10 manieren om uw WordPress-site te automatiseren via formulieren, automatische updates, autosharing van sociale media en plug-ins

WordPress Marketing Automation


Terwijl ik deze WordPress-site meer dan 5 jaar run, heb ik geleerd behoorlijk wat te automatiseren.

WordPress-software bijwerken, intakes gebruiken om klantinformatie te verzamelen en vertrouwen op SEO om meer vragen te genereren via mijn spamvrij contactformulier. Het gaat niet alleen om het gebruik van plug-ins om specifieke taken te automatiseren, het gaat ook om uw hele website gebruiken om verkoop en marketing te automatiseren. Dit zijn de realtime spaarders als het gaat om marketingautomatisering van WordPress.

Ik zal je door plug-ins, SEO-technieken en zelfs hoe je specifieke taken (zoals webontwikkeling en grafisch ontwerp) kunt uitbesteden aan overzeese freelancers voor een zeer goedkope prijs. Dit heeft me de afgelopen 5 jaar letterlijk duizenden uren bespaard en ik hoop dat het hetzelfde voor u kan doen.

Inhoudsopgave

 1. Gebruik geavanceerde contactformulieren
 2. Blokkeer commentaar Spam
 3. Schakel WordPress Autoupdates in
 4. Gebruik Autosharing van sociale media
 5. Gebruik een plug-in voor beeldcompressie
 6. Plan berichten
 7. Gebruik een interne koppelingsplug-in
 8. Maak inhoud die verkoopt
 9. Word beter in SEO en conversies
 10. Besteed WordPress-ontwikkeling uit met Freelancer.com

1. Gebruik geavanceerde contactformulieren

Geef mensen de mogelijkheid om foto’s te uploaden, meerdere items te selecteren, uit een vervolgkeuzelijst te kiezen of zelfs een pizza te bouwen. U kunt dit doen met Zwaartekracht vormt waarmee u aanvullende informatie kunt verzamelen wanneer iemand contact met u opneemt. Uw hoofdcontactpagina moet relatief eenvoudig zijn (te complex en mensen vullen deze niet in), dus ik raad aan om nieuwe formulieren te maken voor verschillende doeleinden. U kunt dit zelfs gebruiken voor intakes van klanten en sollicitaties. Bekijk hun demo en voorzien zijn van pagina voor voorbeelden van wat u kunt doen met Gravity Forms.

zwaartekracht-vormen-pizza-bouwer

Demo’s

 1. Bouw een pizza
 2. Voorwaardelijke logica
 3. Sollicitatie
 4. Contactformulier voor meerdere pagina’s
 5. Eenvoudig contactformulier

2. Blokkeer spam

Voorkom spam bij opmerkingen en contactformuliervragen. Probeer de Anti-Spam-plug-in als je problemen hebt met reactiespam. Het is gratis en werkt goed op al mijn WordPress-sites. Voeg vervolgens een captcha toe (zoals Google reCAPTCHA) om vragen over spam-contactformulier te blokkeren. Spam is een enorm probleem met WordPress en is waarschijnlijk het laatste waar u tijd aan wilt besteden.

3. Schakel WordPress Autoupdates in

Gebruik de Automatische Updater-plug-in en maak u nooit meer zorgen over het opnieuw updaten van de WordPress-kern, thema’s of plug-ins. Zoals bij elke update is er een kleine kans dat er iets misgaat, dus het is een goed idee om te nemen automatische back-ups via uw hosting cPanel of een plug-in zoals UpdraftPlus. Uw hosting-cPanel heeft mogelijk ook opties voor automatische WordPress-updates.

geavanceerde automatische updates

4. Gebruik Autosharing van sociale media

Gebruik in plaats van elk blogbericht handmatig te posten Plug-in voor automatisch publiceren op sociale media om dit voor u te doen. Het heeft geweldige recensies (4,6 sterren) en je kunt berichten met afbeeldingen publiceren op Facebook, Twitter en LinkedIn. Wordt geleverd met aanpasbare berichtindelingen en filters, zodat u ervoor kunt kiezen om geen pagina’s of berichten uit bepaalde categorieën te publiceren. Zeker de moeite van het bekijken waard.

autosharing via sociale media

5. Gebruik een plug-in voor beeldcompressie

Het lossless comprimeren van afbeeldingen verbetert WordPress snelheid. Er zijn veel plug-ins die dit doen, maar Stel je voor en Kraken zijn de beste (andere plug-ins kunnen afbeeldingen breken of gewoon niet werken – ik heb hier veel onderzoek naar gedaan). Deze plug-in kan u tijd besparen door dit handmatig te doen.

beeld-wordpress-beeld-optimalisatie

6. Plan berichten

Als je SEO serieus neemt, schrijf je waarschijnlijk minstens één keer per week een nieuw blogartikel. En als u er proactief over bent, kunt u aan het begin van de maand vier artikelen schrijven en deze vervolgens de hele maand door publiceren. Het lijkt een beetje op Hootsuite voor bloggen.

schema-berichten-wordpress

7. Gebruik een interne koppelingsplug-in

Gerelateerde inhoud linken is geweldig voor SEO. Een interne koppelingsplug-in linkt gerelateerde inhoud op basis van unieke trefwoorden die in uw inhoud worden genoemd. Elke keer dat u een specifiek trefwoord noemt, linkt de plug-in naar een pagina of bericht. Ik raad dit niet altijd aan omdat ik niet altijd dezelfde link (anker) tekst gebruik, maar als je denkt dat dit voor jou zou kunnen werken, bekijk dan de SEO Internal Links Plugin. Het heeft geen goede recensies, maar geen plug-in voor automatisch linken.

8. Maak inhoud die verkoopt

Wanneer mensen contact met u opnemen, moeten ze uw services goed begrijpen zonder dat ze u een heleboel vragen hoeven te stellen. Ik zie vaak dat mensen voor elke service afzonderlijke pagina’s maken, zodat ze specifieke zoekwoorden kunnen targeten. Dit is goed voor SEO omdat u meer zoekwoorden target, maar ik zie dat te veel mensen korte, nutteloze inhoud toevoegen (zonder afbeeldingen, video’s, enz.) Omdat ze alleen willen rangschikken voor een zoekwoord. Deze pagina’s scoren zelden hoog en bovendien verkopen ze geen bezoekers om daadwerkelijk zaken met u te doen. Het maken van content die verkoopt is het GROOTSTE onderdeel van WordPress marketingautomatisering, plus is goed voor SEO en conversies.

Ideeën

 • Maak een geweldige FAQ-pagina
 • Gebruik een ondersteuningsforum zodat mensen nieuwe veelgestelde vragen kunnen zien
 • Maak informatieve pagina’s over uw specifieke diensten
 • Ga door met het toevoegen van nieuw werk en getuigenissen aan uw portfolio

faq-pagina

9. Word beter in SEO en conversies

Hoe meer u op SEO kunt vertrouwen om leads te genereren (en hoe beter uw conversies zijn), hoe efficiënter uw website wordt bij het werven van nieuwe klanten. Ik heb een geweldige tutorial geschreven over Yoast Focus zoekwoorden + groen licht optimalisatie wat een solide plek is om je SEO te starten. Hier is een video die daarbij hoort. Ik heb er ook een gids voor Optimalisatie van WordPress-snelheid, Google Search Console, en WordPress lokale SEO wat je ranking zal helpen verbeteren.

Hier is een overzicht van de groene lichten in Yoast, maar je moet het zeker lezen volledige tutorial om je vaardigheden op Yoast aan te scherpen, trefwoorden te focussen en de juiste inhoud te optimaliseren.

Yoast-inhoudsanalyse

10. Besteed de ontwikkeling van WordPress uit met Freelancer.com

Ik heb meer dan $ 25.000 geïnvesteerd in freelancersites die mensen inhuren voor WordPress-ontwikkeling, snelheidsoptimalisatie en grafisch ontwerp. Vooral bij het ontwerpen van websites voor klanten, zou ik een grote lijst met updates maken en deze vervolgens uitbesteden aan mijn ontwikkelaar in Bangladesh. Je gaat eigenlijk slapen terwijl mensen het werk voor je doen. Je krijgt ook $ 75 / uur betaald en de ontwikkelaar kost slechts $ 40 / uur (of goedkoper). Ik kan je vertellen dat VEEL ontwerpbureaus dit doen.

Het probleem is het vinden van een freelancer die bekwaam is, communiceert en aandacht heeft voor detail. Gelukkig vond ik Pronaya op freelancer.com met wie ik al 5 jaar samenwerk. Als je hem wilt gebruiken meld u aan voor freelancer.com en zoek naar gebruiker @bdkamol (zorg ervoor dat de optie ‘online gebruikers’ is uitgeschakeld) en u zult zijn profiel zien. Pronaya kan u daarbij helpen WordPress ontwikkeling, Optimalisatie van WordPress-snelheid, en ontwikkeling in de Genesis Framework. Hij heeft me duizenden uren bespaard bij het ontwerpen en optimaliseren van meer dan 30 WordPress-sites.

bdkamol-profiel

Heeft dit u ideeën gegeven voor het automatiseren van uw WordPress-site? Vertel me wat je denkt in de reacties. En als je hulp nodig hebt of vragen hebt, stuur me dan een bericht en ik help je graag verder. Deel deze tutorial alsjeblieft als je het nuttig vond – dat zou ik erg op prijs stellen.

Proost,

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map