (personalisere), hvad widgets, besøgende ser, afhængigt af den side, indlæg, kategori eller tag, de ser. Så hvis folk læser et indlæg fra min “WordPress Speed” -kategori, ønsker jeg måske at vise dem relaterede artikler om webstedshastighed. Der er andre plugins, der gør det samme Widget-logik hvilket jeg foretrækker, men denne er specifikt beregnet til Genesis. Uanset hvad du vil bruge betingede tags for at kontrollere, hvor hver widget vises.

Genesis Simple Sidebars Plugin

6. Genesis Connect til WooCommerce

Hvis du vil føje WooCommerce-funktionalitet til et ikke-WooCommerce Genesis-tema, gør dette plugin det. Det erstatter WooCommerces indbyggede butiksskabeloner med sine egne Genesis-klare versioner, specifikt single-product.php, archive-product.php og taxonomy.php skabeloner, der er nødvendige for at vise den ene produktside, hovedbutik og produktkategori og produkt tag arkiv sider. Dette er et af de mere populære Genesis-plugins.

Genesis Connect til WooCommerce

7. Genesis Mobile & Klistret menu

Hvis du har købt et ikke-responsivt Genesis-tema, kan du eventuelt tilpasse det til at være mobilvenligt. Jeg har foretaget en masse research, og der er ingen plugin, der gør dette korrekt.

Mens du kan bruge Genesis Mobile & Sticky Menu-plugin for at tilføje en hamburgerstil-mobilmenu (plus andre funktioner), det er bedst at pony up og køb et Genesis-tema det er mobile lydhør. Det var hvad jeg gjorde, og det er hvad du skulle gøre, hvis dit tema ikke reagerer.

Genesis Mobile & Sticky Menu

8. Genesis Design Palette Pro

Vil du tilpasse dit Genesis-sted uden kode? Disse plugins hjælper dig med at tilpasse din header, navigation, baggrund, indhold / sidebar / sidefod og typografi uden kode. Har muligheder for farver, størrelser, vægte, marginer, polstring og justering. Priser er $ 49-199.

Genesis Design Palette

9. Fotogalleri / portefølje

Desværre er der ingen plugin til Genesis Framework, der tilføjer en portefølje til dit websted, men der er masser af gratis og premium portfolio-plugins for det. Tal 5-15 på denne liste er premium-plugins og er værd at bruge en ekstra $ 15 for at få det til at se pænt ud.

WordPress-portefølje

10. Genesis Layout Extras

Genesis Layout Extras giver dig 9 layouts i stedet for det standardnummer, dit tema leveres med. Brug disse på din startside, sider, blogindlæg, arkiverede sider og andet indhold.

Genesis Layout Extras

relaterede artikler

Jeg håber du fandt, at min artikel var nyttig! Hvis du gjorde det, så giv det en andel. Og hvis du har spørgsmål til Genesis-plugins på min liste, så slip mig en linje i kommentarfeltet.

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map