10 måder at automatisere dit WordPress-sted gennem formularer, automatiske opdateringer, automatisk medeldeling af sociale medier og plugins

03.06.2020
WordPress '10 måder at automatisere dit WordPress-sted gennem formularer, automatiske opdateringer, automatisk medeldeling af sociale medier og plugins
0 7 мин.

WordPress Marketing Automation


Mens jeg kører dette WordPress-sted i over 5 år, har jeg lært at automatisere ganske lidt.

Opdatering af WordPress-software, brug af indtag til at indsamle kundeoplysninger og stole på SEO for at generere flere forespørgsler gennem min spam-fri kontaktformular. Det handler ikke kun om at bruge plugins til at automatisere specifikke opgaver, det handler om bruger hele dit websted til at automatisere salg og markedsføring. Dette er realtidsparere, når det kommer til WordPress-marketingautomation.

Jeg vil lede dig gennem plugins, SEO-teknikker og endda hvordan man outsource specifikke opgaver (som webudvikling og grafisk design) til oversøiske freelancere til meget billige. Dette har bogstaveligt sparet mig tusinder af timer gennem de sidste 5 år, og jeg håber, det kan gøre det samme for dig.

Indholdsfortegnelse

 1. Brug avancerede kontaktformularer
 2. Bloker kommentarspam
 3. Aktivér WordPress Autoupdates
 4. Brug Social Media Autosharing
 5. Brug et billedkomprimeringsplugin
 6. Planlæg indlæg
 7. Brug et internt linking-plugin
 8. Opret indhold, der sælger
 9. Bliv bedre til SEO og konverteringer
 10. Outsource WordPress-udvikling med Freelancer.com

1. Brug avancerede kontaktformularer

Giv folk muligheden for at uploade fotos, vælge flere emner, vælge fra en dropdown eller endda opbygge en pizza. Du kan gøre dette ved hjælp af Tyngdekraftformer hvilket hjælper dig med at indsamle yderligere oplysninger, når nogen kontakter dig. Din primære kontaktside skal være relativt enkel (for kompliceret, og folk udfylder den ikke), så jeg foreslår, at du opretter nye formularer til forskellige formål. Du kan endda bruge dette til kundeindtagelse og ansættelsesapplikationer. Tjek deres demo og funktion side for eksempler på, hvad du kan gøre med Gravity Forms.

tyngdekraft-forms-pizza-builder

Demoer

 1. Byg en pizza
 2. Betinget logik
 3. Ansættelsesansøgning
 4. Kontaktformular på flere sider
 5. Enkel kontaktformular

2. Bloker spam

Undgå spam på kommentarer og henvendelser til kontaktformularen. Prøv at bruge Anti-spam-plugin hvis du har problemer med kommentarspam. Det er gratis og fungerer godt på alle mine WordPress-websteder. Tilføj derefter en captcha (som Google reCAPTCHA) for at blokere forespørgsler om spammy kontaktformular. Spam er et enormt problem med WordPress og er sandsynligvis den sidste ting, du vil bruge tid på.

3. Aktivér WordPress Autoupdates

Brug Automatisk opdateringsplugin og bekymre dig aldrig om at opdatere WordPress-kerne, temaer eller plugins igen. Som med enhver opdatering er der en lille chance for, at noget går galt – så det er en god ide at tage automatiske sikkerhedskopier gennem dit hosting cPanel eller et plugin-lignende UpdraftPlus. Din hosting cPanel kan muligvis også have muligheder for automatiske WordPress-opdateringer.

avanceret-automatiske opdateringer

4. Brug Social Media Autosharing

I stedet for at indsende hvert blogindlæg manuelt, skal du bruge Social Media Auto Publicer plugin at gøre dette for dig. Det har gode anmeldelser (4,6 stjerner), og du kan offentliggøre indlæg med billeder på Facebook, Twitter og LinkedIn. Leveres med tilpassbare meddelelsesformater og filtre, så du kan vælge ikke at udgive sider eller indlæg fra bestemte kategorier. Absolut værd at tjekke ud.

social-medie-autosharing

5. Brug et billedkomprimeringsplugin

At komprimere billeder uden tab forbedres WordPress hastighed. Der er mange plugins, der gør dette men Imagify og Kraken er de bedste (andre plugins kan ødelægge billeder eller bare ikke fungerer – jeg har forsket meget på dette). Dette plugin kan spare dig for at gøre dette manuelt.

