10 Genesis рамкови приставки за персонализиране на теми (използване на плъзгачи, социални бутони, оформления, бюлетини и други)

03.06.2020
WordPress '10 Genesis рамкови приставки за персонализиране на теми (използване на плъзгачи, социални бутони, оформления, бюлетини и други)
0 4 мин.

Genesis Plugins


Търсите най-добрите WordPress приставки за използване с Рамка за генезис?

Ето 10 приставки за Genesis, взети от StudioPressWordPress директория и други източници. Използвам много от тях в моя собствен WordPress сайт, задвижван от Genesis, други съм изтеглил, тествал и инспектирал старателно. Всички плъгини са безплатни (с изключение на № 8) и имат най-малко 4.2 / 5 звездна оценка. Някои неща, за които не са ви необходими приставки, например колони и няколко кратките  – просто имайте това предвид, тъй като твърде много плъгини могат да повлияят на вашето скорост на сайта.

Ето списъка …

1. Genesis eNews Extended

Това комбинира бюлетин и HTML раздел (където избрах да добавя авторска снимка / био + топ статии). Можете да го видите в дясната ми странична лента и аз също го използвам в края на всеки пост.

Иска ми се да знам за това преди години, тъй като отне главоболието от събирането на имейли и макар да не е много, получих няколко 100 абонати точно от секцията с бюлетини (изброяването на най-важните статии помогна и за намаляване на процента на отпадане). Лесно е да се интегрира с MailChimp (това, което използвам), постоянен контакт, Aweber и повечето имейл услуги. Ето а урок от Кари Дилс.

Genesis eNews Extended

2. Genesis Simple Edits

Улеснява редактирането на долния колонтитул, областта на авторските права и вписването. FYI „meta meta“ е пространството над и под съдържанието на блога ви. Инсталирам това на всеки сайт на Genesis.

Genesis Simple Edits

3. Плъзгач, отговарящ на генезиса

Не всички теми на Genesis се предлагат с вграден плъзгач. Ако това не стане, винаги можете да инсталирате плъгина Genesis Responsive Slider, който ви позволява да добавяте плъзгачи в целия си уебсайт. Ето как изглежда – можете да видите на живо версия на Тема Executive Pro от StudioPress.

Плъзгач, отговарящ на генезиса

4. Genesis Simple Share

Добавя бутони за социално споделяне към публикации, страници и друго съдържание. Има бутони Pinterest и Stumble upon, както и основни опции като промяна на размера на иконата, външния вид, къде да се показват и т.н. Това е лек пристав, така че не трябва да влияе много на времето за зареждане на страницата ви, ако изобщо.

Genesis Simple Share Plugin

5. Genesis Simple Sidebars

Това е добре да контролирате (персонализирате) това, което приспособленията виждат посетителите в зависимост от страницата, публикацията, категорията или маркера, които преглеждат. Така че, ако хората четат публикация от моята категория „Скорост на WordPress“, може би искам да им покажа свързани статии за скоростта на сайта. Има и други плъгини, които правят същото нещо като Widget Logic което предпочитам, но този е специално за Битие. Така или иначе ще използвате условни тагове за да контролирате къде се появява всяка джаджа.

Плъгин Genesis Simple Sidebars

6. Genesis Connect за WooCommerce

Ако искате да добавите функционалност на WooCommerce към тема, която не е WooCommerce Genesis, тази приставка ще направи това. Той заменя вградените шаблони на магазини на WooCommerce със собствени версии, готови за Genesis, по-специално шаблоните за single-product.php, archive-product.php и taxonomy.php, необходими за показване на страницата на един продукт, основния магазин и категорията на продукта и продукта страници с архив на етикети. Това е един от по-популярните плъгини Genesis.

Genesis Connect за WooCommerce

7. Genesis Mobile & Лепкаво меню

Ако сте закупили неотговаряща тема на Genesis, може да искате да я персонализирате, за да е удобна за мобилни устройства. Направих много изследвания и няма приставка, която да прави това правилно.

Докато можете да използвате Genesis Mobile & Лепка приставка за добавяне на мобилно меню в стил хамбургер (плюс други функции), най-добре е да пони и закупете тема на Битие това е мобилен отзивчив. Това направих аз и това трябва да направите, ако темата ви не отговаря.

Genesis Mobile & Sticky Menu

8. Genesis Design Palette Pro

Искате да персонализирате вашия сайт Genesis без код? Тези приставки ви помагат да персонализирате заглавката си, навигацията, фона, съдържанието / страничната лента / долния колонтитул и типографията без никакъв код. Има опции за цветове, размери, тегла, полета, подплънки и подравняване. Цената е 49-199 долара.

Genesis Design Palette

9. Фотогалерия / портфолио

За съжаление няма плъгин за Genesis Framework, който добавя портфолио към вашия сайт, но има много безплатни и премиум приставки за портфолио за това. Числата 5-15 в този списък са премиум приставки и си струва да похарчите допълнителни 15 долара, за да изглеждате добре.

WordPress портфолио

10. Екстри на оформлението на генезиса

Genesis Layout Extras ви предоставя 9 оформления, вместо стандартния номер, с който темата ви идва. Използвайте ги на своята начална страница, страници, публикации в блогове, архивирани страници и друго съдържание.

Екстри на оформлението на генезиса

Свързани статии

Надявам се, че сте намерили статията ми за полезна! Ако сте го направили, моля, дайте му дял. И ако имате въпроси относно плъгините Genesis в моя списък, пуснете ми ред в секцията за коментари.

Наздраве,

Подпис на Том

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector