10 módszer a WordPress-webhely automatizálására űrlapok, automatikus frissítések, közösségi média automatikus megosztása és beépülő modulok révén

03.06.2020
WordPress '10 módszer a WordPress-webhely automatizálására űrlapok, automatikus frissítések, közösségi média automatikus megosztása és beépülő modulok révén
0 9 мин.

WordPress Marketing Automatizálás


A WordPress webhely több mint öt éve történő futtatása közben megtanultam egy kicsit automatizálni.

Frissítve a WordPress szoftvert, bevitt adatokkal gyűjtsük az ügyfelek adatait, és támaszkodjunk a SEO-ra, hogy további vizsgálatokat generáljunk a spammentes kapcsolattartó űrlapon keresztül. Nemcsak a plugineknek a felhasználásával automatizálják a konkrét feladatokat, hanem arról is szól a teljes webhely felhasználása az értékesítés és a marketing automatizálására. Ezek a valós idejű megtakarítók, amikor a WordPress marketing automatizálásról van szó.

Átnézem a beépülő modulokat, a SEO technikákat, és még azt is, hogy hogyan bízhatunk bizonyos feladatokat (például webfejlesztés és grafikai tervezés) a tengerentúli szabadúszóinak nagyon olcsón. Ez szó szerint órákat takarított meg nekem az elmúlt öt évben, és remélem, hogy ugyanezt teheti Önnek is.

Tartalomjegyzék

 1. Használjon speciális kapcsolattartó űrlapokat
 2. A Spam megjegyzés blokkolása
 3. Engedélyezze a WordPress automatikus frissítéseit
 4. Használja a közösségi média automatikus megosztását
 5. Használjon képtömörítő plugint
 6. Bejegyzések ütemezése
 7. Használjon belső összekötő bővítményt
 8. Hozzon létre tartalmat, amely eladja
 9. Legyen jobb a SEO-n és a konverzióknál
 10. Kiszervezzük a WordPress fejlesztését a Freelancer.com szolgáltatással

1. Használjon speciális kapcsolattartó űrlapokat

Adja meg az embereknek a képeket fotóik feltöltésére, több elem kiválasztására, egy legördülő menüből való kiválasztásra, vagy akár pizzák készítésére. Ezt megteheti a következővel Gravitációs formák amely segít további információk gyűjtésében, ha valaki kapcsolatba lép Önnel. Fő kapcsolattartó oldalának viszonylag egyszerűnek kell lennie (túl bonyolult, és az emberek nem töltsék ki), ezért javaslom, hogy hozzon létre új nyomtatványokat különböző célokra. Ezt akár vevői bevitelre és foglalkoztatási alkalmazásokra is felhasználhatja. Nézd meg demó és funkció oldalon talál példákat arra, hogy mit tehet a Gravity Forms.

gravitációs formák-pizza-készítő

Demos

 1. Építs egy pizzát
 2. Feltételes logika
 3. Foglalkoztatási alkalmazás
 4. Többoldalas kapcsolatfelvételi űrlap
 5. Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap

2. A Spam blokkolása

Megelőzheti a megjegyzésből származó spammeket és a kapcsolatfelvételi űrlapokkal kapcsolatos kérdéseket. Próbálja ki a Spam elleni plugin ha problémája van a megjegyzés spammel. Ingyenes és minden WordPress webhelyen jól működik. Ezután adjunk hozzá egy captcha-t (például Google reCAPTCHA), hogy blokkolja a spam jellegű kapcsolatfelvételi űrlap lekérdezését. A spam óriási probléma a WordPress használatával, és valószínűleg ez az utolsó dolog, amelyre időt kíván fordítani.

3. Engedélyezze a WordPress automatikus frissítéseit

Használja a Automatikus frissítő beépülő modul Soha ne aggódjon a WordPress mag, a témák vagy a bővítmények újbóli frissítése miatt. Mint minden frissítés esetén, kicsit esély van arra, hogy valami rosszul forduljon el – tehát érdemes megtenni automatikus biztonsági mentések a cPanel tárhelyén vagy egy hasonló pluginon keresztül UpdraftPlus. Lehet, hogy a host cPanel rendelkezik a WordPress automatikus frissítésével is.

fejlett automatikus frissítések

4. Használja a közösségi média automatikus megosztását

Az egyes blogbejegyzések kézi közzététele helyett használja a A közösségi média automatikus közzétételi pluginja hogy ezt megtegye érted. Kiváló véleménye van (4,6 csillag), és képeket tartalmazó hozzászólásokat tehet közzé a Facebook-on, a Twitter-en és a LinkedIn-en. Testreszabható üzenetformátumokkal és szűrőkkel rendelkezik, így dönthet úgy, hogy bizonyos kategóriák oldalát vagy hozzászólásait nem teszi közzé. Határozottan érdemes megnézni.

társadalmi-media-autosharing

5. Használjon képtömörítő plugint

Javul a képek veszteség nélküli tömörítése WordPress sebesség. Sok plugin teszi ezt, de Imagify és Kraken a legjobbak (más pluginek képei megtörhetik a képeket, vagy csak nem működnek – erre sok kutatást végeztem). Ez a plugin időt takaríthat meg a manuális elvégzéstől.

imagify-wordpress-image-optimalizálás

6. Hozzászólások ütemezése

Ha komolyan veszi a SEO-t, akkor valószínűleg legalább hetente új blogcikket ír. És ha proaktívan foglalkozik vele, akkor a hónap elején 4 cikket írhat, majd ütemezheti, hogy az egész hónapban megjelenjen. Olyan ez, mint a Hootsuite a blogoláshoz.

menetrend-üzenete-wordpress

7. Használjon belső összekötő bővítményt

Kapcsolódó tartalom összekapcsolása nagyszerű a SEO számára. Belső összekötő bővítmény linkel a kapcsolódó tartalmat a tartalomban említett egyedi kulcsszavak alapján. Minden alkalommal, amikor megemlít egy adott kulcsszót, a plugin egy oldalra vagy egy hozzászólásra mutat. Nem mindig ezt ajánlom, mivel nem mindig használom ugyanazt a hivatkozási (horgony) szöveget, de ha úgy érzi, hogy ez működhet neked, nézd meg a SEO belső linkek beépülő modulja. Nincs jó ismertetése, de nincs automatikus összekötő plugin.

8. Készítsen értékesíthető tartalmat

Amikor az emberek kapcsolatba lépnek veled, jól értik a szolgáltatásaikat anélkül, hogy egy csomó kérdést feltennének. Gyakran látom az embereket, hogy különálló oldalakat készítsenek minden szolgáltatáshoz, hogy konkrét kulcsszavakat célozhassanak. Ez jó a SEO számára, mivel több kulcsszóra célozza meg, bár látom, hogy túl sok ember ad hozzá rövid, haszontalan tartalmat (képek, videók stb. Nélkül), mert csak egy kulcsszó rangját akarják rangsorolni. Ezek az oldalak ritkán vannak rangsorolva, és nem adják el a látogatóknak, hogy ténylegesen veled üzleteljenek. Az eladott tartalom létrehozása a WordPress marketing automatizálás legnagyobb része, plusz jótékony hatással van a SEO és a konverziók létrehozására..

ötletek

 • Hozzon létre egy fantasztikus GYIK oldalt
 • Használjon egy támogatási fórumot, hogy az emberek új GYIK-ot láthassanak
 • Készítsen informatív oldalakat az Ön által nyújtott szolgáltatásokról
 • Folytassa az új munkák és ajánlások hozzáadását portfóliójához

faq-oldal

9. Legyen jobb a SEO-nál és a konverzióknál

Minél inkább támaszkodhat SEO-ra az ügyfelek generálásakor (és annál jobb a konverziók), annál hatékonyabbá válik webhelye új ügyfelek felvételéhez. Írtam egy nagyszerű bemutatót Yoast Focus kulcsszavak + zöld fény optimalizálása amely egy jó hely a SEO elindításához. Itt van egy videó, amely vele együtt jár. Van egy útmutatóm a WordPress sebesség optimalizálás, Google Search Console, és WordPress Helyi SEO amely elősegíti rangsorolását.

Itt található a Yoast zöld fényének áttekintése, de feltétlenül olvassa el a teljes bemutató hogy élesebbé tegye készségeit a Yoast területén, összpontosítsa a kulcsszavakat és megfelelő tartalom-optimalizálást.

Élesztőtartalom-elemzés

10. Kiszervezzük a WordPress fejlesztését a Freelancer.com szolgáltatással

Több mint 25 000 dollárt fektettem szabadúszó webhelyekre, amelyek embereket foglalkoztattak a WordPress fejlesztésére, a sebesség optimalizálására és a grafikai tervezésre. Különösen az ügyfelek számára weboldalak tervezésekor készítenék a frissítések tömeges listáját, majd ezeket kiszervezem a bangladesi fejlesztőmnek. Alapvetően akkor alszol, miközben az emberek érted csinálják a munkát. Ön is 75 dollárt / óra fizet, és a fejlesztőnek csak 40 dollár / óra (vagy olcsóbb) költségek vannak. Elmondhatom neked, hogy sok tervező cég ezt megteszi.

A probléma egy szabadúszó keresése, aki képzett, kommunikál és figyel a részletekre. Szerencsére megtaláltam Pronayát a freelancer.com webhelyen, akivel mind az öt éve dolgozom. Ha használni akarja iratkozzon fel a freelancer.com oldalra és keressen felhasználót @bdkamol (győződjön meg arról, hogy az „online felhasználók” opció ki van kapcsolva), és meglátja a profilját. Pronaya segíthet Önnek WordPress fejlesztés, WordPress sebesség optimalizálás, és fejlesztés a Genesis keretrendszer. Több ezer órát takarított meg, miközben a 30+ WordPress webhelyeket terveztem és optimalizáltam.

bdkamol-profil

Ez ötleteket adott a WordPress webhely automatizálásához? Mondja el, mit gondol a megjegyzésekben. És ha segítségre van szüksége vagy kérdése van, dobjon el egy sort, és örömmel segíthetek téged. Kérjük, ossza meg ezt az oktatóanyagot is, ha hasznosnak találta – ezt tényleg nagyon örülnék.

Egészségére,

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector