10 Genesis-kehyslaajennusta aiheiden mukauttamiseen (liukusäätimien, sosiaalisten painikkeiden, asettelujen, uutiskirjeiden ja muiden käyttäminen)

Genesis Framework -laajennukset


Etsitkö parhaita WordPress-laajennuksia käytettäväksi Genesis-kehys?

Tässä on 10 Genesis-laajennusta otettu StudioPressWordPress-hakemisto ja muut lähteet. Käytän monia näistä omalla Genesis-pohjaisella WordPress-sivustollani, toiset olen ladannut, testannut ja tarkastanut perusteellisesti. Kaikki laajennukset ovat ilmaisia ​​(paitsi numero 8) ja niillä on vähintään 4,2 / 5 tähden luokitus. Jotkut asiat, joita et tarvitse laajennuksia, esimerkiksi pylväät ja hieman lyhytkoodit  – Pidä tämä mielessä, koska liian monet laajennukset voivat vaikuttaa sinun sivuston nopeus.

Tässä on luettelo …

1. Genesis eNews Extended

Tämä yhdistää uutiskirjeen ja HTML-osion (johon päätin lisätä tekijän kuvan / bio + suosituimmat artikkelit). Voit nähdä sen oikealla sivupalkistani ja käytän sitä myös kunkin viestin lopussa.

Toivon, että tietäisin tästä vuosia sitten, koska sähköpostiviestien kerääminen päänsärkyä viei, ja vaikka se ei ole paljon, sain muutama 100 tilaajaa vain uutiskirje-osiosta (suosituimpien artikkeleiden listaaminen auttoi vähentämään myös poistumisprosenttia). Se on helppo integroida MailChimp (jota käytän), Constant Contact, Aweber ja useimpiin sähköpostipalveluihin. Tässä on a opetusohjelma Carrie Dils.

Genesis eNews Extended

2. Genesisin yksinkertaiset muokkaukset

Tekee alatunnisteen, tekijänoikeusalueen ja merkinnän metakoodin muokkaamisen. FYI ”entry meta” on tila blogikirjoituksesi sisällön ylä- ja alapuolella. Asennan tämän jokaiselle Genesis-sivustolle.

Genesisin yksinkertaiset muokkaukset

3. Genesis-herkkä liukusäädin

Kaikissa Genesis-teemoissa ei ole sisäänrakennettua liukusäädintä. Jos näin ei ole, voit aina asentaa Genesis Responsive Slider -laajennuksen, jonka avulla voit lisätä liukusäätimiä koko verkkosivustollesi. Näyttää siltä, ​​miltä se näyttää – näet live-version Executive Pro -teema StudioPress.

Genesis-herkkä liukusäädin

4. Genesis Simple Share

Lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet viesteihin, sivuihin ja muuhun sisältöön. Siinä on Pinterest ja Stumble Upon -painikkeet sekä perusasetukset, kuten kuvakkeen koon, ulkonäön muuttaminen, missä ne näytetään jne. Se on kevyt laajennus, joten sen ei pitäisi vaikuttaa sivusi latausaikaan, jos ollenkaan.

Genesis Simple Share -laajennus

5. Genesis Simple Sidebars

Tämä on hyvä hallita (mukauttaa) sitä, mitä widgetit vierailijat näkevät tarkastelemastaan ​​sivusta, viestistä, luokasta tai tunnisteesta riippuen. Joten jos ihmiset lukevat ”WordPress Speed” -kategoriani viestiä, voin ehkä näyttää heille liittyviä artikkeleita sivuston nopeudesta. On muitakin laajennuksia, jotka tekevät saman kuin Widget-logiikka jota pidän parempana, mutta tämä on erityisesti Genesikselle. Joko niin käytät ehdolliset tunnisteet hallitaksesi missä widget näkyy.

Genesis Simple Sidebars -laajennus

6. Genesis Connect WooCommerce -sovellukseen

Jos haluat lisätä WooCommerce-toiminnallisuuden muuhun kuin WooCommerce Genesis -teemaan, tämä laajennus tekee sen. Se korvaa WooCommerce -yhtiön sisäänrakennetut myymälämallit omilla Genesis-valmiilla versioilla, erityisesti single-product.php-, archive-product.php- ja taxonomy.php-malleilla, joita tarvitaan yhden tuotesivun, pääkaupan sekä tuoteluokan ja tuotteen näyttämiseen. tag arkistosivut. Tämä on yksi suosituimmista Genesis-laajennuksista.

Genesis Connect WooCommerce -sovellukseen

7. Genesis Mobile & Sticky-valikko

Jos olet ostanut reagoimattoman Genesis-teeman, sinun kannattaa ehkä mukauttaa se mobiiliystävälliseksi. Olen tehnyt paljon tutkimusta, eikä mikään laajennus tee tätä oikein.

Vaikka voit käyttää Genesis Mobilea & Sticky Menu -laajennus hampurilaistyylisen matkaviestin (sekä muiden ominaisuuksien) lisäämiseksi, se on parasta poniutua ja ostaa Genesis-teema se on mobiiliherkkä. Se mitä tein, ja juuri sinun pitäisi tehdä, jos teemaasi ei reagoida.

Genesis Mobile & Sticky -valikko

8. Genesis Design Palette Pro

Haluatko mukauttaa Genesis-sivustosi ilman koodia? Tämän laajennuksen avulla voit mukauttaa otsikkoasi, navigointia, taustaa, sisältöä / sivupalkkia / alatunnistetta ja typografiaa ilman koodia. Sisältää vaihtoehtoja väreille, kokoille, painoille, reunuksille, pehmusteille ja kohdistukselle. Hinnoittelu on 49-199 dollaria.

Genesis-suunnittelupaletti

9. Kuvagalleria / Portfolio

Valitettavasti Genesis-kehyksessä ei ole laajennusta, joka lisää salkun sivustoosi, mutta niitä on paljon ilmaiset ja premium-portfolion laajennukset tätä varten. Numerot 5-15 kyseisessä luettelossa ovat premium-laajennuksia, ja ne kannattaa kuluttaa ylimääräistä 15 dollaria, jotta se näyttää hyvältä.

WordPress-portfolio

10. Genesis-asettelun lisäominaisuudet

Genesis Layout Extras antaa sinulle 9 asettelua teeman mukana tulevan vakionumeron sijasta. Käytä näitä etusivullasi, sivuilla, blogi-viesteissä, arkistoiduilla sivuilla ja muussa sisällössä.

Genesis-asettelun lisäominaisuudet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toivottavasti löydät artikkelisi hyödylliseksi! Antakaa sille osake. Ja jos sinulla on kysyttävää luettelossani olevista Genesis-laajennuksista, pudota minulle rivi kommenttiosioon.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map