imagify-wordpress-image-optimering

6. Planlæg indlæg

Hvis du er seriøs med SEO, skriver du sandsynligvis en ny blogartikel mindst en gang om ugen. Og hvis du er proaktiv til det, kan du skrive 4 artikler i begyndelsen af ​​måneden, og planlæg disse til at offentliggøre i løbet af måneden. Det er lidt som Hootsuite til blogging.

tidsplan-indlæg-wordpress

7. Brug et internt linking-plugin

Knytter relateret indhold er fantastisk til SEO. Et internt linkende plugin forbinder relateret indhold baseret på unikke nøgleord, der er nævnt i dit indhold. Hver gang du nævner et specifikt nøgleord, linkes pluginet til en side eller et indlæg. Jeg anbefaler ikke altid dette, da jeg ikke altid bruger den samme link (anker) tekst hele tiden, men hvis du har lyst til at dette kunne fungere for dig, så tjek SEO interne links-plugin. Det har ikke gode anmeldelser, men ingen plugin til automatisk linking gør det.

8. Opret indhold, der sælger

Når folk kontakter dig, skal de have en god forståelse af dine tjenester uden at skulle stille dig en masse spørgsmål. Jeg ser ofte mennesker oprette separate sider til hver tjeneste, så de kan målrette mod specifikke søgeord. Dette er godt for SEO, da du målretter mod flere søgeord, men jeg ser for mange mennesker tilføje kort, nytteløst indhold (uden billeder, videoer osv.), Fordi de bare ønsker at placere efter et nøgleord. Disse sider rangerer sjældent højt, plus de sælger ikke besøgende til faktisk at handle med dig. Oprettelse af indhold, der sælger, er den STØRSTE del af WordPress-marketingautomatisering, plus er godt til SEO og konverteringer.

Ideer

 • Opret en fantastisk FAQ-side
 • Brug et supportforum, så folk kan se nye ofte stillede spørgsmål
 • Opret informative sider om dine specifikke tjenester
 • Fortsæt med at tilføje nyt arbejde og attester til din portefølje

faq-side

9. Bliv bedre til SEO og konverteringer

Jo mere du kan stole på SEO for at generere kundeemner (og jo bedre dine konverteringer er), desto mere effektiv bliver dit websted til at skaffe nye kunder. Jeg skrev en god tutorial om Yoast Focus Nøgleord + Grønt lysoptimering hvilket er et solidt sted at starte din SEO. Her er en video, der skal bruges sammen. Jeg har også en guide til WordPress hastighedsoptimering, Google Search Console, og WordPress Local SEO hvilket vil hjælpe med at forbedre dine placeringer.

Her er en oversigt over de grønne lys i Yoast, men du bør bestemt læse fuld tutorial for at skærpe dine evner på Yoast, fokusere på nøgleord og korrekt indholdsoptimering.

Yoast-indholdsanalyse

10. Outsource WordPress-udvikling med Freelancer.com

Jeg har investeret over $ 25.000 på freelancer-websteder, der ansætter folk til WordPress-udvikling, hastighedsoptimering og grafisk design. Især når jeg designer websteder til klienter, ville jeg oprette en bulkliste med opdateringer og derefter outsource dem til min udvikler i Bangladesh. Du går dybest set i søvn, mens folk gør arbejdet for dig. Du får også betalt $ 75 / time, og udvikleren koster kun $ 40 / hour (eller billigere). Jeg kan fortælle dig, at MANGE designfirmaer gør dette.

Problemet er at finde en freelancer, der er dygtig, kommunikerer og er opmærksom på detaljer. Heldigvis fandt jeg Pronaya på freelancer.com, som jeg har samarbejdet med i alle 5 år. Hvis du vil bruge ham tilmeld dig freelancer.com og søg efter bruger @bdkamol (Sørg for, at indstillingen ‘online-brugere’ er slået fra), og du vil se hans profil. Pronaya kan hjælpe dig med WordPress-udvikling, WordPress hastighedsoptimering, og udvikling i Genesis Framework. Han har gemt mig tusinder af timer, mens han designede og hastighedsoptimerede 30+ WordPress-websteder.

bdkamol-profil

Gav dette dig ideer til at automatisere dit WordPress-sted? Fortæl mig hvad du synes i kommentarerne. Og hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så send mig en linje, så hjælper jeg dig. Del også denne tutorial, hvis du fandt det nyttigt – det vil jeg virkelig sætte pris på.

Skål,

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector